- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Mesela ben aralıklı oruç yapıyorum günde iki öğün yiyorum. Kahvaltı ve akşam en geç 6. Ogün yemeğim yok mu mesela hemen bir karışık salata yapıyorum içine varsa ton balığı yoksa ceviz koyuyorum ya da hemen 1 yumurta hala salataya ekle yanında yoğurtla missÖğreneceğim ne kadar çok şey varAktardan alıp deniycem inşallah bende faydasını görürüm. Ya öğlen bir önceki günden yemeğim olmuyor çoğu zaman o yüzden geçiştiriyorum e akşam acıkıyorum haliyle bundan sonra fazla yemek yapıp bir sonraki gün öğlen de tüketicem.
Akşam yemeklerinde de ilk olarak ikisini birden tüketmeyi bırakmayı deniycem yarın. zamanla pilav ve ekmeği akşam tamamen keserim diye düşünüyorum. Çok uzadıı bu iş ya yıllardır 55 olma hayaliyle yaşıyorum. motivasyonumu kaybetmemem lazımmmm bu sefer olmalııı
Basimin agrisi yeni gecti ben de az biraz egzersiz yaptim.Merhabalar.
12.00:yarim tereyagli simit,2 zeytin,
1 dilim hellim,2 dilim sucuk,1 yumurta,
1 kk beyaz peynir,kozlenmis kirmizi biber
16.00:100 gr haslanmis tavuk,salata
19.00:100 gr haslanmis tavuk,salata.
Gun icinde; 2 lt su, 5 su bardagi cay,
2 Turk kahvesi, 2 kare bitter.
Sabah simit hos olmadi tabi ama o da bitti buzlukta.
Dengelemek icin diger ogunleri karbonhidratsiz yaptim.
1100 kalori civari ve
Karbonh:17
Yag: 53
Protein:30
Tum gun migrenim vardi, hareket yapmadim yapamayacagim da.
Ben 10 senedir 60-68 bandindayim hep.Aaa o ben işte 20 dk yürüyemezdim, akşama kadar da ofiste sandalyeye yapışık yaşardım. Şimdi süper olmasamda yapıyorum bir şeyler. Hemen başlar ve bırakmazsan vücudun isteyecek zaten bir süre sonra.
Dışarı çıkamıyorsan leslie yapabilirsin yada eva videoları var çoğu arkadaş yapıyor.
Aaa kolayliklar dilerim, zordur simdi ama sonra yepyeni ev cok guzel olur.Aslında normal yiyecektim 2 öğün şeklinde ama evde boya badana yapınca fırsat bulamadım bitki çayı falan derken yemek saati kaçtıbense bu saatten sonra yemeyelim dedim zaten uzun süreli açlığa dayanıklıyım beni çok etkilemiyor ama migrenin var ise beni sakın örnek alma bugün badana yaptım akşam da challenge var diye spor yaptım adımlarım eksik kalmış dur birazda adım atayım derken spor listem o şekilde oldu
Son olarak ben normalde çok miskin biriydim oturmak bana zevk verirdi dokunmasalarda gece gündüz otursam derdim 3 çocukla evin içinde ne kadar oturabilirisin ki. Ona rağmen bıraksalar saatlerce yerimden kalkmak istemem o derecezayıflamaya başlayınca ilk ay 10 kilo verdim sporsuz kendime güvenim geldi zayıfladıkça sarkmalarım oldu biraz sıkılaşayım dedim adımlarımı çoğalttım bir 6 kilo daha verince eski kıyafetlerim üstümden düşer oldu incelmiştim hemde ne incelme bunu gördükçe daha çok hırslandım bu gruba katıldım yapılan sporları, puanları, yarışmaları gördükçe yapabilirim başarabilirim dedim, hareketlerimi çoğalttım ve sonuç 2.5 ay içerisinde giden 20 kilo ve neredeyse 4 beden incelme daha yolum var ama kendime güvenim tam bu yüzden ben başarabildiysem sende başarabilirsin hepimiz başarabiliriz yeter ki kendimize güvenelim ve azıcık kendimizi sevelim
Ooo süpermişşşMesela ben aralıklı oruç yapıyorum günde iki öğün yiyorum. Kahvaltı ve akşam en geç 6. Ogün yemeğim yok mu mesela hemen bir karışık salata yapıyorum içine varsa ton balığı yoksa ceviz koyuyorum ya da hemen 1 yumurta hala salataya ekle yanında yoğurtla misshatta buzluğa haşlanmış nohut ve fasulye koy salatasını yap şahane oluyor hem doyurucu hem sağlıklı salatalarına sumak ve pul biber ekle çok güzel oluyor.
