- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
Genelde 2 öğün yerım bende duZenlı bı programım yok. Ramazanda if yapıcam ama sahur 4 ve ıftar olarakAralikli oruc ve leslie incelmede cok ise yariyor. Nasil diyet yaptigini bilmiyorum ama bunlar bende işe yaradigi icin soyliyim dedim
Chloe yaptım bı ara 1 ay gene ıncelmedım kız. Ne yapayım reformera gıdeyım barı bayramdan sonraÇünkü sıkılaştırıcı sporlar yapmıyorsun
valla harıka yaGünaydın kızlar
Cuma 62,6
Bugün 62
Hedef 62 kalmak
1.65 boy belım 761,70 senin belin kaç
Ahaha deli sedu
Wuu harikaCuma 60.7
Pazartesi 60.4
artik 5 ile baslayan kilolari gormek istiyorum o yuzden cuma hedefim 59.9
Sedu degdimi demesin diye mi dedin oyle AblaCuma günü 66.4 kg
Bugün 66.9 kg
Pazartesi normalim hafta sonu mantı, san sebastian chesecake ,gözleme ve gazozlarıma değer
Mekik öneririm ama şöyle diyim benim vücurdun üatünde pek bir sıkıntım yoktu hep kalça basen var bendeGenelde 2 öğün yerım bende duZenlı bı programım yok. Ramazanda if yapıcam ama sahur 4 ve ıftar olarak
Chloe yaptım bı ara 1 ay gene ıncelmedım kız. Ne yapayım reformera gıdeyım barı bayramdan sonra
valla harıka ya
1.65 boy belım 76
Sana bişi diyim mi bu yeme şekline geçmeden önce dlei gibi spor yapardım bir gram veremezdim sporsuz 72 kg dan 64 de düştüm benim için mucize gerçektenGenelde 2 öğün yerım bende duZenlı bı programım yok. Ramazanda if yapıcam ama sahur 4 ve ıftar olarak
Chloe yaptım bı ara 1 ay gene ıncelmedım kız. Ne yapayım reformera gıdeyım barı bayramdan sonra
valla harıka ya
1.65 boy belım 76
Vallaha degmış bu kadarla kurtulduğuna şükürCuma günü 66.4 kg
Bugün 66.9 kg
Pazartesi normalim hafta sonu mantı, san sebastian chesecake ,gözleme ve gazozlarıma değer
2.gunde bıktırıyo demi sonucu guzel olurGünaydın kızlar bugün bende öğün resmi ekleyeyim, havamm olsun dedim.Eki Görüntüle 2823258
Bunu yedikten sonra 15:00 e kadar bir şey yok. Bir fincan çay ve türk kahvesi içerim sadece. Sonra da mikeemmel kabak detoksuna devam
Eder bacım eder bu namıssız kılolar bızımle eğlenirCuma 62.35
Bugün 62.15
Hedef 62
Gram gram gitmezse olmaz sanki. Kilom oturana kadar resmen alay ediyor benimle.
Cuma 62,35
cumartesi 63.30
Dün sabah 64
bu sabah 62.15
O kadar saçma ve dengesiz ki
Gösteriyo ama elletmiyo namısssız.
Benı ıkısıde öldürüyor 1 dk dan fazla dayanamıyorumMekik öneririm ama şöyle diyim benim vücurdun üatünde pek bir sıkıntım yoktu hep kalça basen var bende
Oturmaktan oda işte mesela hiç durmadan mekik çekebilirim karın kaslarım sağlamdır
Ama şu wallsit beni öldürüyor bitiriyor bacaklar zangır zangır titriyor
İf dıyosun demı. Saat kacta yıyosun ve aralarda bısey yıyomusun. Omad yapıyomusun bazı gunler. Soru bombardımanı oldu ahahaSana bişi diyim mi bu yeme şekline geçmeden önce dlei gibi spor yapardım bir gram veremezdim sporsuz 72 kg dan 64 de düştüm benim için mucize gerçekten
Sadece if değilBenı ıkısıde öldürüyor 1 dk dan fazla dayanamıyorum
İf dıyosun demı. Saat kacta yıyosun ve aralarda bısey yıyomusun. Omad yapıyomusun bazı gunler. Soru bombardımanı oldu ahaha
Aman gitsinde böyle gitsin, ben alıştım bu düzende yemek yemeye.Vallaha degmış bu kadarla kurtulduğuna şükürbız yemıyozda noluyo gene artı
2.gunde bıktırıyo demi sonucu guzel olur
Eder bacım eder bu namıssız kılolar bızımle eğlenir
12:00 de yiyorum kahvaltımıSadece if değil
Benim hayatım değişti tuhaf bir yemek düzenim var
Gluten yok şeker yok meyve kurusu yok
Baklagiller yok
Tavuk yasak kendin yetiştirmediğin sürece
Hindi balık serbest
Süt ve süt ürünleri yasak
bu şekilde hızlı birşekilde kilo verdim
Biz bu diyeti eşimin hastalıklarını geçirmek için dr gözetiminde başladık diyetisyen değil yani
Ve azimle aralık ayından beri yapıyoruz
Hep uyduk kurallara
Muz portakal mandalina yasakBenı ıkısıde öldürüyor 1 dk dan fazla dayanamıyorum
İf dıyosun demı. Saat kacta yıyosun ve aralarda bısey yıyomusun. Omad yapıyomusun bazı gunler. Soru bombardımanı oldu ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?