Biliyorum canım aklımdaydı ilk onu hallettim.
Günden güne daha iyi yapacağım biliyorum ama acelemi ediyorum dedim bugün. Plankta zor dururken plankla bacak hareketleri falan çok zorluyor. Videoda seviyelere ayırmış ya, ilk seviyesini yapmaya çalışacağım en azından. Yarın reformer günüm cuma denerim tekrar.Kaslar en çok ilk 3 gün yorulur diren biraz daha yarına da çok agri olursa bırakırsın ya da cuma günü yapmayı deneyebilirsin. Bir de hepsini yapmak zorunda değilsin sen bir iki tane yap bırak maksat kasların açılsın sonraki günler daha iyi yaparsın zorlama hiç
Evet doğru söylüyorsun senin olayı didikleyen, nedeniyle açıklayan yorumlarını çok seviyorum bu aradaCanim bence yeterince dinlenme arasi vermiyorsun kendine.
Reformer cok zorluyor zaten diyorsun. Tam nasil birseydir bu ben bilmiyorum dogrusunu soylemek gerekirse.
Ancak ben salona gittiğim donem hocam 1 gun hatta daha iyisi 2 gun ara vermem gerektigini soylemisti.
Tabi herkesin seviyesi farkli, sana baska bir program uyabilir. Ancak bence reformer hocanla bu durumu degerlendir.
Bir de sunu unutmamak gerekir. Her turlu spor insana zarar verir. Amacimiz da budur aslinda. Vucut yikilacak sonra iyilesecek ve kaslari artiracak. Ancak sen iyilesmesine izin vermezsen faydadan cok zararini gorebilirsin sporun.
Esiiimmm dünden beri hiç bakamadım buraya. Kusura bakma lütfen.
Evet doğru söylüyorsun senin olayı didikleyen, nedeniyle açıklayan yorumlarını çok seviyorum bu arada
Hoca daha önce kasları bana bırak, diğer günler kardiyo ile yağ yak demişti. Cumartesi chloe videosunu yazdığımda hevesimi kırmak istemem ama benim dediğim program daha faydalı sana dedi. Bende bir an önce inceleyim artık istiyorum. 3 aydır buradayım toplasan tüm vücuttan 20 cm gitti. Oda sorunlu bölgelerden değil.
Aynen canım bundan sonra öyle yapicamHep bu aileler bozuyor canım porsiyon ögesine dikkat edersen her yemeği yiyebilirsin enişte de sanırsam yemeğe düşkün
Tavsiye ederim canim. Menunde kacamaklar varaa mercimek ekmeğini görünce hemen tarife baktım çok güzel gözüküyor afiyet olsun
benim regl günlüğü2
sabah
1 h yumurta
ara
2 kuru erik
öğle
1 kase süte nesfit
akşam
1p etli taze fasulye
1 kase yoğurt
ara
2kare bitter
su:15lt
adım: regl sancısı ve halsizliği 2515 adım-126 puan
Arrietty_ H3RA_ istanbulin
sedulu dün yarım saat dansımı yaptım hem oğlumla ilgilendim onla hopladık ama sancım vardı çok fazla hoplayamadım
Sabah peynir zeytin tereyağlı yumurta üç bardak cay iki dilim normal ekmek öğlen kavurma çay ekmek iki dilim bı bardak kola ara öğün gbi işte aksam kocam yemek istemedi kaşarlı omlet , melemen çay kahvaltılık gene iki dilim ekmek yedim saat beş te yedim akşam yemeğini. Sonra iki portakal sütlü kahve iki litre su sanırım hepsi bu kadar cezama razıyım hakettimDiyet menüsü yok derken yine tüm yediklerini yazmalı ve çıkacak sonuca göre alacağın cezaya razı olmalısın
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz 20 gr örgü peyniri yeşil çay domates
Akşam
1.5 porsiyon nohut yemeği 3 yk pilav salata
Su 2 lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
Plank challenge ve wallsit challenge 200 puan
50 dk zumba 700 puan
20 dk koşu 200 puan
16000 adım 800 puan
Toplam 2200 puan
Arrietty_ H3RA_ @noram
Bak şimdi lamba yaktın beynimde. Son bir kaç gündür ani hareketlerde başım dönüyor, gözlerim kararıyor. Ben bunu çok yaşardım kan şekerim ve tansiyonum düşerdi genelde. Ama uzun süredir yaşamıyordum. Hatta bir kaç kez eşime denk geldi diyetimi abartıyorsun falan dedi.Canim o zaman bir de sunu aciklayayim.
