Sen yaparsınBu gün o 2 gün atamadığım 5binleri atacağım inşallah..
O zaman 15 bin adım atmam lazım
Selam kızlar diyetisyenim Ramazan için söylediği şeyleri ve menüyü size belirteyim isteyen kendine göre planlama yapabilir.
Sahur mutlaka olmalıymış.
Sahurda klasik kahvaltı gibi.
1 haşlama yumurta, peynir, 5 zeytin veya 2 ceviz, bol yeşillik, 1 dilim ekmek.
Haşlanmış yumurtayı 2 tane yapıp peynirden azaltabilirsiniz dedi ya da 1 tatlı kaşığı yağ ile omlet, Menemen şeklinde de olabilir dedi. Zeytin yerine ceviz tercih ederseniz Susama hissi daha az olabilir dedi. Sahurda yeşillik olarak dereotu olsun sizi daha uzun süre tok tutar dedi. Birde sahurda 1 şişe maden suyu dedi.
İftarda ise; 1 hurma veya 1 kuru kayısı ile oruç açılabilir. 1 kase çorba ve kendimize hazırladığımız salatanın yarısını yiyip 10-15 dk mola dedi. Eğer mola veremeyecek gibiysek yavaş yiyip çorba üstüne salatanın yarısını yedikten sonra mutlaka ana yemeğe geçmeli dedi.
Ana yemek her seçenek olabilir dedi. Sebze yemeğini etli yapacaksak 2yk daha az olacak.
Ama her grubu dönüşümlü yapmaya Çalışalım dedi. Sebze, et , bakliyat.... yanına 1 bardak ayran/ yoğurt/ cacık olabilir dedi. Birde kalan salatamız, 1 dilim ekmek
Ara: akşam yemeğinden 1,5-2 saat sonra 1 meyve , 1 yeşil çay.
İftardan sonra yatınca kadar min 2lt su dedi. İftardan en az 1,5 saat sonra egzersiz dedi mutlaka.
Herkese hayırlı ramazanlar kızlar
Evet çok ama çok haklısın bir yürüyüş işte sevdiğim evde yapabildiğim yoksa sporskai vakti bile boşagiden zaman olrak görüyorum bir yandan çizim yapmam lazım bir yandan heykel bir yandanev işleri bir yandan dikiş yani bir tuhaf hayatım var biraz organize olmalıyım çok haklısın
Pandemi ilk başladığında hergün lesslie açıyordum aslında tekrar geri dönmek lazım o sistemeMesela sabah evi toparlayıp diğer işlere geçmeden leslie yapsan. Her mil arasına 3*20 sguat eklesen. Vücut alıştıkça istersen artırırsın sayıyı. En azından bu ayı o şekilde kapat sonrasında zaten alışkanlık olacak, boşa giden zaman görmek yerine senin canın isteyecek. Yarım saatini bile ayırsan mutlaka bir fark olur.
34 yaşında 10 kg verdim 4 ayda bence mümkün yaşla ilgisi yok yiyecek ayrımı ile oluyorKızıma 21 yaşında doğum yapmıştım. 51 kg dım. Emzirirken daha da vermiştim. Sonra ne olduysa 60 lara çıktım
yok canım bu konuda hatalısın hayat boyu diyet yapan biri olarak 20 li yaşlarımdaki kilo verme hızımla 40 lı yaşlardaki hızımın aynı olmadığını söyleyebilirim.34 yaşında 10 kg verdim 4 ayda bence mümkün yaşla ilgisi yok yiyecek ayrımı ile oluyor
Kesınlıkleyok canım bu konuda hatalısın hayat boyu diyet yapan biri olarak 20 li yaşlarımdaki kilo verme hızımla 40 lı yaşlardaki hızımın aynı olmadığını söyleyebilirim.
Yarında yürürüm. Bölgesel çok zor geliyor bana.Sen yaparsınbu gün 15 bin adım olur, yarın evde bölgesel çalışırsın.
Önemli olan hareket etmek.
Yetmiyor banaErimişsindir zaten bisiklet sürerek. Ben olsam bisiklet sürdüm diye yürümem. Süpersin valla
4 sene önceydi sanırım daha az spor ve diyetle 1,5 ayda verdiğim kiloyu şimdi 4-5 ayda veremedim.34 yaşında 10 kg verdim 4 ayda bence mümkün yaşla ilgisi yok yiyecek ayrımı ile oluyor
Burdan ayrildigim kiloya cok cabuk dusucem onda sikinti yok sonrasi sikintiKontrolü bırakmazsan bence kilo verimin hızlanacak.
Düğün zamanı vücudu şaşırttın çünkü.
Daha fazlasına alışmışken artık daha azını almak kilo kaybı yapmaz mı mantıken.
Vuuuuuu masallah9208 adıma geldim
Buna bende katılıyorum 23 yasinda evlendim ben oncesi 70 kilo civarina dayandim. Dugun oncesi 2 atluk surecte 15 kilo verdim. Ilk ay 9 ikinci ay 6 kilo. Suan 29 yasindayim. Diyete ilk basladigimda da böyle olucak diye düşünmüştüm. Ama evdeki hesap carsiya uymadi ne yazikkiyok canım bu konuda hatalısın hayat boyu diyet yapan biri olarak 20 li yaşlarımdaki kilo verme hızımla 40 lı yaşlardaki hızımın aynı olmadığını söyleyebilirim.
