Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu sekilde cok zor kilo verirsiniz. Pide dünden biliyordunuz esinizin alacagini.
Sabah daha saglikli secenekler hazirlasaydiniz kendinize
Aksam da Yemek degil abur cubur olmus. Gece acikiyormusunuz?

Bu sekilde cok zor kilo verirsiniz. Pide dünden biliyordunuz esinizin alacagini.
Sabah daha saglikli secenekler hazirlasaydiniz kendinize
Aksam da Yemek degil abur cubur olmus. Gece acikiyormusunuz?
Acikiyorum ama kesinlikle yemiyorum ben yeni basladim o yuzden menu konusunda zorlaniyorum normalde ben bi tabak en az on tane sigara böreği bes dilim pide yerdim yani azcik bana aciyin ya lutfen en aza indirmis durumdayim bi anda olmuyor hepsi ekmeğe o kadar alismis ki bunyem yemeyince karnim doymuyor tok tutan biseyler sonra sekerim düşüyor elim ayagim titriyor yavas yavas birakimaya calisiyorum gbi gelebilir size ama benim icin cok büyük bi mucadele söz konusu

Iyi de ters bisey dedigimi dusunmuyorum :)
Menülerine yorum yapilmazsa nasil yardimci olacagiz size?

Beni bu menüye acile götürüp serum taktırırlardı kesin. Ne kadar az yemişsin gerçi ben fazla yiyorum galiba inşallah emeklerinin karşılığını alırsın yarın.

Evet canım grubum bugün çok yoğun bir gündü Arrietty_ sedulu H3RA_ K klbk33
Sabah: 1 yumurta ile omlet, 3 zeytin, 1 ince dilim kek
Akşam: 1 porsiyon mezgit buğulama
Ayrıca 1 dilim kek yedim (2 aydır karbonhidrat türevi şeyler yememiştim aş erir gibi canım istedi dayanamadım) cezama razıyım kaptanlarım
21.30: Hindistan ceviz yağlı kahve
1.5 lt su
Çok yoğun bir gün olduğu içşn spor yapamadım yarın 2 katı yapıcam kendime ceza verdim

tadi yok gibi bisey sosu iyi olursa lezzetli oluyor. iyice suda bekletip yikamak gerekiyor. yoksa kotu kokuyor.
markadan markaya da varkediyor. bence denemeden toplu alma.

Ben sevemedim. Shirataki ile ayni.

evet ayni sey zaten. kiymali ve bol soslu guzel oluyor bence. obur turlu cok lezzetli olmasa da gideri var
hayal kırıklığı yaşadım şimdi ben ne hayallerle ısmarladım. ben yerim kızlarada zorla kakalarım hayde diyet işte yiyin diye ama koca ne olacak? kıymalı bolonez sos gibi yapıp deneyeyim. sirke kekik falanda eklerim tadını değiştirir azıcık. ümitlerim kendi imalatım makarnaya kaldı.

Anlatmak ister misin canım belki seni rahatlatacak bir şeyler söyleyebiliriz

Bir de konuyla çok alakasız ama bugün koltukaltımda sivilce benzeri bir şey fark ettim. Ucu yok ama iltihap gibi içi dolu ve dokununca çok acıyor. Doktora gideceğim ama hangi bölüme gideceğimi bilemiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi?

Benim koca sevdi Ceydos. Ki boyle antik kuntik seylere pek yanasmaz normalde.

Iyi geceler,
Yukarıdakilere ek olarak,
18:00'de 2 dilim karnabahar graten yedim.
3.5 litre su

6000 adim: 300 puan
Challenge: 200 puan
Toplam: 500 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_ Dilber Hala

Eklentiler

• Screenshot_20210319-000206_Mi Fit.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 13
Kol donmesi olmasin?
Türkiyede ki bolumler hakkinda bilgim yok malesef

9 92kubra sigara böreğini 10 dan 1 e cekerek kendine iyilik yapmıyorsun. Burada bir çoğumuz diyet özel menü yapmıyoruz. Daha sağlıklı gıdalar yemeyi tercih ediyoruz.
Sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ve ya sade tavada yumurta tüketirsen uzun süre tok tuttuğunu fark edersin.
Oglen atistirma istersen cig badem fındık gibi gıdalardan bir avuç ve yanında sade kahveyle tüketirsen açlık hissini bastırır.
Aksam sebze yemekleri ya da tavuk et izgara da tok tutar.
Onca şey yiyip form çayı içersen o form çayının hiçbir anlamı olmaz.
En onemli şey sağlıklı beslenmeye geçmelisin. Bu düzeni sen oturtacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…