Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin herkese bugun mutlu sabah oldu bana. Sozde detoks bitene kadar tartilmicaktim ama dayanamadim
Dun 81.1
Buguuuuuunnn 80.5
Ay cok keyiflendim
Harika
Cabuk gider cunku Kisa sürede alinan kilo

Gunaydin
Maasallah valla
Biz 7de kalktik. 1saat camasir katla yerlestir, bir makina daha doldur derken 8de cocuklara kahvalti hazirladim.
Dun ki temizlik sonrasi tek bulasik makinasi var bosaltilacak
Gunaydin canim
Gecmis olsun. O anlattigin durumu arada Bende yasiyorum. Insanin hic birsey yapasi olmuyor. Kolay gelsin ben dun onuda cikardim aradan hepimizin dolablarini elden gecirdim
Günaydın kızlar
Menü tablosunu paylaştım cezalarınıza ve sarı kartlarınıza bakabilirsiniz.
Gunaydin kaptanım
Bir an ben ceza aldim mi diye tirstim.

Ooo sen de bitirmişsin işleri kaptanım. Şimdi kahvaltımı yaptım, çay içiyorum. Sonra sofrayı toplayıp spor yapacağım.

Ay daha erken değil mi? Ben İstanbuldayım burda yorgan battaniye mayısa kadar kullanılır sanki.
Bende taşınıcam bir haftaya kadar, yıkayayım diyordum direkt kaldırırım diye. Sonra vazgeçtim

Basimin agrisi yeni gecti ben de az biraz egzersiz yaptim.

Adim 683: 20,5 puan
Mekik 36: 6 puan
Squat 36: 6 puan
10 dk bolgesel hareket: 60 puan
Toplam: 92,5
Arrietty_ diger basliga yazmamisim pardon.
Adımları fotoğraf olmadan tabloya ekleyemiyorum canım.

Günaydın güzel hatunlar, yarım saat oldu uyanalı Dün akşam eşim film izlerken uyuyakalmış koltukta. Öyle olunca bende deliksiz uyumuşum. Güzel kokular alıyorum sanırım kahvaltı hazır olacak birazdan.
Sabah yürüyüş planımıda yapamadım, öğleden sonra yürürüm artık.
Mutfaktaki kokuları duyunca detoks zor geldi yarın başlasam ramazanda geliyor. Salı oruçlu olacakmışız

Canım çok geçmiş olsun neden böyle oldu ki

Hiç bilmiyorum canım, toparlanmaya çalışıyorum..

Sağol canım..
Arada dinlenmek bizim de hakkımız ama :)

Ay daha erken değil mi? Ben İstanbuldayım burda yorgan battaniye mayısa kadar kullanılır sanki.
Bende taşınıcam bir haftaya kadar, yıkayayım diyordum direkt kaldırırım diye. Sonra vazgeçtim

Evimiz sıcak, o yüzden yorgan bu kış 2 ya 3 gün kullanıldı kaldırdım yine, eşime farketmez gerçi yazın bile yorganla uyuyabilir şimdi yıkadıklarım da fazla olanlar, kanepede falan kullandıklarım, 1 er tane sakladım gerisini yıkayacağım.. Şimdi düşündüm de ne çok battaniye kullanıyoruz hele oğlum 2-3 battaniyeyle uyur, sabaha kadar kaç kere üstünü örtüyorum bilmiyorum valla.. Yedek bulunduruyorum hemen yanında, bazen battaniyenin üzerinde uyuyor, dokunursam uyanıcak, o yüzden başkasını alıp örtüyorum..

Havalar soguk bu ara cocuklar cok mizmiz yurumek istemiyolar bisiklete binsek biri yavas biri hizli esim olmadan gidemiyorum. Ancak oyun parkina gidip oynamak istiyorlar orada da onlara gozculuk etmekten baska birsey yapamiyorum.

Evet çok aşırı stresliyim bir yandan kilo verme stresi bir yandan çocuklar bir yandan sınav stresi KPSS ye hazırlanıyorum bir yandan spor yapmaya çalışıyorum hepsi bir arada. Aslında sınav stresi olmasa belki daha rahat olurdum ders çok çalışınca ilginç bi şekilde acıkıyorum. Hepsi iç içe girdi gerçekten aktiflik olmak istiyorum ama sanırım onu da pek beceremiyorum. Aslında günlük hedef daha mantıklı geldi şimdi bana çok teşekkür ederim bugün öyle deneyeyim bakalım inşallah başarırım
Daha iyi olmaya çalışıyorum kaptanım teşekkür ederim. Sınav yaklaştıkça stresten ölüyorum. Her yerim ödem tutuyor. Salata yemek aklıma gelmedi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…