(sen kasindin, bana konus dersen konusurum)
Simdi sen reformerda oldun bittin, ustune de kardiyonu yaptin.
O zaman vucut evet yag yakiyor ama glikoz da yakiyor. Hatta baska kaynaklari da yakiyor eger ki ihtiyac duyarsa.
Simdi guzellik bunun sonrasinda, yani dinlenme gununde, vucut yag yakmaya devam ediyor, cunku hormonlarin cosmus durumda.
Ama sen o gun yeterince dinlenmezsen iste tam asil faydasini gorememis oluyorsun.
Tabi dinlenme derken yat demek degil, hocanin dedigi sekilde biraz daha hafif takilmak.
Benim anladigim dinlenme gununde nabzi cok yukseltmemek, hafif sporlar belki yoga falan iyi gidiyor. Iste yuruyustur, bisiklettir, hatta patendir gibi.
Nohut fasulye ve karnabahar yemeklerini yapmadan önce yarım saat kadar haşlıyorum ben. Suyunu döküp yemeğini yapıyorum yoksa inanılmaz gaz yapıyorGecen hafta nohut beni cok sisirmisti, ins seni sisirmez.
Ben mi bilmiyorum bu baklagilleri yapmayi acaba yapek guzel de olmuyor zaten yoklukta yiyoruz gibi oluyor biraz
Bak şimdi lamba yaktın beynimde. Son bir kaç gündür ani hareketlerde başım dönüyor, gözlerim kararıyor. Ben bunu çok yaşardım kan şekerim ve tansiyonum düşerdi genelde. Ama uzun süredir yaşamıyordum. Hatta bir kaç kez eşime denk geldi diyetimi abartıyorsun falan dedi.
Benim bu ani hareketlerde baş dönmelerinin ve tatlı aramayan biri olmama rağmen bir kaç gündür canımın tatlı çekmesinin nedeni vücudun glikoz yakmasından kaynaklı olabilir mi?
Evet limonuda abartıyorum ben. Detoks sularının ve gün boyu içtiğim çayların içinde hep varAaaa onu hic bilmiyorum.
Aman dikkat et.
Bir gun (ictigim fazla limonlu sulardan saniyorum ki) benim tansiyon boyle bir degisti, saftim kaydi, cok kotu oldum.
Aman aman.
Yarım saat haşlayınca besin değeri kalırmı ki. Ben gazlarını suyun yüzeyine verince 10 dk sonra alıyorum ocaktan.Nohut fasulye ve karnabahar yemeklerini yapmadan önce yarım saat kadar haşlıyorum ben. Suyunu döküp yemeğini yapıyorum yoksa inanılmaz gaz yapıyor
Nohut fasulye ve karnabahar yemeklerini yapmadan önce yarım saat kadar haşlıyorum ben. Suyunu döküp yemeğini yapıyorum yoksa inanılmaz gaz yapıyor
Hoşbulduk canım, sizleri gördüğüme sevindim ama tabii buluşma nedenimiz kilo almak olmasa keşkeHoşgeldin canim
Ben ve ceydosta geldi gruba
Rahtca yediğimiz hurmalar yüzünden burdayiz
Çok geçmiş olsun
Ben çok fena, eskiden gördüğüm en yüksek kilo 69 derdim, şuan 72.7 ile rekoru yine kırdımevet bende döndüm. iyi olmaya calışıyorum koşturmaca bitmiyor bu şehirde. yerleştim diyorum ama hala ayakta aslında el atmam gereken işler var ama askıya aldım çok daraldım bu sefer.
sütlü kahve enfes bişey keşke yeniden içebilsem ama ben kilo alma rekorumu bu yıl fulledim yeni bir rekorum var. ödül mödül yok bana 10 kg vermeden.
sen ne hallerle döndün anlat bakalım
Ooo kelebeğim ex-kaptanim da buradaTeşekkür ederim
Ayy canım selam, hep beraber yine buradayızAaa hoşgeldin canımben de buradayım hala döndüğüne çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?