ayy cnm afiyet olsun bende cok severim o erigi insallah cnm d günü istedigin gibi olurgünaydın kızlarrr
ben yarın sabah gelemeyebilirim o yüzden kilomu şimdiden yazim eğer gelirsem de yarın yazdığımı eklersiniz listeye..
kilom: 69,6
oğlumun d.günüsü iyice yaklaştı hazırlıklardayım. listeler ikramlar falaninşallah çok güzel olur herşey.
kızlar bu arada face den ekleyebilirim sizi, isteyen olursa ismini yazsın özel mesajla :)
bugün yokum arkadaşıma gidicem, hemen dibinde pazar var oraya uğricam. sevgili k.validecigim mürdüm eriği istedi aliyim kendime de aliyim çok severim.
slm kızlar gecmişi okudum ama cevp yazamıcam cok kötüyüm dünden beri gözümden yaş eksilmedi savcılıktaydım bu gün yine.. savcı sonunda durumun ciddiyetini anladı bu insanın ne yapacağı belli olmaz ben bu sorumluluğu almıcam kendi insiyatifimi kullanıp sağlık bakanlığına yazı yazıyorum dedi ve yazdı..
o kişide savcılığa sikayet ettiğimiörenmiş tazminat davası acıyorum hepinize diyor.. yasıcak ne cok seyim varmıs yinede bu günüme şükür..
özgem sana cevap yazmadan rahat edemicem bu yola birlikte basladık ve bu takımdan tek bir fire vermeden herkes mezun olucak baska kacarı yok..bir daha duymıcam lütfen alısmak için elinden geleni yap zayıflamanı senin kadar cok istiyorum inan buna..
kızlar kimse gidicem demesin lütfen herkes zayıflamak için elinden geleni yapsın..
2 yemek kasığı fıstık ezmesi yiyen arkadas huuu duydunmu sesimio da ne öylee.....
günaydın kızlarrr
ben yarın sabah gelemeyebilirim o yüzden kilomu şimdiden yazim eğer gelirsem de yarın yazdığımı eklersiniz listeye..
oğlumun d.günüsü iyice yaklaştı hazırlıklardayım. listeler ikramlar falaninşallah çok güzel olur herşey.
kızlar bu arada face den ekleyebilirim sizi, isteyen olursa ismini yazsın özel mesajla :)
bugün yokum arkadaşıma gidicem, hemen dibinde pazar var oraya uğricam. sevgili k.validecigim mürdüm eriği istedi aliyim kendime de aliyim çok severim.
Günaydın herkese.
Zevcancım duydum seni canımTamam peki sizi yarı yolda bırakmayacağım. Vereceğiz işallah hep beraber.
Sorunlarında biran önce çözüme kavuşur işallah hayatım.
Bijom d.gününüz şimdiden kutlu olsun canım. İlk d.günü heyecanı başka oluyor. :)
Nazka teşekkür ederim canım.
teşekkür ederim prenses de haksızlık etmeee 2.2 kg gitmiş :)ayy cnm afiyet olsun bende cok severim o erigi insallah cnm d günü istedigin gibi olur
kilon ayni heralde ama yine dealmamisin ya o önemli bence
teşekkürlerrr gerçi daha var 12 gün kadar ama şimdiden başlamak lazım :)Bijom d.gününüz şimdiden kutlu olsun canım. İlk d.günü heyecanı başka oluyor. :)
merrrsi merrrsi canım dediğim gibi daha var ama :)bijoux oğluşunun yeni ve ilk yaşı seninde annelikteki ilk yıl dönümün kutlu olsun canım, dilerim daha nice nice d.günleri kutlarsınız beraber mutlu mesut. bu arada benim bazı smileylarım halen ortada değiller az biraz ifadesizim halen yaneeee
cnm ya benimde var ayni dertten 1 yasinda vallah delirtiyor benigünaydin kilar
suan eltimdeyim burdan kayinvalidecigimie gecice :)
nakaaaaa kalp vakfi diyeti yapiyonda söylemiyon öylemiiiiiiiii ask olsun hihhh,insan der dimi gel beraber yapalim
prenses canim ben yürüyüs yapamiyorum canim bulundugum yer müsait degil birde 2.5 yasinda bi sipam var benimle birlikte belimde sabahlari iyi oluyo aksama dogru kötülüyo suan basladi yine..
bijooo sallamissin yine ortaligi tebrikler
günaydin kilar
suan eltimdeyim burdan kayinvalidecigimie gecice :)
nakaaaaa kalp vakfi diyeti yapiyonda söylemiyon öylemiiiiiiiii ask olsun hihhh,insan der dimi gel beraber yapalim
prenses canim ben yürüyüs yapamiyorum canim bulundugum yer müsait degil birde 2.5 yasinda bi sipam var benimle birlikte belimde sabahlari iyi oluyo aksama dogru kötülüyo suan basladi yine..
