Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Darkqueenn vaaayyy bu kadar kalori tahmin etmemiştim ciddi yüksekmiş
Eki Görüntüle 2822643
Evet yüksek oyüzden ilk hafta ödül kullanmadım bide bunlar 75 gr çok bişi değşmez ama yinede söyliyim dedim. Muhtemelen bu hafta biraz zor gözüküyor ama ödül veya tatlı tüketmemeye çalışıcam ramazana giriyoruz kadayıf eksik olmaz asla. Bizmkiler yıl boyu pirnç pilavını nadir yaparlar pek sevmiolar ama ramazanda pirinç pilavın üstüne kadayıfı çok severler bende güllaç yaparım 3 paket var hafta da birniyet ettim allahm sen rızan için kadayıf tüketmemeye amin.

Yani bunlari tüketmemek senin elinde. Sen eve şimdiden alırsan güllaç fAlan el mahkum yaparsın. Sonra diyet hop çöpe. Güllaç ya da kadayıf fark etmez hepsi aynı mantıkta biri 300 kalori biri 400 kalori olmuş önemli değil o şekeri olduğu gibi vücuda yükleyeceksin sonra tekrar yemek isteyeceksin.

Geçenseneden kalma güllaçlar :) tarhleri 3 yıllık. Yok tüketmeyi düşünmüyorum zati

@Serina08 adım tablosuna seni ekledim canım, pc yi ofiste bırakmıştım telefondan bu kadar oldu. yarına daha afilli yaparım bulunduğun satırı
Kızlar tabloda kendi isimlerinizin kontrolünü yapın mutlaka, insanlık hali hata olabilir. Birde malum taşınma işlerinden her işi hızlı hızlı yapmaya çalışıyorum.
Fotoğrafsız ve geç bildirimlerin eklenmediğini tekrar hatırlatırım.
Birde 5 haneli adım fotolarını çok sevdiğimi söylemeden geçmeyeyim

Yok
Gullac i Ilk 2016 da yedim valla
Sütlü nuriye hic yemedim

Yaa akşam akşam neler konuşmuşsunuz bende çok severim sütlü Nuriye korona azalsa da memlekete gitsek
Birkac ay önce kk da sütlü tatli yarisinda gordum. Harika birseye benziyor. Ama yemedim arkadas. Nerde yiyeyim
Gullac KV nin elindendi. Guzeldi bence. Yemekleri guzeldir
Ekmek kadayifi severim. Onuda kp tanistirmissti bana
Kaptanım senşn neden iftar sonrası tatlı kültürün yok anladım sen en lezzetli tatlıları tatmamışsın henüz ben şerbetli tatlıları Ramazan’da çok ararım bu yıl da yalan oldu sütlü tatlılar Ayy ağzım sulandı kalkayımda ara öğünümü yapayım gün kuruları ile

Ben kötü bulmadım menünü. Öğle vakti yediğin için yakarsın onları ki bence abartılı da yememişsin. 5-6 tane yesen abartmış olurdun. Akşam yediğinle de dengelersin sorun olmaz.

Ben de spor yapamıyorum nedense hastalığı atlattım aslında ama dün biraz atlayıp zıplayınca bile kötü oldum. Adımı bile zor yapıyorum.

Niyeyse bende hasta değilim ama hiç kalkmak bile gelmiyo içimden kaç gündür

Ben tatlı yapmam da iftardan sonra gelen tatlı krizini nasıl çözerim bilmiyorum
İftarda mutlaka hurma tüket, Ben açılışı hurma ile yapmayı planlıyorum. Elma üzerine tarçın serpip yiyebilirsin, yada çay yanına kuru meyve olabilir.
Birde benim diyetisyen Login • Instagram bu sayfayı önerdi. Sağlıklı tatlı tarifleri için. Oruçtan dolayı kan şekerimiz düşecek ve canımız tatlı isteyecek ama bunu sağlıklı olanından alırsak hem vücudumuza istediğini veririz hem boş boş kalori alıp kendimizi şişirmeyiz.
Onun dışında ben tek öğün beslenme planlıyorum. Baktım zorluyor hafif sahur yapacağım. 1-2 yumurta, yeşillik, süt gibi mesela.
İftarda bir dilim pide yiyeceksem makarna, pilav, bulgur tüketmeyeceğim. Yada onları yiyeceksem pide yemeyeceğim. O akşam güllaç yiyeceksem en az şekerli ve sağlıklısını yapıp akşam yemeğinde sebze, salata tüketeceğim.
Bunun gibi planlarım var, eğer plana sadık kalırsam tam tersi kilo vererek çıkarım ramazandan.
Aslında çok büyütmemek lazım ki stres olup duygusal açlık hissetmeyesin. Akşam her şekilde yemek yiyeceksin.

Ay hiç oynayasım yoook içimin canı çekilmiş resmen kız . evet öyle içine baharat atacağım yoğurdun öyle yiyim bari bide biber kuru sunu kavurcam

Olsun canim eline koluna saglik

Ay midem de ates var resmen bi maden suyu ictim kabaga baharati cok mu kacirdim naptim felaket durumdayim gerci maden suyu biraz rahatlattı
E English_teacherrr menun bana oyle cok kotu gelmedi az ondan az ondan napacagini bilmemis gibi olmus. Hem srma hem kofte evet iyi degil. Sadece biri tercih edilebilirmis ama 1 tane yemissin. Sporla gayette yakılabilir. Oyle aman aman zor ve kötü gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…