İnsallah iyilesmistir de basima is çıkarmaz gercekten sanki yirtiliyormus gbi felaket bi aci cok kotu oldum ama suda var hem usuttum hem spor ağır geldi hemde regliyim o zaten cok sancili geciyorDikisler degil de 7 katman kesiliyor, en sonuncuya dikis atiliyor. Icerideki katmanlar gec iyilesiyor.
Ben ikinci dogumumu 3 yil sonra yapmistim ilkinden, iyilesmemis tamamen, fiziksel olarak cok zor bir hamilelik gecirmistim
İnsallah iyilesmistir de basima is çıkarmaz gercekten sanki yirtiliyormus gbi felaket bi aci cok kotu oldum ama suda var hem usuttum hem spor ağır geldi hemde regliyim o zaten cok sancili geciyor
Olabilir canim ben iki sezeryan dogum yaptim vücudum hemen toparladı benimde 3 yıl sonra ikinci hamilelikte dikis yerimi hic farketmedim kiminin gercekten yillar sonra bile bazi sorunlar ortaya çıkabiliyor Allah korusun nolacagi belli olmaz. herkesin vucut yapısı farkli tabi bide nolursa olsun fazla zorlamamak gerekiyor.Dikisler degil de 7 katman kesiliyor, en sonuncuya dikis atiliyor. Icerideki katmanlar gec iyilesiyor.
Ben ikinci dogumumu 3 yil sonra yapmistim ilkinden, iyilesmemis tamamen, fiziksel olarak cok zor bir hamilelik gecirmistim
İnşallah bi an önce agrilar gecer, cok dikkat edin Rabbim sifa versin...Çok sağolun iki gündür evet bayagi zorladim hem is guc hem spor bes yıldır da neredeyse hic spor yapmamistim sanki karnım ici parcalaniyormus gbi bütün günüm yatarak gecti yavas yavas baslamaliydim sanirim acele ettim insallah hamlıktandır kotu bisey cikmaz
Gecmis olsun canimBes yil oldu usutunce arada bi oluyodu ama bu kadar cok degildi bilmiyorum disarda hava soguktu dun cok usuttum bide sporda zorladim ondan mi oldu iltihapmi kaptim bende bilmiyorum şimdi biraz gecti gbi gecmezse yarin gidicem
Çok teşekkür ederim eşimHarikasın eşim hem menü hem spor mükemmel
Ben de öyle dün kaydim durdum. Zor toparladım kendimiBende dün çorapla yapmıştım wallsit i ayaklarım kaydı zaten duramıyom demiştim demek yanlışmış bugün sabah çorapsız daha iyi yaptım yine zordu tabi de kaymadım en azından
Geçmiş olsun canımO kadar kötüyüm ki yarım saattir acıdan ağlıyorum plank yapmaya başladığım dan beri bana bişey oldu sanki sezeryan dikişlerim içten yırtılmış gbi yeni doğum yapmış gbiyim canım çok yanıyor hareket ederken bile çok canım acıyor başına gelen varmı doktora gitmeye de korkuyorum
Çok geçmiş olsunİnsallah iyilesmistir de basima is çıkarmaz gercekten sanki yirtiliyormus gbi felaket bi aci cok kotu oldum ama suda var hem usuttum hem spor ağır geldi hemde regliyim o zaten cok sancili geciyor
cocuklarla dans guzel oluyor, biz hep birlikte ailecek yapiyoruz dans gunlerinde,
2 oglum var, onlar hep genc erkeklerin dansini istiyorlar, arada onlardan aciyorum, sokak dansi tarzi, cok seviyorlar, baya kareografi ogrendiler hatta, cok eglenceli.
Yine cocuklarla oynanacak ve inanilmaz bir spor olan ebelemece, hiit falan halt etmis yaninda. Ben benim 4 yasindakini yakalayamiyorum
Ben onu kaçırdım kusura bakmayın benim telefon genelde çocuklarda oluyor adim sayısını hesapliyamiyorumCanım şimdi tekrar kontrol ettim sporlarını puanlamışsın ama adım sayını yazmamışsın. Adım tablolarının altına günlük adım sayılarınızı yazmanız gerekiyor, bir kaç kez uyarı yapmıştım bu konuda. Spor tablosunda cuma puanın yazıyordur mutlaka.
Yaklaşık 2 haftadır bisiklet.cevirme ve germe hareketi yapıyorum biraz toparladım gibi kaslarım kuvvetsizBacak kasların daha güçlü demek oluyor bu. Spor hocam bana kasrın kaslarımın güçsüz ama bacak kaslarımın daha iyi olduğunu söylemişti.
Biz daha iyiyiz cok sukur ya ates araligi baya duzeldi. Ilac saati gelmeden atesleniyordu. Bugun daha iyi yarina iyice gecer insallahDilber Hala canim sizede cok gecmis olsun
Tam grip havasi. Benim cocuklarda sira ile ateslendi hastalandi. Bize bulasmadi hafif atlatti ikiside ondan belki
@Serina08Ozzybal sizler nasil oldunuz canlar?
Aa ne bıleyım resımde oyle gordum sankıYok ayakları tam basacaksın yere. Parmak ucu olanıda var ama ileri seviyedir o. Dur hele normalini yapalım da
Yok kiz 2 500 adim 125 ediyorBugün menüm
Sabah 2 yumurtalı salata
1 küp beyaz peynir
1 dilim tb ekmeği
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Ara
1 elma
Aksam
Nohut yemeği salata ayran
Su
2.5 litre
Spor
Yaklaşık 2500 adim haha hahaa 25 puan puan yapıyormuş
20x2 set mekik
20x2 yan mekik
20x2 makas
20x2 yana makas
200 lesie yürüyüşü
480+100 580 puan
Toplam 605
100 puan da plank + wallsit
705 puan
@Arriety_
sedulu
H3RA_
Çok geçmiş olsun canim. Tez vakitte iyileşir minik insallahBiz daha iyiyiz cok sukur ya ates araligi baya duzeldi. Ilac saati gelmeden atesleniyordu. Bugun daha iyi yarina iyice gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?