Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh olsa abla dükkan senin

aaa aominecim nasilsin? prenses buyudu de 1 yasina geldi mi, ne cabuk geciyor zaman. cok mutlu guzel yaslari olsun insallah

hahaha tamam, umarim cezasiz menuler gelicek hosbulduk canim tesekkurler
adim fotografini hergun mu paylasacagiz?
Ne kadar ceza az o kadar kilo kaybı bol demek
Adım fotoğrafı evet her gün atacağız çünkü düzenli olarak adım yarışımız var eşler arası. Şeffaf olsun diye böyle karar aldık.

ben tatlilara cok ozenmem, hani yerim de o kadar sikinti degil,
tuzlular daha tehlikeli benim icin,
korona da yardim ediyor valla, misaifrlik falan olaylari azaldigi icin cok nefsimi zorlamiyor
Benim de tatlı düşkünlüğüm pek yoktur, o yüzden dayanabiliyorum, ama evde börek olsa dayanmam mümkün değil

Ohohohh sen ne diyorsun benim karnabaharın tadı sarımsaklı, tereyağlı pul biber soslu koca tabak mantının tadını sollar. Sollamalı...

anam bu challange a girdik iyi guzel de 40 sn wallsit zor durdum yarin nasil 50 olacak hele 300 u aklim almadi
yanlis mi yapiyorum napiyorum
gerci plank 5 dk diyor sanki o mumkun mu acaba
Bende bugün 40 sn duruyorum kendi kendime diyorum ki 300 nası duracaksam ahaha

Merhaba esim,

sabah yesillik göremedim. Su ne kadar iciyorsun?
Sporun düsük kalmis, ama telafi edersin sanirim :) yoksa ceza mi versem acaba?
Ver eşim cezam senden olsun yeşillik yemek hiç aklıma gelmez sanırım akşam yemeğinde salata hariç. Hiç sevemedim

Bugün rest günü bir çoğumuz için her ne kadar bana spor yapmamak zor gelse de temizliğe vurdum kendimi anca bitirdim dip bucak oyalandım spor yapmamak için
Benim dün ile bugün arası +300 sanırım dünden kaslar ödem yaptı yediklerim ortada normalde spor yapmadan bile eksi gelmem gerekir o menü ile bende bugün spor içim birsey yapmayı planlamıyorum bugün bacaklar iyi ama bu sefer sırt ve omuzlarım Pert haftaya çok daha iyi olacak eminim 5 haftalık challange oldu mu size 10 hafta

korona da yardim ediyor valla, misaifrlik falan olaylari azaldigi icin cok nefsimi zorlamiyor
Senin için el açması börek yaparım
Açma,peksemet, poğaça, kıymalı kömbe vs

anam bu challange a girdik iyi guzel de 40 sn wallsit zor durdum yarin nasil 50 olacak hele 300 u aklim almadi
yanlis mi yapiyorum napiyorum
gerci plank 5 dk diyor sanki o mumkun mu acaba
Ay dur bak bu konuda yazmazsam olmaz.
Ben wallsit pozisyonunu ilk Arrietty_ den duyduğumda 10-15 sn zor durmuştum. Ofiste yapmıştım ve masama zor geri dönmüştüm. Şimdiki zamanda toplasan 10 defa yaptım dün akşam 60 sn durabildim. İnan ilerleme hızlı oluyor. Her yapmanda 5sn artırsan 10 gün sonra duracağın süreyi ve kaslarının gelişimini düşün.

ben de oyleydim de ilk sokaga cikma yasaginda hergun tatli yapa yapa tatli bagimlisi oldum
evde denemedigim.tarif kalmadi lahmacun, trabzon pidesi, kir pidesi. envai cesit tatli. 1 senede kullanmadigim unu sekeri 3 ayda bitirdim.

dizlerim de aciyor ya nerenin calismasi gerekiyo bu wallsitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…