Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben bu sabah tartıldım. 64.7’yim. Halbuki Pazartesi 64.2 idim. Moralim bozuldu. Zaten şiş hissediyorum kendimi. Ne dersin bu duruma eşim? sedulu
Spor yapma bugün canım akşamı da ton balıklı salata gibi hafif gaz yapmayan gıdalarla gecir gece de güzel bir uyku cek yarına bir şey kalmaz. Muhtemelen ödem topladı vücut bir de bol su tuket bugün

dizlerim de aciyor ya nerenin calismasi gerekiyo bu wallsitte
Benim direkt üst bacaklar yanmaya başlıyor. Pozisyonuna fotoğraftan bakarak yapmaya çalış.
Üst bacaklar popo dümdüz hatta olacak, baldırlarda düz bir şekilde duracak. Daha içeride yada dışarıda değil. Belkide pozisyonundan dolayı dizine fazla yük bindiriyorsundur.

hosbulduk, tesekkurler. eklerim o zaman spora bildirisine fotograf da.
Ne kadar ceza az o kadar kilo kaybı bol demek
Adım fotoğrafı evet her gün atacağız çünkü düzenli olarak adım yarışımız var eşler arası. Şeffaf olsun diye böyle karar aldık.
tamamdir kaptan :)

Spor yapma bugün canım akşamı da ton balıklı salata gibi hafif gaz yapmayan gıdalarla gecir gece de güzel bir uyku cek yarına bir şey kalmaz. Muhtemelen ödem topladı vücut bir de bol su tuket bugün
Ben de et salata düşünüyordum, o da olur di mi? Zaten et çok yiyemiyorum. Bol su ve spor yok. Tamamdır.

ben de dunden bugune +200,
hicc kacamak falan yok, ahanda o sporun naneleri bunlar.
Ama bugun dinlenince gececek

ben de oyleydim de ilk sokaga cikma yasaginda hergun tatli yapa yapa tatli bagimlisi oldum
evde denemedigim.tarif kalmadi lahmacun, trabzon pidesi, kir pidesi. envai cesit tatli. 1 senede kullanmadigim unu sekeri 3 ayda bitirdim.

orasi oyle,
yok bu takimla basladiktan sonra demek istedim daha cok,
yoksa ben bile hamur isine el attim, onceden hamur isi tecrubem sadece kekten ve ekmek makinasinda yapilan seylerden ibaretti, simdi yogurma isinde baya ustalastim

anam bu challange a girdik iyi guzel de 40 sn wallsit zor durdum yarin nasil 50 olacak hele 300 u aklim almadi
yanlis mi yapiyorum napiyorum
gerci plank 5 dk diyor sanki o mumkun mu acaba

ben 1 dakikaya kadar oluru var diyorum, sonrasina sonra bakariz artik

planki kesinlikle varyasyonlari ile yapiyorum, sabit plank yapmiyorum ben.

Afiyet olsun canım bende bugünü es geçmemek adına 30 dk leslie yaptım başka bişe yayacağım öğlen yeşil mercimekli salata yedim akşama menüde ıspanak var salata ile

Afiyet olsun canım bende bugünü es geçmemek adına 30 dk leslie yaptım başka bişe yayacağım öğlen yeşil mercimekli salata yedim akşama menüde ıspanak var salata ile

valla ben challengelari zor yapiyorum, bacaklar hasat
hafif yuruyus yapicam aksam yemeginden sonra, su an 2 bin adimdayim, on binimi tamamlar tukkani kapatirim

valla ben challengelari zor yapiyorum, bacaklar hasat
hafif yuruyus yapicam aksam yemeginden sonra, su an 2 bin adimdayim, on binimi tamamlar tukkani kapatirim
İlk gün çok ağrımıştı benim de challenge dan sonra şimdi biraz biraz alışmaya başladım . evet bugün 10000 adım tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…