- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Sağol canım ❤Ay midem de ates var resmen bi maden suyu ictim kabaga baharati cok mu kacirdim naptim felaket durumdayim gerci maden suyu biraz rahatlattı
E English_teacherrr menun bana oyle cok kotu gelmedi az ondan az ondan napacagini bilmemis gibi olmus. Hem srma hem kofte evet iyi degil. Sadece biri tercih edilebilirmis ama 1 tane yemissin. Sporla gayette yakılabilir. Oyle aman aman zor ve kötü gelmedi bana
Beni ekledin mi kaptanım@Serina08 adım tablosuna seni ekledim canım, pc yi ofiste bırakmıştım telefondan bu kadar oldu. yarına daha afilli yaparım bulunduğun satırı
Kızlar tabloda kendi isimlerinizin kontrolünü yapın mutlaka, insanlık hali hata olabilir. Birde malum taşınma işlerinden her işi hızlı hızlı yapmaya çalışıyorum.
Fotoğrafsız ve geç bildirimlerin eklenmediğini tekrar hatırlatırım.
Birde 5 haneli adım fotolarını çok sevdiğimi söylemeden geçmeyeyim
Çok teşekkür ederimDogum gunu kutlu mutlu olsun
stres de kilo vermeye cok engeldir, siz de benim gibi olmussunuz, veremedim deyip hep yeni birseyler denedikce daha da cok kilo aldim, daha da kizdim daha da streslendim. hedefleri kilo verme diye kurmayip, degistirirseniz yardimci olabilir, mesela kendinize omur boyu severek surdureceginiz bir spor bulmaya calisin, aktif olmak hayatin bir parcasi olunca kilo kismi kendiliginden cozulecektir. bende cok sakatlik var, kendim icin henuz bunu yapamadim ama ev isini nasil erteleyemiyorsak hareket etmeyi de kendime oyle is gibi adapte etmeye calisiyorum, hic olmazsa 10dk youtube videosu veya yoga yapmaya calisiyorum, onemli olan bos gecmemeyi ogrenebilmek
ben bir de 1 hafta 2 ay hedefi yerine gunluk hedef koymaya basladim kendime, sadece o gunu saglikli atlatmaya calisiyorum, boylece onumdeki hedef uzun olmayinca daha stressiz ve ulasmasi kolay oluyor, onu basarinca ertesi gun daha hevesle yeni gun hedefim oluyor
bir de eski kaptan yardimcisi olarak soyleyebilirim ki ne kadar grupta aktif olursaniz o kadar motive oluyorsunuz, menu yazip kacinca kendinizi tam takimin parcasi hissedemiyorsunuz, oyda hergun sohbet ettiginizde buradaki kisiler arkadasiniz oluyor ve diyete daha motive oluyorsunuz yalniz hissetmeyince. sizin aktifliginizi bilmiyorum, yanlis anlamayin, ben eskisi gibi aktif olamiyorum, ama aktifligin ne kadar iyi oldugunu biliyorum. 63e dusmutum aktifken :)
Çok teşekkür ederim kaptanım ❤SSL dom
Afiyet olsun
Cok fazla ekmek ve cok fazla tursu.
Gerci dun daha dikkatli olacagini soylemistin
Afiyet olsun
Guzel gub
Ama seni asil takim ssyfasinda da gozum ariyor
Afiyet olsun
Guzel bir gün olmus
Salata da olsa menüde. Pek birsey de yememissin
Nasil oldun?
Noodle ödül mu oldu
Afiyet olsun
Ekmegi birakacaktin sanki :=))
Aksam es gecseydin ekmegi
Afiyet olsun
Ay temizlik yoruyor insani
Bayilmisim Bende dun aksam
Afiyet olsun
Esas Takima da beklerim
Adimlarin p sekilde kabul olur herhal
H3RA_ daha iyi bilir
SahaneeeeGunaydin herkese bugun mutlu sabah oldu bana. Sozde detoks bitene kadar tartilmicaktim ama dayanamadim
Dun 81.1
Buguuuuuunnn 80.5
Ay cok keyiflendim
Ozaman bugun seni kirmayalim@Serina08 adım tablosuna seni ekledim canım, pc yi ofiste bırakmıştım telefondan bu kadar oldu. yarına daha afilli yaparım bulunduğun satırı
Kızlar tabloda kendi isimlerinizin kontrolünü yapın mutlaka, insanlık hali hata olabilir. Birde malum taşınma işlerinden her işi hızlı hızlı yapmaya çalışıyorum.
Fotoğrafsız ve geç bildirimlerin eklenmediğini tekrar hatırlatırım.
Birde 5 haneli adım fotolarını çok sevdiğimi söylemeden geçmeyeyim
Hadi bakalim insallahÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim kaptanım ❤
SahaneeeeBen de bugun başladım. Darisi bana inşallah
Olur canımMerhaba kızlar. Temizlik çamaşır iş güç bu saat oldu. Şimdi biraz dinleniyorum.