bijooo sallamissin yine ortaligi tebrikler
afiyet olsun cnm benim bende simdi pogaca yaptim ama misss gibi koktubugün menüm şöyledir; bildirilir
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
:2:
slm kızlar gecmişi okudum ama cevp yazamıcam cok kötüyüm dünden beri gözümden yaş eksilmedi savcılıktaydım bu gün yine.. savcı sonunda durumun ciddiyetini anladı bu insanın ne yapacağı belli olmaz ben bu sorumluluğu almıcam kendi insiyatifimi kullanıp sağlık bakanlığına yazı yazıyorum dedi ve yazdı..
o kişide savcılığa sikayet ettiğimiörenmiş tazminat davası acıyorum hepinize diyor.. yasıcak ne cok seyim varmıs yinede bu günüme şükür..
afiyet olsun cnm benim bende simdi pogaca yaptim ama misss gibi koktuistesemde yiyemem zaten orucum ohh ohh ohh
canım tayinimi yapsınlar die yazdı.. inş olur..canim savci niye saglik bakanligina yazi yazdi tayin icinmi,tazminat davasi acicakmis acarsa acsin bisey olacak sanki hirpalama kendini herkes ettigini bulur,Allahin adaleti okadar büyükki kimsenin ahi kimsede kalmiyor,inan kalmiyor...
cnm cok üzüldum inan insallah biran önce kkurtulursun bu dertten haline sükret bence Allah daha kötülerinden korusun seni ve hepimizi ins amin
evet kimse burdan zayiflamadan ayrilmiycak tamammi
gunaydinnn,
bu gun tembelligim ustumde tarcini merve indirdi bende tv karsisinda yatiyorum.hic olmazsa takima bir bakim dedim.kalkin canlanin diycem ama bende yatiyorum.gun icinde telafi edrim sporumu bu gun tembelim bentembelimmm.
hayırlısı mersacım inş hersey düzelirr..canim yaaa nedir senin bu yasadiklarin.tam olarak ne bilmiyorum ama galiba eski erkek arkadasinmiydi surekli sorun cikaran.seni surekli tehditmi ediyor napiyor.aman kendine dikkat et.
bijom süpersin yinee.. masallahgünaydın kızlarrr
Günaydın herkese.
Zevcancım duydum seni canımTamam peki sizi yarı yolda bırakmayacağım. Vereceğiz işallah hep beraber.
Sorunlarında biran önce çözüme kavuşur işallah hayatım.
Bijom d.gününüz şimdiden kutlu olsun canım. İlk d.günü heyecanı başka oluyor. :)
Nazka teşekkür ederim canım.
Meyvecim canım çok geçmiş olsun ama herşeyde bir hayır vardır derler ya çok doğru bak demek ki böyle birisiymiş erken farkettin en azından , sonuçta içinde böyle bir insan varsa eninde sonunda ortaya çıkaracaktı, evlendikten sonra da tanışabilirdin bu yüzüyle.
bir de fıstık ezmesi kaçamak olarak yediğim bişey değil, kalp vakfının 3 günlük diyetinde olduğu için yedim, bu diyette herşeyi aynen menü dışına çıkmadan yemek gerekiyor, çünkü günlük menüler bir kişinin bir günde alması gereken toplam besin değerleri ve besinlerin birbirleriyle etkileşimine göre oluşturulmuş. anlayacağın fıstık ezmesinde problem yok- ki hiç sevmem kendisini :)
bijoux oğluşunun yeni ve ilk yaşı seninde annelikteki ilk yıl dönümün kutlu olsun canım, dilerim daha nice nice d.günleri kutlarsınız beraber mutlu mesut. bu arada benim bazı smileylarım halen ortada değiller az biraz ifadesizim halen yaneeee
afiyet olsun canımmmbugün menüm şöyledir; bildirilir
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
:2:
slm kizlarrr napiyosunuz bakim ben dün aksam ki yediklerimi yazi eee tek bi iftar yapiyorum bi de sahur
dünkü iftar menüm : 1 tabak mercimek corbasi biraz üzüm domates salata
sonra sahurdada : 1 bardak meyveli yogurt ve elma su ictim öyle iste bugun de türlü ve corba yapmayi düsünüyorum bakalim
ya pardon iftardan sonra ki ara ögünüm elma yedim 3 4 tane napim kendimi zor tuttum:18: baska bisey yemeyim diye elma yedim bende
selam kızlar.nasılsınız?hep aklımdasınız ama çok yogundum.ancak gelebildim.acemilik dönemi bitti işte üst üste iş veriyorlar artık
mersa eşim naparsın sen?tembellik etmişsin bugun tv karşısındaohh canına değsin.hergün yürüyorsun bugunde dinlenmişsin.kilon ne durumda bende çok büyük eksilme yok.haftaya daha sıkı asılacagım inşallah
ahh meyvem konuları çok bilmiyorum.ama senin için dua edeceğim.Allah kurtarsın arkadaşım.ama sen ağlama ne olur.değmez.kıyamam o güzel gözlerinden akan yaşa.Allah sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?