Ben çok kötü davranıyorum aslında kendime en çok kendime çok hırpalıyorum dediğin gibi evrene belkide kötü enerji yi ben yolluyorum bununda nası değiştireceğim bilemiyorum .
Kizlar merhaba ben geldimmm
Haftasonlari daha yogun geciyor sanki. Ev ahalisinin yemek yeme istegi hic bitmiyor surekli birseyler hazirlamak mutfakla gecti iki gunum. Yarindan sonra ramazan geliyor her sene ramazanda en az 3 kilo aliyorum. Bu sefer ramazanda da diyete devam ederek daha iyi kilo vermek hedefim. Nasil olacak bilmiyorum insallah kilolari geri almam
evren söylediklerini kaydediyor, söz sihirdir unutma
yaşadığımız her şeyi biz düşüncelerimiz ve dile getirdiklerimizle yapılandırıyoruz
tam tersi verdiğin ve vereceğin kilolar için şükret
İnsallah bu ramazani hep birlikte bol eksilerle bitiririz. Oruc demek saglik demek hepimiz icin oyle olur insallah...Canim guzel taktijler geliyor, sen aman stres olma. Mutlu mesut saglikla gecer bu ramazan
Yaa harikasın ne güzel şeyler söylüyosun . seninde dediğin gibi biraz kendime zaman ayrımaya kendim için bişeler yapmaya ihtiyacım oluyo kesinlikle ve bazen kahve bile içtiğimde lüks olarak görüyorum ama değil sadece 10 dk lık bir kahve molası .Olumlama yapacaksin.
Her gun kendini simartacaksin, neyi seviyorsan onunla odullendireceksin, kahve / cay / kitap saati / yoga... Boyle sana sana ozel, icsel bir sey.
aynaya bakip "ben cok gozel bir gadinam" diyeceksin( turkan sorayin bir filmi vardi, bilmeyenler icin, oradan replik)
Ve en sevdigim sey; baskalari ile degil kendinle yarisacaksin, sen dununden daha iyi durumda misin, evetse iste dogru yoldasin
Ve en önemlisi kendine ayirdigin zamani luks olarak gorme. O senin hakkin
Yaa harikasın ne güzel şeyler söylüyosun . seninde dediğin gibi biraz kendime zaman ayrımaya kendim için bişeler yapmaya ihtiyacım oluyo kesinlikle ve bazen kahve bile içtiğimde lüks olarak görüyorum ama değil sadece 10 dk lık bir kahve molası .
Ramazan gelıyo bakalım. Mecburı olarak 2 öğünlük duzen olusacak. Yedıklerımı duzgun ayarlarsam ıftardan sonra bısey yemezsem olur bencedene istersen sende açlık sınırında yaşıyorsun başarabilirsin bence. meyve suyu tarifim burada. içeriğine böğürtlende denedim ama topçuk topçuk kaldı sevmedim.
Yok valla çok haklısın mutlu bir anne eş mutlu bir ev demek ben gergin olunca tamamen kötü oluyo herşey savaş alanına dönüyo evHepimizde var o,
Bizim nesil oyle yetisti.
Azicik kendinle ilgilendin mi, hemen herkesin ilgisini ceker, sen de savunmaya gecersin, aslinda soyle soyle... Falan diyerek. Halbuki en tabii hakkin. Olmasi gereken. Kendine yaptigin her iyilik kendine, gelecegine yatirim.
Ben cocuklarim dogdugunda cok zorlandim, mahalle baskisina yenik dustum. Sonra ben bu degilim dedim ya, ben kendime zaman ayiracagim. Sonra sonra benim psikolojim duzeldi, evin de huzuru artti
Once sen canim
Hem ne demisler
"Eger ki bir anne kendisi icin bir kahve ismarlayip iciyorsa, cocuklari icin en iyisini yapiyordur. Cunku mutlu anne mutlu cocuk"
( ya da ben tembelim diye boyle sozleri beğenip alintiliyorum ha ha ha)
Tembellık degıl aslında olması gereken kendıne zaman ayırmak. Çalışmayı özledım ben mesela. Kendıme zaman ayrmak olarak görüyorum arkadaşlar, kahve molaları falanHepimizde var o,
Azicik kendinle ilgilendin mi, hemen herkesin ilgisini ceker, sen de savunmaya gecersin, aslinda soyle soyle... Falan diyerek. Halbuki en tabii hakkin. Olmasi gereken. Kendine yaptigin her iyilik kendine, gelecegine yatirim.
Ben cocuklarim dogdugunda cok zorlandim, mahalle baskisina yenik dustum. Sonra ben bu degilim dedim ya, ben kendime zaman ayiracagim. Sonra sonra benim psikolojim duzeldi, evin de huzuru artti
Once sen canim
Hem ne demisler
"Eger ki bir anne kendisi icin bir kahve ismarlayip iciyorsa, cocuklari icin en iyisini yapiyordur. Cunku mutlu anne mutlu cocuk"
Olumlama yapacaksin.
