saol cnm bnm napiyon nasilsin kolay gelsin heralde cok yugundun bayadir görmedim seni ins rabbim kabul ederprenses Allah oruçlarını kabul etsin.inşallah sağlıkla kiloda kaybedersin
slm cnm ben evliyim kocama yaptim ama azicik ucundan tattimsağol canım, sen evli misin ki neden poğaça yaptın, artık yiyeceklere afiyet olsun? ama bence biraz da protein al, tabi çorbanda yoksa, halsiz düşme
cnm ben kilomu simdiden yazim dedim sabahlari pek giremiyorum o yüzden bugün aksam tartildim orucu acmadan önce 70 kilo 100 gr kizlarrrr ins 2 güne kadar 68 i görcem bu gidisleeeeee****4.takım 227. etap****
hasretim34(64.9/)
deniz1984(86.2/)kilo bildirmemişti 2 ye bölündü
iremögze(/75.1/)
mersa(80.9/)
eren sezen(72.5/)
prenses68(71.0/)
meyvenull( 63.6/62.8/0.8/1.3)
bijoux(71.8/)
nazkaa(69/)
prensesperi(83.5/)
4.Takim toplam yüzdesi
selam kızlar..nasılnız bakalım..
bu gün yediklerim..
sabah t.b. ekmeğinden tost 2 tane :))
öğlen etli pilav z.y. taze fasulye az yoğurt
ara2 lokma kavun
aksam bezelye 2 dlm t.b ekmeği
kızlar yarın sağlık bakanlığına gidicem bu günümde olaylıydı.. vardır bi hayır diyorum mevlam büyük hakkımda hayırlısını versin..
amin cnm insallah...
canım tayinimi yapsınlar die yazdı.. inş olur..
amin canım..
prenses sen benim eşimsin ama hiç hissetmiyorum ne alamdesin bakimm allah oruclarını kabul etsin zayıflamadan asla bırakmıcam seni bunu ii bil :))
insallah cnm bnm bende okadar cok istiyorum ki bi bilsencnm napim sen islerinden dolayi pek giremedin bende hep yazdim ne yediklarimi ins yazicam hep
afiyet olsun canım..
tatlım sen sahurda cok az yiyorsun meton kilitlenicek bak böyle giderse bu kadar az yiyerek diyet yapılmaz..
ya meyvem meto ne anlamadim ama gece gece cnm bisey istemiyor benim yaramaz uyutmuyo zaten 3 kere fln kalkiyorum mamaya o yüzden yiyip acele yatiyorum cok uykum oluyo napimkiz korktum simdi:18:
cnm benim kilom 70 kilo 100 grsekerlerim yarın listeyle ilgilenebilecek birisi varmı yoksa kardes takımlarımızamı söyliyeyim..
bu arada sizden ricem herkes kilosunu listeye eklesin birazdan listemizi paylasıcam yarın kilonuzu listeye ekleyerek yazın takıma..
ayrıca bu gün nazka ve prenses68 den baska menü bildiren olmamıs herkes menüsünü bildirmeli takım kuralları gereği..
en son hatırladığıma göre takımın kuralları vardı ..
yaa sorma memeyi emzik yapıyo gece kafayı yicem. kaç gündür 4.5 da uyanıyor emiyor emiyor benim uyku açılıyor bir daha uyuyamıyorum dayak yemiş gibi geziyorum öğleden sonra.
ne zaman bu sıpalar kalkmamaya başlıyolar kız?
yok be kuzum derece olmaz. max 2 kg benden :)
ay allah yardımcınız olsun canım benim. miniğin erken adam olacak desene. maşallahh onaa :)
çok geçmiş olsun canım..
bence de yataktandır. toprak doğduğunda odasındaki çekyatta yatıyodum bel falan kalmamıştı..
bana mı didin bacım :)
herkese merhaba,
Denizcim kusura bakma dün acil bir iş için sabahın 6 sında ankaraya gittim, yeni geldim işyerine,dün gece ankaradan geldim sasbahtan buyana da üniversitede işlerim vardı onlarla boğuşuyordum. şimdiye kadar yediklerinle pek ilgilenemedim canım kusura bakma ama sen benim gibi ekmeği çok kaçırabiliyorsun sanırım ekmeği bir müddet çıkarmaya çalışalım bence.
Benim yediklerime gelince dün ankara da öööle geçiştirdim ama buıgün dışarıda olmama rağman herşeyimi hazırladım ve kalp vakfı diyetimi şu ana kadar tam tamına yaptım. bugün ilk günüm 3 günlük olanını yapıyorum. bugünkü menüm şöyle;
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
cuma günü bitecek. cuma günü tartıda iyi sonuçlarla takımıma katkı sağlayabilirim umarım.
Zevcan olaylarının içeriklerini çok bilmiyorum canım ama bence de tedbiri elden bırakma, bu devirde kimsenin ne kadar gözünü karartabileceği hiç belli olmuyor. yeni işin için de çok sevindim umarım böyle çok mutlu olursun ayrıca şimdiden ex sevgilinin olayları için geçmiş olsun diyorum.
Yasemin sen bir kurşun falan döktür bariiii ne bu ya nazar mı değdi sana, arabanın kapısında ne var ki neyi koparttın sennn, sana da çok geçmiş olsun, ben arabayı çizittirince çok üzülmüştüm biliyosun sen üzülmeeee ama cana geleceğine mala gelsinnn
bugün menüm şöyledir; bildirilir
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
:2:
****4.takım 227. etap****
hasretim34(64.9/)
deniz1984(86.2/85.7/0.5/
iremögze(/75.1/)
mersa(80.9/)
eren sezen(72.5/)
prenses68(71.0/)
meyvenull( 63.6/62.8/0.8/1.3)
bijoux(71.8/)
nazkaa(69/)
prensesperi(83.5/)
4.Takim toplam yüzdesi
bugun ki menümm
sabah-öğle(geç yaptım)..peynir,1 dilim kepek ekmek, 2 tane patates köfte, kızılcık marmelatı (1 tatlı kaşığı)
ara..türk kahvesi, 1 adet gofret
akşam.yoğurt, taze fasülye pilav,1 dilim kepek
ara.elma
kızlar liste size emanet lütfen listeye sahip cıkın herkes kilosunu listeye eklesin benim eklediğim gibi ..
az sonra cıkıcam simdi hazırlanmam gerek..
sans dileyin bana umarım hersey olunda gider...
inş kaybolmam ankarada
hayırlı cumalar fıstık hatunlar......
meyvem kaybolmassın kıs ..olsanda bana haber ver yeter ...
mersam oluyor bazan açıklayamadıgımız şişlikler. üzülme canım .. reglin yakınmı ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?