Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tavsiye ederim canim. Menunde kacamaklar var ama regl ile ilgili sanırım. Onun dışında gayet iyi gidiyorsun canım tebrikler
bitter çikolata yemek serbestmiş :) bende regl gününe sakladım ama kbugün kaçamaklarım oldu ben bu son kalan kiloları veremicem evden çalışmak beni çok zorluyor ya
eşim menün çok iyi, güzel gidiyorsun

dünki menüm
sabah
1h yumurta

ara
2 adet kuru erik

öğle
2 lahmacun-salata

akşam
1 avuç siirt fıstığı

su:1,5 lt
adım: 1825-91 puan

Arrietty_ H3RA_ istanbulin

@esmeriim bak burda canım menü paylaşmıştım dün bu arada sendeki yumurta listesini at bakayım bi belki yapabilirim takıldım kaldım şu 87 de

yumurta dıyetı​

Pazartesi​

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta ile 1 dilim mandalina, portakal ya da greyfurt
Öğle yemeği: İstediğiniz kadar meyve, iki dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği: Büyük bir tabak salata ile tavuk

Salı​

Öğle yemeği: Yeşil sebzeler ile tavuk salatası
Akşam yemeği: Salata, 1 portakal ve 2 haşlanmış yumurta

Çarşamba​

Öğle yemeği: Yağsız peynir, 1 domates ve 1 tam buğday ekmeği
Akşam yemeği: Salata ve tavuk

Perşembe​

Öğle yemeği: Meyve
Akşam yemeği: Salata ve buharda pişmiş tavuk

Cuma​

Öğle yemeği: Haşlanmış sebze ve 2 yumurta
Akşam yemeği: Salata ve balık ızgara

Cumartesi​

Öğle yemeği: Meyve
Akşam yemeği: Tavuk ve buharda pişmiş sebze

Pazar​

Öğle yemeği: Domates salatası, buharda pişmiş sebze ve tavuk
Akşam yemeği: Buharda pişmiş sebze

boyle bı menu canım
Bende yumurta orucundan sonra bıkac gun boyle beslenmeyı düşünüyorum

Esiiimmm dünden beri hiç bakamadım buraya. Kusura bakma lütfen.
Estegfirullah eşim öyle şey mi olur hoşgeldin
Maşallah eşim

Aslında yapılamaz bi menu değil rahat yapılır gibi duruyor deneyebiliriz cumadan sonra

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

Günaydın kızlar
stitch eski takımına hoşgeldin canım menü bildirimlerinden ben sorumluyum. Genelde tabloyu ertesi gün sabah hazırlıyorum. O yüzden en geç sabah olacak şekilde bildirimini kabul ederim sorun olmaz. Akşam erken bildirmen cezanı hazırlama açısından kolay oluyor

Ø
Eline saglik kaptanım
Ama niye cikolata

9 92kubra 3 gün toplamda menü bildirmediğin için menü takip tablosundan çıkardım. Dün yediklerin kesinlikle kabul edilebilir değildi buna ceza da versem o yediklerini eritmez maalesef. Her öğün dolu dolu neredeyse bir bütün ekmek yemişsin toplamda karbonhidrat hak getire.
Bugün de pide yiyeceksin. Sen kendini diyete hazırlamazsan biz buradan hiç yardımcı olamayız sana. Sonuçta olay sende bitiyor.
Biraz sert yazdım ama maalesef gerçekleri birinin söylemesi gerek.

Peki menü takibine katilmiyim ben o zmn ama spor olayindan da mi çıkartılıyorum komple mi atildim tarti atmiycak miyim

Gunaydin canim
Simdiden kizinin dogum günü kutlu olsun hep birlikte Nice saglikli ve mutlu yillara

Menülerinde cok dikkatlisin. Ve adimlama spor da geri kalmiyorsun. Hedefe ulasman simdiden cok guzel. Umarim bekledigin gibi yarin de eksi olur

Dogum günü sonra haftaya kadar yine dikkatli ve sporlu gunler gecirecegine dikkat edecegine inaniyorum. Sana guvenimi Bos cikarma

Peki menü takibine katilmiyim ben o zmn ama spor olayindan da mi çıkartılıyorum komple mi atildim tarti atmiycak miyim
Menü takibinden çıkıyorsun ama yine takiptesin aslında ve paylaştığın menüye göre tekrar tabloya alicam seni. Önümüzdeki hafta. Yine bu şekilde bol ekmekli karbonhidratlı menüler olursa sana verilen cezalar kesmeyecek seni. Bu takımı da etkileyecek olan bir durum. Burada hem kendi içimizde hem de diğer takımlarla kilo vermeye yarışındayız. Lütfen bir an önce toparlan.
Esine de anlat durumu kendine ayrı menüler hazırlamaya başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…