Spor yapma bugün canım akşamı da ton balıklı salata gibi hafif gaz yapmayan gıdalarla gecir gece de güzel bir uyku cek yarına bir şey kalmaz. Muhtemelen ödem topladı vücut bir de bol su tuket bugünKızlar ben bu sabah tartıldım. 64.7’yim. Halbuki Pazartesi 64.2 idim. Moralim bozuldu. Zaten şiş hissediyorum kendimi. Ne dersin bu duruma eşim?sedulu
Benim direkt üst bacaklar yanmaya başlıyor. Pozisyonuna fotoğraftan bakarak yapmaya çalış.dizlerim de aciyor ya nerenin calismasi gerekiyo bu wallsitte
hosbulduk, tesekkurler. eklerim o zaman spora bildirisine fotograf da.Hoşgeldiniz bu arada, umarım bu defa kalıcı kilolar verir koruma amaçlı birlikte oluruz.
Evet adım fotoğrafları günlük spor bildirimleriyle günlük paylaşılıyor.
Cuma günü eşleştiğimiz kişi ile adımlarımız bir sayılıyor ve haftanın şampiyonu ilan ediliyor.
Spor puanlarıda aynı şekilde oluyor.
tamamdir kaptan :)Ne kadar ceza az o kadar kilo kaybı bol demek
Adım fotoğrafı evet her gün atacağız çünkü düzenli olarak adım yarışımız var eşler arası. Şeffaf olsun diye böyle karar aldık.
Ben de et salata düşünüyordum, o da olur di mi? Zaten et çok yiyemiyorum. Bol su ve spor yok. Tamamdır.Spor yapma bugün canım akşamı da ton balıklı salata gibi hafif gaz yapmayan gıdalarla gecir gece de güzel bir uyku cek yarına bir şey kalmaz. Muhtemelen ödem topladı vücut bir de bol su tuket bugün
Olur canım bol zeytinyağlı da yap salatayı mis gibi bağırsaklar da rahatlarBen de et salata düşünüyordum, o da olur di mi? Zaten et çok yiyemiyorum. Bol su ve spor yok. Tamamdır.
Senin için el açması börek yaparım
Açma,peksemet, poğaça, kıymalı kömbe vs
Benim dün ile bugün arası +300sanırım dünden kaslar ödem yaptı yediklerim ortada normalde spor yapmadan bile eksi gelmem gerekir o menü ile bende bugün spor içim birsey yapmayı planlamıyorum bugün bacaklar iyi ama bu sefer sırt ve omuzlarım Pert haftaya çok daha iyi olacak eminim 5 haftalık challange oldu mu size 10 hafta
ben de oyleydim de ilk sokaga cikma yasaginda hergun tatli yapa yapa tatli bagimlisi oldum
evde denemedigim.tarif kalmadi lahmacun, trabzon pidesi, kir pidesi. envai cesit tatli. 1 senede kullanmadigim unu sekeri 3 ayda bitirdim.
anam bu challange a girdik iyi guzel de 40 sn wallsit zor durdum yarin nasil 50 olacak hele 300 u aklim almadi
yanlis mi yapiyorum napiyorum
gerci plank 5 dk diyor sanki o mumkun mu acaba
Afiyet olsun canım bende bugünü es geçmemek adına 30 dk leslie yaptım başka bişe yayacağım öğlen yeşil mercimekli salata yedim akşama menüde ıspanak var salata ile11.00
Elma sirkeli su
12.00
1 dilim tereyagli baharatli ekmek
1 yumurta ile mozarellali omlet
1 zeytin
1 catal peynir
5 findik
2 buyuk hurma
domates ve cok az maydanoz
17.00 (plan)
100 gr somon, firinda, yaninda pirasa garnitur
Yesil salata
E English_teacherrrsedulu Arrietty_
Afiyet olsun canım bende bugünü es geçmemek adına 30 dk leslie yaptım başka bişe yayacağım öğlen yeşil mercimekli salata yedim akşama menüde ıspanak var salata ile
İlk gün çok ağrımıştı benim de challenge dan sonra şimdi biraz biraz alışmaya başladım . evet bugün 10000 adım tamamdırvalla ben challengelari zor yapiyorum, bacaklar hasat
hafif yuruyus yapicam aksam yemeginden sonra, su an 2 bin adimdayim, on binimi tamamlar tukkani kapatirim
dizlerim de aciyor ya nerenin calismasi gerekiyo bu wallsitte
Ne demek başım gözüm üstüne şekerimhaftaya cuma takımca sendeyiz, ödül öğününü sende yaparız artık
sedulu da bizi kırbaçlayarak yağları parçalar
Afiyet olsun abla çok mu erken yemişsin acıkma sonraAkşam yemeğimi yedim bile
Bundan sonrası dukan içeceği, meyve ,kahve su filan olur
Acıkırsam yaparım bir dukan çayı daha AyşecimAfiyet olsun abla çok mu erken yemişsin acıkma sonra
Ay hadi inşallah ablaAcıkırsam yaparım bir dukan çayı daha Ayşecim
yarına 67 yi ucundan kıyısından görmek istiyorumnasip bakalım yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?