bisikletle ciktim 10 dk sonra herif aradi kargo gelmis
10dkda gittigim yolu 5 dkda hizli hizli geri surdum. 15 dklik olabildi bugunku bisiklet maceram
Evrt parmak ucunda duruyorum yanlışmı
Hiçbir şey yapmamış halin bu muDinlenme zamanı chloe bugün rest günüydü yapmadım sadece 1 saat dans ve 10 dk plank yaptım. Kaslar dinlensin biraz.
İnşallah canım ya bu sefer eksi görmek istiyorumÇok şükür canım gelsin cumaya eksiler
Yok ayakları tam basacaksın yere. Parmak ucu olanıda var ama ileri seviyedir o. Dur hele normalini yapalım daEvrt parmak ucunda duruyorum yanlışmı
Geçmiş olsun soguk algınlığı gibi bir şey mi ?
Soğuk algınligi sanırım bide adetin ilk uc gunu bazen cok halsiz geciyor ikisi birleşti cocuklarin da burnu tıkalı şükür ates bogaz agrisi öksürük falan yok elimde ates olcerle dolaşıyorum evde surekli. Kuzenim hemsire takip et baska belirti olursa test yaptırın dedi insallah burun tıkanıklığı da gecer gider. Pazar gunu disari ciktik bahcemize gittik ve cok ruzgar vardi hemen etkiledi. Ama şükür bugun daha iyiyiz. Cocuklar uzun zamandir disari çıkmayınca ruzgardan hemen etkilendiler.Çok geçmiş olsun, kendine dikkat et, güzelce dinlen.
O kadar kötüyüm ki yarım saattir acıdan ağlıyorum plank yapmaya başladığım dan beri bana bişey oldu sanki sezeryan dikişlerim içten yırtılmış gbi yeni doğum yapmış gbiyim canım çok yanıyor hareket ederken bile çok canım acıyor başına gelen varmı doktora gitmeye de korkuyorum
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği dün pişirdiğim börekten bir ısırık aldım tadına bakmak için peynir 4 zeytin
Öğle 1 kase salata içinde 3 kaşık mercimek
Ara 2 kuru kayısı 2 ceviz ve hc yağlı türk kahvesi
Akşam 1 tabak kabak yemeği üstüne yoğurt ve salata birazcık fıstık da yedim
Su 3 lt
Spor 30 dk leslie 210 puan
Challenge lar tamam 100 puan
11000 adım 550 puan
Toplam 860 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys
Çok güzel bilgiler çok sağol canım 1 avuç kadardı antep fıstığı canım istedi decanim gayet guzel,
bir yumurta daha ekleyebilirsin sabahlari, gun icinde eger et tuketmeyeceksen.
mercimek de var gerci ama protein az kalmis olabilir yine de.
bir de biraz fistik ne kadar
canan karatay 1 ince belli bardak kuruyemis gunluk gerekli ve de yeterli diyordu, oyle aklimda kalmis benim.
bir de aklima gelmisken yazayim,
tum kuruyemisleri kavrulmamis yemek onerilir,
ama fistik haric, onu muhakkak kavrulmus yemek gerekiyormus, cunku o kuruyemis degil de baklagil sinifina giriyormus.
Doğum yapalim ne kadar oldu daha yeni mi acaba ben iki sezeryan dogum yaptim oyle bir aci hatirlamiyorum. Baska bir sorun olabilir mutlaka doktora gidin bu kadar aci bana normal gelmediO kadar kötüyüm ki yarım saattir acıdan ağlıyorum plank yapmaya başladığım dan beri bana bişey oldu sanki sezeryan dikişlerim içten yırtılmış gbi yeni doğum yapmış gbiyim canım çok yanıyor hareket ederken bile çok canım acıyor başına gelen varmı doktora gitmeye de korkuyorum
Beş yıl oldu canımcanim dogum yapali ne kadar oldu? herkesin iyilesme hizi farklidir.
benim de her turlu yaram cok gec iyilesir.
O yuzden iyilesmemis olabilirsin henuz,
istersen bundan sonra bir sure karin hareketi yapma.
Bes yil oldu usutunce arada bi oluyodu ama bu kadar cok degildi bilmiyorum disarda hava soguktu dun cok usuttum bide sporda zorladim ondan mi oldu iltihapmi kaptim bende bilmiyorum şimdi biraz gecti gbi gecmezse yarin gidicemDoğum yapalim ne kadar oldu daha yeni mi acaba ben iki sezeryan dogum yaptim oyle bir aci hatirlamiyorum. Baska bir sorun olabilir mutlaka doktora gidin bu kadar aci bana normal gelmedi
5 yil fazla aslinda dikislerle ilgili sorun olmasi icin cok mu zorladiniz acaba kendinizi biraz dikkat edin gecmezse mutlaka doktora gidin cok gecmis olsunBes yil oldu usutunce arada bi oluyodu ama bu kadar cok degildi bilmiyorum disarda hava soguktu dun cok usuttum bide sporda zorladim ondan mi oldu iltihapmi kaptim bende bilmiyorum şimdi biraz gecti gbi gecmezse yarin gidicem
Bes yil oldu usutunce arada bi oluyodu ama bu kadar cok degildi bilmiyorum disarda hava soguktu dun cok usuttum bide sporda zorladim ondan mi oldu iltihapmi kaptim bende bilmiyorum şimdi biraz gecti gbi gecmezse yarin gidicem
5 yil fazla aslinda dikislerle ilgili sorun olmasi icin cok mu zorladiniz acaba kendinizi biraz dikkat edin gecmezse mutlaka doktora gidin cok gecmis olsun
Çok sağolun iki gündür evet bayagi zorladim hem is guc hem spor bes yıldır da neredeyse hic spor yapmamistim sanki karnım ici parcalaniyormus gbi bütün günüm yatarak gecti yavas yavas baslamaliydim sanirim acele ettim insallah hamlıktandır kotu bisey cikmaz5 yil fazla aslinda dikislerle ilgili sorun olmasi icin cok mu zorladiniz acaba kendinizi biraz dikkat edin gecmezse mutlaka doktora gidin cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?