bugun ki menümm
sabah-öğle(geç yaptım)..peynir,1 dilim kepek ekmek, 2 tane patates köfte, kızılcık marmelatı (1 tatlı kaşığı)
ara..türk kahvesi, 1 adet gofret
akşam.yoğurt, taze fasülye pilav,1 dilim kepek
ara.elma
saol tatlım oldu bitti..şükürr..çok stre ypmıştımm...ama pcyi açamıyorum artık..oğlumun rahatsızlığındann..
canım kalp vakfı diyetini de ilk kez duydumm..bi ara ayrıntı geçç..ne yeniyo ne yenmiyo..ama fıstık ezzmeleri, lor peynir, dondurmaa..iyi şsteymiş:)az az zevkli şeylerden yiyosunn..
şimdiden yazıyım dedimm..yarın dra götürcem poyrazı..ancak eve öğlen 2den sonra dönebilirimm..sabah olmuycamm...
meyvecim bu arda şu başındaki şllettende inşallah kurtulursunn..allah sabır versin canımm..yeni işinde hayırlı olsunn..izmittemisin diye sormuştum ama cavap geldiyse bilem görmedimmm..
kızlar liste size emanet lütfen listeye sahip cıkın herkes kilosunu listeye eklesin benim eklediğim gibi ..
az sonra cıkıcam simdi hazırlanmam gerek..
sans dileyin bana umarım hersey olunda gider...
inş kaybolmam ankarada
hasretim34(64.9/) Geri dönmek üzere ayrildi
canim valla sen olmasan tamamen gidicektim takimdan ama birakamadim seni o yüzden takimda kalicam( diger arkadaslar yalnis anlamasin nazkaya sözüm var) zaten inceledim bende kalp vakfini ve yapmaya karar verdim önce 3 günlügü yapip sonra 1 ayligina gecicem su 3 günlük 2 kilo filan verdirse bana cok iyi motive olucakcanım afiyet olsun meyveye katılıyorum ekmekle pilavı aynı anda yememelisin bence de, ama genel anlamda ben menünü beğendim canım. verdiğin kilolar içinde tebrik koyarım eşim benim.
canım bu acil kilo vermesi gereken kalp hastaalrı için uygulanan bir diyet sadece 3 gün yapabiliyorsun, 3 gün sonrasında ara vermek gerekiyor. hem öyle gözüktüğüne bakma brokoli, yeşil fasulye falan haşlama olarak yeniliyor, tadları çok kötü geliyor bana. bugün 3. günüm bitiyor. cumartesi pazar ara verip pazartesiden itibaren inşallah 3 gün daha yapmayı düşünüyorum. ayrıca anlatılacak pekbirşey yok listedekileri aynen yiyorsun o kadar.
kolay gelsin canım, ankara çok düzenli bir şehir kızz kaybolmassın, bir an önce hallet de işlerini ailenin yakınlarında biryerlerde ol inşallah, kendini daha rahat hissedersin.
bir an şoklara girdim ama takımdan izinli değilmişsin neyseki. bak yeni döndüm zaten senin bana sağlayacağın motivasyona ihtiyacım var canım listeden izinli olsan bile buralarda kal lütfen. yaseminim sen bu hafta iyiydin ne oldu ki, motivasyonda mı sorun var canım, bozdun mu, ümitsizliğe kapılma sakın spor da yapıyorsun elinden geldiğince döneceksin bu yoldan en yakın zamanda inanıyorum ben sana, pazartesi günü beraber kalp vakfı yapalım mı 3 günlük, bayağı iştah kapatıyor 3 gün ne dersin
canim valla sen olmasan tamamen gidicektim takimdan ama birakamadim seni o yüzden takimda kalicam( diger arkadaslar yalnis anlamasin nazkaya sözüm var) zaten inceledim bende kalp vakfini ve yapmaya karar verdim önce 3 günlügü yapip sonra 1 ayligina gecicem su 3 günlük 2 kilo filan verdirse bana cok iyi motive olucak
bebiş kesin verirsin %100 garanti veriyorum, benim ikinci günüm bu hafta çok dikkatliydim geçen cumadan beri ama kalp vakfına başlamadan hiç veremedim yarın regl beklememe rağmen 2 günde iyi kilo verdim. ben de pazartesi tekrar başlayıp ,ondan sonra da bir aylığını yapacağım, artık eşim var o yüzden kalp vakfı çok kolay oluyor çünkü akşam zaten sebze+salata var alengirli diyetler yapınca olmuyor ona ayrı yemek hazırlamam gerekiyor. o yüzden 1 aylık diyeti de çok güzel bence ve gerçekten iyi verdiriyor. Yasemin kız pazartesi bu maratona başlayalım beraber 33 gün hiç bozmadan yapalım bu programı birbirimize destek olalım kız gerçekten yaparsak kurtuluruz valla, kaç ay oldu bir alıp bir veriyoruz, bu bir ayda beraber bitirelim bu işi var mısın?