Ahaha deli sedu
Wuu harika
Sedu degdimi demesin diye mi dedin oyle Abla
Yine regl haftası başlıyor topikçe desene
İviiiiiiiitttttttVallaha degmış bu kadarla kurtulduğuna şükürbız yemıyozda noluyo gene artı
2.gunde bıktırıyo demi sonucu guzel olur
Eder bacım eder bu namıssız kılolar bızımle eğlenir
Böyle beslenme tarzıyla hayat nereye kadarSadece if değil
Benim hayatım değişti tuhaf bir yemek düzenim var
Gluten yok şeker yok meyve kurusu yok
Baklagiller yok
Tavuk yasak kendin yetiştirmediğin sürece
Hindi balık serbest
Süt ve süt ürünleri yasak
bu şekilde hızlı birşekilde kilo verdim
Biz bu diyeti eşimin hastalıklarını geçirmek için dr gözetiminde başladık diyetisyen değil yani
Ve azimle aralık ayından beri yapıyoruz
Hep uyduk kurallara
Ablacım hoşgeldinGünaydınlar efendim...
Şimdiden tüm inananların Ramazan ayını kutluyorum, hayırlara vesile olsun inşaallah.
Bu sabah tartıldım 71.5 kilo geldim.
Ramazan'da nasipse oruç tutmayı arzu ediyorum.
Bu yatisla ilk hedefim kilo almamak, ikincisi az da olsa verebilmek, üçüncüsü bir an önce sokaklara dönüp, daha daha çok kilo vermek.
Mezun olmama son 6.5 kg.
Daha sonrası Allah Kerim.
Belki yeni guncelleme yaparım veya halime göre korumaya geçerim.
Kilo verme serüvenim bu aralar aktif olamasam da, sizler sayesinde çok keyifli geçiyor. İyi ki varsınız canlarım...
Soğuk yiyip içmek de öyleSoğuk havada yürüyüş 3 kat fazla yaktırırmış. Vücut ısınmaya çalışırkende kalori yakarmış. Bence planından vazgeçme tatlım
O yürüyüşlere ben de katılayımYaa çok tatlısın ki sen
Ahh biz evleri yakın iki arkadaş olacaktık, tozunu attırırdık buraların. Bi sen beni dürterdin bi ben seni.
Kocam akşamları yürüyüşe kaçırıyorsun diye kesin pek sevmezdi seni
Yaa harikasın canım teşekkür ederim kendi adıma bu bilgileri bizimle paylaştığın için hayırlı ramazanlarSelam kızlar diyetisyenim Ramazan için söylediği şeyleri ve menüyü size belirteyim isteyen kendine göre planlama yapabilir.
Sahur mutlaka olmalıymış.
Sahurda klasik kahvaltı gibi.
1 haşlama yumurta, peynir, 5 zeytin veya 2 ceviz, bol yeşillik, 1 dilim ekmek.
Haşlanmış yumurtayı 2 tane yapıp peynirden azaltabilirsiniz dedi ya da 1 tatlı kaşığı yağ ile omlet, Menemen şeklinde de olabilir dedi. Zeytin yerine ceviz tercih ederseniz Susama hissi daha az olabilir dedi. Sahurda yeşillik olarak dereotu olsun sizi daha uzun süre tok tutar dedi. Birde sahurda 1 şişe maden suyu dedi.
İftarda ise; 1 hurma veya 1 kuru kayısı ile oruç açılabilir. 1 kase çorba ve kendimize hazırladığımız salatanın yarısını yiyip 10-15 dk mola dedi. Eğer mola veremeyecek gibiysek yavaş yiyip çorba üstüne salatanın yarısını yedikten sonra mutlaka ana yemeğe geçmeli dedi.
Ana yemek her seçenek olabilir dedi. Sebze yemeğini etli yapacaksak 2yk daha az olacak.
Ama her grubu dönüşümlü yapmaya Çalışalım dedi. Sebze, et , bakliyat.... yanına 1 bardak ayran/ yoğurt/ cacık olabilir dedi. Birde kalan salatamız, 1 dilim ekmek
Ara: akşam yemeğinden 1,5-2 saat sonra 1 meyve , 1 yeşil çay.
İftardan sonra yatınca kadar min 2lt su dedi. İftardan en az 1,5 saat sonra egzersiz dedi mutlaka.
Herkese hayırlı ramazanlar kızlar
zorlanarakta olsa vereceğiz kuzum üzme kendini. benim bu yavaş metobolizmamla bile oluyorsa herkes verebilir.Buna bende katılıyorum 23 yasinda evlendim ben oncesi 70 kilo civarina dayandim. Dugun oncesi 2 atluk surecte 15 kilo verdim. Ilk ay 9 ikinci ay 6 kilo. Suan 29 yasindayim. Diyete ilk basladigimda da böyle olucak diye düşünmüştüm. Ama evdeki hesap carsiya uymadi ne yazikki
Ahah aynen ablacım benle başlıyo regl haftası sinir stres de cabası haha
Ama gerçekten değdi canım ya
Yine regl haftası başlıyor topikçe desene
İviiiiiiiittttttt
Böyle beslenme tarzıyla hayat nereye kadar
Doğrusu benim için ettiği anlam şu yeme içme öl be demek
Ablacım hoşgeldin
Senin de ramazanın mübarek olsun
Daha sık gel ne olur
Soğuk yiyip içmek de öyle
O yürüyüşlere ben de katılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?