Annem yapmazdi ondan galiba :)Yaa akşam akşam neler konuşmuşsunuzbende çok severim sütlü Nuriye korona azalsa da memlekete gitsek
Kaptanım senşn neden iftar sonrası tatlı kültürün yok anladımsen en lezzetli tatlıları tatmamışsın henüz ben şerbetli tatlıları Ramazan’da çok ararım bu yıl da yalan oldu sütlü tatlılar Ayy ağzım sulandı kalkayımda ara öğünümü yapayım gün kuruları ile
Bende oyle dusunuyorum. Ifcilere kolay olurAslında if yapanlar çokta zorlanmaz diye düşünüyorum ramazanda. Sonuçta aynı mantıkta gideceksiniz. Yani şimdi if yaparken tatlı krizine mi giriyorsunuz ya da akşam yemekten sonra tatlıya mi saldırıyorsunuz ?
Ben hollywood a devam. Öglen i sahur ile birlestire bilirim diye dusunuyorum. BakalimKzlar ramazan ıcın menu planınız varmı
Ben bunhafta isvec dıyetı yapıyordum ama ramazan geldı olmaz artık
Sahurda 4 gıbı kahvaltı yaparım ıftarda hafıf bıseyler yerım dıyorum olurmuki
Hergün 2 öğün bazen 1 öğünle geçiltirdiğimde oluyor ama ifin mantığı 2 öğün belirlenen saatlerdeBende if e gecıcem ramazanda saatlerı ona gore ayarlayıp
Ifte hergun mu ıkı ogun yıyosun haftada 1-2 tek ogun yapıyormusun
Bugün menümü yazayım çok kötü sanırım ama yine de yazayım yanlız bende motivasyon sıfır ne spor yapasım var ne diyet yapasım var neyse
Sabah 3 4 kaşık yumurta salatası 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 1 tk tahin pekmez 1 tk kahvaltılık sos
Öğlen yaprak sarması yaptım pişmiş mi diye 2 3 tane yedim 1 tane etsiz çiğ köfte 1 kase yoğurt çorbası
Ara türk kahvesi
Akşam biber kavurması üstüne yoğurt yemeyi planlıyorum dengelemiş olur muyum bilemiyorum ama eğer fikriniz varsa söyleyin kızlar
Su 3 e tamamlayacağım
Arrietty_ sedulu H3RA_
Sabah erken saatte 2 adet gün kurusu ve 1 tane de yulaflı bisküvi yedim. Üstüne de biraz su.
Kahvaltı (10:00'da bitti)
2 dilim tam buğday ekmeğinden karışık tost
7 yeşil zeytin
4 top peynir
2 biber
Domates - salatalık
1 avuç kuruyemiş (ceviz fıstık kabak çekirdeği)
Akşam (16:10'da bitti)
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk baget
5 dal haşlanmış brokoli
Salata
Su: şu ana kadar 2200 ml
Spor olarak sadece adım var. Akşam fotoğraf atarım.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Kiz senin mide iyice kuculdu herhal
Aslında planım sahur da kahvaltı gibi yiyip akşam hafif geçirmek bazı günler eşim işte olacak o günler de mesela sadece çorba ve salata ile iftar yapabilirim diye düşünüyorum diğer günler de bir ana yemek eklerim proteinli iyi olur zaten iftardan sonra çay filan daha ara öğün yapmama gerek kalmadan yatarım diye düşünüyorum . bu sene çok heyecanlıyım ramazan geldiği için kilo vermeme de yardımcı olacağını düşünüyorum bakalımKzlar ramazan ıcın menu planınız varmı
Menümü yazmıştım ama neyse artık dikkat edeyim bari tabloda çarpı çok kötü duruyor bakıncaO sedulu kaptanın çarpısı
büyük ihtimalle menü yazmadın ondan almışsındır
Galiba kaptanım bu duruma seviniyorum ne yalan söyleyeyim
Kiz senin mide iyice kuculdu herhal
Aman Allahim
Aksam yemegi benlik tam. Bayildim
Benim salata dan yap kaptanım çiğne çiğne durCok aciktim bugun
Daha dogrusu birseyler cignemek istiyorum :))
Biraz zeytinyağı atabilirsin bagirsak çalıştırır en azındanAkşam öğünümmor lahana, salatalık, dereotu, taze soğan yağ tuz yok 1 saat sonra da yoğurt yerim
Biraz zeytinyağı atabilirsin bagirsak çalıştırır en azından
Hollywood yapiyorumBenim salata dan yap kaptanım çiğne çiğne dur
Sahurda kahvaltı yaparsın hafif olarak yumurta muhakkak tüket derim acayip tok tutuyor. İftarda da hurma ve su ile açarsın çorba yersin biraz dolanKzlar ramazan ıcın menu planınız varmı
çok şeker ihtiyacı hissedersen hurma en güzeli. ben geçen hafta 2 hurma yemiştim. bişey değişmedi. eklemende fayda var diye düşünüyorum. saatlerin tepetaklak olacak. en azından hızlı enerji almış olursun.CEYDOS ramazan da 1 adet hurma ekleyecek misin sen bu diyetde?
Kaloriai daha dusuk olur aslinda ama bu detoksa uygun mu bilmiyomMerhaba kızlar. Temizlik çamaşır iş güç bu saat oldu. Şimdi biraz dinleniyorum.
Kabak detoksu yapıyorum bugun ve yarin. Peki rendeleyip yapmak yerine dilimleyip fırında yine 2 kaşık zeytinyağı ve pulbiber tuz vb baharat ile pisirsem olur mu?
Bu konu bendede muamma ya napsam bilmiomKzlar ramazan ıcın menu planınız varmı
kabak yerken gördüğüm fotoya bakŞuraya yakışıklı gözlemelerimi bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?