Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hahha kıyamam bir adım bile olsa. Belki 1 adımla derecelendirme değişecek belli mi olur
Gerçi burun farkı olmasın diye sen arayı baya açıyorsun

Evet adimlari baya artırdım ilk haftalarima gore.
Evde olunca, cok da terletmeyen bir hareket iyi oluyor, saat basi evi turluyorum bir iki

Evet ya ben kaçırmışım dün o uyarıyı adım sayımı attığım zamanda telefon uygulaması kendini güncellediği için resminde atamadım kusura bakmayın

Ben cuma günü adım sayımı yazmıştım yine mi okunmadı ama yaaaaa

Cuma günü bana uyarı yazmışsınız ama ben adımlarımı yazmıştım

Buda bugünkü adım ve egzersiz sonucu

Bugün yüne sabahtan 1 litre su ile vitaminler
Filtre kahve hc yağlı

12:00 de kahvaltım
Mantarlı omlet, cherry domates, salatalık, pastırma çiğ badem

hindistan cevizi sütlü latte
Yeşil çay
4 bardak su
Türk kahvesi
2 bardak su

akşam 19:00
Ciğer ve sumaklı soğan

yeşilçay
Normal çay
3 bardak su

adım sayıları yukarıda

Arrietty_ sedulu H3RA_ esmeriiim

canım cuma gününün adımları tablodakiler, bugünü yapmadım daha. Tekrar kontrol ettim cuma fotoğraflı bildirim göremiyorum ben. Sistemsel bir şeymi ben mi göremiyorum ki.

Evet ya ben kaçırmışım dün o uyarıyı adım sayımı attığım zamanda telefon uygulaması kendini güncellediği için resminde atamadım kusura bakmayın
Estağfurullah canım sırf bu foto konusunda da değil. İnan paylaşım saatleri konusunda bile defalarca uyarı yapılmasına rağmen kırmamak için sonradan eklediğim çok adım sayıları oldu. Ama bende bir kuralı ihlal etmiş oluyorum bu şekilde. Üstüne birde tekrar tekrar geçmiş yapmak zorunda kalıyoruz.

Haklısın kaptanım her birimiz için çok uğraşıyorsunuz daha dikkatli olmamız lazım bizimde seviyoruz sizi

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz yeşil çay 20 gr peynir 2 tk tahin pekmez
Akşam
Zeytinyağlı pırasa yemeği 3 yk yoğurt
Su 2lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
300 ip atlama 200 puan
30 dk cardio dans 90 puan
13000 adım 390 puan
10 dk plank 200 puan
Wallsit challenge 100 puan
Toplam 1280 puan
Arrietty_ H3RA_ AppLesma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…