aaa tam tersi bugün daha çok yakacaksın demek bu...hic motivasyonum kalmadi
ay bırakırmıyım...Cok iyi yapmissin :)
Zaten gidince spor hocasindan da guzel tuyolari paylasiyorsun bizimle.
Bundan da mahrum birakmazsin
hic motivasyonum kalmadi
Saol kaptanım ben de bayılırımAfiyet olsun simdiden canim
Somona bayilirim.
Yaa Harika bir tarifBenimki 2 malzemelesi. Lchf usulu
1 Karnibahar hasliyor sonra 200 gr philedelphia labnesi ile püre haline getiriyorum. Tuz ve karabiber ekliyorum birde. Bu kadar.
Bazen pureyi borcama alip Firinda biraz üstü kizarana kadar pisiriyorum
Güzel bir tarif hemen screenshot aldımBütün malzemeleri mutfak robotuna koyup pürüzsüz olana kadar karıştırın.
- 1 konserve nohut
- 2 avokado
- 2 YK zeytinyağı
- 1/2 YK tahin
- 3 YK limon suyu
- 1 diş sarımsak
- 1/8 TK kimyon
- Tuz
- Karabiber
buradan aldim : Avokado ile Dostluğunuzu Pekiştirip Her Öğünde Avokado Yedirtecek 15 Tarif
ben konserve nohut yerine haslanmis nohutum vardi oyle yaptim.
Afiyet olsun ceydosum lezzetli görünüyor. Tiroidden dolayı pek brokoli yiyemiyorum artık kilo vermem daha da durmasın diye. Diyetisyen hipotiroidde lahana, turp, brokoli, karnabahar çok fazla tüketme dedi yersem max 10-15 günde bir
afiyet olsun Ceydosum
Hic sayan ipim olmadiheeey,
ip atlama ipim geldi,
bununla hiit deneyecegim cumartesi gunu,
normalde kac tane falan diye sayarken cok hiit gibi olmuyor.
simdi bu alet sayacak bakalim en fazla ne kadar atlayabiliyorum gorecegim.
gerci guvenilir mi ki bunun saydigi ???
MajosiztsinBen bugün 40dk chloe yaptım öldüm resmenyaparken allahım ben bu eziyeti neden kendime yapıyorum diye düşünüyordum şimdi de yarın programda hangi hareketler var diye bakıyorum bağımlılık yapıyor bu kadın yada ben majoşizt falan mıyım acaba kendime eziyet etmekten hoşlanıyorum belki de
Sayarak dene bakalım bi 100 adetheeey,
ip atlama ipim geldi,
bununla hiit deneyecegim cumartesi gunu,
normalde kac tane falan diye sayarken cok hiit gibi olmuyor.
simdi bu alet sayacak bakalim en fazla ne kadar atlayabiliyorum gorecegim.
gerci guvenilir mi ki bunun saydigi ???
Dun ilk defa trafikte surdum bisikleti. Kendime guven geldiafiyet olsun Ceydosum
Yemegi yapmadim ben ya daha. O yuzden yemedim de.
Acikmadim da gerci. Kahvaltim baya doyurucuydu. Hemde 7de yedim
Sismaniye bosuna mi aldin bisikleti. Kiz kalk. Olmadi azcik paten sur hade
ay hadi inşallah. bu yazda çıtır olalım geçen yıl mayokini almıştım. bu yıl ne alırım hiç bilmiyorum deniz için.Kız beyazlarım çıktı mecbur gidicem kuaföre, sprey boyalarla saklayıp duruyorum.
Gitmişken yaza hazırlık yapayım dedim.
Bikinimle, sarı saçlarım havalı durur
gerçekten çok lezzetli ve yiyemeyecek olmana üzüldüm bebeğim ya.Saol kaptanım ben de bayılırım
Yaa Harika bir tarif
Güzel bir tarif hemen screenshot aldımben çık severim avakadoyu en güzeli biraz limon tuz ve pul biberler ezip ekmek üstü yapmak
Afiyet olsun ceydosum lezzetli görünüyor. Tiroidden dolayı pek brokoli yiyemiyorum artık kilo vermem daha da durmasın diye. Diyetisyen hipotiroidde lahana, turp, brokoli, karnabahar çok fazla tüketme dedi yersem max 10-15 günde bir
hayır ama öğün geçirme çok tehlikeli mutlaka saatinde beslen.afiyet olsun Ceydosum
Yemegi yapmadim ben ya daha. O yuzden yemedim de.
Acikmadim da gerci. Kahvaltim baya doyurucuydu. Hemde 7de yedim
Sismaniye bosuna mi aldin bisikleti. Kiz kalk. Olmadi azcik paten sur hade
Ben de ss aldım tarifi teşekkürler, güzel bir alternatif olur benim için deBütün malzemeleri mutfak robotuna koyup pürüzsüz olana kadar karıştırın.
- 1 konserve nohut
- 2 avokado
- 2 YK zeytinyağı
- 1/2 YK tahin
- 3 YK limon suyu
- 1 diş sarımsak
- 1/8 TK kimyon
- Tuz
- Karabiber
buradan aldim : Avokado ile Dostluğunuzu Pekiştirip Her Öğünde Avokado Yedirtecek 15 Tarif
ben konserve nohut yerine haslanmis nohutum vardi oyle yaptim.
Hemen ara ogun yaptim. Cunku kizi almaya gidecegim simdiay hadi inşallah. bu yazda çıtır olalım geçen yıl mayokini almıştım. bu yıl ne alırım hiç bilmiyorum deniz için.
gerçekten çok lezzetli ve yiyemeyecek olmana üzüldüm bebeğim ya.
hayır ama öğün geçirme çok tehlikeli mutlaka saatinde beslen.
Sarah 1
Dun ilk defa trafikte surdum bisikleti. Kendime guven geldi
Bugun zoom egitimim vardi cikamadim adam cocuklari almaya giderse cikicam
H3RA_ Ben adim isinde cok zorlaniyorum dun 4bini bari tamamlayim Alys Ortime ayip olmasin dediydim de evin icinde yuruduydum
Ortakli olmasak puan isi pek umrumda olmazdi da benim yuzumden o kadar adim yapan arkadasin ortalamasi dusuyor ona moralim bozuldu
Yaa ben ara öğünsüz hayatta yapamam diyet falanHemen ara ogun yaptim. Cunku kizi almaya gidecegim simdi
Ben de ss aldım tarifi teşekkürler, güzel bir alternatif olur benim için deaçıkçası daha önce hiç avokado yemedim, artık deneme vakti geldi gibi
Saate bakmasam aklima gelmeyecekti.Yaa ben ara öğünsüz hayatta yapamam diyet falanonlar benim moral kaynağım ara öğünleri beklerken beklerken gün de bitmiş oluyor
Suyu arttırman lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?