Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mesela ben aralıklı oruç yapıyorum günde iki öğün yiyorum. Kahvaltı ve akşam en geç 6. Ogün yemeğim yok mu mesela hemen bir karışık salata yapıyorum içine varsa ton balığı yoksa ceviz koyuyorum ya da hemen 1 yumurta hala salataya ekle yanında yoğurtla miss hatta buzluğa haşlanmış nohut ve fasulye koy salatasını yap şahane oluyor hem doyurucu hem sağlıklı salatalarına sumak ve pul biber ekle çok güzel oluyor.

Basimin agrisi yeni gecti ben de az biraz egzersiz yaptim.

Adim 683: 20,5 puan
Mekik 36: 6 puan
Squat 36: 6 puan
10 dk bolgesel hareket: 60 puan
Toplam: 92,5
Arrietty_ diger basliga yazmamisim pardon.

Son düzenleme:
Ben 10 senedir 60-68 bandindayim hep.
Spor salonuna uye olurum 3 gunde birakirim o videolara baslar 3 gunde birakirim falan.
Usengec ve cok cabuk sıkılan biriyim.
Buraya da yazmasam hic hareket yapmam o yuzdrn simdi ki yaptiklarim bile iyi benim icin.ama sizler gibi artirmayi istiyorum evet.
Iyi geceler
Aaa kolayliklar dilerim, zordur simdi ama sonra yepyeni ev cok guzel olur.
Verdigin kilolar ve azmin cok guzel
Ben de artirmayi deneyecegim hareketlerimi .
Iyi geceler

Ooo süpermişşş . Tanımadan içim ısındı size çok teşekkür ederim

Bu takımda kalırsan motivasyonun hiç düşmez beraber mezun bile oluruz 55 kiloyla

Dogum gunu kutlu mutlu olsun
stres de kilo vermeye cok engeldir, siz de benim gibi olmussunuz, veremedim deyip hep yeni birseyler denedikce daha da cok kilo aldim, daha da kizdim daha da streslendim. hedefleri kilo verme diye kurmayip, degistirirseniz yardimci olabilir, mesela kendinize omur boyu severek surdureceginiz bir spor bulmaya calisin, aktif olmak hayatin bir parcasi olunca kilo kismi kendiliginden cozulecektir. bende cok sakatlik var, kendim icin henuz bunu yapamadim ama ev isini nasil erteleyemiyorsak hareket etmeyi de kendime oyle is gibi adapte etmeye calisiyorum, hic olmazsa 10dk youtube videosu veya yoga yapmaya calisiyorum, onemli olan bos gecmemeyi ogrenebilmek
ben bir de 1 hafta 2 ay hedefi yerine gunluk hedef koymaya basladim kendime, sadece o gunu saglikli atlatmaya calisiyorum, boylece onumdeki hedef uzun olmayinca daha stressiz ve ulasmasi kolay oluyor, onu basarinca ertesi gun daha hevesle yeni gun hedefim oluyor
bir de eski kaptan yardimcisi olarak soyleyebilirim ki ne kadar grupta aktif olursaniz o kadar motive oluyorsunuz, menu yazip kacinca kendinizi tam takimin parcasi hissedemiyorsunuz, oyda hergun sohbet ettiginizde buradaki kisiler arkadasiniz oluyor ve diyete daha motive oluyorsunuz yalniz hissetmeyince. sizin aktifliginizi bilmiyorum, yanlis anlamayin, ben eskisi gibi aktif olamiyorum, ama aktifligin ne kadar iyi oldugunu biliyorum. 63e dusmutum aktifken :)

Varyemez musait zamaninda bir sebastianini yerim
Tarif atabilir misin?

3 adet 180 ya da 200 gr lık sürülebilir peynir ( pınar beyaz peynir gibi ya da labne)
1 sb +1 yk şeker
2 kutu krema (toplam 400ml)
4 yumurta
2 yk nişasta
Ben vanilya kokusuna bayıldığım için vanilya da kullandım hem de 2 tane ,tarifte yok aslında

Peynir ve kremayı kaba koyup karıştırıyoruz şekeri ekleyip karıştırıyoruz yumurtaları teker teker kırıp karıştırıyoruz
En 2 yk nişastayı da ekleyip
180 derecede kontrollü bir şekilde 35 /40 dk pişiriyoruz

Güllaç niye bir tek ramazanda çıkıyor yahu ben bu sene yapamayacağım bir şey uzun süredir irmik tatlısı bile yapmıyorum sutlacin tadını unuttum
Hepsinin tadını hatırlıyorum
Öğretmen olunca tarif şeklide ona göre oluyor. Ben sözelciyim hocam
Ben de sözelciyim canım

greyfurt ekleme kuzum asitli. diğerleri uygun.
Tamam eklemeyim
Cocuklar paskalya tatilinde cok bunaldim kizlar ya. Spor falan da yapamadim. Bunaldikca yeme atagi geliyor savusturmaya calisiyorum
Havalar nasil orda?
Gerci burda yari yagmurlu gecti. Yinede 2 gun hiking e götürdüm. Cok eglendiler. Ev kedisi oglum bile 2 saat yagmur ve camur da yurudu ses etmedi.
Farkli parklar aradim götürdüm ben. Benim kiz skliyor evde

Sabah
1.5 has yumurta
1 dilim tb ekmek
Dom. Sal.
Peynir zeytin

Ara
3 kuru kayısı

Öğle
Köfteli çorba

Akşam
Köfteli çorba
Yoğurt
Sal dom

Su
2 litre
Spor
800 ip atlama 100 x2 200 puan

@Arriety_ @ sedulu @ neutral
SSL dom
Afiyet olsun
Cok fazla ekmek ve cok fazla tursu.
Gerci dun daha dikkatli olacagini soylemistin
Afiyet olsun
Guzel gub
Ama seni asil takim ssyfasinda da gozum ariyor
Afiyet olsun
Guzel bir gün olmus
Salata da olsa menüde. Pek birsey de yememissin
Nasil oldun?
Noodle ödül mu oldu
Afiyet olsun
Ekmegi birakacaktin sanki :=))
Aksam es gecseydin ekmegi
Afiyet olsun
Ay temizlik yoruyor insani
Bayilmisim Bende dun aksam

Afiyet olsun
Esas Takima da beklerim
Adimlarin p sekilde kabul olur herhal
H3RA_ daha iyi bilir

Günaydın herkese ben yine sabah sabah bütün işlerimi bitirdim. Oğlumla birlikte sabah kalkıyoruz. Ona kahvaltı hazırlıyorum, o kahvaltısını ederken ben de tüm işlerimi bitiriyorum. Böylelikle de gün bana kalıyor.
İştahım aşırı kapalı bu ara. Resmen yemek yemek istemiyorum zorla tıkıyorum ağzıma. Sanırım düşük karb tükettiğim için böyle oluyor. Kan şekerim dengeli olduğu içim acıkmıyorum.
Herkese hafif ve booool sporlu Pazarlar efendim.

Günaydın kızlar.. Keyifli pazarlar :)

Dün keyifsizdim o yüzden uğrayamadım.. Baş ağrısı, bulantı da rahat bırakmadı, kanepeden kalkmak istemiyordum.. Bugün çok şükür iyiyim, enerjik uyandım.. İşlerimin bir kısmını bitirdim sabah enerjisiyle, kıyafet dolabını düzenleyeceğim bugün, yazlık kışlık ayrılacak yine, battaniyeler falan yıkanacak, yarından itibaren orucum kısmetse, oruçken yapamam bunları diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…