Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anneme gittim akşam üzeri orada uzun senelerdir unuttuğum bir ceketimi buldum baharlık mis gibi de oldu
Azıcık göbeği sıkılaştırsam tamam bu iş
Yaa ne guzel oldun sende ya
Ben s beden kot ceketim var. Seninle ayni durumdayim azcik daha gitse gobus. Alt gobus
Tamamdir

Yaa ne guzel oldun sende ya
Ben s beden kot ceketim var. Seninle ayni durumdayim azcik daha gitse gobus. Alt gobus
Tamamdir
Hah işte bende ona uğraşıyorum alt göbek
Chloe nin videolarından kafama göre bir seri oluşturdum bir haftayı devirdim her gün 50-60 dk arası karın ve bel bölgesini çalışıyorum haftaya anlarım verimli oluyor mu olmuyor mu

Harikaaa 1.8 kilo cookk şahane

Yemekten sonra acaıp şiştim

sahur: 1 yumurta, maydonoz,1-2 dılım domates salatalık, 1 dılım ekmek, 2 dılım peynır

iftar: 2 kepçe mercımek corbası(bıdaha ıcmem)
1 dılım ekmek, 1 adet lahana sarması
Brokolı ve semız otu salatası

Kocaman oldu mıdem
Arrietty_ sedulu H3RA_

spor bugun yapamadım hıc ama yarın bolgesel yapıcam bıseyler

Eklentiler

• DE97CA24-F2D3-41EC-ACE7-E1ECB5B331F9.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 19
Şahane kaptanım

Harikaaa 1.8 kilo cookk şahane
1 kg yağdan gitmiş dedi, kalanı ödemdir bence. Geçen hafta vakti gelmemişken regl belirtileri falan yaşadım. Kendimi şiş hissediyordum o yüzden artı çıkmıştım. Aslında artı değildim bence ödem tuttmuştum. Kabak detosuyla ödem attıysam bu kadar fark olmuştur.

Sedulucum hergün aynı bölgeyi çalıştırmak tam tersi etki yapabiliyormuş aklında olsun.

-1.8kg muthis

Ayyy normalde canım tatlı istemiyordu son 3 aydır nolduysa acayip tatlı istedi canım dövün beni, sövün bana belki durulur. Kahve yapayım bari evdekilerde çok zorluyor hiç bişey yemiyorsun pastadan ye bişey olmaz diye ayy bana fenalık bastı

Bakma sen onlara
Hep birsey olmaz diye diye boyle oldu

kan şekerin düşmüştür canım
kahve yanına iki tane hurma ye
vücut ihtiyacı olduğu için istiyordur
bu ihtiyacı sağlıklı olanlarla giderebilirsin
Login • Instagram burdaki tarifleri beğendim ben

Login • Instagram bunuda diyetisyenim önerdi, bu sayfadaki tatlıları yapıp yiyebilirsin dedi
sana en uygun olan tarifi seçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…