Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ kiz senin 20 dk dans cezan var
Biliyorum canım aklımdaydı ilk onu hallettim.
Günden güne daha iyi yapacağım biliyorum ama acelemi ediyorum dedim bugün. Plankta zor dururken plankla bacak hareketleri falan çok zorluyor. Videoda seviyelere ayırmış ya, ilk seviyesini yapmaya çalışacağım en azından. Yarın reformer günüm cuma denerim tekrar.

Evet doğru söylüyorsun senin olayı didikleyen, nedeniyle açıklayan yorumlarını çok seviyorum bu arada
Hoca daha önce kasları bana bırak, diğer günler kardiyo ile yağ yak demişti. Cumartesi chloe videosunu yazdığımda hevesimi kırmak istemem ama benim dediğim program daha faydalı sana dedi. Bende bir an önce inceleyim artık istiyorum. 3 aydır buradayım toplasan tüm vücuttan 20 cm gitti. Oda sorunlu bölgelerden değil.

Canim o zaman bir de sunu aciklayayim.
(sen kasindin , bana konus dersen konusurum)

Simdi sen reformerda oldun bittin, ustune de kardiyonu yaptin.
O zaman vucut evet yag yakiyor ama glikoz da yakiyor. Hatta baska kaynaklari da yakiyor eger ki ihtiyac duyarsa.

Simdi guzellik bunun sonrasinda, yani dinlenme gununde, vucut yag yakmaya devam ediyor, cunku hormonlarin cosmus durumda.

Ama sen o gun yeterince dinlenmezsen iste tam asil faydasini gorememis oluyorsun.

Tabi dinlenme derken yat demek degil, hocanin dedigi sekilde biraz daha hafif takilmak.
Benim anladigim dinlenme gununde nabzi cok yukseltmemek, hafif sporlar belki yoga falan iyi gidiyor. Iste yuruyustur, bisiklettir, hatta patendir gibi.

Kızlar merhaba. Bugün bir türlü bakamadim. Sabahtan dersler, kızlarımın dersleri ve temizlik filan derken olmadi bir türlü. Kahvaltiyi 13.30 da yaptım
Kahvaltı:
2 h.yumurta
1 bardak süt 3 kaşık yulaftan yulaf lapası
Peynir ve 3 zeytin

Aksam:
1 adet ızgara antrikot
Bol salata

Su: 2.5 litre içtim.

Spor: challenger daha şimdiden baya zorladı 100 puan
10500 adım 525 puan
35 dk zumba 490 puan
Toplam 1115 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Aomine Daiki

Tavsiye ederim canim. Menunde kacamaklar var ama regl ile ilgili sanırım. Onun dışında gayet iyi gidiyorsun canım tebrikler

60 mekik 120 p
60 leg raise 120 p
40 sn plank 60 sn wallsit 200 p
(ikisinide tek seferde yaptım
40 dk zumba 280*2 560 p
10.200 adım 510 p
Toplam 1.510 p

Arrietty_ bu leg raise de çok zor hareketmiş. Ben topukları hiç yere değdirmeden yaptım doğrudur dimi.

sedulu canım 20 dk dans cezamı yaptım. 90 lar Sezen eşliğinde

Diyet menüsü yok derken yine tüm yediklerini yazmalı ve çıkacak sonuca göre alacağın cezaya razı olmalısın
Sabah peynir zeytin tereyağlı yumurta üç bardak cay iki dilim normal ekmek öğlen kavurma çay ekmek iki dilim bı bardak kola ara öğün gbi işte aksam kocam yemek istemedi kaşarlı omlet , melemen çay kahvaltılık gene iki dilim ekmek yedim saat beş te yedim akşam yemeğini. Sonra iki portakal sütlü kahve iki litre su sanırım hepsi bu kadar cezama razıyım hakettim

Gecen hafta nohut beni cok sisirmisti, ins seni sisirmez.

Ben mi bilmiyorum bu baklagilleri yapmayi acaba ya pek guzel de olmuyor zaten yoklukta yiyoruz gibi oluyor biraz

Bak şimdi lamba yaktın beynimde. Son bir kaç gündür ani hareketlerde başım dönüyor, gözlerim kararıyor. Ben bunu çok yaşardım kan şekerim ve tansiyonum düşerdi genelde. Ama uzun süredir yaşamıyordum. Hatta bir kaç kez eşime denk geldi diyetimi abartıyorsun falan dedi.

Benim bu ani hareketlerde baş dönmelerinin ve tatlı aramayan biri olmama rağmen bir kaç gündür canımın tatlı çekmesinin nedeni vücudun glikoz yakmasından kaynaklı olabilir mi?

Gecen hafta nohut beni cok sisirmisti, ins seni sisirmez.

Ben mi bilmiyorum bu baklagilleri yapmayi acaba ya pek guzel de olmuyor zaten yoklukta yiyoruz gibi oluyor biraz
Nohut fasulye ve karnabahar yemeklerini yapmadan önce yarım saat kadar haşlıyorum ben. Suyunu döküp yemeğini yapıyorum yoksa inanılmaz gaz yapıyor

Aaaa onu hic bilmiyorum.

Aman dikkat et.
Bir gun (ictigim fazla limonlu sulardan saniyorum ki) benim tansiyon boyle bir degisti, saftim kaydi, cok kotu oldum.

Aman aman.

Nohut fasulye ve karnabahar yemeklerini yapmadan önce yarım saat kadar haşlıyorum ben. Suyunu döküp yemeğini yapıyorum yoksa inanılmaz gaz yapıyor
Yarım saat haşlayınca besin değeri kalırmı ki. Ben gazlarını suyun yüzeyine verince 10 dk sonra alıyorum ocaktan.
Birde annem nohut yemeğine biraz karbonat atardı gazı çıksın diye.

Hoşgeldin canim
Ben ve ceydosta geldi gruba
Rahtca yediğimiz hurmalar yüzünden burdayiz

Çok geçmiş olsun
Hoşbulduk canım, sizleri gördüğüme sevindim ama tabii buluşma nedenimiz kilo almak olmasa keşke
Ben çok fena, eskiden gördüğüm en yüksek kilo 69 derdim, şuan 72.7 ile rekoru yine kırdım 3 aya da düğün var, 3 ayda ne kadar verebilirsem artık. Bitkisel süt ile içsem de olmuyor mu? Hindistan cevizi sütü ile latte müthiş oluyor
Teşekkür ederim
Ooo kelebeğim ex-kaptanim da burada
Aaa hoşgeldin canım ben de buradayım hala döndüğüne çok sevindim
Ayy canım selam, hep beraber yine buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…