- 24 Mart 2021
- 797
- 3.500
- 28
Evet yüksek oyüzden ilk hafta ödül kullanmadım bide bunlar 75 gr çok bişi değşmez ama yinede söyliyim dedim
Yani bunlari tüketmemek senin elinde. Sen eve şimdiden alırsan güllaç fAlan el mahkum yaparsın. Sonra diyet hop çöpe. Güllaç ya da kadayıf fark etmez hepsi aynı mantıkta biri 300 kalori biri 400 kalori olmuş önemli değil o şekeri olduğu gibi vücuda yükleyeceksin sonra tekrar yemek isteyeceksin.Evet yüksek oyüzden ilk hafta ödül kullanmadım bide bunlar 75 gr çok bişi değşmez ama yinede söyliyim dedim. Muhtemelen bu hafta biraz zor gözüküyor ama ödül veya tatlı tüketmemeye çalışıcam ramazana giriyoruz kadayıf eksik olmaz asla. Bizmkiler yıl boyu pirnç pilavını nadir yaparlar pek sevmiolar ama ramazanda pirinç pilavın üstüne kadayıfı çok severler bende güllaç yaparım 3 paket var hafta da bir niyet ettim allahm sen rızan için kadayıf tüketmemeye amin.
Aynen ben de ondan korkuyorum tatlı tüketimi çok olacak ve spor yapılmayacak. Ye yat gibi olacakValla kizlar korkutuyorsunuz beni.
Ramazan da kilo alma sebepleri belli.
Ramazan tatlilari
OzamanAynen ben de ondan korkuyorum tatlı tüketimi çok olacak ve spor yapılmayacak. Ye yat gibi olacak
Ödül gününe bende karşı değilim kaptan hafta bir abartmamak kaydıyla motive ediyor insanı kilo verdiğini görünceOzaman
Ödül günü yapilmasina karsi degilim ama..
Geçenseneden kalma güllaçlar :) tarhleri 3 yıllık. Yok tüketmeyi düşünmüyorum zatiYani bunlari tüketmemek senin elinde. Sen eve şimdiden alırsan güllaç fAlan el mahkum yaparsın. Sonra diyet hop çöpe. Güllaç ya da kadayıf fark etmez hepsi aynı mantıkta biri 300 kalori biri 400 kalori olmuş önemli değil o şekeri olduğu gibi vücuda yükleyeceksin sonra tekrar yemek isteyeceksin.
Valla kizlar korkutuyorsunuz beni.
Ramazan da kilo alma sebepleri belli.
Ramazan tatlilari
Yok
Gullac i Ilk 2016 da yedim valla
Sütlü nuriye hic yemedim
Yaa akşam akşam neler konuşmuşsunuz
Direk kendini gidip en yakin kopruden atar misin rica edicem
Sutlu nuriye az bilinen baklava cesitlerinden biri, ravagi sutle yapiliyor ve daha az sekerli oldugu icin daha hafif diyeyim
Gullaci zaten biliyorsun ama onun da guzel yapilmisi ayri oluyor. Bizim tstlicimiz tazecik yapardi, kapisinda sira olurdu, tepsi hazir oldugu gibi paketlenip satilirdi hemen. Sadece ramazanda yapiliyor zaten.
Kaptanım senşn neden iftar sonrası tatlı kültürün yok anladımBirkac ay önce kk da sütlü tatli yarisinda gordum. Harika birseye benziyor. Ama yemedim arkadas. Nerde yiyeyim
Gullac KV nin elindendi. Guzeldi bence. Yemekleri guzeldir
Ekmek kadayifi severim. Onuda kp tanistirmissti bana
Ben kötü bulmadım menünü. Öğle vakti yediğin için yakarsın onları ki bence abartılı da yememişsin. 5-6 tane yesen abartmış olurdun. Akşam yediğinle de dengelersin sorun olmaz.Bugün menümü yazayım çok kötü sanırım ama yine de yazayım yanlız bende motivasyon sıfır ne spor yapasım var ne diyet yapasım var neyse
Sabah 3 4 kaşık yumurta salatası 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 1 tk tahin pekmez 1 tk kahvaltılık sos
Öğlen yaprak sarması yaptım pişmiş mi diye 2 3 tane yedim 1 tane etsiz çiğ köfte 1 kase yoğurt çorbası
Ara türk kahvesi
Akşam biber kavurması üstüne yoğurt yemeyi planlıyorum dengelemiş olur muyum bilemiyorum ama eğer fikriniz varsa söyleyin kızlar
Su 3 e tamamlayacağım
Arrietty_ sedulu H3RA_
Niyeyse bende hasta değilim ama hiç kalkmak bile gelmiyo içimden kaç gündürBen kötü bulmadım menünü. Öğle vakti yediğin için yakarsın onları ki bence abartılı da yememişsin. 5-6 tane yesen abartmış olurdun. Akşam yediğinle de dengelersin sorun olmaz.
Ben de spor yapamıyorum nedense hastalığı atlattım aslında ama dün biraz atlayıp zıplayınca bile kötü oldum. Adımı bile zor yapıyorum.
Arada olur ya, geçicidir diye düşünüyorum.Niyeyse bende hasta değilim ama hiç kalkmak bile gelmiyo içimden kaç gündür
İftarda mutlaka hurma tüket, Ben açılışı hurma ile yapmayı planlıyorum. Elma üzerine tarçın serpip yiyebilirsin, yada çay yanına kuru meyve olabilir.Ben tatlı yapmam da iftardan sonra gelen tatlı krizini nasıl çözerim bilmiyorum
Ay hiç oynayasım yoook içimin canı çekilmiş resmen kız . evet öyle içine baharat atacağım yoğurdun öyle yiyim bari bide biber kuru sunu kavurcamE English_teacherrr o kadar kötü degil menü erken saatte 2/3 tane tüketmişsin ama spor yapman lazım üzerine kalk bi hopla zıpla kız ac mezdeke at gobecikakşam pul biberde atsana yoğurt üzerine acayip tok tutuyor. Aci yemeyen ben kilo verme uğruna pul biber yiyorum yoğurtla
Olsun canim eline koluna saglik@Serina08 adım tablosuna seni ekledim canım, pc yi ofiste bırakmıştım telefondan bu kadar oldu. yarına daha afilli yaparım bulunduğun satırı
Kızlar tabloda kendi isimlerinizin kontrolünü yapın mutlaka, insanlık hali hata olabilir. Birde malum taşınma işlerinden her işi hızlı hızlı yapmaya çalışıyorum.
Fotoğrafsız ve geç bildirimlerin eklenmediğini tekrar hatırlatırım.
Birde 5 haneli adım fotolarını çok sevdiğimi söylemeden geçmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?