aaaa kizlarr bu arada az önce tartildim 70 kilo 700 gr mim haftaya 300 gr eksiyle basladim sükür
oh yaa
yaa sorma memeyi emzik yapıyo gece kafayı yicem. kaç gündür 4.5 da uyanıyor emiyor emiyor benim uyku açılıyor bir daha uyuyamıyorum dayak yemiş gibi geziyorum öğleden sonra.zeynepcim zaten o gece kalkmalari bi ömre bedel Allah yardimcin olsun,biz kurtulduk cok sükür darisi basiniza ina.ayrica tebrikler
yok be kuzum derece olmaz. max 2 kg benden :)8:
bijom inş bu hafta derecede olursunn da kupayı kaldırırızz
ay allah yardımcınız olsun canım benim. miniğin erken adam olacak desene. maşallahh onaa :)yarın oğlumun sünneti varrr..dua edin lütfennn
çok geçmiş olsun canım..Grip salgını beni de vurdu maalesef. Dökülüyorum resmen. Birde üstüne astım hastasıyım. NEfes almakta güçlük çekiyorum.
bence de yataktandır. toprak doğduğunda odasındaki çekyatta yatıyodum bel falan kalmamıştı..benim belim hala düzelmedi kizlar,saniirm yataktan oluyo mobilyalari degistiriyoruz yeni yatak daha gelmedi ve suan yerde yatiyoruz sanirim iyi gelmedi belime
bana mı didin bacım :)ooooooooo kimler gelmis kimler,nerdeisniz bakalim kacvaklar siziiiiii
yaa sorma memeyi emzik yapıyo gece kafayı yicem. kaç gündür 4.5 da uyanıyor emiyor emiyor benim uyku açılıyor bir daha uyuyamıyorum dayak yemiş gibi geziyorum öğleden sonra.
ne zaman bu sıpalar kalkmamaya başlıyolar kız?
yok be kuzum derece olmaz. max 2 kg benden :)
ay allah yardımcınız olsun canım benim. miniğin erken adam olacak desene. maşallahh onaa :)
çok geçmiş olsun canım..
bence de yataktandır. toprak doğduğunda odasındaki çekyatta yatıyodum bel falan kalmamıştı..
bana mı didin bacım :)
herkese merhaba,
Denizcim kusura bakma dün acil bir iş için sabahın 6 sında ankaraya gittim, yeni geldim işyerine,dün gece ankaradan geldim sasbahtan buyana da üniversitede işlerim vardı onlarla boğuşuyordum. şimdiye kadar yediklerinle pek ilgilenemedim canım kusura bakma ama sen benim gibi ekmeği çok kaçırabiliyorsun sanırım ekmeği bir müddet çıkarmaya çalışalım bence.
Benim yediklerime gelince dün ankara da öööle geçiştirdim ama buıgün dışarıda olmama rağman herşeyimi hazırladım ve kalp vakfı diyetimi şu ana kadar tam tamına yaptım. bugün ilk günüm 3 günlük olanını yapıyorum. bugünkü menüm şöyle;
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
cuma günü bitecek. cuma günü tartıda iyi sonuçlarla takımıma katkı sağlayabilirim umarım.
Zevcan olaylarının içeriklerini çok bilmiyorum canım ama bence de tedbiri elden bırakma, bu devirde kimsenin ne kadar gözünü karartabileceği hiç belli olmuyor. yeni işin için de çok sevindim umarım böyle çok mutlu olursun ayrıca şimdiden ex sevgilinin olayları için geçmiş olsun diyorum.
