Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

****4.takım****

deniz1984
iremögze
mersa
eren sezen
prenses68
meyvenull EVET
bijoux
nazkaa
prensesperi EVET

demokrat takım kaptanım benim

günaydin kizlar,hepinize güzel hafta sonlari diliyorum..

meyvecim ben takimdan ayrilmadim canim yine aynen devam edicem sadece bi süre listede olmak istemiyorum

slm cnm bence olur persembe yani ne olcak aksamdan bildirirsin bizlerde söyleriz kilolarimizi
bu arada meyvem hic sormuyon bana napiyon diye askolsun

slm kizlar yürüyüsümü yaptim yeni 1 saat yaptim tam aman sormayin dün aksam ki iftar menüm:
1 tabak türlü salata 1 dilim kepek ekmegi bol su
sonra ara: 3 tane yesil elma ,kahve az sekerli ,
ya kizlar sonra kocam baklava almis 2 dilim yedim ama kendimi zor tuttum yemeyim diye kendime hakim olamadim ya cok canim istedi napimmm
ama busabah yürüyüs yaptim 1 saat bide sahur yapmadim esitlensin diye bu aksam da tek corba ve salata bide meyve baska bisey yememeyi düsünüyorum iftarda insss bi anlik bi sapkinlikti ama yok 4 gündür yemiyodum ya hic bisey zor tuttum kendimi ya offf:18::18::18:
ama söz 1 ay kacamak yapmiycam hic bi zaman

kıs geçmişi okumadın mı?sen artık benim eşimsin bende sabah sordum halini hatırını yakandayım sende benim yakamda ol tamam mı
cnm bnm görmedim kusura bakma isim cok vardi simdi gördüm yürüryüse ciktim sorma yazdim az önce kiz yasalaklik yaptim aksam 2 dilim baklava yedim ama sahur yapmadim bide yürüyüs yaptim cnm evet sen bnm esimsin gözüm üstünde haaa

****4.takım****

deniz1984
iremögze
mersa
eren sezen
prenses68 EVET
meyvenull EVET
bijoux
nazkaa
prensesperi EVET

Son düzenleme:

canım afiyet olsun..
Bence 2 dlm baklava sorun olmaz çünkü hiç bi sey yemiyordun..
Yinede dikkatli ol bak böyle ac durarak diyet yapılmaz yanlıs yapıyorsun canım düşüp bi yerde kalıcaksın allah korusun..

ben bu ramazan bir gün sahura kalkmadan oruç tuttum.böbreklerimin ağrısından duramadım.2 dilim baklavadan birşey olmaz.eşitleyeceğim sahursuz oruç tutuyorsun bide akşam sadce çorba.ölüm orucu gibi olmus seninki.baklagil et sebze de tüketmelisin.ve lütfen sahur yap sahursuz olmaz

canım afiyet olsun..
Bence 2 dlm baklava sorun olmaz çünkü hiç bi sey yemiyordun..
Yinede dikkatli ol bak böyle ac durarak diyet yapılmaz yanlıs yapıyorsun canım düşüp bi yerde kalıcaksın allah korusun..
ins bisey olmaz cnm aman cnm korkma kiz bende bu yaglar varken bisey olmazzz

-evet cnm ya biryz oyle oldu ama bugünlük zaten yarin heralde tutamicam bi yere gitmem lazi pazartesi oruc sahurla olcak ins hayirlisi
cnm tsk ederim beni düsündügün icin

bugun hasta gibiyim.midem çok kötü nane limon yaptım kendime.bide sıtma tuttu.ısıtamıyorum kendimi.inşallah hastalanmam.işe de yeni girdim.izin almak istemiyorum.biraz kitap okuyacagım uğrarım yine.iyi akşamlar

insallah cnmm cokkk gecmis olsun aman dikkat et kenine sen bana lazimsin bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…