Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarrr
ben yarın sabah gelemeyebilirim o yüzden kilomu şimdiden yazim eğer gelirsem de yarın yazdığımı eklersiniz listeye..
kilom: 69,6

oğlumun d.günüsü iyice yaklaştı hazırlıklardayım. listeler ikramlar falaninşallah çok güzel olur herşey.

kızlar bu arada face den ekleyebilirim sizi, isteyen olursa ismini yazsın özel mesajla :)

bugün yokum arkadaşıma gidicem, hemen dibinde pazar var oraya uğricam. sevgili k.validecigim mürdüm eriği istedi aliyim kendime de aliyim çok severim.

ayy cnm afiyet olsun bende cok severim o erigi insallah cnm d günü istedigin gibi olur
kilon ayni heralde ama yine dealmamisin ya o önemli bence

Günaydın herkese.

Zevcancım duydum seni canım Tamam peki sizi yarı yolda bırakmayacağım. Vereceğiz işallah hep beraber.
Sorunlarında biran önce çözüme kavuşur işallah hayatım.

Bijom d.gününüz şimdiden kutlu olsun canım. İlk d.günü heyecanı başka oluyor. :)

Nazka teşekkür ederim canım.

Meyvecim canım çok geçmiş olsun ama herşeyde bir hayır vardır derler ya çok doğru bak demek ki böyle birisiymiş erken farkettin en azından , sonuçta içinde böyle bir insan varsa eninde sonunda ortaya çıkaracaktı, evlendikten sonra da tanışabilirdin bu yüzüyle.

bir de fıstık ezmesi kaçamak olarak yediğim bişey değil, kalp vakfının 3 günlük diyetinde olduğu için yedim, bu diyette herşeyi aynen menü dışına çıkmadan yemek gerekiyor, çünkü günlük menüler bir kişinin bir günde alması gereken toplam besin değerleri ve besinlerin birbirleriyle etkileşimine göre oluşturulmuş. anlayacağın fıstık ezmesinde problem yok- ki hiç sevmem kendisini :)

bijoux oğluşunun yeni ve ilk yaşı seninde annelikteki ilk yıl dönümün kutlu olsun canım, dilerim daha nice nice d.günleri kutlarsınız beraber mutlu mesut. bu arada benim bazı smileylarım halen ortada değiller az biraz ifadesizim halen yaneeee

bugün menüm şöyledir; bildirilir

Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma

:2:

Son düzenleme:

niye teşekkür ettin ki bana önemli değil neden ettiysen :)

ayy cnm afiyet olsun bende cok severim o erigi insallah cnm d günü istedigin gibi olur
kilon ayni heralde ama yine dealmamisin ya o önemli bence
teşekkür ederim prenses de haksızlık etmeee 2.2 kg gitmiş :)

Bijom d.gününüz şimdiden kutlu olsun canım. İlk d.günü heyecanı başka oluyor. :)
teşekkürlerrr gerçi daha var 12 gün kadar ama şimdiden başlamak lazım :)

merrrsi merrrsi canım dediğim gibi daha var ama :)

aşada fazlası yazıyo da diğer smiley ler orda heralde. neyse kıııııııııızzzzz bu kadarı da yeter hepten ifadesiz kalmıştık

günaydin kilar

suan eltimdeyim burdan kayinvalidecigimie gecice :)

nakaaaaa kalp vakfi diyeti yapiyonda söylemiyon öylemiiiiiiiii ask olsun hihhh,insan der dimi gel beraber yapalim

prenses canim ben yürüyüs yapamiyorum canim bulundugum yer müsait degil birde 2.5 yasinda bi sipam var benimle birlikte belimde sabahlari iyi oluyo aksama dogru kötülüyo suan basladi yine..

bijooo sallamissin yine ortaligi tebrikler

cnm ya benimde var ayni dertten 1 yasinda vallah delirtiyor beni
ins belin biran önce gecer de sen yine de bi doktora git derim bel bu bosver meye gelmez Allah koorusun :26:

kız ne söylemicem dün başladım zatttiiiii dün de söylemiştim. cuma bitiyor bazartesi tekrar 3 gün yapmayı düşünüyorum dilersen beraber yaparız bir üç gün daha

slm kizlarrr napiyosunuz bakim ben dün aksam ki yediklerimi yazi eee tek bi iftar yapiyorum bi de sahur
dünkü iftar menüm : 1 tabak mercimek corbasi biraz üzüm domates salata
sonra sahurdada : 1 bardak meyveli yogurt ve elma su ictim öyle iste bugun de türlü ve corba yapmayi düsünüyorum bakalim

ya pardon iftardan sonra ki ara ögünüm elma yedim 3 4 tane napim kendimi zor tuttum:18: baska bisey yemeyim diye elma yedim bende

afiyet olsun cnm benim bende simdi pogaca yaptim ama misss gibi koktu istesemde yiyemem zaten orucum ohh ohh ohh

selam kızlar.nasılsınız?hep aklımdasınız ama çok yogundum.ancak gelebildim.acemilik dönemi bitti işte üst üste iş veriyorlar artık

