Yeme fasli bitince paylasip sporu sonra bildirsen?Kizlar benim menü bildirimleri saat farkından da dolayı çok geç saate kalıyor, ne yapsam ki? Akşam yemeğini 8de kapattım ama ufaklık yeni uyudu, şimdi biraz spor yapacağım, spor puanindan dolayı da daha da zaman gecicem ben menü paylasamadan
Evet dogrusu oyle. Bende yaptigim gun video bulup tam emin olayim dedim. 150 i yapamadim. Mekik ile karisim olup tamamlamistim60 mekik 120 p
60 leg raise 120 p
40 sn plank 60 sn wallsit 200 p
(ikisinide tek seferde yaptım
40 dk zumba 280*2 560 p
10.200 adım 510 p
Toplam 1.510 p
Arrietty_ bu leg raise de çok zor hareketmiş. Ben topukları hiç yere değdirmeden yaptım doğrudur dimi.
sedulu canım 20 dk dans cezamı yaptım. 90 lar Sezen eşliğinde
Evet öyle yapabilirim, çünkü if yapmayı deniyorum, hedef 12:00-19:00 arası yemek ama bugün hava güzel diye yürüyüşe çıkınca gecikti akşam yemeği, yine de 11den önce yemek bildirimi sorun olmazYeme fasli bitince paylasip sporu sonra bildirsen?
sedulu
Spor Bende ve galiba 2 günlük yapmadim hala tablo
Ben tablo yapinca geciriyorum. Genelde sabah baya erken saat de yapiyorum tabloyu
Haşlanmış yoğut nedir ?09:30 turk kahvesi
10:30 2 kk tulum peyniri, 5 kasik közlenmiş biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ananas, 2 ceviz, 1 dilim ekmek
13:00 közlenmiş biber, yoğurt, 1 adet etimek
15:00 1 dilim ananas, 2 ceviz, 1kk peynir
17:00 6 yk pırasa yemeği, 2 yk yoğurt, 2 yk tavuk sote, 5 yk haşlanmış yoğurt
19:30 4yk yoğurt
2.5 litre su
10000 adim : 500 p
30 dakika fitness: 300 p
challenge: 100 p
20 dakika zumba: 280 puan
Toplam: 1180 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Dilber Hala
Yumurta yapabılırsın. Zor bu benım yaptıgım ama normal yumurta dıyetı var onu atayım sanaEvet canım ya bakıyorum netten görmüştüm o yüzden merak ettim bende yapmak istiyorum ama böyle detokslara çok cesaretim yok
Hay masallah ıyıkı bırakmışsın sütün bı faydasıda yokbaşlangıç 10 gün önceydi 7 gün tek besinli tarzında bir diyetim vardı onu uyguladım. 3 gün detoks yaptım toplamda 10 günde 2700 gr gitti. şimdi yumurta orucum olacak 5 gün. hedefim 15 gün hızlandırma yapmaktı. sonuç ne olacak bende merak ediyorum.
ben dibine vurmadan rahat edemiyorum ne yapayım sütü çok seviyorum. kestim bitti artık içmiyorum.rakamı yükseltelim x2 yapalım. 450 ml alıyor kupalarım
Menun nerde kuzum goremedım bugun sankı
Merhaba esim,Merhaba bugunkü menüm sabah bir yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin kayısı cayı öğlen Türk kahvesi 1 avuç kuru yemiş akşam bakla 5 kaşık mercimek pilavı. Sporum sadece 6000 adım 300 puansedulu @arrietty H3RA_ S Sade_Bilge
Haşlanmış yoğut nedir ?
Pazartesi spor puanim eklenmemis. Sanirim herkesi etiketlemeyi unutmusum. Bu yüzden gözden kacmis olabilir.dün ugrayamadim hic firsatim olmadi yazmaya.
Dün yediklerim
sabah: 3 yk yulaf, süt, tarcin, biraz bal
aksam: haslanmis brokkoli, sarimsak, baharatli zeytinyagi sosu, 1 kase yogurt
45 dakika yürüyüs = 315 puan
8021 adim= 401 puan x2 = 802
Toplam= 1117 puan
E esmeriim bak burda canım menü paylaşmıştım dün bu arada sendeki yumurta listesini at bakayım bi belki yapabilirim takıldım kaldım şu 87 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?