kabak yerken gördüğüm fotoya bak
yemeyeli aylar olmuştur
rahat 6 ay vardır hatta
ev ahalisine sofra kuruyorum
mercimek çorba, kuru fasulye, bulgur pilavı
ortaya yaprak sarması ve turşu olacak
ve ben bunlara hayır diyip kabak kemiricem
keşke bende yiyip yiyip kilo almayanlardam olsaydım
Benim kız kuş kadar yer ama oğlumun maşallahı var beni bırak babayla yarışırOnlara da verme
Cocuklar aciz anne diyorlar
Yiter size bu kadar diyorum. Benim kucuk sipa benim kadar yiyor, dusun ki ben dusuk kalorili diyet yapmiyorum. O yüzden yetsin bi zahmet
Benim kız kuş kadar yer ama oğlumun maşallahı var beni bırak babayla yarışır
Ama bu ara oda diyette ablası bu hafta başı iyice sıkıya aldı işi. Bir haftada 3 kg vermiş. Hocayla birebir çalışmaya ikna ettim.
Geçen kızım isyan etti sofrada, diyet yemeklerinden bıktıım. Artık mantı, pilav, dolma görmek istiyorum diye.
YasasiinnnGiriyor merak etmeyinben bir ara yapmıştım kabak detoksunu ister yoğurtlu ister baharatlı ister fırında her türlü yiyebilirsiniz
Evet ben de öyle düşündüm. Fark yok aslındaKaloriai daha dusuk olur aslinda ama bu detoksa uygun mu bilmiyom
Bizde de köfte, bulgur pilavı, salata vardı. Bana kabak. Gerçi çok beğendimkabak yerken gördüğüm fotoya bak
yemeyeli aylar olmuştur
rahat 6 ay vardır hatta
ev ahalisine sofra kuruyorum
mercimek çorba, kuru fasulye, bulgur pilavı
ortaya yaprak sarması ve turşu olacak
ve ben bunlara hayır diyip kabak kemiricem
keşke bende yiyip yiyip kilo almayanlardam olsaydım
demedim diyemedimRuyanda buyur gor deseydin
Sen hollywoda mı gectın. Isvec ı sevmedım ya cok az aç bırakıyor.Ben hollywood a devam. Öglen i sahur ile birlestire bilirim diye dusunuyorum. Bakalim
Bnde bu sekılde dusunuyorum. Ramazanda kılo almama sebep olan hep tatlı yemektir cunku acıkmıyorum tatlı tatlı ruyalar görüyorum resmenAslında planım sahur da kahvaltı gibi yiyip akşam hafif geçirmek bazı günler eşim işte olacak o günler de mesela sadece çorba ve salata ile iftar yapabilirim diye düşünüyorum diğer günler de bir ana yemek eklerim proteinli iyi olur zaten iftardan sonra çay filan daha ara öğün yapmama gerek kalmadan yatarım diye düşünüyorum . bu sene çok heyecanlıyım ramazan geldiği için kilo vermeme de yardımcı olacağını düşünüyorum bakalım
Evwt bnde boyle düşünüyorum. Dadlu yu napacazSahurda kahvaltı yaparsın hafif olarak yumurta muhakkak tüket derim acayip tok tutuyor. İftarda da hurma ve su ile açarsın çorba yersin biraz dolanzaten şişlik yapıyor sonrası pilav ya da hamıiur işi yeme salata muhakkak olsun ne kadar çiğneme yaparsan beyin okadar doyma sinyali gönderiyorum mideye
ben minicik sarımsak ekledim daha lezzetli olduBizde de köfte, bulgur pilavı, salata vardı. Bana kabak. Gerçi çok beğendim
Gıcık oluyorum o yiyip yiyip kilo almayan tiplere
Evet bu sayfaya bayılıyorum bende bazı ları nı denemiştim güzel oluyo hakkatenLogin • Instagram
kızlar, özellikle ramazanda tatlı olmazsa olmaz diyenler harika bir sayfa buldum. Gördüğüm bir çok tarifi kesin denerim dedim. Bulgursuz mercimek köftesi bile var. Hurmalı sufle vs. oruçluyken açıktıkça birini denerim artık
Canım bence menün güzel, 3 yaprak sarma zaten oldukça az. Bu kadar vicdan azabı da çekme, zaten akşam dengelersin ki bence dengelenecek bir şey bile yok. Yediklerin az.Bugün menümü yazayım çok kötü sanırım ama yine de yazayım yanlız bende motivasyon sıfır ne spor yapasım var ne diyet yapasım var neyse
Sabah 3 4 kaşık yumurta salatası 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 1 tk tahin pekmez 1 tk kahvaltılık sos
Öğlen yaprak sarması yaptım pişmiş mi diye 2 3 tane yedim 1 tane etsiz çiğ köfte 1 kase yoğurt çorbası
Ara türk kahvesi
Akşam biber kavurması üstüne yoğurt yemeyi planlıyorum dengelemiş olur muyum bilemiyorum ama eğer fikriniz varsa söyleyin kızlar
Su 3 e tamamlayacağım
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Çok güzel bir menü, afiyet olsun.Sabah erken saatte 2 adet gün kurusu ve 1 tane de yulaflı bisküvi yedim. Üstüne de biraz su.
