HarikaGunaydin herkese bugun mutlu sabah oldu bana. Sozde detoks bitene kadar tartilmicaktim ama dayanamadim
Dun 81.1
Buguuuuuunnn 80.5
Ay cok keyiflendim
GunaydinGünaydın herkese ben yine sabah sabah bütün işlerimi bitirdim. Oğlumla birlikte sabah kalkıyoruz. Ona kahvaltı hazırlıyorum, o kahvaltısını ederken ben de tüm işlerimi bitiriyorum. Böylelikle de gün bana kalıyor.
İştahım aşırı kapalı bu ara. Resmen yemek yemek istemiyorum zorla tıkıyorum ağzıma. Sanırım düşük karb tükettiğim için böyle oluyor. Kan şekerim dengeli olduğu içim acıkmıyorum.
Herkese hafif ve booool sporlu Pazarlar efendim.
Gunaydin canimGünaydın kızlar.. Keyifli pazarlar :)
Dün keyifsizdim o yüzden uğrayamadım.. Baş ağrısı, bulantı da rahat bırakmadı, kanepeden kalkmak istemiyordum.. Bugün çok şükür iyiyim, enerjik uyandım.. İşlerimin bir kısmını bitirdim sabah enerjisiyle, kıyafet dolabını düzenleyeceğim bugün, yazlık kışlık ayrılacak yine, battaniyeler falan yıkanacak, yarından itibaren orucum kısmetse, oruçken yapamam bunları diye düşünüyorum..
Gunaydin kaptanımGünaydın kızlar
Menü tablosunu paylaştım cezalarınıza ve sarı kartlarınıza bakabilirsiniz.
Ooo sen de bitirmişsin işleri kaptanım. Şimdi kahvaltımı yaptım, çay içiyorum. Sonra sofrayı toplayıp spor yapacağım.Harika
Cabuk gider cunku Kisa sürede alinan kilo
Gunaydin
Maasallah valla
Biz 7de kalktik. 1saat camasir katla yerlestir, bir makina daha doldur derken 8de cocuklara kahvalti hazirladim.
Dun ki temizlik sonrasi tek bulasik makinasi var bosaltilacak
Gunaydin canim
Gecmis olsun. O anlattigin durumu arada Bende yasiyorum. Insanin hic birsey yapasi olmuyor. Kolay gelsin ben dun onuda cikardim aradanhepimizin dolablarini elden gecirdim
Gunaydin kaptanım
Bir an ben ceza aldim mi diye tirstim.
Ay daha erken değil mi? Ben İstanbuldayım burda yorgan battaniye mayısa kadar kullanılır sanki.Günaydın kızlar.. Keyifli pazarlar :)
Dün keyifsizdim o yüzden uğrayamadım.. Baş ağrısı, bulantı da rahat bırakmadı, kanepeden kalkmak istemiyordum.. Bugün çok şükür iyiyim, enerjik uyandım.. İşlerimin bir kısmını bitirdim sabah enerjisiyle, kıyafet dolabını düzenleyeceğim bugün, yazlık kışlık ayrılacak yine, battaniyeler falan yıkanacak, yarından itibaren orucum kısmetse, oruçken yapamam bunları diye düşünüyorum..
Adımları fotoğraf olmadan tabloya ekleyemiyorum canım.Basimin agrisi yeni gecti ben de az biraz egzersiz yaptim.
Adim 683: 20,5 puan
Mekik 36: 6 puan
Squat 36: 6 puan
10 dk bolgesel hareket: 60 puan
Toplam: 92,5
Arrietty_ diger basliga yazmamisim pardon.
Adımları fotoğraf olmadan tabloya ekleyemiyorum canım.
Canım çok geçmiş olsun neden böyle oldu ki
Harika
Cabuk gider cunku Kisa sürede alinan kilo
Gunaydin
Maasallah valla
Biz 7de kalktik. 1saat camasir katla yerlestir, bir makina daha doldur derken 8de cocuklara kahvalti hazirladim.
Dun ki temizlik sonrasi tek bulasik makinasi var bosaltilacak
Gunaydin canim
Gecmis olsun. O anlattigin durumu arada Bende yasiyorum. Insanin hic birsey yapasi olmuyor. Kolay gelsin ben dun onuda cikardim aradanhepimizin dolablarini elden gecirdim
Gunaydin kaptanım
Bir an ben ceza aldim mi diye tirstim.
Ay daha erken değil mi? Ben İstanbuldayım burda yorgan battaniye mayısa kadar kullanılır sanki.
