Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sutlu nuriyeeeeeee

Bizim eski sirkette baklava ismarlama kulturu vardi. Ben her zaman atilirdim sutlu nuriye diye, ayip olmasin bana diyip onu ismarlarlardi. Bir iki boyle oldu, sonrasinda isyan ettiler, sutlu tatli yemezlermis, irkekmisler onlar
Sütlü Nuriye sütlü tatlı mıymış? Baklava sütle ıslatılıyor diye sütlü tatlı mi olmuş. Ben de çok severim kendisini. Olsa da yesek:)

Bana tatlı demeyin kızlar, yiyince resmen vücudumdaki hücrelerin bile mutlu olduğunu hissediyorum. Makarna da öyle bak. Emzirme döneminde 1 haftada tek başına 3 kilo baklava yemiş insanım ben.
Aaa aynı ben işte şimdi ceremesini cekiyorum

Ben kaçar kızlar 1 saat kitap okuyup uyuyacağım.
Yarın sabah herkesler uyurken yürüyüş planım var. Biraz da koşarım belki, nefesimi açmam lazım.
Bugün spor hocası ramazan sonrası birlikte nefes açma yürüyüşleri yapalım dedi. 4 derste çok farkedermiş. Korkuyorum hoca ile yürümekten bizim yaptığımız ona göre yürüyüş bile değil çünkü. Ona kalmadan nefesimi açmam lazım

Iyi geceler, tatlis okumalar.

Bana tatlı demeyin kızlar, yiyince resmen vücudumdaki hücrelerin bile mutlu olduğunu hissediyorum. Makarna da öyle bak. Emzirme döneminde 1 haftada tek başına 3 kilo baklava yemiş insanım ben.
ben her öğün makarna yiyebilecek bir kapasiteye sahibim

Hangi kitabı okuyorsun

Sutlu nuriyeeeeeee

Bizim eski sirkette baklava ismarlama kulturu vardi. Ben her zaman atilirdim sutlu nuriye diye, ayip olmasin bana diyip onu ismarlarlardi. Bir iki boyle oldu, sonrasinda isyan ettiler, sutlu tatli yemezlermis, irkekmisler onlar
Kazandibi, profiterol, spungle
ayyy neler neler geçti aklımdannnnn

Hangi kitabı okuyorsun
Körlük ve Evrenden Torpilim var arasında seçim yapıp bugün başlayacağım. İkisi de çok farklı tarz kitaplar. Canım kişisel gelişimden çok hikaye/roman tarzı bir şeyler çekiyor. Sanırım Körlük’ü okuyacağım.

Aaa kesinlikle körlük

Simdi benim taze meyve /Sebze skacagim var posali oluyor
Birde smoothie blender im.
Ilkini mi kullanayim

Avokado ve pak choi dusunuyorum ben :)) evde cilek var birde onu eklerim. Greyfurt da ekleye bilirim
Benim katı meyve sıkacağım vardı ilkin onda denedim ama posalar hep çöpe gidiyor ondabence smoothie blenderı kullan posalı olması daha güzel tok tutuyor ikisinide denedim çünkü birde greyfurt çok ekleme mideye zarar veriyormuş asitli olanlar 1 2 dilim ekleyebilirsin kaptanım

bu ne diyeti nasil durabiliyorsun boyle.
Kahvaltimi 12.00 da yapsam migrenim basliyor, bugun oldugu gibi.
ben disarida yasak var diye evde de sadece koltuktan mutfaga adim attim
masallah ya cok imreniyorum bol egzersiz yapanlara.
Benim gibi asiri usengec olup yemek ve spor yapmak zor gelen yok mu,
Sonradan degisip basari hikayesi olan birini duymak istiyorum

Evett evett kaptanım tek öğün ödül olması şart bazıları gibi zafer sarhoşluğu dan iki öğün ödül yeme sakın Vaveyylla (aramızda kalsın ben gibi) dimi Arrietty_ kaptanım

Teşekkür ederim . Sana Nacizane tavsiyem pilav makarnayı öğlen öğünlerin de 3 kaşık kadar tüketebilirisn akşam öğünlerin de yemek yanına yoğurt ya da salata birde kahve içiyorsan şayet hindistan cevizi yağı ile içmeni öneririm pişmiş kahvenin içine 1 çay kaşığuiı eklersen yeterli olur tatlı ve yemek krizlerine çok iyi geliyor ayrıca yağ yakımına da yardımcı oluyor

Öğreneceğim ne kadar çok şey var Aktardan alıp deniycem inşallah bende faydasını görürüm. Ya öğlen bir önceki günden yemeğim olmuyor çoğu zaman o yüzden geçiştiriyorum e akşam acıkıyorum haliyle bundan sonra fazla yemek yapıp bir sonraki gün öğlen de tüketicem.
Akşam yemeklerinde de ilk olarak ikisini birden tüketmeyi bırakmayı deniycem yarın. zamanla pilav ve ekmeği akşam tamamen keserim diye düşünüyorum. Çok uzadıı bu iş ya yıllardır 55 olma hayaliyle yaşıyorum. motivasyonumu kaybetmemem lazımmmm bu sefer olmalııı

Aaa o ben işte 20 dk yürüyemezdim, akşama kadar da ofiste sandalyeye yapışık yaşardım. Şimdi süper olmasamda yapıyorum bir şeyler. Hemen başlar ve bırakmazsan vücudun isteyecek zaten bir süre sonra.
Dışarı çıkamıyorsan leslie yapabilirsin yada eva videoları var çoğu arkadaş yapıyor.

Öğretmen olunca tarif şeklide ona göre oluyor. Ben sözelciyim hocam

Simdi benim taze meyve /Sebze skacagim var posali oluyor
Birde smoothie blender im.
Ilkini mi kullanayim

Avokado ve pak choi dusunuyorum ben :)) evde cilek var birde onu eklerim. Greyfurt da ekleye bilirim
greyfurt ekleme kuzum asitli. diğerleri uygun.

Aslında normal yiyecektim 2 öğün şeklinde ama evde boya badana yapınca fırsat bulamadım bitki çayı falan derken yemek saati kaçtı bense bu saatten sonra yemeyelim dedim zaten uzun süreli açlığa dayanıklıyım beni çok etkilemiyor ama migrenin var ise beni sakın örnek alma bugün badana yaptım akşam da challenge var diye spor yaptım adımlarım eksik kalmış dur birazda adım atayım derken spor listem o şekilde oldu
Son olarak ben normalde çok miskin biriydim oturmak bana zevk verirdi dokunmasalarda gece gündüz otursam derdim 3 çocukla evin içinde ne kadar oturabilirisin ki. Ona rağmen bıraksalar saatlerce yerimden kalkmak istemem o derece zayıflamaya başlayınca ilk ay 10 kilo verdim sporsuz kendime güvenim geldi zayıfladıkça sarkmalarım oldu biraz sıkılaşayım dedim adımlarımı çoğalttım bir 6 kilo daha verince eski kıyafetlerim üstümden düşer oldu incelmiştim hemde ne incelme bunu gördükçe daha çok hırslandım bu gruba katıldım yapılan sporları, puanları, yarışmaları gördükçe yapabilirim başarabilirim dedim, hareketlerimi çoğalttım ve sonuç 2.5 ay içerisinde giden 20 kilo ve neredeyse 4 beden incelme daha yolum var ama kendime güvenim tam bu yüzden ben başarabildiysem sende başarabilirsin hepimiz başarabiliriz yeter ki kendimize güvenelim ve azıcık kendimizi sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…