bu hafta cokta iyi sayilmazdim canim ama -deydim yinede az vermistim ama bir günde 66.3 oldum bu sabah ama isim belli yüzüm gözüm sisi yüzükleri zor taktim ayakkabimi sabah zor giydim ama niye sistim onu bilmiyom zaten Allahima sükür aksam isi buldum artik evden 6.30 da cikip 9.30 gelicem ve bu benim diyetime cok yarar sagliycak ins,aksam yemgimi 6 da yiyip giderim gelincede 2 porsiyon meyvemi yedimmi tamamdir ins
benim planimda buydu zaten canim,seninle beraber yaparsak cok daha güzel olur,ozaman Allahin izniyle basliyoruz kaytarmak vazgecmek yari yolda birakmak yok ( hastalik vs.olmadigi sürece)
ne işi buldun kız yineeee maşallah hemencecik buluyorsun inşallah bu sefer ssüper bir iş olur bu memnun kalırsın umarım. ayyy o şişliklerde başa bela bende geçen cuma öyle şiştim ama şi değilmişim demekki kikikikiki gitmedi o kilocuklar benden.
çalışma saatleri süpermiş ama ne de olsa insan en çok geceleri kaçamak yapıyor.
temizlik isi canim 2 saatlik is doluda iste saatleri uydurmak zor biraz cocuk olunca isi taniyorum canim 1 ay kadar tatile giden birinin yerine calismistim biraz fazla ama artik heryer öyle saha iyisi diye ararsan hava alirsin :) ay yok ya ben sisimdir :) ama öyle gercekten ayakkabimi zorla giydim resmen.aynen öyle tv karsisinda otururken titkinmamak zor oluyor..
****4.takım 227. etap**** [/COLOR]
deniz1984(86.2/85.7/0.5/0.29)kilo bildirmemişti 2 ye bölündü
iremögze(/75.1/75.1/0/%0)
mersa(80.9/81.5/-0.6/-%0.74)
eren sezen(72.5/72.5/0%0))
prenses68(71.0/70.1/0.9/%1.27)
meyvenull( 63.6/62.8/0.8/1.26)
bijoux(71.8/69.6/2.2/%3.06)
nazkaa(69/67.6/1.4/2.02)
prensesperi (83,5/83,1/0,4/%0,48)
4.Takim toplam yüzdesi%0.85
kizlar hepinizi tebrik ederim sonuc gayet güzel görünüyor
yık kız seninki şişlkitir zaten benimki değilmiş sadece demek istedim ayaklarında kilo alacak değil ya 2 günde şişmişsin sen balon gibi
senin sonuca ulaşamadım canım kendini bölüme katmadınmı
****4.takım 227. etap**** [/COLOR]
deniz1984(86.2/85.7/0.5/0.29)kilo bildirmemişti 2 ye bölündü
iremögze(/75.1/75.1/0/%0)
mersa(80.9/81.5/-0.6/-%0.74)
eren sezen(72.5/72.5/0%0))
prenses68(71.0/70.1/0.9/%1.27)
meyvenull( 63.6/62.8/0.8/1.26)
bijoux(71.8/69.6/2.2/%3.06)
nazkaa(69/67.6/1.4/2.02)
prensesperi (83,5/83,1/0,4/%0,48)
4.Takim toplam yüzdesi%0.85
kizlar hepinizi tebrik ederim sonuc gayet güzel görünüyor
canim ben listeden ayrildim bu hhaftasenin sonuca ulaşamadım canım kendini bölüme katmadınmı
katmazsak 0.79.....katarsak 0.78 çıkııyor
benimkimi canim.................tekrar baktım liste tamam kızlar hesap doğruu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?