Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun simdiden canim
Somona bayilirim.
Saol kaptanım ben de bayılırım
Benimki 2 malzemelesi. Lchf usulu
1 Karnibahar hasliyor sonra 200 gr philedelphia labnesi ile püre haline getiriyorum. Tuz ve karabiber ekliyorum birde. Bu kadar.
Bazen pureyi borcama alip Firinda biraz üstü kizarana kadar pisiriyorum
Yaa Harika bir tarif
Güzel bir tarif hemen screenshot aldım ben çık severim avakadoyu en güzeli biraz limon tuz ve pul biberler ezip ekmek üstü yapmak
ikinci öğünüm enfes oldu kızlar

Eki Görüntüle 2807847
Afiyet olsun ceydosum lezzetli görünüyor. Tiroidden dolayı pek brokoli yiyemiyorum artık kilo vermem daha da durmasın diye. Diyetisyen hipotiroidde lahana, turp, brokoli, karnabahar çok fazla tüketme dedi yersem max 10-15 günde bir

heeey,
ip atlama ipim geldi,
bununla hiit deneyecegim cumartesi gunu,
normalde kac tane falan diye sayarken cok hiit gibi olmuyor.
simdi bu alet sayacak bakalim en fazla ne kadar atlayabiliyorum gorecegim.
gerci guvenilir mi ki bunun saydigi ???

Ben bugün 40dk chloe yaptım öldüm resmen yaparken allahım ben bu eziyeti neden kendime yapıyorum diye düşünüyordum şimdi de yarın programda hangi hareketler var diye bakıyorum bağımlılık yapıyor bu kadın yada ben majoşizt falan mıyım acaba kendime eziyet etmekten hoşlanıyorum belki de

heeey,
ip atlama ipim geldi,
Hic sayan ipim olmadi o yuzden bilmiyorum
Gule gule kullan ipini

Majosiztsin

heeey,
ip atlama ipim geldi,
Sayarak dene bakalım bi 100 adet

Sarah 1
afiyet olsun Ceydosum

Yemegi yapmadim ben ya daha. O yuzden yemedim de.
Acikmadim da gerci. Kahvaltim baya doyurucuydu. Hemde 7de yedim

Sismaniye bosuna mi aldin bisikleti. Kiz kalk. Olmadi azcik paten sur hade
Dun ilk defa trafikte surdum bisikleti. Kendime guven geldi
Bugun zoom egitimim vardi cikamadim adam cocuklari almaya giderse cikicam

H3RA_ Ben adim isinde cok zorlaniyorum dun 4bini bari tamamlayim Alys Ortime ayip olmasin dediydim de evin icinde yuruduydum
Ortakli olmasak puan isi pek umrumda olmazdi da benim yuzumden o kadar adim yapan arkadasin ortalamasi dusuyor ona moralim bozuldu

Kız beyazlarım çıktı mecbur gidicem kuaföre, sprey boyalarla saklayıp duruyorum.
Gitmişken yaza hazırlık yapayım dedim.
Bikinimle, sarı saçlarım havalı durur
ay hadi inşallah. bu yazda çıtır olalım geçen yıl mayokini almıştım. bu yıl ne alırım hiç bilmiyorum deniz için.
gerçekten çok lezzetli ve yiyemeyecek olmana üzüldüm bebeğim ya.
afiyet olsun Ceydosum

Yemegi yapmadim ben ya daha. O yuzden yemedim de.
Acikmadim da gerci. Kahvaltim baya doyurucuydu. Hemde 7de yedim

Sismaniye bosuna mi aldin bisikleti. Kiz kalk. Olmadi azcik paten sur hade
hayır ama öğün geçirme çok tehlikeli mutlaka saatinde beslen.

Ben de ss aldım tarifi teşekkürler, güzel bir alternatif olur benim için de açıkçası daha önce hiç avokado yemedim, artık deneme vakti geldi gibi

Hemen ara ogun yaptim. Cunku kizi almaya gidecegim simdi

yok yok moralin bozulmasin,

evde adimlamak da iyi.

H3RA_ sen yep diyorsun ya az az degil butun yurumek lazim diye, atiyorum full yarim saat.
Buna katiliyorum kesinlikle.
Ama az az yurume olayi da insani aktif tutuyor, o yuzden saatte bir kalkip evde yuruyorum ben, hani maksat oturdum kaldim tum gun durumu olmasin diye, insan tembellesiyor cunku oyle, dun oyle yaptim mesela, saatim uyardi durdu, dur su isi bitireyim, dur buna bakayim derken tum gun oturmusum. Yag yakmasak da aktif olmak icin bol bol yuruyelim.

Ben de ss aldım tarifi teşekkürler, güzel bir alternatif olur benim için de açıkçası daha önce hiç avokado yemedim, artık deneme vakti geldi gibi

ben de ilk kez hayatimda bu sene yedim,
boyle boyle katmaya calisiyorum,
cok da bereketli oluyor, pahali bir sey ama ben 1 adeti tum aileye pay ediyorum.

Yaa ben ara öğünsüz hayatta yapamam diyet falan onlar benim moral kaynağım ara öğünleri beklerken beklerken gün de bitmiş oluyor
Saate bakmasam aklima gelmeyecekti.
12.30da oglani almaya gittim. Tekrar Eve yürü derken 13.30 da geldik Eve. Sonra pc de ufak isim vardi. Baktim kizin saati geliyor ben daha yememisim kapuska. Hatta yapmamisim bile

Suyu arttırman lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…