- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Yine google amcaya sordum o neymiş diye. Meğer çok sık kullandığım bir aletmişOy cok guzel bu
Valla bravo Sanabunun ustunde birde Squat yapabiliyor isen tamam. Oldun sen
Bende sandbag aldim 1-2 güne gelir
10kgluk
Umarim bir kenarda bekletmem
Günlük en az 5.000 adım desem. İftardan sonra yediklerinde erir. Ohhh missssBen korkmam ceza korkar
Yine google amcaya sordum o neymiş diye. Meğer çok sık kullandığım bir aletmiş
Denge topunda biraz sallanarak yaptım ama, hoca yapamıyorum diye inen çok oluyor maşallahın var diidiiii
Sandbagı özellikle sguatlarda omzuma verdiği çok olmuştur. Tek bacağı geride bir yüksekliğe koyup, omuzda sandbag ile tek bacak sguat yapmıştık.
10 kg çok değil mi ama ya. Bende alayım dedim ama 5 kg mı alsam. İlerleyen zamanda az gelirmi ki.
Yaa çok tatlısın ki senben hep azicik kiloluydum,
en zayif oldugum 2 donem var,
1. universitenin ilk yillari, cok fakirdim o donem, yurttaydim bir de, tamamen ac dolasiyordum.
2. ikinci sipayi dogurduktan sonrakendisini tam bir yil kucakta tasidim,ki kendisinin maasallahi vardir kilo konusunda, her yere ama her yere... arabamiz da yoktu. e buyuk de 3 yasinda o zaman zaten, ona da scooter tasirdim yanimda. Hayatimin o donemindeki kadar aktif bir daha olamam saniyorum ki.
Ayy evet ya ağırlık topuda lazım. Bak bir sürü masraf çıktı iyi mi8kg orta geliyordu bana. Tabi tekrar sayisi az oluyordu 6kg a gore.
Bende 10 alayim dedim, ilerde birdaha almak yerine
5kg az olabilir 6 da. 8mi alsan?
Medicinball bulamadim. Salonlar kapali 6aydir burada. Millet talan ediyor spor aletlerine ait ne varsa
Yaa çok tatlısın ki sen
Ahh biz evleri yakın iki arkadaş olacaktık, tozunu attırırdık buraların. Bi sen beni dürterdin bi ben seni.
Kocam akşamları yürüyüşe kaçırıyorsun diye kesin pek sevmezdi seni
bu abla sguat yapmıyor bence. Dizler düzleşene kadar inmek gerekmiyor mu?Ya ben cok istiyorum. Bende 5 kg var ama duvara atsam deler duvari. Plastik cunku. Kumas veya deri degil
Veya su 2. Videoda ki gibi normal Squat mi?
DVRT Ultimate Sandbag Training on Instagram: "Two big obstacles for a lot of people when it comes to adhering to a fitness program is feeling as though they need a lot of equipment both for variety and effectiveness and enough room to train. We are g
458 likes, 5 comments - ultimatesandbag on January 25, 2021: "Two big obstacles for a lot of people when it comes to adhering to a fitness program is feeling as though they need a lot of equipment both for variety and effectiveness and enough room to train. We are grateful to fitness pros like...www.instagram.com
Gerci neresi normal ise. Öluyor insan
Benim kızın ilkokula başladığı sene geldi gözümün önüne.sorma cok tatliydik o donem gercekten de,
simdi benim kucukte kaldi o, koala gibi bir sey oldu, hemen yapisir ustune yatar kucak ister. e cocuk oyle yasadi bir yil boyunca napsin
dimi ya, bir gun yogaya bir gun fitnessa giderdik,
kocalar da kendileri bilir yani, haftada bir gun onlara da izin veririz gezsinler
Yani toto daha asagi inme mi diyorsun?bu abla sguat yapmıyor bence. Dizler düzleşene kadar inmek gerekmiyor mu?
Ben bugün başladım tekrar biraz önce chloe den sonra yaptımBen plank ve walsitlere yeniden başlayacağım
Ramazan boyunca spor derslerim olmayacak hamlaşmamam lazım. Kaptanın paylaştığı challengedaki süreler kadar hızlı artıramam belki ama bir sıfırdan büyüktür mantığıyla fayda görürüm bence
Hey yavrum masallahCezayı yaptım
Başka cezam varsa bugünden söyleyin. yarın ramazanın ilk günü DE
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2823338
Aynen bu hatunun ki eğilip kalkıp kol çalıştırma gibi daha çok.Yani toto daha asagi inme mi diyorsun?
Oyle diyor isen, benim hoca bu kadinin yaptigini kabul etmez daha cömel derdi
TeşekkürlerNasıl geçti detoks
Ahh keşke
Her zamanki gibi şahane
Güzel menü
@noram bişey istemiyor ki canım ama bir ayar çekmem lazım
Aslında bende ondan korkuyorum kilo verme durursa diye ama canımda bişey istemiyor ramazanda nasıl olacak bakalım ona göre bir ayar çekerim inşeAllah
Güzel menü
Bu listelerin benim favorim valla
Menü güzel spora ağırlık vermen senin için çok iyi olacak
Olabilir mümkündürböyle zamanlarda dukan içeceği yapabilirsin
Yani ceza alacağını bile bile insan 2-3 tane yer aldığı cezanın hakkını verirbi lokmada bitti disimin kavuguna degmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?