Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım ❤

Beni ekledin mi kaptanım

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim kaptanım ❤

Gunaydin herkese bugun mutlu sabah oldu bana. Sozde detoks bitene kadar tartilmicaktim ama dayanamadim
Dun 81.1
Buguuuuuunnn 80.5
Ay cok keyiflendim
Sahaneeee Ben de bugun başladım. Darisi bana inşallah

Ozaman bugun seni kirmayalim
Mutlu edelim hii

Biz Ramazan’da tatlı yememize rağmen zayıflayanlardanız eşim de ben de. Ama tek çeşit yemek pişer bizde. Yanına pilav, makarna filan olmaz. Mesela et türlü yaptıysam salata ve yoğurtla yeriz çorba bile olmaz tıkıyor diye. Tatlı olarak da trileçe, profiterol ya da hoşbeş yerdik ama çok değil. Bu sene bana tatlı yok. Zaten yiyesin de yok. Sahurda da kahvaltı yapıyoruz, Yemek hiç yemiyoruz. Bu yüzden de kilo veriyoruz sanırım.

Olur canım

Detoksa girer mi bilmem de fırında bayılıyorum ben yanına da biraz yoğurtla acayip tok tutuyor

Tamam canım sağol

Ben de öyle. Fırında seviyorum. Detoks için aynı malzemeler sadece pişirme şekli farklı ya, ayyy olsun lutfeenn
Giriyor merak etmeyin ben bir ara yapmıştım kabak detoksunu ister yoğurtlu ister baharatlı ister fırında her türlü yiyebilirsiniz

Esim mangal hazırlığına girişti bu sogukta laf dinlemiyor cani cekmis yapa etme detoksluyum diyirum ama izgaradan bisi olmaz diyor. Kokusu bile beni cezb3decek biliyorum
benimkide akşam balık yapalım dedi, ben detoksdayım olmaz dedim vazgeçtiler
dünden yemek var zaten evde onu yerler bende detoksuma devam

Merhaba,
Oglum ısrarla anneannesinden baklava istedi, annem şimdi yapıyor. Ama buraya da yazıyorum, asla yemeyecegim.
Ayy sana güveniyoruz sakın pes etme bizimkilerde en sevdiğim pastadan almışlar yine diyete başladığımdan beri kaçıyorum pastadan öcü gibi
Chloe karın bel bacak çalıştım bugün kendimce bir program oluşturdum ona göre gidiyorum bir hafta oldu. Bakalım sonuçları nasıl olacak
Bende o bölgeler için program oluşturucam ama kendime güvenemiyorum ki chole abla kadar net yapamayınca olmuyor olmuyor diyip bırakıyorum
Valla kizlar korkutuyorsunuz beni.
Ramazan da kilo alma sebepleri belli.
Ramazan tatlilari
Aynen valla Varyemez cangalatı işe yarayabilir belki tatlılardan yemektense
Ben tatlı yapmam da iftardan sonra gelen tatlı krizini nasıl çözerim bilmiyorum
araştırıp daha sağlıklı alternatifler bulabiliriz Varyemez attığı tarifler iyi seçenek bence
Bende öyle yapmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak kaptanım
Bu konuda gerçekten benim için daha iyi olacak gibi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…