Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ @neutral @sedulu
2.5 litre su
Kabak detoksu 2. Gün
1 tane de tavuk incik yedim dayanamadım
8000 adim 240 puan
30 skuat 5 puan
30 mekk 5 puan
100 jj 50 puan
Toplam 300 puan
Nasıl geçti detoks
Ahh keşke

Her zamanki gibi şahane

8500 adım 255 puan
25 dk hit video 250 puan toplam 505 puan
@neutral @sedulu Arrietty_

Güzel menü
noram bişey istemiyor ki canım ama bir ayar çekmem lazım

Aslında bende ondan korkuyorum kilo verme durursa diye ama canımda bişey istemiyor ramazanda nasıl olacak bakalım ona göre bir ayar çekerim inşeAllah

Güzel menü
11 Nisan 35. Gün Hollywood Diyeti 13. Gün
13:00 = 1 dilim etimek + 30 gr
17:00 = 2 adet
21:00 = 120 gr çevirme + 1 kase sebze
Su = 3000 ml

Arrietty_ @neutral

Iyi geceler kizlar.

20bin adim 600p
60 + 30 dak yuruyus 90p

Toplam 690 puan

Eki Görüntüle 2823094

Bu listelerin benim favorim valla
Menü güzel spora ağırlık vermen senin için çok iyi olacak

Olabilir mümkündür böyle zamanlarda dukan içeceği yapabilirsin

Ramazanda yalniz yasamanin faydasini goruyorum yoksa ev yemekten tatlidan gecilmiyor, onun da tadi ayri tabi...
Hal boyle olunca istedigim 1 cesit yemegi yapiyorum.

Bu arada iftardan 1-2 saat once asiri ac ama bir enerjik de oluyor insan.
o ara egzersiz yapmak faydali diye hatirliyorum.
Tabi benim egzersizlerim hafif diye diyorum.
Ben zaten o ara bos durmamak icin yapiyordum.
Simdiden herkese hayirli ramazanlar

Diyetisyen tavsiyesi kızlar iftar için kendimize yapabilirsiniz ben yapıcam kendime

Eklentiler

• Screenshot_20210412_002849_com.whatsapp.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20210412_002810_com.whatsapp.webp
    14 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20210412_002743_com.whatsapp.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 28
Ay ben her Ramazan kilo alırım çok korkuyorum bu Ramazan’dan nasıl bir yol izleyecem ne yapacam çok endişeliyim benim eşim hep böyle ağır yemekler yer ve ister aşırı tatlı yer tatlı olmayan gün yok evimde. Ben nasıl yapacam bu Ramazan hedef koydum kendime bayrama kadar 10 kilo verecem Asi Matmazel çorbalar çok güzel duruyor sadece çorbayla bi kaç günü geçirsem çok acıkırsamda o omleti yesem verir miyim acaba

Benim eşimde hergün hamur işi( börek. Gözleme . Yaglama) ister. Benim isim zor olacak. Kendime ayrı ona ayrı yapicam .
Geçen ramazanda artık son günler dayanamıyordum. 3 çocukla gerçekten zor oluyor oruç Allah kabul etsin

Benim ki de öyle doymak bilmiyor ya tatlı yiyor tuzlu istiyor tuzlu yiyor tatlı istiyor sürekli mutfakta masada pasta börek çörek olsun istiyor akşam yemeklerini öyle hafif yemez. Etsiz yemek yapınca hani yemek der sebzeyi yemekten saymaz en kötüsü de ne biliyor musun bu kadar yemeye hala çok iyi kilolu değil. Bi diyet yapsın on günde beş kilo verir çok sinir oluyorum ya. bende de iki çocuk var zor gerçekten yetişmek. Bide benim misafirim hiç bitmeezzzzz. Çat kapı gelir. Velhasıl ne yapacam bilmiyorum korkuyorum bu Ramazan’dan

Valla canim yarin 3 e tanamlamak istiyorum ama bakalim yesilligim kalmadi ya kahvaltiya hafta sonuda cikip alamadim

Ramazan da Sebze olarak sadece patlıcan yemeğini yer . Hergün börek de çocuklarla zor oluyor. Geçen yıl nerdeyse ağlayacaktım. Allahım sabrını versin.