mersa eşim naparsın sen?tembellik etmişsin bugun tv karşısında ohh canına değsin.hergün yürüyorsun bugunde dinlenmişsin.kilon ne durumda bende çok büyük eksilme yok.haftaya daha sıkı asılacagım inşallah

ahh meyvem konuları çok bilmiyorum.ama senin için dua edeceğim.Allah kurtarsın arkadaşım.ama sen ağlama ne olur.değmez.kıyamam o güzel gözlerinden akan yaşa.Allah sabırlar versin

selam kızlar evde değildim sabah 1 kere yazabildim şimdi eve girdim ve hemen buraya oturdum.bu günde gayet iyi yedim hiç abartmadım ama dün gece gofret kaçırdım biraz.saolsun kocam her gün alıyor sanki 0 kalori bende tatlıya düşkünlüğümden dolayı ne görsem farketmiyor.ama cumartesi akupunktura başlıycam doktor şeker istiyacımı bastıracağını söyledi akupunkturun inşallah bakalım.

selam kızlar..nasılnız bakalım..
bu gün yediklerim..
sabah t.b. ekmeğinden tost 2 tane :))
öğlen etli pilav z.y. taze fasulye az yoğurt
ara2 lokma kavun
aksam bezelye 2 dlm t.b ekmeği

kızlar yarın sağlık bakanlığına gidicem bu günümde olaylıydı.. vardır bi hayır diyorum mevlam büyük hakkımda hayırlısını versin..

canim savci niye saglik bakanligina yazi yazdi tayin icinmi,tazminat davasi acicakmis acarsa acsin bisey olacak sanki hirpalama kendini herkes ettigini bulur,Allahin adaleti okadar büyükki kimsenin ahi kimsede kalmiyor,inan kalmiyor...
canım tayinimi yapsınlar die yazdı.. inş olur..

cnm cok üzüldum inan insallah biran önce kkurtulursun bu dertten haline sükret bence Allah daha kötülerinden korusun seni ve hepimizi ins amin
evet kimse burdan zayiflamadan ayrilmiycak tamammi

amin canım..
prenses sen benim eşimsin ama hiç hissetmiyorum ne alamdesin bakimm allah oruclarını kabul etsin zayıflamadan asla bırakmıcam seni bunu ii bil :))

gunaydinnn,
bu gun tembelligim ustumde tarcini merve indirdi bende tv karsisinda yatiyorum.hic olmazsa takima bir bakim dedim.kalkin canlanin diycem ama bende yatiyorum.gun icinde telafi edrim sporumu bu gun tembelim ben tembelimmm.

mersacım at o tembelliği üzerinden spora daha cok yüklen kıs geliyor yavas yavas daha depresyona meyilli oluyoruz onun için spor yapmak en iiisi...

canim yaaa nedir senin bu yasadiklarin.tam olarak ne bilmiyorum ama galiba eski erkek arkadasinmiydi surekli sorun cikaran.seni surekli tehditmi ediyor napiyor.aman kendine dikkat et.
hayırlısı mersacım inş hersey düzelirr..

bijom süpersin yinee.. masallah
oğlusunun d.günü kutlu olsun.. beni ekleye bilirsin cnaım face den ama adım cıkmıyor aramalardan yinede gönderirirm ben sana ..

özgem özgemmm canım benimmm hani senin listelerin bakimm ne yiyorsunn.... eşin kimdi senin sormuyor o da..

nazkacımm kalp vakfı diyetinde ne var bilmiyorum ama 2 yk cok geldi tatlım yaa ne demek 2 y.k. inş verirsin vermişsindir :))
böyle diyete can kurban izinde bende yapayım bri sen verirsen..

afiyet olsun canımmm

afiyet olsun canım..
tatlım sen sahurda cok az yiyorsun meton kilitlenicek bak böyle giderse bu kadar az yiyerek diyet yapılmaz..

reyhanım canım benim inan dua ya o kadar cok ihtiyacım var ki..saol tatlım..
işlerinde kolay gelsin ama bizide ihmal etme..

sekerlerim yarın listeyle ilgilenebilecek birisi varmı yoksa kardes takımlarımızamı söyliyeyim..

bu arada sizden ricem herkes kilosunu listeye eklesin birazdan listemizi paylasıcam yarın kilonuzu listeye ekleyerek yazın takıma..

ayrıca bu gün nazka ve prenses68 den baska menü bildiren olmamıs herkes menüsünü bildirmeli takım kuralları gereği..

en son hatırladığıma göre takımın kuralları vardı ..

****4.takım 227. etap****

hasretim34(64.9/)
deniz1984(86.2/)kilo bildirmemişti 2 ye bölündü
iremögze(/75.1/)
mersa(80.9/)
eren sezen(72.5/)
prenses68(71.0/)
meyvenull( 63.6/62.8/0.8/1.3)
bijoux(71.8/)
nazkaa(69/)
prensesperi(83.5/)

4.Takim toplam yüzdesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…