Kahvaltı (10:00'da bitti)
2 dilim tam buğday ekmeğinden karışık tost
7 yeşil zeytin
4 top peynir
2 biber
Domates - salatalık
1 avuç kuruyemiş (ceviz fıstık kabak çekirdeği)
Akşam (16:10'da bitti)
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk baget
5 dal haşlanmış brokoli
Salata
Su: şu ana kadar 2200 ml
Spor olarak sadece adım var. Akşam fotoğraf atarım.
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Ben burada yemek görmüyorum ki valla. Salata gördüm ama bence çok çok az kuzum. Biraz doyur kendini.
Akşam menünü görene kadar sen de bir şey yememişsin diyecektim ki akşam menün çok güzel. Ama su miktarını arttırabilirsin süper olur.
Bence menün güzel, akşam hem hafif hem de erken yemişsin zaten. Ben bu tarz atıştırmaları kaçamak görmüyorum. Oturup bir koca dilim pasta kaçamak ama 2 çatal bence kaçamak değil. Afiyet olsun.Arrietty_ @sedulu
09.15
1.5 dilim tereyagli ekmek
2 ck recel
1 yumurta ve mozarella ile omlet
3 zeytin
1 dilim ceddar peyniri
Avuc ici kadar cekirdek
14.00
2 catal pasta
16.30
2 kase karnabahar corbasi
1 p tavuk sote
Yesil sogan ve pirasa
Su yok1 lt ancak olmuştur, hava soguk ve bahcede calisinca hic icmek istemedim. Simdiden sonra 1 lt daha icerim en kotu.
Spor adim bildireceğim gece.
Çok güzel menü, afiyet olsun.Kızlar çok özür dilerim dün akşam uyuya kalmışım
sanırım dünkü menü sayılamaycak
bugün
Sabah 1 litre su ve vitaminlerim
Filtre lahve hc yağlı
12:00 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta avokado
Salatalık biber domates çiğ badem çiğ fındık
Yeşilçay
Kahve 1 bardak su
Türklahvesi 1 büyük bardak su
akşam 19:00 menemen zeytin
1 litre su
Çay yeşilçay
4784adım 144 puan
Eki Görüntüle 2822992
Yaa hem çiğ köfte hem sarma yiyince çok yemişim gibi kötü hissetim kendimi ama akşam sadece biber kavurma ve salata yiyince toparladım sanırım bide spor yapasım yoktu engin kırbaç yaptım 25 dk yakmışımdır inşallahCanım bence menün güzel, 3 yaprak sarma zaten oldukça az. Bu kadar vicdan azabı da çekme, zaten akşam dengelersin ki bence dengelenecek bir şey bile yok. Yediklerin az.
Çok güzel bir menü, afiyet olsun.
Ben burada yemek görmüyorum ki valla. Salata gördüm ama bence çok çok az kuzum. Biraz doyur kendini.
Akşam menünü görene kadar sen de bir şey yememişsin diyecektim ki akşam menün çok güzel. Ama su miktarını arttırabilirsin süper olur.
Bence menün güzel, akşam hem hafif hem de erken yemişsin zaten. Ben bu tarz atıştırmaları kaçamak görmüyorum. Oturup bir koca dilim pasta kaçamak ama 2 çatal bence kaçamak değil. Afiyet olsun.
Çok güzel menü, afiyet olsun.
dene istersen sende açlık sınırında yaşıyorsun başarabilirsin bence. meyve suyu tarifim burada. içeriğine böğürtlende denedim ama topçuk topçuk kaldı sevmedim.
Kuzum sen kendini niye hep bu kadar eleştiriyorsun. Menün gayet güzel akşamda dengelemişsin ne güzel.Bugün menümü yazayım çok kötü sanırım ama yine de yazayım yanlız bende motivasyon sıfır ne spor yapasım var ne diyet yapasım var neyse
Sabah 3 4 kaşık yumurta salatası 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 1 tk tahin pekmez 1 tk kahvaltılık sos
Öğlen yaprak sarması yaptım pişmiş mi diye 2 3 tane yedim 1 tane etsiz çiğ köfte 1 kase yoğurt çorbası
Ara türk kahvesi
Akşam biber kavurması üstüne yoğurt yemeyi planlıyorum dengelemiş olur muyum bilemiyorum ama eğer fikriniz varsa söyleyin kızlar
Su 3 e tamamlayacağım
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Sabah erken saatte 2 adet gün kurusu ve 1 tane de yulaflı bisküvi yedim. Üstüne de biraz su.
