Sazan.aviSeduu bide diyolar mış ki sen menü ye çiko koyduğun için menüde var sandık yedik
teşekkürlür kaptişim.Gunaydin canim
Simdiden kizinin dogum günü kutlu olsunhep birlikte Nice saglikli ve mutlu yillara
Menülerinde cok dikkatlisin. Ve adimlama spor da geri kalmiyorsun. Hedefe ulasman simdiden cok guzel. Umarim bekledigin gibi yarin de eksi olur
Dogum günü sonra haftaya kadar yine dikkatli ve sporlu gunler gecirecegine dikkat edecegine inaniyorum. Sana guvenimi Bos cikarma
teşekkürler canımDoğum günün kutlu olsun kızının nice sağlıklı yaşları olsun
Çok güzel bir menü. Afiyet olsun
Doğum günü kutlu olsun prensesin ❤teşekkürlür kaptişim.bana güvenebilirsin
teşekkürler canımbu ilk doğum günümüz bütün aile çok heyecanlıyız
Bence o ciko emoji nin sebebi tam burdaSazan.aviah ne güzel olur ceza kesmek için bu haftayı boş geçtim gibi fazla ceza veremedim zaten
Gunaydin canimGünaydın herkesee
Yaa doğum günü kutlu olsun miniğin canım ne güzel ilk doğum günü çok heyecanlıdırteşekkürlür kaptişim.bana güvenebilirsin
teşekkürler canımbu ilk doğum günümüz bütün aile çok heyecanlıyız
iyi ki mantı emojisi yokNefis sınaması
Atılmak değil, sıfırdan başlamak olarak yorumla. Burada ki menüleri takip et kendine ona göre haftalık plan yap.Peki menü takibine katilmiyim ben o zmn ama spor olayindan da mi çıkartılıyorum komple mi atildim tarti atmiycak miyim
Çok çağrışım yapmadı görsel olarak.Kore mantisi var ama
Atılmak değil, sıfırdan başlamak olarak yorumla. Burada ki menüleri takip et kendine ona göre haftalık plan yap.
Mesela akşam pide yiyeceksen tüm gün karbonhidrat alma, akşam ufak dilim ve yanında bol salata ye.
Geçen çocuklar pizza söylediler aynı sofrada yemek yedik buram buram koktu burnuma ama ben sürecime uygun şeyi yedim. Hatta çocuklar anne bir kez ısır koktu dediler, duramayacağımı bildiğimden onu bile yapmadım. Başka türlü gitmez bu kilolar çünkü biz etsek de vücut bahane kabul etmiyor. Sen ağlasan da acımadan direkt yağa çeviriyor.
Burada uyarılar için kimseye kırılma çünkü kendi sürecine yazık ederken diğer yandan takımın puan ortalamalarını da aşağı çekmiş oluyorsun. Çünkü diğer zayıflama grupları ile de yarışıyoruz. Eşleşiyorsun ama spor ve adım yapmadığın için eşin eş yarışından kopuyor demotive oluyor gibi gibi. Bunları şahsına değil genel anlamda söylüyorum. Gel önümüzdeki haftaya sıfırdan başla. Haftalık menü ve spor planını yap. Bir hafta sonrasında giden kilon senin motivasyonun olacaktır.
Birde onu haftalarla çarp 5/6 ay sonra vereceğin kiloyu düşün.
ah evet ya bu hafta niye böyle oldu azıcık ceza kestim kırbacım üzgünBence o ciko emoji nin sebebi tam burda
Avucunun ici kasiniyor. Fazla kamcilamadi kizlari bu hafta diye
Aynen canım, geçen akşam yulaf lapasından tatlı yaptım eve. Akşam onu yiyeceğim diye yeme işini erken kapattım. Yarım kasede bırakmaktı niyetim. Bu son kaşık diye diye koca kaseyi bitirdim.aynen, sirf bir catal alip birakamayacagimi bildigim icin bir cok seyi ben de es geciyorum.
ya da yiyeceksem oncesinde planliyorum ki gunun diger kalaninda kompanse edilsin.
bu haftasonu pizza gunu yapicaz mesela, o gun direk omad mi yapsam diyorum. Pizza odul olacak ama yine de gunu dengelemek sart.
küçük sürprizler ekliyorum tabloya
Agam bizimle egleniyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?