Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben çok kötü davranıyorum aslında kendime en çok kendime çok hırpalıyorum dediğin gibi evrene belkide kötü enerji yi ben yolluyorum bununda nası değiştireceğim bilemiyorum .

Olumlama yapacaksin.

Her gun kendini simartacaksin, neyi seviyorsan onunla odullendireceksin, kahve / cay / kitap saati / yoga... Boyle sana sana ozel, icsel bir sey.

aynaya bakip "ben cok gozel bir gadinam" diyeceksin ( turkan sorayin bir filmi vardi, bilmeyenler icin, oradan replik)

Ve en sevdigim sey; baskalari ile degil kendinle yarisacaksin, sen dununden daha iyi durumda misin, evetse iste dogru yoldasin

Ve en önemlisi kendine ayirdigin zamani luks olarak gorme. O senin hakkin

Canim guzel taktijler geliyor, sen aman stres olma. Mutlu mesut saglikla gecer bu ramazan

Canim guzel taktijler geliyor, sen aman stres olma. Mutlu mesut saglikla gecer bu ramazan
İnsallah bu ramazani hep birlikte bol eksilerle bitiririz. Oruc demek saglik demek hepimiz icin oyle olur insallah... taktikleri mutlaka uygulayacagim

Yaa harikasın ne güzel şeyler söylüyosun . seninde dediğin gibi biraz kendime zaman ayrımaya kendim için bişeler yapmaya ihtiyacım oluyo kesinlikle ve bazen kahve bile içtiğimde lüks olarak görüyorum ama değil sadece 10 dk lık bir kahve molası .

Hepimizde var o,
Bizim nesil oyle yetisti.

Azicik kendinle ilgilendin mi, hemen herkesin ilgisini ceker, sen de savunmaya gecersin, aslinda soyle soyle... Falan diyerek. Halbuki en tabii hakkin. Olmasi gereken. Kendine yaptigin her iyilik kendine, gelecegine yatirim.

Ben cocuklarim dogdugunda cok zorlandim, mahalle baskisina yenik dustum. Sonra ben bu degilim dedim ya, ben kendime zaman ayiracagim. Sonra sonra benim psikolojim duzeldi, evin de huzuru artti

Once sen canim
Hem ne demisler
"Eger ki bir anne kendisi icin bir kahve ismarlayip iciyorsa, cocuklari icin en iyisini yapiyordur. Cunku mutlu anne mutlu cocuk"

( ya da ben tembelim diye boyle sozleri beğenip alintiliyorum ha ha ha )

dene istersen sende açlık sınırında yaşıyorsun başarabilirsin bence. meyve suyu tarifim burada. içeriğine böğürtlende denedim ama topçuk topçuk kaldı sevmedim.
Ramazan gelıyo bakalım. Mecburı olarak 2 öğünlük duzen olusacak. Yedıklerımı duzgun ayarlarsam ıftardan sonra bısey yemezsem olur bence

Yok valla çok haklısın mutlu bir anne eş mutlu bir ev demek ben gergin olunca tamamen kötü oluyo herşey savaş alanına dönüyo ev

Tembellık degıl aslında olması gereken kendıne zaman ayırmak. Çalışmayı özledım ben mesela. Kendıme zaman ayrmak olarak görüyorum arkadaşlar, kahve molaları falan

Ne güzel yazmışsınız farkında olmadan en çok kendimizi eleştiriyoruz hem de haksız yere. Oysa neler neler yapıyoruz çocuklar, ev, eş, iş dengesi kuracağız diye. Kendimize şefkat göstermeliyiz. Benim de kendime şefkat gösterme şeklim kahve-kitap molaları ve gunde 10 dakikalık cilt bakımları. Kendime çok çalıştın biraz dinlen keyfine bak diyorum

Benim de yogam kendimi simartma seklim. Ohhhhmmmmm

Aslında spor bile yapabilsem diyorum aferin bunu kendin için yaptın . keşke hep bişeler yapabilsek kendimiz için

Tembellık degıl aslında olması gereken kendıne zaman ayırmak. Çalışmayı özledım ben mesela. Kendıme zaman ayrmak olarak görüyorum arkadaşlar, kahve molaları falan
Ah bende çalışmayı özledim şu sıra tekrar işe girmeyi ciddi düşünmeye başladım.

En buyuk hobim diyebilirim.
Ama baslangicte gunluk yapmak gerekiyor (10 dakika bile olur) soyle biraz esnekligi artırmak icin. Simdilerde ben haftada 2 3 yapiyorum.
Bi araştırayım bakalım yapabilir miyim

Yapmaya çalışıyorum

Aynı benim kafadasın
Kızım 7 oğlum 2 yaşındaydı ne yapıyorum kendime dediğimde. İyi kadın şöyle olur, iyi anne böyle olur mahalle baskılarıyla çabalayıp durmuşum. Bir baktım kendim için hiç bir şey yapmıyormuşum.
İlk olarak ayda en az iki haftasonu eşime çocukları bırakıp kız arkadaşlarımla plan yapmaya başladım. Yada babalarına 3 kişilik çocuk tiyatrosu, etkinlik bileti ısmarladım
İki üç sene sonra işi büyütüp senede en az iki kez kız kıza haftasonu kaçamakları yaptım. 2/3 ayda bir arkadaşlarımla eğlenmeye çıktım. Ben buralardan mutlu mutlu dönünce eşiminde hoşuna gitti.
Sanki ben bunları yaparken ailemi, çocuklarımı ihmal ediyormuşum gibi laf sokanlar oldu. Gezme meraklısı gezenti oldum. Ama ben kendime ayırdığım şu vakitlerin fazlasını çocuklarıma eşime ayırıyorum zaten. Hatta çoğunluktan daha çok aktivite yaparız.
Şimdi beni eleştirenler benim yolumdan gelmeye başladı. Ama ben eleştirmiyorum onları doğru olanı gördüler diyorum.

Yemicez cancağızım sağlıklı atıştırmalıklar yaparız kendimiz için onu yeriz datlum

Akıllı saatim yok. Leslie de telefondan video açarak yapıyorum . O yüzden çıkmıyor. En kısa zamanda akıllı saat alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…