Kahvaltı (10:00'da bitti)
2 dilim tam buğday ekmeğinden karışık tost
7 yeşil zeytin
4 top peynir
2 biber
Domates - salatalık
1 avuç kuruyemiş (ceviz fıstık kabak çekirdeği)
Akşam (16:10'da bitti)
1 kase mercimek çorbası
1 tavuk baget
5 dal haşlanmış brokoli
Salata
Su: şu ana kadar 2200 ml
Spor olarak sadece adım var. Akşam fotoğraf atarım.
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Gerçi güzel kilo veriyorsunda kilo vermen durursa bil ki çok az yediğinden.
Çorba nasıl oldu, beğendin mi canımArrietty_ @sedulu
09.15
1.5 dilim tereyagli ekmek
2 ck recel
1 yumurta ve mozarella ile omlet
3 zeytin
1 dilim ceddar peyniri
Avuc ici kadar cekirdek
14.00
2 catal pasta
16.30
2 kase karnabahar corbasi
1 p tavuk sote
Yesil sogan ve pirasa
Su yok1 lt ancak olmuştur, hava soguk ve bahcede calisinca hic icmek istemedim. Simdiden sonra 1 lt daha icerim en kotu.
Spor adim bildireceğim gece.
Sen bitirdin detoksu benim daha yarınım var.
3 mile leslie de mutlaka adım çıkmıştır canım. Adımlarını fotolu paylaşır mısınKahvaltı
2 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
Bir bardak ayran
2 kaşık börülce salatası
3 köfte
Ara
200 ml süt
2 hurma
Akşam
Köz salata
1 bardak ayran
3 çöp şiş
2 kaşık bulgur pilavı
3 mile leslie :172 puan
3 litre su❤
Yine harikasın canımMenüm
Kahvaltı 10.00
1 dilim ekmek
Pastırmalı yumurta
30 gr peynir
3 zeytin
Domates
1 bardak tek şekerli çay
Ara 14.30
2 hurma
9 fındık
Akşam 18.30
3-4 kaşık kavrulmuş kıyma
2-3 kaşık zerdeçallı mantar
Domates
9 zeytin
3.5 lt su, 1 lt dukan
Spor
40 dk chloe 400 puan
5 dk wallsit 100 puan
6000 adım 180 puan
Toplam: 680 puan
@seduluArrietty_ H3RA_
Eki Görüntüle 2822986
Senin menülerini hep çok beğeniyorumKızlar çok özür dilerim dün akşam uyuya kalmışım
sanırım dünkü menü sayılamaycak
bugün
Sabah 1 litre su ve vitaminlerim
Filtre lahve hc yağlı
12:00 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta avokado
Salatalık biber domates çiğ badem çiğ fındık
Yeşilçay
Kahve 1 bardak su
Türklahvesi 1 büyük bardak su
akşam 19:00 menemen zeytin
1 litre su
Çay yeşilçay
4784adım 144 puan
Eki Görüntüle 2822992
Menün güzel ama adım ve sporlarını da biraz artırmalısınSabah 11.00
Haşlanmış yumurtanın yarısı
1 tatlı k. Çemen
1 tatlı k. Bal
1 yemek k. Süzme yoğurt
Avuç içi kadar pişmiş yumurta
Avuç içi kadar ekşi maya ekmeği
2 tane dil peyniri
3 bardak şekersiz çay
Ara 14.00
Dibek orta kahve
Akşam 17.30
2 tane el büyüklüğünde tavuk ızgara göğüs
1 tane avuç içinden az büyük ızgara köfte
1 kupa ev yoğurdundan ayran
Bol salata
20.30
Bir bardak şekersiz çay
2 litre su
40 dk ceza yapıldı.
2.500 adım 75 puan.
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Şu ara veremiyorum ya ondan sanırım kendime kızıyorum yemeseydin yapmasaydın diyeKuzum sen kendini niye hep bu kadar eleştiriyorsun. Menün gayet güzel akşamda dengelemişsin ne güzel.
Gerçi güzel kilo veriyorsunda kilo vermen durursa bil ki çok az yediğinden.
Çorba nasıl oldu, beğendin mi canım
Sen bitirdin detoksu benim daha yarınım var.
3 mile leslie de mutlaka adım çıkmıştır canım. Adımlarını fotolu paylaşır mısın
Yine harikasın canım
Senin menülerini hep çok beğeniyorum
Sürecine biraz sporda eklersen eminim kilo vermen hızlanacak
Menün güzel ama adım ve sporlarını da biraz artırmalısın
evren söylediklerini kaydediyor, söz sihirdir unutmaŞu ara veremiyorum ya ondan sanırım kendime kızıyorum yemeseydin yapmasaydın diye
Ben çok kötü davranıyorum aslında kendime en çok kendime çok hırpalıyorum dediğin gibi evrene belkide kötü enerji yi ben yolluyorum bununda nası değiştireceğim bilemiyorum .evren söylediklerini kaydediyor, söz sihirdir unutma
yaşadığımız her şeyi biz düşüncelerimiz ve dile getirdiklerimizle yapılandırıyoruz
tam tersi verdiğin ve vereceğin kilolar için şükret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?