Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dikisler degil de 7 katman kesiliyor, en sonuncuya dikis atiliyor. Icerideki katmanlar gec iyilesiyor.
Ben ikinci dogumumu 3 yil sonra yapmistim ilkinden, iyilesmemis tamamen, fiziksel olarak cok zor bir hamilelik gecirmistim
İnsallah iyilesmistir de basima is çıkarmaz gercekten sanki yirtiliyormus gbi felaket bi aci cok kotu oldum ama suda var hem usuttum hem spor ağır geldi hemde regliyim o zaten cok sancili geciyor

İnsallah iyilesmistir de basima is çıkarmaz gercekten sanki yirtiliyormus gbi felaket bi aci cok kotu oldum ama suda var hem usuttum hem spor ağır geldi hemde regliyim o zaten cok sancili geciyor

gecmis olsun,
cok zorlama kendini,
cok buyuk hedefler koyup, kendine cok yuklenip sagligindan olma,
haftada yarim kilo ile 1 kilo arasi gayet saglikli bir sekilde kendini asiri zorlamadan verebilirsin.

Dikisler degil de 7 katman kesiliyor, en sonuncuya dikis atiliyor. Icerideki katmanlar gec iyilesiyor.
Ben ikinci dogumumu 3 yil sonra yapmistim ilkinden, iyilesmemis tamamen, fiziksel olarak cok zor bir hamilelik gecirmistim
Olabilir canim ben iki sezeryan dogum yaptim vücudum hemen toparladı benimde 3 yıl sonra ikinci hamilelikte dikis yerimi hic farketmedim kiminin gercekten yillar sonra bile bazi sorunlar ortaya çıkabiliyor Allah korusun nolacagi belli olmaz. herkesin vucut yapısı farkli tabi bide nolursa olsun fazla zorlamamak gerekiyor.
İnşallah bi an önce agrilar gecer, cok dikkat edin Rabbim sifa versin...

Bes yil oldu usutunce arada bi oluyodu ama bu kadar cok degildi bilmiyorum disarda hava soguktu dun cok usuttum bide sporda zorladim ondan mi oldu iltihapmi kaptim bende bilmiyorum şimdi biraz gecti gbi gecmezse yarin gidicem
Gecmis olsun canim
Benim de 6yil olcak en son. Hala sizlar
Gecen hafta 2 gun cok sizladi agridi. Ama okdr uzun sure oldugu icin endiselenmedim.
Icin rahat edecek ise doktora danis

Harikasın eşim hem menü hem spor mükemmel
Çok teşekkür ederim eşim

Bende dün çorapla yapmıştım wallsit i ayaklarım kaydı zaten duramıyom demiştim demek yanlışmış bugün sabah çorapsız daha iyi yaptım yine zordu tabi de kaymadım en azından
Ben de öyle dün kaydim durdum. Zor toparladım kendimi Çorapları çıkarmak bugün geldi aklıma

Bugünkü menüm kızlar
Sabah:
2 yumurta
1 wasa
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Yarım avuç kuruyemiş

Akşam:
Dünden kalan 1 tabak nohut yemeği
Yoğurt.
Bugün salata yapamadım

Su: Şimdi henüz 2 litreye yakın. Gece yatana kadar 2.5 olur.

Spor:
Önce challengelar 100 puan
Adim 10000 e ulaştım anca o kadar oldu 500 puan
Toplam 600 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_
SsSiMqE

Geçmiş olsun canım
Herkes bünyesine göre beslenmeli ,spor yapmalı, uyku düzenini ayarlamalı nacizane fikrim

Bilinçsizce yapılan herşey faydadan çok zarar getirir

Bünyeni yavaş yavaş açmayı denemelisin birden yüklenmemelisin

Önce ısınma hareketleri yapmalısın ayrıca zaman içinde artırarak gidersen zorlanmazsın

Ben spora oturduğum zaman oğlumla.kizim hemen üstüme atlıyorlar yada mutfağa gidip dolap karıştırıyorlar hiç bırakmıyorlar pesimi
Cuckoo diye ritim dansını beraber yapıyoruz iyi oluyor ozaman enerjilerini atıyorlar
Ben onu kaçırdım kusura bakmayın benim telefon genelde çocuklarda oluyor adim sayısını hesapliyamiyorum

Bacak kasların daha güçlü demek oluyor bu. Spor hocam bana kasrın kaslarımın güçsüz ama bacak kaslarımın daha iyi olduğunu söylemişti.
Yaklaşık 2 haftadır bisiklet.cevirme ve germe hareketi yapıyorum biraz toparladım gibi kaslarım kuvvetsiz

Dilber Hala canim sizede cok gecmis olsun
Tam grip havasi. Benim cocuklarda sira ile ateslendi hastalandi. Bize bulasmadi hafif atlatti ikiside ondan belki

@Serina08 Ozzybal sizler nasil oldunuz canlar?
Biz daha iyiyiz cok sukur ya ates araligi baya duzeldi. Ilac saati gelmeden atesleniyordu. Bugun daha iyi yarina iyice gecer insallah

Bugün menüm
Sabah 2 yumurtalı salata
1 küp beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği

Ara
Şekersiz türk kahvesi
Ara
1 elma
Aksam
Nohut yemeği salata ayran

Su
2.5 litre
Spor
Yaklaşık 2500 adim haha hahaa 25 puan puan yapıyormuş
20x2 set mekik
20x2 yan mekik
20x2 makas
20x2 yana makas
200 lesie yürüyüşü
480+100 580 puan
Toplam 605
100 puan da plank + wallsit
705 puan
@Arriety_
sedulu
H3RA_

Yok kiz 2 500 adim 125 ediyor
Kandirma kendini
Menu ve sporlara diyecek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…