Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar efendim...
Şimdiden tüm inananların Ramazan ayını kutluyorum, hayırlara vesile olsun inşaallah.

Bu sabah tartıldım 71.5 kilo geldim.
Ramazan'da nasipse oruç tutmayı arzu ediyorum.
Bu yatisla ilk hedefim kilo almamak, ikincisi az da olsa verebilmek, üçüncüsü bir an önce sokaklara dönüp, daha daha çok kilo vermek.
Mezun olmama son 6.5 kg.
Daha sonrası Allah Kerim.
Belki yeni guncelleme yaparım veya halime göre korumaya geçerim.

Kilo verme serüvenim bu aralar aktif olamasam da, sizler sayesinde çok keyifli geçiyor. İyi ki varsınız canlarım...

Spor hocası karın merkezdir. Karnı güçlü olan her sporu yapar diyor. Her spor dersine karın hareketleriyle başlıyoruz.
Derslere ilk başladığımda mekik öldürüyordu beni şimdi baya baya alıştım. Bende de bacaklar kuvvetliymiş ama en erimeyen sıkıntılı yerimde orası. Gerçi bir lipödem hastası için olağan bir durum.
Senin menülerini beğeniyorum diyetine düzenli kalça bacak hareketleride eklersen incelmen daha kalıcı ve hızlı olur.

Selam kızlar..
Diyetten kenar sorular sormaya geldim :)

Dondurucuya hazır yiyecek ne koya bilirim??
Milföy hamurundan etli börek buzlukta ne kadar süre kalır?

Pratik yiyeceklere ihtiyacım var eşim için, daha önce hiç gerek duymadım ama şimdi çocukla herşey zor.. İftar sorun değil, zaten yemek yapıyorum günlük, ama benim eşim çok zayıf ve açlığa hiç dayanamıyor.. Bu yüzden hem sahurda hem sahura kadar ara sıra yiyecek birşeyler ister, börek gibi hamur işi düşündüm ama sık sık yapmam zor zaten hiç halim yok, o yüzden ne saklayabilirim buzlukta, hemen ısıtıp verebileceğim şeyler, fikire ihtiyacım var..

Evet çok ama çok haklısın bir yürüyüş işte sevdiğim evde yapabildiğim yoksa sporskai vakti bile boşagiden zaman olrak görüyorum bir yandan çizim yapmam lazım bir yandan heykel bir yandanev işleri bir yandan dikiş yani bir tuhaf hayatım var biraz organize olmalıyım çok haklısın

Cuma 62.35
Bugün 62.15
Hedef 62

Gram gram gitmezse olmaz sanki. Kilom oturana kadar resmen alay ediyor benimle.
Cuma 62,35
cumartesi 63.30
Dün sabah 64
bu sabah 62.15
O kadar saçma ve dengesiz ki
Gösteriyo ama elletmiyo namısssız.
Göstersin de elletmesin namussuz göstere göstere bir süre sonra elletir artık
Chloe de oyle core yani karın bölgesini güçlendirme programı var. Karın her şeydir sporda plank boşuna mı var core bölgesini güçlendiriyor.

No milföy noooo

Evet 19 yasımda 3 ayda 10 kg vermıstım 54 kılo oldum. 1. Dıgumdan sonra 58 oldum ıncecıktım

Muz portakal mandalina yasak
Ayva yeşil elma kiwi serbest greyfurt serbest
Nedır yaptıgın programın adı. Ne gzuel aslında tamamen saglıksız seylerı cıkarmıssın hayatından
Sankı ahmet apa yıtık şifa ya benzıyor

Gunaydin kizlar
Bugun esim evde çocukları birakip soyle bir yürürüm diyordum ki disarda korkunc bir hava ve kar var
Cuma 81.2
Pazartesi 80.1
Hedef 79.5
Soğuk havada yürüyüş 3 kat fazla yaktırırmış. Vücut ısınmaya çalışırkende kalori yakarmış. Bence planından vazgeçme tatlım

Canim bizde illa yemek kalir, porsiyonluk atarim buzluga. Ozellikle pilav falan cok iyi oluyor yan yemek olarak
Bizimkiler kofte, tavuk falan severler. Buzlukta bulunur her daim.
Sigara boregi yapar yine porsiyonluk atarim buzluga.
Meyveli kwark yogurt her zaman bulunur.

Esim de kilo almaya calisiyor, kalorili smoothieler yapar. Buzlukta bunun icin de meyve olur.

Esim gece acikirsa sandvic yapar genel olarak. Onun icin de fıstık ezmesi, recel falan olur evde her zaman.
Yine buyuk bir tavuk haslayip kucuk kavanozlara diderim, sandvic yapmak icin kullanirim bir kac hafta gider butun tavuk.

Mesela sabah evi toparlayıp diğer işlere geçmeden leslie yapsan. Her mil arasına 3*20 sguat eklesen. Vücut alıştıkça istersen artırırsın sayıyı. En azından bu ayı o şekilde kapat sonrasında zaten alışkanlık olacak, boşa giden zaman görmek yerine senin canın isteyecek. Yarım saatini bile ayırsan mutlaka bir fark olur.

Ben plank ve walsitlere yeniden başlayacağım
Ramazan boyunca spor derslerim olmayacak hamlaşmamam lazım. Kaptanın paylaştığı challengedaki süreler kadar hızlı artıramam belki ama bir sıfırdan büyüktür mantığıyla fayda görürüm bence

Yaş konusunu ben de bu kez çok hissettim. Önceden diyete başladığım gibi takır takır gidiyordu. Bi de dengesiz. Deli ediyor beni bazen

Kızıma 21 yaşında doğum yapmıştım. 51 kg dım. Emzirirken daha da vermiştim. Sonra ne olduysa 60 lara çıktım

Oy cok guzel bu
Valla bravo Sana bunun ustunde birde Squat yapabiliyor isen tamam. Oldun sen

Bende sandbag aldim 1-2 güne gelir
10kgluk
Umarim bir kenarda bekletmem

Ben kizi 28de dogurdum 15 ay emzirdim 58dim
Ne ara 72lere ciktim Bende anlamadim

ben hep azicik kiloluydum,
en zayif oldugum 2 donem var,
1. universitenin ilk yillari, cok fakirdim o donem, yurttaydim bir de, tamamen ac dolasiyordum.
2. ikinci sipayi dogurduktan sonra kendisini tam bir yil kucakta tasidim,ki kendisinin maasallahi vardir kilo konusunda, her yere ama her yere... arabamiz da yoktu. e buyuk de 3 yasinda o zaman zaten, ona da scooter tasirdim yanimda. Hayatimin o donemindeki kadar aktif bir daha olamam saniyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…