Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Onlara da verme
Cocuklar aciz anne diyorlar
Yiter size bu kadar diyorum. Benim kucuk sipa benim kadar yiyor, dusun ki ben dusuk kalorili diyet yapmiyorum. O yüzden yetsin bi zahmet

Onlara da verme
Cocuklar aciz anne diyorlar
Yiter size bu kadar diyorum. Benim kucuk sipa benim kadar yiyor, dusun ki ben dusuk kalorili diyet yapmiyorum. O yüzden yetsin bi zahmet
Benim kız kuş kadar yer ama oğlumun maşallahı var beni bırak babayla yarışır
Ama bu ara oda diyette ablası bu hafta başı iyice sıkıya aldı işi. Bir haftada 3 kg vermiş. Hocayla birebir çalışmaya ikna ettim.
Geçen kızım isyan etti sofrada, diyet yemeklerinden bıktıım. Artık mantı, pilav, dolma görmek istiyorum diye.

Ruyanda buyur gor deseydin

Bizde de köfte, bulgur pilavı, salata vardı. Bana kabak. Gerçi çok beğendim
Gıcık oluyorum o yiyip yiyip kilo almayan tiplere

Ben hollywood a devam. Öglen i sahur ile birlestire bilirim diye dusunuyorum. Bakalim
Sen hollywoda mı gectın. Isvec ı sevmedım ya cok az aç bırakıyor.
Bnde bu sekılde dusunuyorum. Ramazanda kılo almama sebep olan hep tatlı yemektir cunku acıkmıyorum tatlı tatlı ruyalar görüyorum resmen
Evwt bnde boyle düşünüyorum. Dadlu yu napacaz

Evet bu sayfaya bayılıyorum bende bazı ları nı denemiştim güzel oluyo hakkaten

Canım bence menün güzel, 3 yaprak sarma zaten oldukça az. Bu kadar vicdan azabı da çekme, zaten akşam dengelersin ki bence dengelenecek bir şey bile yok. Yediklerin az.
Çok güzel bir menü, afiyet olsun.
Ben burada yemek görmüyorum ki valla. Salata gördüm ama bence çok çok az kuzum. Biraz doyur kendini.
Akşam menünü görene kadar sen de bir şey yememişsin diyecektim ki akşam menün çok güzel. Ama su miktarını arttırabilirsin süper olur.
Bence menün güzel, akşam hem hafif hem de erken yemişsin zaten. Ben bu tarz atıştırmaları kaçamak görmüyorum. Oturup bir koca dilim pasta kaçamak ama 2 çatal bence kaçamak değil. Afiyet olsun.
Çok güzel menü, afiyet olsun.

Yaa hem çiğ köfte hem sarma yiyince çok yemişim gibi kötü hissetim kendimi ama akşam sadece biber kavurma ve salata yiyince toparladım sanırım bide spor yapasım yoktu engin kırbaç yaptım 25 dk yakmışımdır inşallah

Kuzum sen kendini niye hep bu kadar eleştiriyorsun. Menün gayet güzel akşamda dengelemişsin ne güzel.

Gerçi güzel kilo veriyorsunda kilo vermen durursa bil ki çok az yediğinden.

Çorba nasıl oldu, beğendin mi canım
Arrietty_ H3RA_ @sedulu
2.5 litre su
Kabak detoksu 2. Gün
1 tane de tavuk incik yedim dayanamadım
8000 adim 240 puan
30 skuat 5 puan
30 mekk 5 puan
100 jj 50 puan
Toplam 300 puan
Sen bitirdin detoksu benim daha yarınım var.
3 mile leslie de mutlaka adım çıkmıştır canım. Adımlarını fotolu paylaşır mısın
Yine harikasın canım
Senin menülerini hep çok beğeniyorum
Sürecine biraz sporda eklersen eminim kilo vermen hızlanacak
8500 adım 255 puan
25 dk hit video 250 puan toplam 505 puan
H3RA_ @sedulu Arrietty_

Menün güzel ama adım ve sporlarını da biraz artırmalısın

Şu ara veremiyorum ya ondan sanırım kendime kızıyorum yemeseydin yapmasaydın diye

Şu ara veremiyorum ya ondan sanırım kendime kızıyorum yemeseydin yapmasaydın diye
evren söylediklerini kaydediyor, söz sihirdir unutma
yaşadığımız her şeyi biz düşüncelerimiz ve dile getirdiklerimizle yapılandırıyoruz
tam tersi verdiğin ve vereceğin kilolar için şükret

Kizlar merhaba ben geldimmm
Haftasonlari daha yogun geciyor sanki. Ev ahalisinin yemek yeme istegi hic bitmiyor surekli birseyler hazirlamak mutfakla gecti iki gunum. Yarindan sonra ramazan geliyor her sene ramazanda en az 3 kilo aliyorum. Bu sefer ramazanda da diyete devam ederek daha iyi kilo vermek hedefim. Nasil olacak bilmiyorum insallah kilolari geri almam

evren söylediklerini kaydediyor, söz sihirdir unutma
yaşadığımız her şeyi biz düşüncelerimiz ve dile getirdiklerimizle yapılandırıyoruz
tam tersi verdiğin ve vereceğin kilolar için şükret
Ben çok kötü davranıyorum aslında kendime en çok kendime çok hırpalıyorum dediğin gibi evrene belkide kötü enerji yi ben yolluyorum bununda nası değiştireceğim bilemiyorum .

noram aynen canim hic uzulmedim. Bahcede calisiyordum zaten, komsum dedi kahve icen mi, dedim icerim valla, yanina pasta cikarmis, tadina bakarim sadece dedim. Yetti de artti bile 2 catal, hemi de yorgundum coktan yakmisimdir.

H3RA_ valla acayip actim aksam sofrasinda, o yuzden bayildim corbaya bu kadar ac degilken bir daha deneyip soylemem lazım guzel mi degil mi. Bitkisel sut ile yaptim ama gayet oldu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…