Her gun kendini simartacaksin, neyi seviyorsan onunla odullendireceksin, kahve / cay / kitap saati / yoga... Boyle sana sana ozel, icsel bir sey.
aynaya bakip "ben cok gozel bir gadinam" diyeceksin( turkan sorayin bir filmi vardi, bilmeyenler icin, oradan replik)
Ve en sevdigim sey; baskalari ile degil kendinle yarisacaksin, sen dununden daha iyi durumda misin, evetse iste dogru yoldasin
Ve en önemlisi kendine ayirdigin zamani luks olarak gorme. O senin hakkin
Yaa harikasın ne güzel şeyler söylüyosun . seninde dediğin gibi biraz kendime zaman ayrımaya kendim için bişeler yapmaya ihtiyacım oluyo kesinlikle ve bazen kahve bile içtiğimde lüks olarak görüyorum ama değil sadece 10 dk lık bir kahve molası .
Ne güzel yazmışsınızfarkında olmadan en çok kendimizi eleştiriyoruz hem de haksız yere. Oysa neler neler yapıyoruz çocuklar, ev, eş, iş dengesi kuracağız diye. Kendimize şefkat göstermeliyiz. Benim de kendime şefkat gösterme şeklim kahve-kitap molaları ve gunde 10 dakikalık cilt bakımları. Kendime çok çalıştın biraz dinlen keyfine bak diyorum
Aslında spor bile yapabilsem diyorum aferin bunu kendin için yaptın . keşke hep bişeler yapabilsek kendimiz içinNe güzel yazmışsınızfarkında olmadan en çok kendimizi eleştiriyoruz hem de haksız yere. Oysa neler neler yapıyoruz çocuklar, ev, eş, iş dengesi kuracağız diye. Kendimize şefkat göstermeliyiz. Benim de kendime şefkat gösterme şeklim kahve-kitap molaları ve gunde 10 dakikalık cilt bakımları. Kendime çok çalıştın biraz dinlen keyfine bak diyorum
Cidden işe yarıyo muBenim de yogam kendimi simartma seklim. Ohhhhmmmmm
Cidden işe yarıyo mu
Ah bende çalışmayı özledim şu sıra tekrar işe girmeyi ciddi düşünmeye başladım.Tembellık degıl aslında olması gereken kendıne zaman ayırmak. Çalışmayı özledım ben mesela. Kendıme zaman ayrmak olarak görüyorum arkadaşlar, kahve molaları falan
Bi araştırayım bakalım yapabilir miyimEn buyuk hobim diyebilirim.
Ama baslangicte gunluk yapmak gerekiyor (10 dakika bile olur) soyle biraz esnekligi artırmak icin. Simdilerde ben haftada 2 3 yapiyorum.
Yapmaya çalışıyorumKuzum sen kendini niye hep bu kadar eleştiriyorsun. Menün gayet güzel akşamda dengelemişsin ne güzel.
Gerçi güzel kilo veriyorsunda kilo vermen durursa bil ki çok az yediğinden.
Çorba nasıl oldu, beğendin mi canım
Sen bitirdin detoksu benim daha yarınım var.
3 mile leslie de mutlaka adım çıkmıştır canım. Adımlarını fotolu paylaşır mısın
Yine harikasın canım
Senin menülerini hep çok beğeniyorum
Sürecine biraz sporda eklersen eminim kilo vermen hızlanacak
Menün güzel ama adım ve sporlarını da biraz artırmalısın
Aynı benim kafadasınHepimizde var o,
Once sen canim
Hem ne demisler
Yemicez cancağızımSen hollywoda mı gectın. Isvec ı sevmedım ya cok az aç bırakıyor.
Bnde bu sekılde dusunuyorum. Ramazanda kılo almama sebep olan hep tatlı yemektir cunku acıkmıyorum tatlı tatlı ruyalar görüyorum resmen
Evwt bnde boyle düşünüyorum. Dadlu yu napacaz
Akıllı saatim yok. Leslie de telefondan video açarak yapıyorum . O yüzden çıkmıyor. En kısa zamanda akıllı saat alıcamKuzum sen kendini niye hep bu kadar eleştiriyorsun. Menün gayet güzel akşamda dengelemişsin ne güzel.
Gerçi güzel kilo veriyorsunda kilo vermen durursa bil ki çok az yediğinden.
Çorba nasıl oldu, beğendin mi canım
Sen bitirdin detoksu benim daha yarınım var.
3 mile leslie de mutlaka adım çıkmıştır canım. Adımlarını fotolu paylaşır mısın
Yine harikasın canım
Senin menülerini hep çok beğeniyorum
Sürecine biraz sporda eklersen eminim kilo vermen hızlanacak
Menün güzel ama adım ve sporlarını da biraz artırmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?