Yasemin sen bir kurşun falan döktür bariiii ne bu ya nazar mı değdi sana, arabanın kapısında ne var ki neyi koparttın sennn, sana da çok geçmiş olsun, ben arabayı çizittirince çok üzülmüştüm biliyosun sen üzülmeeee ama cana geleceğine mala gelsinnn
valla bacim bende bilmiyom Allahtan hayilirsi diyebiliyorum sadece arabanin kapisinda ne oldugununun türkcesini bi bilsem anlaticam ama :) hani ortasinda oluyoya bazisi plastik oluyo benimki metaldi canim üzüldügüm araba degil aslinda acaba diyoprum biseymi yaptimda böyle oluyo tövbe ediyorum bol bol
ayyy evet o şeriti çizmiştim bende zaten o ne işe yarıyorki bence hemencecik kapı çizilmesin diye o şeridi yapmışlar zatenn. -burada pehhhh ve pohhhh işareti var-
ama bak böyle olmuyor nerede bu ifadeler yaaaaa kendimi ifade etmekte zorlanmaktayım
slm kızlar gecmişi okudum ama cevp yazamıcam cok kötüyüm dünden beri gözümden yaş eksilmedi savcılıktaydım bu gün yine.. savcı sonunda durumun ciddiyetini anladı bu insanın ne yapacağı belli olmaz ben bu sorumluluğu almıcam kendi insiyatifimi kullanıp sağlık bakanlığına yazı yazıyorum dedi ve yazdı..
o kişide savcılığa sikayet ettiğimiörenmiş tazminat davası acıyorum hepinize diyor.. yasıcak ne cok seyim varmıs yinede bu günüme şükür..
özgem sana cevap yazmadan rahat edemicem bu yola birlikte basladık ve bu takımdan tek bir fire vermeden herkes mezun olucak baska kacarı yok..bir daha duymıcam lütfen alısmak için elinden geleni yap zayıflamanı senin kadar cok istiyorum inan buna..
kızlar kimse gidicem demesin lütfen herkes zayıflamak için elinden geleni yapsın..
2 yemek kasığı fıstık ezmesi yiyen arkadas huuu duydunmu sesimio da ne öylee.....
cnm cok üzüldum inan insallah biran önce kkurtulursun bu dertten haline sükret bence Allah daha kötülerinden korusun seni ve hepimizi ins aminslm kızlar gecmişi okudum ama cevp yazamıcam cok kötüyüm dünden beri gözümden yaş eksilmedi savcılıktaydım bu gün yine.. savcı sonunda durumun ciddiyetini anladı bu insanın ne yapacağı belli olmaz ben bu sorumluluğu almıcam kendi insiyatifimi kullanıp sağlık bakanlığına yazı yazıyorum dedi ve yazdı..
o kişide savcılığa sikayet ettiğimiörenmiş tazminat davası acıyorum hepinize diyor.. yasıcak ne cok seyim varmıs yinede bu günüme şükür..
özgem sana cevap yazmadan rahat edemicem bu yola birlikte basladık ve bu takımdan tek bir fire vermeden herkes mezun olucak baska kacarı yok..bir daha duymıcam lütfen alısmak için elinden geleni yap zayıflamanı senin kadar cok istiyorum inan buna..
kızlar kimse gidicem demesin lütfen herkes zayıflamak için elinden geleni yapsın..
2 yemek kasığı fıstık ezmesi yiyen arkadas huuu duydunmu sesimio da ne öylee.....
insalah cnm ya valla nasil mutlu oldum bi bilsen haftalar sonra verdigimi görünce rahatladim birazdevami gelir ins..bendede var ama cok kaygi deger bisey degil. :)
cnm bari yürüyüs fln yapmaya calis ya degilse bi birakirsan bi daha isinamiyorsun ben öyleyim vallasagol canim sporda yapamiyorum korkuma daha kötü olur diye hazirda alistirmistim kendimi yine tembellesicem :)
slm kızlar gecmişi okudum ama cevp yazamıcam cok kötüyüm dünden beri gözümden yaş eksilmedi savcılıktaydım bu gün yine.. savcı sonunda durumun ciddiyetini anladı bu insanın ne yapacağı belli olmaz ben bu sorumluluğu almıcam kendi insiyatifimi kullanıp sağlık bakanlığına yazı yazıyorum dedi ve yazdı..
ay ben de çok ifadesiz kalmıştım da gelmişler şükürevet ya nerede bu smileylarrrr ifadesiz kaldım buralarda
o şerit bizim arabada plastik ve ben de onu çok sürttümayyy evet o şeriti çizmiştim bende zaten o ne işe yarıyorki bence hemencecik kapı çizilmesin diye o şeridi yapmışlar zatenn. -burada pehhhh ve pohhhh işareti var-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?