evet ayni sey zaten. kiymali ve bol soslu guzel oluyor bence. obur turlu cok lezzetli olmasa da gideri varBen sevemedim. Shirataki ile ayni.
Tartimi yapip çıkacağım. Alabilir miyim izin yarin?Nereyeizin gerektirecek bir durum mu? Fotoyu kontrol et kacmadan
Bu sekilde cok zor kilo verirsiniz. Pide dünden biliyordunuz esinizin alacagini.Kahvalti bir tane sigara boregi firinlanmis yağsız bi kasik keci peyniri marul maydonoz bi b.cay bi litre su
Öğlen bir ispanakli pide uc bardak ayran 500 ml su
Aksam peynirli cizi yarim paket bi kasik leblebi bi b.cay 500 ml su
Gece besyuz ml formcayi sekersiz
Spor
Merdiven in cik yaptim ikiyuz basamak 60 puan
1 saat dans 420 puan
5000 adim 250 puan
1 dk plank 10 puan toplamda 515 puan
Evet. Tarti fotonu sabah Paylasip alabilirsin izin.Tartimi yapip çıkacağım. Alabilir miyim izin yarin?
Sebze soteleyip denemistin. China box da ki gibi olsun istedim de beceremedim sos kismini :))evet ayni sey zaten. kiymali ve bol soslu guzel oluyor bence. obur turlu cok lezzetli olmasa da gideri var
Acikiyorum ama kesinlikle yemiyorum ben yeni basladim o yuzden menu konusunda zorlaniyorum normalde ben bi tabak en az on tane sigara böreği bes dilim pide yerdim yani azcik bana aciyin ya lutfen en aza indirmis durumdayim bi anda olmuyor hepsi ekmeğe o kadar alismis ki bunyem yemeyince karnim doymuyor tok tutan biseyler sonra sekerim düşüyor elim ayagim titriyor yavas yavas birakimaya calisiyorum gbi gelebilir size ama benim icin cok büyük bi mucadele söz konusuBu sekilde cok zor kilo verirsiniz. Pide dünden biliyordunuz esinizin alacagini.
Sabah daha saglikli secenekler hazirlasaydiniz kendinize
Aksam da Yemek degil abur cubur olmus. Gece acikiyormusunuz?
Anlastik bakarım kaptanEvet. Tarti fotonu sabah Paylasip alabilirsin izin.
Ilk sayfada izin isi nasil isledigi yaziyor Ilk post da.
Iyi de ters bisey dedigimi dusunmuyorum :)Acikiyorum ama kesinlikle yemiyorum ben yeni basladim o yuzden menu konusunda zorlaniyorum normalde ben bi tabak en az on tane sigara böreği bes dilim pide yerdim yani azcik bana aciyin ya lutfen en aza indirmis durumdayim bi anda olmuyor hepsi ekmeğe o kadar alismis ki bunyem yemeyince karnim doymuyor tok tutan biseyler sonra sekerim düşüyor elim ayagim titriyor yavas yavas birakimaya calisiyorum gbi gelebilir size ama benim icin cok büyük bi mucadele söz konusu
Yok beni gruptan atmayin diye diyorum iyi oluyo beni kamçılıyor sözleriniz de atmayin yaniIyi de ters bisey dedigimi dusunmuyorum :)
Menülerine yorum yapilmazsa nasil yardimci olacagiz size?
Beni bu menüye acile götürüp serum taktırırlardı kesin.Iyi aksamlar
sabah: 3yk yulaf, süt, frambuaz, 1 elma
aksam: quark, frambuaz, kinoali salata
1 bardak yesil cay
2 litreye tamamlarim suyu
Bugün ekstra spor yapmadim, cok fazla agrim var regl oldum sonunda. Kac gündür siskinligim bu yüzdendi.
Arrietty_ sedulu S sadece_ben H3RA_
Bu arada adim yarismasinda eslesmek istemiyorum bu hafta bilginize arz ederim. :)
Bu arada yarindan itibaren 17 gün diyetini deneyecegim. Sonuclar nasil olacak.
tadi yok gibi bisey sosu iyi olursa lezzetli oluyor. iyice suda bekletip yikamak gerekiyor. yoksa kotu kokuyor.
markadan markaya da varkediyor. bence denemeden toplu alma.
Ben sevemedim. Shirataki ile ayni.
hayal kırıklığı yaşadım şimdi ben ne hayallerle ısmarladım. ben yerim kızlarada zorla kakalarım hayde diyet işte yiyin diye ama koca ne olacak? kıymalı bolonez sos gibi yapıp deneyeyim. sirke kekik falanda eklerim tadını değiştirir azıcık. ümitlerim kendi imalatım makarnaya kaldı.evet ayni sey zaten. kiymali ve bol soslu guzel oluyor bence. obur turlu cok lezzetli olmasa da gideri var
Anlatmak ister misin canım belki seni rahatlatacak bir şeyler söyleyebilirizİyi akşamlar kızlar
Benim için çok kötü bir gündü . Birşey yiip içmeye hiç vaktim olmadı. Günü kapatıp herşeyi unutmak istiyorum
menümü yazayım ama menü yok ortada,
sabah
1 h yumurta
akşam
2 yemek kaşığı pirinç pilavı (attım ağzıma yoksa bayılacaktım hiçbirşey yemek istemiyorum)
su:1 lt
Adım: 3000 - 150 puan
Arrietty_ H3RA_ istanbulin
Bu aksam haber verirsen iyi olur kuzum. Sabah acelesi ile unutursunAnlastik bakarım kaptan
Benim koca sevdi Ceydos. Ki boyle antik kuntik seylere pek yanasmaz normalde.hayal kırıklığı yaşadım şimdi ben ne hayallerle ısmarladım. ben yerim kızlarada zorla kakalarım hayde diyet işte yiyin diye ama koca ne olacak? kıymalı bolonez sos gibi yapıp deneyeyim. sirke kekik falanda eklerim tadını değiştirir azıcık. ümitlerim kendi imalatım makarnaya kaldı.
Merhabalar, aksam yemegi değişmeyecek menumu yazayım:
11:00 2 haşlanmış yumurta, 1/2 greyfurt, 2 çilek, 1 kivi, roka, maydanoz
14:00 10 adet fındık, 2 kk peynir, 1 etimek
17:00 1 tabak kabak sote, 4 yk yoğurt
sedulu
Kol donmesi olmasin?Bir de konuyla çok alakasız ama bugün koltukaltımda sivilce benzeri bir şey fark ettim. Ucu yok ama iltihap gibi içi dolu ve dokununca çok acıyor. Doktora gideceğim ama hangi bölüme gideceğimi bilemiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?