cezanın dozajını artırmak istememiş demekYani ceza alacağını bile bile insan 2-3 tane yer aldığı cezanın hakkını verir
çook geçmiş olsunMerhaba kızlar ve eş olmak için söz verdiğim ama eş olamadığımbnnu
fıttırı fıttırı gezmenin sonucu olarak koronavirüse yakalandığım için sana eş olamadım kusuruma bakma canım eşim.
Wuhuuu heyecan yaptım şimdi. Adım challenge olduğu aklında olsun. Puanlar iki kat bugün.Kizlar yürüdum geldim. Ilk bas soguktu birz titrektim ama sonra can geldi resmenH3RA_ kaptanim bugun adim konusunda seni sevindiricem insallah. Ogle yemegimi yicem simdi corbam vardi onu hupletiyim. Aslinda bugun detoksu 3 e tamanlicaktim ama esim evde olunca kahvalti sahaneydi. Normal sinirda yedim tabi birde bana kabaktan fenalik geldi sanki biraz
Sana elini verenin kolu kalıyor kaptancazimWuhuuu heyecan yaptım şimdi. Adım challenge olduğu aklında olsun. Puanlar iki kat bugün.
Hazır vücut ısınmışken bir kaç bölgesel hareket mi yapsan acaba
Buldunda bunama deme de bana
Kaslar sıcakken yaptığın hareketler 2 kat fazla yağ yaktırıyor. Süper bir gün oldu senin içinSana elini verenin kolu kalıyor kaptancazim
Tamam hadi yapiyim azcik ama sonra dus alip kahve keyfi yapicam
Sabahki tarti motive etti beni insallah cumaya da yansirKaslar sıcakken yaptığın hareketler 2 kat fazla yağ yaktırıyor. Süper bir gün oldu senin için
Keşke hemencecik alışkanlık yapsa
Kahvenin yanına hurmada ekle tatlım. İki günlük detoks üstüne spor harika iş çıkardın bence
Kontrolü bırakmazsan bence kilo verimin hızlanacak.Sabahki tarti motive etti beni insallah cumaya da yansir
9208 adıma geldimGünlük en az 5.000 adım desem. İftardan sonra yediklerinde erir. Ohhh missss
Bu gün o 2 gün atamadığım 5binleri atacağım inşallah..Günlük en az 5.000 adım desem. İftardan sonra yediklerinde erir. Ohhh missss
Selam kizlar, yogun bir gun is yerinde. suraya hemen kilo bildirimimi birakayim, sonra sohbete gelmeye calisacagimGunaydin kizlar, umarim herkes iyidir.
Ben de hemen unutmadan kilomu paylasayim ilk
gecen hafta 70.4
bu hafta 70.5
fark +100gr
yuzde -0.14%
haftaya hedef 69.5
HarikaSelam kizlar, yogun bir gun is yerinde. suraya hemen kilo bildirimimi birakayim, sonra sohbete gelmeye calisacagim
cuma 70.5
bugun 69.55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?