Kabak detoksu yapıyorum bugun ve yarin. Peki rendeleyip yapmak yerine dilimleyip fırında yine 2 kaşık zeytinyağı ve pulbiber tuz vb baharat ile pisirsem olur mu?
Detoksa girer mi bilmem de fırında bayılıyorum ben yanına da biraz yoğurtla acayip tok tutuyorMerhaba kızlar. Temizlik çamaşır iş güç bu saat oldu. Şimdi biraz dinleniyorum.
Kabak detoksu yapıyorum bugun ve yarin. Peki rendeleyip yapmak yerine dilimleyip fırında yine 2 kaşık zeytinyağı ve pulbiber tuz vb baharat ile pisirsem olur mu?
Tamam canım sağolOlur canım
Ben de öyle. Fırında seviyorum. Detoks için aynı malzemeler sadece pişirme şekli farklı ya, ayyy olsun lutfeennDetoksa girer mi bilmem de fırında bayılıyorum ben yanına da biraz yoğurtla acayip tok tutuyor
Giriyor merak etmeyinTamam canım sağol
Ben de öyle. Fırında seviyorum. Detoks için aynı malzemeler sadece pişirme şekli farklı ya, ayyy olsun lutfeenn
benimkide akşam balık yapalım dedi, ben detoksdayım olmaz dedim vazgeçtilerEsim mangal hazırlığına girişti bu sogukta laf dinlemiyor cani cekmisyapa etme detoksluyum diyirum ama izgaradan bisi olmaz diyor. Kokusu bile beni cezb3decek biliyorum
aynen kaptanım hele o 5 haneliler 2 ile başlıyorsa nasıl bir hayran hayran bakıyorumOzaman bugun seni kirmayalim
Mutlu edelim hii
Ayy sana güveniyoruz sakın pes etme bizimkilerde en sevdiğim pastadan almışlar yineMerhaba,
Oglum ısrarla anneannesinden baklava istedi, annem şimdi yapıyor. Ama buraya da yazıyorum, asla yemeyecegim.
Bende o bölgeler için program oluşturucam ama kendime güvenemiyorum kiChloe karın bel bacak çalıştım bugün kendimce bir program oluşturdum ona göre gidiyorum bir hafta oldu. Bakalım sonuçları nasıl olacak
Aynen vallaValla kizlar korkutuyorsunuz beni.
Ramazan da kilo alma sebepleri belli.
Ramazan tatlilari
araştırıp daha sağlıklı alternatifler bulabilirizBen tatlı yapmam da iftardan sonra gelen tatlı krizini nasıl çözerim bilmiyorum
Bende öyle yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak kaptanımİftarda mutlaka hurma tüket, Ben açılışı hurma ile yapmayı planlıyorum. Elma üzerine tarçın serpip yiyebilirsin, yada çay yanına kuru meyve olabilir.
Birde benim diyetisyen Login • Instagram bu sayfayı önerdi. Sağlıklı tatlı tarifleri için. Oruçtan dolayı kan şekerimiz düşecek ve canımız tatlı isteyecek ama bunu sağlıklı olanından alırsak hem vücudumuza istediğini veririz hem boş boş kalori alıp kendimizi şişirmeyiz.
Onun dışında ben tek öğün beslenme planlıyorum. Baktım zorluyor hafif sahur yapacağım. 1-2 yumurta, yeşillik, süt gibi mesela.
İftarda bir dilim pide yiyeceksem makarna, pilav, bulgur tüketmeyeceğim. Yada onları yiyeceksem pide yemeyeceğim. O akşam güllaç yiyeceksem en az şekerli ve sağlıklısını yapıp akşam yemeğinde sebze, salata tüketeceğim.
Bunun gibi planlarım var, eğer plana sadık kalırsam tam tersi kilo vererek çıkarım ramazandan.
Aslında çok büyütmemek lazım ki stres olup duygusal açlık hissetmeyesin. Akşam her şekilde yemek yiyeceksin.
Bu konuda gerçekten benim için daha iyi olacak gibi bakalımAslında if yapanlar çokta zorlanmaz diye düşünüyorum ramazanda. Sonuçta aynı mantıkta gideceksiniz. Yani şimdi if yaparken tatlı krizine mi giriyorsunuz ya da akşam yemekten sonra tatlıya mi saldırıyorsunuz ?
Ay çarpı görmüştüm tablodasen dünde ekliymişsin ki zaten
Bende if e gecıcem ramazanda saatlerı ona gore ayarlayıpBu konuda gerçekten benim için daha iyi olacak gibi bakalım
O sedulu kaptanın çarpısıAy çarpı görmüştüm tablodabaktım yazıyor puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?