Bu takımda kalırsan motivasyonun hiç düşmezÖğreneceğim ne kadar çok şey varAktardan alıp deniycem inşallah bende faydasını görürüm. Ya öğlen bir önceki günden yemeğim olmuyor çoğu zaman o yüzden geçiştiriyorum e akşam acıkıyorum haliyle bundan sonra fazla yemek yapıp bir sonraki gün öğlen de tüketicem.
Akşam yemeklerinde de ilk olarak ikisini birden tüketmeyi bırakmayı deniycem yarın. zamanla pilav ve ekmeği akşam tamamen keserim diye düşünüyorum. Çok uzadıı bu iş ya yıllardır 55 olma hayaliyle yaşıyorum. motivasyonumu kaybetmemem lazımmmm bu sefer olmalııı
Ben 10 senedir 60-68 bandindayim hep.
Spor salonuna uye olurum 3 gunde birakirim o videolara baslar 3 gunde birakirim falan.
Usengec ve cok cabuk sıkılan biriyim.
Buraya da yazmasam hic hareket yapmam o yuzdrn simdi ki yaptiklarim bile iyi benim icin.ama sizler gibi artirmayi istiyorum evet.
Iyi geceler
Aaa kolayliklar dilerim, zordur simdi ama sonra yepyeni ev cok guzel olur.
Verdigin kilolar ve azmin cok guzel
Ben de artirmayi deneyecegim hareketlerimi .
Iyi geceler
Rica ederimOoo süpermişşş. Tanımadan içim ısındı size çok teşekkür ederim
yaaa harikasin, ben 67 ile gitmistim, 72 ile geldimben dönemedim yaa ama kilo da almadım inşallah hastalık boyunca valla 1 kere bisküvi yedim bir kere de bal yedim ama bunlar yüzünden kilo almışsam kendimi asarım
Dogum gunu kutlu mutlu olsunKizlar bir de bugun benim küçük kızımın doğum günüydü ❤ Annem ve babamı cagirdik sadece. Güzel bir akşam oldu. Minigim 5 yaşını doldurdu
Pastadan yemedim akşam geç olur diye. Yarın ince bir dilim yerim belki.
stres de kilo vermeye cok engeldir, siz de benim gibi olmussunuz, veremedim deyip hep yeni birseyler denedikce daha da cok kilo aldim, daha da kizdim daha da streslendim. hedefleri kilo verme diye kurmayip, degistirirseniz yardimci olabilir, mesela kendinize omur boyu severek surdureceginiz bir spor bulmaya calisin, aktif olmak hayatin bir parcasi olunca kilo kismi kendiliginden cozulecektir. bende cok sakatlik var, kendim icin henuz bunu yapamadim ama ev isini nasil erteleyemiyorsak hareket etmeyi de kendime oyle is gibi adapte etmeye calisiyorum, hic olmazsa 10dk youtube videosu veya yoga yapmaya calisiyorum, onemli olan bos gecmemeyi ogrenebilmekAh kaptanım ah hayat tarzı haline getiremiyorum çünkü sevmiyorum ayrıca artık kilo mu aldın verdin mi bi mağazaya gittiğimde işte bu size olmaz büyük beden bu taraf kabus gibi ya çok bıktım artık bunlar beni hırslandırmıyor nefret ettiriyor herşeyden
Pes etmiyorum aslında etmek istiyorum niye yalan söyleyeyim ama edemiyorum. Çünkü sevmiyorum ya bu halimi yavaş yavaş vermek istemiyorum ama artık çok yavaşladım. Hızlı vermek istiyorum ama detoks da yapamıyorum irademe hakim olamıyorum sadece o detoksu bağlı kalamıyorum vereceğim bir gün biliyorum ama süreç çok yıprattı artık beni
Hepsinin tadını hatırlıyorumGüllaç niye bir tek ramazanda çıkıyor yahuben bu sene yapamayacağım bir şey uzun süredir irmik tatlısı bile yapmıyorum sutlacin tadını unuttum
Ben de sözelciyim canımÖğretmen olunca tarif şeklide ona göre oluyor. Ben sözelciyim hocam
Tamam eklemeyimgreyfurt ekleme kuzum asitli. diğerleri uygun.
Havalar nasil orda?Cocuklar paskalya tatilinde cok bunaldim kizlar ya. Spor falan da yapamadim. Bunaldikca yeme atagi geliyor savusturmaya calisiyorum
SSL domSabah
1.5 has yumurta
1 dilim tb ekmek
Dom. Sal.
