Ahh olsa abla dükkan seninSedulu kaptan çikolata nedir yahu
Şöyle sıralasaydın fırın sütlaç, kaymaklı ekmek kadayıfı ,künefe, bol tereyağlı cevizli kadayıf yanında kaymak ya da dondurma ,gelin pastası ,profiterol vsolmuşken tam olsun
Ne kadar ceza az o kadar kilo kaybı bol demekaaa aominecim nasilsin? prenses buyudu de 1 yasina geldi mi, ne cabuk geciyor zaman. cok mutlu guzel yaslari olsun insallah
hahaha tamam, umarim cezasiz menuler gelicekhosbulduk canim tesekkurler
adim fotografini hergun mu paylasacagiz?
Benim de tatlı düşkünlüğüm pek yoktur, o yüzden dayanabiliyorum, ama evde börek olsa dayanmam mümkün değilben tatlilara cok ozenmem, hani yerim de o kadar sikinti degil,
tuzlular daha tehlikeli benim icin,
korona da yardim ediyor valla, misaifrlik falan olaylari azaldigi icin cok nefsimi zorlamiyor
Su an bol yesillikli kahvaltimi yaptım burayı okuyorum, acikmaya başladım. Dolapta hem gelin pastası var hem de çilekli ıslak kek, aklıma girmeyin
Ben kabak yiyeceğim.
Ben çok lezzetli bir kabak yiyeceğim. 17:00'de de yemek işi bitecek.
Ne kadar ekmek o kadar köfte de denir bizim mahalledeNo pain no gain ünlü bir düşünürün sözü
Evet bi mesajın üzerine rahat duramadım 1 km koştum yüksek tempoluBugün rest günü bir çoğumuz için her ne kadar bana spor yapmamak zor gelse de temizliğe vurdum kendimi anca bitirdim dip bucak oyalandım spor yapmamak için
Bende bugün 40 sn duruyorum kendi kendime diyorum ki 300 nası duracaksam ahahaanam bu challange a girdik iyi guzel de 40 sn wallsit zor durdum yarin nasil 50 olacak hele 300 u aklim almadi
yanlis mi yapiyorum napiyorum
gerci plank 5 dk diyor sanki o mumkun mu acaba
Ver eşim cezam senden olsunMerhaba esim,
sabah yesillik göremedim. Su ne kadar iciyorsun?
Sporun düsük kalmis, ama telafi edersin sanirim :) yoksa ceza mi versem acaba?
Artık bilemiyorum yaa vitamin konusunda emin değilimYarım saat haşlayınca besin değeri kalırmı ki. Ben gazlarını suyun yüzeyine verince 10 dk sonra alıyorum ocaktan.
Birde annem nohut yemeğine biraz karbonat atardı gazı çıksın diye.
Benim dün ile bugün arası +300Bugün rest günü bir çoğumuz için her ne kadar bana spor yapmamak zor gelse de temizliğe vurdum kendimi anca bitirdim dip bucak oyalandım spor yapmamak için
Senin için el açması börek yaparımben tatlilara cok ozenmem, hani yerim de o kadar sikinti degil,
korona da yardim ediyor valla, misaifrlik falan olaylari azaldigi icin cok nefsimi zorlamiyor
Ayy kısırda yaparsan bende gelirimSenin için el açması börek yaparım
Açma,peksemet, poğaça, kıymalı kömbe vs
Yarını atlatalım sen iste kaptancım kısır da yaparım mercimek köftesi de mantı da ...Ayy kısırda yaparsan bende gelirim
Ay dur bak bu konuda yazmazsam olmaz.anam bu challange a girdik iyi guzel de 40 sn wallsit zor durdum yarin nasil 50 olacak hele 300 u aklim almadi
yanlis mi yapiyorum napiyorum
gerci plank 5 dk diyor sanki o mumkun mu acaba
haftaya cuma takımca sendeyiz, ödül öğününü sende yaparız artıkYarını atlatalım sen iste kaptancım kısır da yaparım mercimek köftesi de mantı da ...
ben de oyleydim de ilk sokaga cikma yasaginda hergun tatli yapa yapa tatli bagimlisi oldumben tatlilara cok ozenmem, hani yerim de o kadar sikinti degil,
dizlerim de aciyor ya nerenin calismasi gerekiyo bu wallsitteAy dur bak bu konuda yazmazsam olmaz.
Ben wallsit pozisyonunu ilkArrietty_ den duyduğumda 10-15 sn zor durmuştum. Ofiste yapmıştım ve masama zor geri dönmüştüm. Şimdiki zamanda toplasan 10 defa yaptım dün akşam 60 sn durabildim. İnan ilerleme hızlı oluyor. Her yapmanda 5sn artırsan 10 gün sonra duracağın süreyi ve kaslarının gelişimini düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?