Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

K klbk33 oo cok iyi
Benim saat annemde kaldi
Telefona mahkumum. Yuruyuse cikacagim cunku suan sadece 4bin küsür gosteriyor
Gerci sabah 25dk bisiklet surdum acik havada. Yürümek yerine onu tercih ettim
Erimişsindir zaten bisiklet sürerek. Ben olsam bisiklet sürdüm diye yürümem. Süpersin valla

Selam kızlar diyetisyenim Ramazan için söylediği şeyleri ve menüyü size belirteyim isteyen kendine göre planlama yapabilir.

Sahur mutlaka olmalıymış.
Sahurda klasik kahvaltı gibi.
1 haşlama yumurta, peynir, 5 zeytin veya 2 ceviz, bol yeşillik, 1 dilim ekmek.

Haşlanmış yumurtayı 2 tane yapıp peynirden azaltabilirsiniz dedi ya da 1 tatlı kaşığı yağ ile omlet, Menemen şeklinde de olabilir dedi. Zeytin yerine ceviz tercih ederseniz Susama hissi daha az olabilir dedi. Sahurda yeşillik olarak dereotu olsun sizi daha uzun süre tok tutar dedi. Birde sahurda 1 şişe maden suyu dedi.

İftarda ise; 1 hurma veya 1 kuru kayısı ile oruç açılabilir. 1 kase çorba ve kendimize hazırladığımız salatanın yarısını yiyip 10-15 dk mola dedi. Eğer mola veremeyecek gibiysek yavaş yiyip çorba üstüne salatanın yarısını yedikten sonra mutlaka ana yemeğe geçmeli dedi.

Ana yemek her seçenek olabilir dedi. Sebze yemeğini etli yapacaksak 2yk daha az olacak.

Ama her grubu dönüşümlü yapmaya Çalışalım dedi. Sebze, et , bakliyat.... yanına 1 bardak ayran/ yoğurt/ cacık olabilir dedi. Birde kalan salatamız, 1 dilim ekmek

Ara: akşam yemeğinden 1,5-2 saat sonra 1 meyve , 1 yeşil çay.

İftardan sonra yatınca kadar min 2lt su dedi. İftardan en az 1,5 saat sonra egzersiz dedi mutlaka.

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar

cok guzel.
aksam neden ekmek verdi acaba, konustunuz mu?

Pandemi ilk başladığında hergün lesslie açıyordum aslında tekrar geri dönmek lazım o sisteme

Kızıma 21 yaşında doğum yapmıştım. 51 kg dım. Emzirirken daha da vermiştim. Sonra ne olduysa 60 lara çıktım
34 yaşında 10 kg verdim 4 ayda bence mümkün yaşla ilgisi yok yiyecek ayrımı ile oluyor

34 yaşında 10 kg verdim 4 ayda bence mümkün yaşla ilgisi yok yiyecek ayrımı ile oluyor
yok canım bu konuda hatalısın hayat boyu diyet yapan biri olarak 20 li yaşlarımdaki kilo verme hızımla 40 lı yaşlardaki hızımın aynı olmadığını söyleyebilirim.

yok canım bu konuda hatalısın hayat boyu diyet yapan biri olarak 20 li yaşlarımdaki kilo verme hızımla 40 lı yaşlardaki hızımın aynı olmadığını söyleyebilirim.
Kesınlıkle 2.doğumdan sonra zor gıdıyo gercı 58 ınsemde gene 62 ye cıkacagım bılıyorum. Ne varsa alsam da versemde hep 62 de sabıtlıyorum

4 sene önceydi sanırım daha az spor ve diyetle 1,5 ayda verdiğim kiloyu şimdi 4-5 ayda veremedim.
Spor hocası ile çalışmama ve diyetisyene gitmeme rağmen.
İnan bu kadarcık yıl bile fark ediyormuş.
Metobolizmanın yaş aldıkça yavaşladığı bilimsel bir gerçek zaten.

Kontrolü bırakmazsan bence kilo verimin hızlanacak.
Düğün zamanı vücudu şaşırttın çünkü.
Daha fazlasına alışmışken artık daha azını almak kilo kaybı yapmaz mı mantıken.
Burdan ayrildigim kiloya cok cabuk dusucem onda sikinti yok sonrasi sikinti

Buna bende katılıyorum 23 yasinda evlendim ben oncesi 70 kilo civarina dayandim. Dugun oncesi 2 atluk surecte 15 kilo verdim. Ilk ay 9 ikinci ay 6 kilo. Suan 29 yasindayim. Diyete ilk basladigimda da böyle olucak diye düşünmüştüm. Ama evdeki hesap carsiya uymadi ne yazikki

Ahaha deli sedu

Wuu harika

Sedu degdimi demesin diye mi dedin oyle Abla

Ama gerçekten değdi canım ya
Günaydınlar
Cuma 88.4
Bugün 88.6
Gece uyuyamadım 3 4 saatlik uykuylayım muhtemelen o bide regl olacağım yakında şişlik var bu kadar a şükrediyorum cumaya hedef yok
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Yine regl haftası başlıyor topikçe desene
Vallaha degmış bu kadarla kurtulduğuna şükür bız yemıyozda noluyo gene artı

2.gunde bıktırıyo demi sonucu guzel olur

Eder bacım eder bu namıssız kılolar bızımle eğlenir
İviiiiiiiittttttt
Böyle beslenme tarzıyla hayat nereye kadar

Doğrusu benim için ettiği anlam şu yeme içme öl be demek
Ablacım hoşgeldin
Senin de ramazanın mübarek olsun
Daha sık gel ne olur
Soğuk havada yürüyüş 3 kat fazla yaktırırmış. Vücut ısınmaya çalışırkende kalori yakarmış. Bence planından vazgeçme tatlım
Soğuk yiyip içmek de öyle
O yürüyüşlere ben de katılayım

Yaa harikasın canım teşekkür ederim kendi adıma bu bilgileri bizimle paylaştığın için hayırlı ramazanlar

zorlanarakta olsa vereceğiz kuzum üzme kendini. benim bu yavaş metobolizmamla bile oluyorsa herkes verebilir.

Ahah aynen ablacım benle başlıyo regl haftası sinir stres de cabası haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…