Sütlü Nuriye sütlü tatlı mıymış? Baklava sütle ıslatılıyor diye sütlü tatlı mi olmuş. Ben de çok severim kendisini. Olsa da yesek:)Sutlu nuriyeeeeeee
Bizim eski sirkette baklava ismarlama kulturu vardi. Ben her zaman atilirdim sutlu nuriye diye, ayip olmasin bana diyip onu ismarlarlardi. Bir iki boyle oldu, sonrasinda isyan ettiler, sutlu tatli yemezlermis, irkekmisler onlar
Aaa aynı ben işte şimdi ceremesini cekiyorumBana tatlı demeyin kızlar, yiyince resmen vücudumdaki hücrelerin bile mutlu olduğunu hissediyorum. Makarna da öyle bak. Emzirme döneminde 1 haftada tek başına 3 kilo baklava yemiş insanım ben.
Sütlü Nuriye sütlü tatlı mıymış? Baklava sütle ıslatılıyor diye sütlü tatlı mi olmuş. Ben de çok severim kendisini. Olsa da yesek:)
Ben kaçar kızlar 1 saat kitap okuyup uyuyacağım.
Yarın sabah herkesler uyurken yürüyüş planım var. Biraz da koşarım belki, nefesimi açmam lazım.
Bugün spor hocası ramazan sonrası birlikte nefes açma yürüyüşleri yapalım dedi. 4 derste çok farkedermiş. Korkuyorum hoca ile yürümektenbizim yaptığımız ona göre yürüyüş bile değil çünkü. Ona kalmadan nefesimi açmam lazım
ben her öğün makarna yiyebilecek bir kapasiteye sahibimBana tatlı demeyin kızlar, yiyince resmen vücudumdaki hücrelerin bile mutlu olduğunu hissediyorum. Makarna da öyle bak. Emzirme döneminde 1 haftada tek başına 3 kilo baklava yemiş insanım ben.
Hangi kitabı okuyorsunBen kaçar kızlar 1 saat kitap okuyup uyuyacağım.
Yarın sabah herkesler uyurken yürüyüş planım var. Biraz da koşarım belki, nefesimi açmam lazım.
Bugün spor hocası ramazan sonrası birlikte nefes açma yürüyüşleri yapalım dedi. 4 derste çok farkedermiş. Korkuyorum hoca ile yürümektenbizim yaptığımız ona göre yürüyüş bile değil çünkü. Ona kalmadan nefesimi açmam lazım
Kazandibi, profiterol, spungleSutlu nuriyeeeeeee
Bizim eski sirkette baklava ismarlama kulturu vardi. Ben her zaman atilirdim sutlu nuriye diye, ayip olmasin bana diyip onu ismarlarlardi. Bir iki boyle oldu, sonrasinda isyan ettiler, sutlu tatli yemezlermis, irkekmisler onlar
Körlük ve Evrenden Torpilim var arasında seçim yapıp bugün başlayacağım. İkisi de çok farklı tarz kitaplar. Canım kişisel gelişimden çok hikaye/roman tarzı bir şeyler çekiyor. Sanırım Körlük’ü okuyacağım.Hangi kitabı okuyorsun
Aaa kesinlikle körlükKörlük ve Evrenden Torpilim var arasında seçim yapıp bugün başlayacağım. İkisi de çok farklı tarz kitaplar. Canım kişisel gelişimden çok hikaye/roman tarzı bir şeyler çekiyor. Sanırım Körlük’ü okuyacağım.
Benim katı meyve sıkacağım vardı ilkin onda denedim ama posalar hep çöpe gidiyor ondaSimdi benim taze meyve /Sebze skacagim var posali oluyor
Birde smoothie blender im.
Ilkini mi kullanayim
Avokado ve pak choi dusunuyorum ben :)) evde cilek var birde onu eklerim. Greyfurt da ekleye bilirim
Evett evett kaptanım tek öğün ödül olması şartÖdül herkes icin var
Cuma veya en gec cumartesi Öglen. Sadece 1 ogun dimiAsi Matmazel
Evet verilen kiloya gkre
Bu haftaAsi Matmazel di mesela
Spor Da birinciler se aciklaniyor ama asil birinci en cok verilen kilodan baz alinarak belli oluyor
Teşekkür ederimAnladım. tebrik ederimAsi Matmazel
Pilav makarna varsa ekmek tüketmiycem artık . Abur cuburu da sözde sağlıklıda olsa yemiycem . Evde hurma var yeter banaYarın marketten sağlıklı abur cuburlar alıcaktım vazgeçtim.
Öğreneceğim ne kadar çok şey varTeşekkür ederim. Sana Nacizane tavsiyem pilav makarnayı öğlen öğünlerin de 3 kaşık kadar tüketebilirisn akşam öğünlerin de yemek yanına yoğurt ya da salata birde kahve içiyorsan şayet hindistan cevizi yağı ile içmeni öneririm pişmiş kahvenin içine 1 çay kaşığuiı eklersen yeterli olur tatlı ve yemek krizlerine çok iyi geliyor ayrıca yağ yakımına da yardımcı oluyor
Aaa o ben işte 20 dk yürüyemezdim, akşama kadar da ofiste sandalyeye yapışık yaşardım. Şimdi süper olmasamda yapıyorum bir şeyler. Hemen başlar ve bırakmazsan vücudun isteyecek zaten bir süre sonra.bu ne diyeti nasil durabiliyorsun boyle.
Kahvaltimi 12.00 da yapsam migrenim basliyor, bugun oldugu gibi.
ben disarida yasak var diye evde de sadece koltuktan mutfaga adim attim
masallah yacok imreniyorum bol egzersiz yapanlara.
Benim gibi asiri usengec olup yemek ve spor yapmak zor gelen yok mu,
Sonradan degisip basari hikayesi olan birini duymak istiyorum
Öğretmen olunca tarif şeklide ona göre oluyor. Ben sözelciyim hocamKahvaltı öncesi
750 ml su
Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir
7zeytin
2 kuru kayısı
1 muz
1 domates + 1 tk zeytinyağı
1/2 avakado + 2 yk süzme yoğurt + 2 ceviz + 1 tk zeytinyağı
7 badem + 7 kaju +7fındık
250 ml kuşburnu çayı
Ara
1/2 kendi yaptığım canga + 1 maden suyu
Öğle
Limonlu beyin salatası
Ara
250 ml kiraz sapı çayı
500 ml su
Akşam
1.5 kepçe mercimek çorbası
2 adet ızgara tavuk pirzola
3 yk yoğurt
Ara
1 dilim san sebastian chesecake ( 24 cm lik kekin 1/8 i)
greyfurt ekleme kuzum asitli. diğerleri uygun.Simdi benim taze meyve /Sebze skacagim var posali oluyor
Birde smoothie blender im.
Ilkini mi kullanayim
Avokado ve pak choi dusunuyorum ben :)) evde cilek var birde onu eklerim. Greyfurt da ekleye bilirim
Aslında normal yiyecektim 2 öğün şeklinde ama evde boya badana yapınca fırsat bulamadım bitki çayı falan derken yemek saati kaçtıbu ne diyeti nasil durabiliyorsun boyle.
Kahvaltimi 12.00 da yapsam migrenim basliyor, bugun oldugu gibi.
ben disarida yasak var diye evde de sadece koltuktan mutfaga adim attim
masallah yacok imreniyorum bol egzersiz yapanlara.
Benim gibi asiri usengec olup yemek ve spor yapmak zor gelen yok mu,
Sonradan degisip basari hikayesi olan birini duymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?