Bende taşınıcam bir haftaya kadar, yıkayayım diyordum direkt kaldırırım diye. Sonra vazgeçtim
Havalar soguk bu ara cocuklar cok mizmiz yurumek istemiyolar bisiklete binsek biri yavas biri hizli esim olmadan gidemiyorum. Ancak oyun parkina gidip oynamak istiyorlar orada da onlara gozculuk etmekten baska birsey yapamiyorum.
Tamam eklemeyim
Havalar nasil orda?
Gerci burda yari yagmurlu gecti. Yinede 2 gun hiking e götürdüm. Cok eglendiler. Ev kedisi oglum bile 2 saat yagmur ve camur da yurudu ses etmedi.
Farkli parklar aradim götürdüm ben. Benim kiz skliyor evde
Öyle umuyorum bende bir dilim baklavayı eritmek için sporlardan spor beğenirsin sonraMerhaba,
Oglum ısrarla anneannesinden baklava istedi, annem şimdi yapıyor. Ama buraya da yazıyorum, asla yemeyecegim.
Evet çok aşırı stresliyim bir yandan kilo verme stresi bir yandan çocuklar bir yandan sınav stresi KPSS ye hazırlanıyorum bir yandan spor yapmaya çalışıyorum hepsi bir arada. Aslında sınav stresi olmasa belki daha rahat olurdum ders çok çalışınca ilginç bi şekilde acıkıyorum. Hepsi iç içe girdi gerçekten aktiflik olmak istiyorum ama sanırım onu da pek beceremiyorum. Aslında günlük hedef daha mantıklı geldi şimdi bana çok teşekkür ederim bugün öyle deneyeyim bakalım inşallah başarırımDogum gunu kutlu mutlu olsun
stres de kilo vermeye cok engeldir, siz de benim gibi olmussunuz, veremedim deyip hep yeni birseyler denedikce daha da cok kilo aldim, daha da kizdim daha da streslendim. hedefleri kilo verme diye kurmayip, degistirirseniz yardimci olabilir, mesela kendinize omur boyu severek surdureceginiz bir spor bulmaya calisin, aktif olmak hayatin bir parcasi olunca kilo kismi kendiliginden cozulecektir. bende cok sakatlik var, kendim icin henuz bunu yapamadim ama ev isini nasil erteleyemiyorsak hareket etmeyi de kendime oyle is gibi adapte etmeye calisiyorum, hic olmazsa 10dk youtube videosu veya yoga yapmaya calisiyorum, onemli olan bos gecmemeyi ogrenebilmek
ben bir de 1 hafta 2 ay hedefi yerine gunluk hedef koymaya basladim kendime, sadece o gunu saglikli atlatmaya calisiyorum, boylece onumdeki hedef uzun olmayinca daha stressiz ve ulasmasi kolay oluyor, onu basarinca ertesi gun daha hevesle yeni gun hedefim oluyor
bir de eski kaptan yardimcisi olarak soyleyebilirim ki ne kadar grupta aktif olursaniz o kadar motive oluyorsunuz, menu yazip kacinca kendinizi tam takimin parcasi hissedemiyorsunuz, oyda hergun sohbet ettiginizde buradaki kisiler arkadasiniz oluyor ve diyete daha motive oluyorsunuz yalniz hissetmeyince. sizin aktifliginizi bilmiyorum, yanlis anlamayin, ben eskisi gibi aktif olamiyorum, ama aktifligin ne kadar iyi oldugunu biliyorum. 63e dusmutum aktifken :)
Daha iyi olmaya çalışıyorum kaptanım teşekkür ederim. Sınav yaklaştıkça stresten ölüyorum. Her yerim ödem tutuyor. Salata yemek aklıma gelmedi meselaSSL dom
Afiyet olsun
Cok fazla ekmek ve cok fazla tursu.
Gerci dun daha dikkatli olacagini soylemistin
Afiyet olsun
Guzel gub
Ama seni asil takim ssyfasinda da gozum ariyor
Afiyet olsun
Guzel bir gün olmus
Salata da olsa menüde. Pek birsey de yememissin
Nasil oldun?
Noodle ödül mu oldu
Afiyet olsun
Ekmegi birakacaktin sanki :=))
Aksam es gecseydin ekmegi
Afiyet olsun
Ay temizlik yoruyor insani
Bayilmisim Bende dun aksam
Afiyet olsun
Esas Takima da beklerim
Adimlarin p sekilde kabul olur herhal
H3RA_ daha iyi bilir
Bu ikaz iyi olduÖyle umuyorum bende bir dilim baklavayı eritmek için sporlardan spor beğenirsin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?