Spor hocası karın merkezdir. Karnı güçlü olan her sporu yapar diyor. Her spor dersine karın hareketleriyle başlıyoruz.Mekik öneririm ama şöyle diyim benim vücurdun üatünde pek bir sıkıntım yoktu hep kalça basen var bende
Oturmaktan oda işte mesela hiç durmadan mekik çekebilirim karın kaslarım sağlamdır
Ama şu wallsit beni öldürüyor bitiriyor bacaklar zangır zangır titriyor
Evet çok ama çok haklısın bir yürüyüş işte sevdiğim evde yapabildiğim yoksa sporskai vakti bile boşagiden zaman olrak görüyorum bir yandan çizim yapmam lazım bir yandan heykel bir yandanev işleri bir yandan dikiş yani bir tuhaf hayatım var biraz organize olmalıyım çok haklısınSpor hocası karın merkezdir. Karnı güçlü olan her sporu yapar diyor. Her spor dersine karın hareketleriyle başlıyoruz.
Derslere ilk başladığımda mekik öldürüyordu beni şimdi baya baya alıştım. Bende de bacaklar kuvvetliymiş ama en erimeyen sıkıntılı yerimde orası. Gerçi bir lipödem hastası için olağan bir durum.
Senin menülerini beğeniyorum diyetine düzenli kalça bacak hareketleride eklersen incelmen daha kalıcı ve hızlı olur.
Göstersin de elletmesin namussuzCuma 62.35
Bugün 62.15
Hedef 62
Gram gram gitmezse olmaz sanki. Kilom oturana kadar resmen alay ediyor benimle.
Cuma 62,35
cumartesi 63.30
Dün sabah 64
bu sabah 62.15
O kadar saçma ve dengesiz ki
Gösteriyo ama elletmiyo namısssız.
Chloe de oyle core yani karın bölgesini güçlendirme programı var. Karın her şeydir sporda plank boşuna mı var core bölgesini güçlendiriyor.Spor hocası karın merkezdir. Karnı güçlü olan her sporu yapar diyor. Her spor dersine karın hareketleriyle başlıyoruz.
Derslere ilk başladığımda mekik öldürüyordu beni şimdi baya baya alıştım. Bende de bacaklar kuvvetliymiş ama en erimeyen sıkıntılı yerimde orası. Gerçi bir lipödem hastası için olağan bir durum.
Senin menülerini beğeniyorum diyetine düzenli kalça bacak hareketleride eklersen incelmen daha kalıcı ve hızlı olur.
No milföy nooooSelam kızlar..
Diyetten kenar sorular sormaya geldim :)
Dondurucuya hazır yiyecek ne koya bilirim??
Milföy hamurundan etli börek buzlukta ne kadar süre kalır?
Pratik yiyeceklere ihtiyacım var eşim için, daha önce hiç gerek duymadım ama şimdi çocukla herşey zor.. İftar sorun değil, zaten yemek yapıyorum günlük, ama benim eşim çok zayıf ve açlığa hiç dayanamıyor.. Bu yüzden hem sahurda hem sahura kadar ara sıra yiyecek birşeyler ister, börek gibi hamur işi düşündüm ama sık sık yapmam zor zaten hiç halim yok, o yüzden ne saklayabilirim buzlukta, hemen ısıtıp verebileceğim şeyler, fikire ihtiyacım var..
Evet 19 yasımda 3 ayda 10 kg vermıstım 54 kılo oldum. 1. Dıgumdan sonra 58 oldum ıncecıktımAman gitsinde böyle gitsin, ben alıştım bu düzende yemek yemeye.
Dün bir diziye başladım, Hande Ataizi simit yiyordu kahvaltıda. Kokusu burnuma geldi resmen. Nasıl iç çektiysem ödül gününde kahvaltıya götüreyim seni dedi eşim. O bile alıştı ödül günlerimeO güne kadarda isteğim geçer zaten.
Ah 10 yaş daha genç olacaktım bu kadar çabaya inceciktim şimdi.
12:00 de yiyorum kahvaltımı
Akşam 19:00 a kadar akşam yemeği yemiş oluyorum
Yemeklerle birlikte sıvı tüketilmiyor
Yemekten 1saat önce 1 saat sonra sıvı tüketimi var
Badem sütü serbest ama şekersiz olmalı mümkünse ev yapımı
Granola ekmek filan tamamen yasak
Yulaf yasak
Nedır yaptıgın programın adı. Ne gzuel aslında tamamen saglıksız seylerı cıkarmıssın hayatındanMuz portakal mandalina yasak
Ayva yeşil elma kiwi serbest greyfurt serbest
Soğuk havada yürüyüş 3 kat fazla yaktırırmış. Vücut ısınmaya çalışırkende kalori yakarmış. Bence planından vazgeçme tatlımGunaydin kizlar
Bugun esim evde çocukları birakip soyle bir yürürüm diyordum ki disarda korkunc bir hava ve kar var
Cuma 81.2
Pazartesi 80.1
Hedef 79.5
Selam kızlar..
