Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çook geçmiş olsun
ben de aktif olamadım gruptan çıktım malesef ama ara ara bakıyorum napıonuz diye

Kizlar yürüdum geldim. Ilk bas soguktu birz titrektim ama sonra can geldi resmen H3RA_ kaptanim bugun adim konusunda seni sevindiricem insallah. Ogle yemegimi yicem simdi corbam vardi onu hupletiyim. Aslinda bugun detoksu 3 e tamanlicaktim ama esim evde olunca kahvalti sahaneydi. Normal sinirda yedim tabi birde bana kabaktan fenalik geldi sanki biraz

Wuhuuu heyecan yaptım şimdi. Adım challenge olduğu aklında olsun. Puanlar iki kat bugün.
Hazır vücut ısınmışken bir kaç bölgesel hareket mi yapsan acaba
Buldunda bunama deme de bana

Wuhuuu heyecan yaptım şimdi. Adım challenge olduğu aklında olsun. Puanlar iki kat bugün.
Hazır vücut ısınmışken bir kaç bölgesel hareket mi yapsan acaba
Buldunda bunama deme de bana
Sana elini verenin kolu kalıyor kaptancazim
Tamam hadi yapiyim azcik ama sonra dus alip kahve keyfi yapicam

Sana elini verenin kolu kalıyor kaptancazim
Tamam hadi yapiyim azcik ama sonra dus alip kahve keyfi yapicam
Kaslar sıcakken yaptığın hareketler 2 kat fazla yağ yaktırıyor. Süper bir gün oldu senin için
Keşke hemencecik alışkanlık yapsa

Kahvenin yanına hurmada ekle tatlım. İki günlük detoks üstüne spor harika iş çıkardın bence

Sabahki tarti motive etti beni insallah cumaya da yansir

Sabahki tarti motive etti beni insallah cumaya da yansir
Kontrolü bırakmazsan bence kilo verimin hızlanacak.
Düğün zamanı vücudu şaşırttın çünkü.
Daha fazlasına alışmışken artık daha azını almak kilo kaybı yapmaz mı mantıken.

Gunaydin kizlar, umarim herkes iyidir.
Ben de hemen unutmadan kilomu paylasayim ilk
gecen hafta 70.4
bu hafta 70.5
fark +100gr
yuzde -0.14%

haftaya hedef 69.5
Selam kizlar, yogun bir gun is yerinde. suraya hemen kilo bildirimimi birakayim, sonra sohbete gelmeye calisacagim
cuma 70.5
bugun 69.55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…