Peynir zeytin
Ara
3 kuru kayısı
Öğle
Köfteli çorba
Akşam
Köfteli çorba
Yoğurt
Sal dom
Su
2 litre
Spor
800 ip atlama 100 x2 200 puan
@Arriety_ @ sedulu @ neutral
Cok fazla ekmek ve cok fazla tursu.Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim peynir
1 yk sirkeli turşu
1 dilim ekmek
1 bardak çay
Öğlen
Kahvaltıyla aynı+Türk kahvesi
Ara
200 ml süt
2 yulaflı bisküvi
Akşam
3 yk pilav
1 tabak sebzeli köfte
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Turşu
3 mile leslie
3 lt su
Afiyet olsun09:30
1 h yumurta
5 6 zeytin
Beyaz peynir
1 yulaf krebi
12:00
Yulaf krebi
1 muz
1 cilek
14:30
1 kase mercimek corbasi
18:00
Izgara kanat 5 tane
3 kasik bulgur pilavi
Haslanmis karnabahar
Yogurtlu kereviz salatasi 3 kasik
1 bardak ayran
Atistirma:
Ceviz
Sıvı:
2lt su
1lt dukan
Spor:
3574 adım
37 dk dans
Toplam:216
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Afiyet olsunIyi geceler herkese
Sabah:
2 wasa
1 dilim eski kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
3zeytin
1 ince dilim pasta(dün aksam yememiştim, bu sabah yedim)
Ara:
Yarım avuç içi kuruyemiş
Aksam:
5 tavuk incik
Yoğurt
Az salata
Su: 2.2 litre
Spor: 7534 adım 226 puan
200 ip atlama 130 puan
400 jj 400 puan
Toplam 756 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Salata da olsa menüde. Pek birsey de yememissinSabah klasik kahvaltı peynir zeytin domates salatalık haşlanmış yumurta şekersiz çay 1 dilim ekmek
Ara
1 avuç çekirdek
Şekersiz çay
akşam
Kıymalı Menemen
1 dilim ekmek
su 2 litre vardır veya daha fazla dikkat etmedim
Spor da 5000 adım 150 puan
200 ip atlama 25*2 50 puan galiba
Toplam 200 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Noodle ödül mu oldu
Afiyet olsunMerhaba,
10:00 kazayaklı omlet, 4 zeytin, 1 kk peynir, 2 etimek, 1 bardak süt
13:00 2 tk pekmez ve 1 kase yoğurt
16:30 1 tabak ısırgan çorbası
19:00 1 tabak ısırgan çorbası, 1 bardak ayran
2.5 litre su, 2 kupa yeşil çay
5000 adim: 150 puan
400 jj (200 jj cezaydi)>> 200 jj: 200 puan
Toplam: 350 puan
Eki Görüntüle 2822422
Ekmegi birakacaktin sanki :=))
Afiyet olsunSelam kizlar, dun menumu iyiki yazmisim, sonra biraz spor yapip sohbete gelirim diyordum ama uyuyakalmisim, uyanip mutfagi toplayip camasir astim, sonra tekrar yattim
bugun de sabah bir uyandim, bir suru temizlik, artik yarin daha keyifle sohbete gelebilirim umarim :)
bugunku menum:
sabah 1 dilim ekmek, 1 yumurta, didiklenmis et, 1 bardak kefir
ara ev yapimi dondurma (yogurt ve seftali puresi) kizimla keyif yaptik
aksam 1 kuzu biftek, salata, 1yk ispanak ve yogurt
2 sade kahve ictim, bir de cay
suyu bugun temizlik yaparken unuttumama 1.5lt civari icmisimdir, belki gecmeyi basarmisimdir
spor yok, o kadar temizluge ev kucuk olunca adim sayisi da cok olmadi, tabii bunun 3 saati utu olunca4582 adim sadece, baska spora halim kalmadi, 137 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Afiyet olsunSabah
1yumurta
Çeyrek simit
Domates
Salatalik
Zeytin
3 bucukta
1 tane ispanakli gözleme (dunku ödülü bugun kullandim gibi oldu)
Aksam bi daha yemek yemedim artik.
30 dk leslie 90 p
Adımlarım gece 12 yi gecince silindi malesef yazamiyorum
Tekrar duzenledim şimdi kabul edilirse adimi boyle ekledim
8.633 adim 258 puan
Esim evde olunca bugun saat kavramı kalmadı yazmak suan aklima geldi kizlar uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?