Diyetten kenar sorular sormaya geldim :)
Dondurucuya hazır yiyecek ne koya bilirim??
Milföy hamurundan etli börek buzlukta ne kadar süre kalır?
Pratik yiyeceklere ihtiyacım var eşim için, daha önce hiç gerek duymadım ama şimdi çocukla herşey zor.. İftar sorun değil, zaten yemek yapıyorum günlük, ama benim eşim çok zayıf ve açlığa hiç dayanamıyor.. Bu yüzden hem sahurda hem sahura kadar ara sıra yiyecek birşeyler ister, börek gibi hamur işi düşündüm ama sık sık yapmam zor zaten hiç halim yok, o yüzden ne saklayabilirim buzlukta, hemen ısıtıp verebileceğim şeyler, fikire ihtiyacım var..
Mesela sabah evi toparlayıp diğer işlere geçmeden leslie yapsan. Her mil arasına 3*20 sguat eklesen. Vücut alıştıkça istersen artırırsın sayıyı. En azından bu ayı o şekilde kapat sonrasında zaten alışkanlık olacak, boşa giden zaman görmek yerine senin canın isteyecek. Yarım saatini bile ayırsan mutlaka bir fark olur.Evet çok ama çok haklısın bir yürüyüş işte sevdiğim evde yapabildiğim yoksa sporskai vakti bile boşagiden zaman olrak görüyorum bir yandan çizim yapmam lazım bir yandan heykel bir yandanev işleri bir yandan dikiş yani bir tuhaf hayatım var biraz organize olmalıyım çok haklısın
Yapılır bence. Çünkü sahur dediğin gibi zaten kahvaltı. Kabak da yogurtla birlikte oldukça doyurucu. Iftarda zaten fazla yenmiyor. DenenebilirOruçluyken de yapılabilir mi bu detoks sence?? Kahvaıtıyı sahura çek, akşam da sadece kabak ye
Ben plank ve walsitlere yeniden başlayacağımGöstersin de elletmesin namussuzgöstere göstere bir süre sonra elletir artık
Chloe de oyle core yani karın bölgesini güçlendirme programı var. Karın her şeydir sporda plank boşuna mı var core bölgesini güçlendiriyor.
Yaş konusunu ben de bu kez çok hissettim. Önceden diyete başladığım gibi takır takır gidiyordu. Bi de dengesiz. Deli ediyor beni bazenAman gitsinde böyle gitsin, ben alıştım bu düzende yemek yemeye.
Dün bir diziye başladım, Hande Ataizi simit yiyordu kahvaltıda. Kokusu burnuma geldi resmen. Nasıl iç çektiysem ödül gününde kahvaltıya götüreyim seni dedi eşim. O bile alıştı ödül günlerimeO güne kadarda isteğim geçer zaten.
Ah 10 yaş daha genç olacaktım bu kadar çabaya inceciktim şimdi.
Kızıma 21 yaşında doğum yapmıştım. 51 kg dım. Emzirirken daha da vermiştim. Sonra ne olduysa 60 lara çıktımEvet 19 yasımda 3 ayda 10 kg vermıstım 54 kılo oldum. 1. Dıgumdan sonra 58 oldum ıncecıktım
Nedır yaptıgın programın adı. Ne gzuel aslında tamamen saglıksız seylerı cıkarmıssın hayatından
Sankı ahmet apa yıtık şifa ya benzıyor
Oy cok guzel buEki Görüntüle 2823302
Arrietty_ cumartesi bunun üzerinde sguat yaptım. Birde önce üstüne sonra yere zıplayıp sguatlar yaptım. Deli bir şeydi, kardiyolu sguat resmen
Denge çalışmasıymış aynı zamanda
Eve de alıcam şimdi taktım kafaya
Ben kizi 28de dogurdum 15 ay emzirdim 58dimKızıma 21 yaşında doğum yapmıştım. 51 kg dım. Emzirirken daha da vermiştim. Sonra ne olduysa 60 lara çıktım
Ben kizi 28de dogurdum 15 ay emzirdim 58dim
Ne ara 72lere ciktim Bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?