Diyetisyen bu çorbaları nekadar yersen ye kalori olmaz demiş tabi ramazan boyunca bunlar olmaz bıkkınlık gelir. Senin yapacağın şey bende yapıcam inşeAllah sahura omlet, haşlanmış yumurta, tavada yumurta ya da seni tok tutacağına inandığın hafif bir kahvaltı yap. İftarda hurma ve su ile açınca bir kepçe çorba içersin yemek koyma bahanesiyle bir kaç adım atarsın sonrasında yaptığın yemekten bikaç kaşık yersin bolca salata ile gayet güzel doyarsın. Ekmek pilav börek bunlar en az seviyede olursa güzel olur. Bu çorbalardan yaparsan 1 kase doku dolu içersin başka şeylere gerek kalmaz baktın acıkıyorsun ceviz fındık yiyebilirsin. Yoğurda pulbiber ekleyip yiyebilirsin. Seçenekleri çoğaltmak mümkün tatlı içinse yememek en güzeli dayanamıyorsan kahve yap kendine içine hindistan cevizi yağı koy ya da tarçınlı ılık sıcak süt iç baya engelliyor tatlı krizini

Korkunun ecele faydası yok canım benim evde öyle eşimde çocuklarımda farklı yemek ister onlara göre yaparım ama sen hedefine odaklan korkmadan kararlılıkla nefsine hakim ol. birgün baktın kaçırdın fazla yedin ertesi gün dengele evet zor ama imkansız değil iştahını kesen şeyler vardır mutlaka yemek yemeden önce onları yap mesela ben suyumu şişeye koyuyorum içine maydonoz tarçın kabuğu limon dilimi ve elma koydum akşama kadar o suyu içtim hem iştahımı engelledi hemde tatlımsı bir tadı olduğu için tatlı isteklerine de iyi gelir. İftar için böyle bir su yap sahura kadar bittikçe üzerine su ekle işe yaradığını göreceksin.

Yaaa çok güzel fikirler mutlaka yapacam mutlaka Ramazan’ın ilk günü benim de hedefimin birinci günü olacak inşallah

Arrietty_ @Ceydos bu hollywood dıyetıne geceyımmı bende.
ılk gun meyve suyunu nasıl ıctınız ne ıctı ız fıkır verırsenız sabah ona geceyım
Ceylanim uyumusum gormedim yazdigini
Az önce menu paylasimina ekledim ben ne kullandigimi
2 gün boyle
Maydonoz ekleyecegim birde bugun. Ve Yarim muz mango yerine

Tamamdir :)
Sen keto Manti yap bence :)) ah canim istedi. Cok guzel tadi
Dadlu yerine bir kare bitter belki?
Evet bende senin dedigin gibi biliyorum egzersiz kismini. Ki Bende o ara yapmayi dusunuyorum
Hem en uygun ozaman hemde zaman gecsin diye :))
Iyi geceler cumartesi pazar işler bitmek bilmedi. Yemek çocuklar ev işleri derken. Çamaşırı bile gece serdim. Sukur yeni isim bitti . Ama benimde halim kalmadı. Çok yoruldum galiba bugün ara Ara başım döndü.
Ah canim ya. Cok yorulmussun.
Ben hic bisey yapmadim dun camasir katlayip, yeni yikanmislari asmak disinda.
Kendimizi yoruyoruz cok

Temizlikden vakit bulamamissin Yemek yemeye
Okadar spora aslinda sende az yiyorsun kaptanim Sedum
Somon dan belki.
Guzel menu, birazda spor olsa :) ufak hedefler koy kendine. Ve sevdigin birsey bul

Sismesin hemen, eski Yediklerine saysin bir yerin
Afiyet olsun
Hic yok dan iyidir yaptigin spor
Hemen favorilerime ekledim. Lazim olur
Afiyet olsun

Gunaydin kizlar
Uyuyamadim resmen gece 2 den sonra
Galiba 20de uyuya kaldim
Hic saate bakmadim ama cocuklar ayakdaydi hala. Pazar 20de yatarlar mutlaka. Ama sesleri geliyordu babalari ile.

Neyse bugun kontrol tarti günü
Wc den sonra elbisesiz tartilin3. Kalkar kalkmaz degil

Cuma 58.50 kg
Pazartesi 58.45 kg

Uykusuzlukdan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…