Iyiyim tesekkur ederim.Canim hosbuldum , nasilsin Zeynebim?
Ben kamufle ediyorum kilolari
Takim nasil, is guc nasil?
Ben biraz gaza geldim. 50 li kilolara indigim anki mutluluğu hayâl ettim sayenizde. Tesekkürler halacım bu gaz bana biraz gider
Yaa ne guzelAnneme gittim akşam üzeri orada uzun senelerdir unuttuğum bir ceketimi buldum baharlık mis gibi de oldu
Azıcık göbeği sıkılaştırsam tamam bu iş
Hah işte bende ona uğraşıyorum alt göbekYaa ne guzeloldun sende ya
Ben s beden kot ceketim var. Seninle ayni durumdayimazcik daha gitse gobus. Alt gobus
Tamamdir
HarikaaaKızlar diyetisyen tartı sonucuma göre bir haftada 1.8kg vermişimAy ne dengesiz vücudum var, geçen hafta davul gibi şiş gitmiştim diyetisyene o yüzden +400 almış çıkmıştım.
Eve gelip tartılmıştım sonuç daha az çıkmıştı.
Bugün de tam tersi evdeki tartı diyetisyeninkine göre fazla tarttı
Neyse sonuç olarak 61 leri gördüm
Güllaçı sordum laktozsuz süt ve bal kullanarak yapabilirsin sağlıklı tatlı yerine geçer dedi.
Geçende yulaf lapasının sağlıksız ve kalorili olduğu ile ilgili bir konu geçmişti onuda sordum. Seneledir bu alemdeyim böyle bir şey duymadım dedi. Zaten aldığımız yulaf lapası bildiğimiz yulaf dövülerek yapılıyor, kepeği değil, İç rahatalığıyla yiyebilirsin dedi.
Bunun nekadarını yiyeceksin kuzumBu akşam iftarda
Mercimek çorbası
Kuzu kuşbaşılı bezelye yemeği içerisinde havuç ve patates de olacak
Tereyağlı erişte
Yoğurt
Kakaolu puding
Şahane kaptanımKızlar diyetisyen tartı sonucuma göre bir haftada 1.8kg vermişimAy ne dengesiz vücudum var, geçen hafta davul gibi şiş gitmiştim diyetisyene o yüzden +400 almış çıkmıştım.
Eve gelip tartılmıştım sonuç daha az çıkmıştı.
Bugün de tam tersi evdeki tartı diyetisyeninkine göre fazla tarttı
Neyse sonuç olarak 61 leri gördüm
Güllaçı sordum laktozsuz süt ve bal kullanarak yapabilirsin sağlıklı tatlı yerine geçer dedi.
Geçende yulaf lapasının sağlıksız ve kalorili olduğu ile ilgili bir konu geçmişti onuda sordum. Seneledir bu alemdeyim böyle bir şey duymadım dedi. Zaten aldığımız yulaf lapası bildiğimiz yulaf dövülerek yapılıyor, kepeği değil, İç rahatalığıyla yiyebilirsin dedi.
1 kg yağdan gitmiş dedi, kalanı ödemdir bence. Geçen hafta vakti gelmemişken regl belirtileri falan yaşadım. Kendimi şiş hissediyordum o yüzden artı çıkmıştım. Aslında artı değildim bence ödem tuttmuştum. Kabak detosuyla ödem attıysam bu kadar fark olmuştur.Harikaaa1.8 kilo cookk şahane
Sedulucum hergün aynı bölgeyi çalıştırmak tam tersi etki yapabiliyormuş aklında olsun.Hah işte bende ona uğraşıyorum alt göbek
Chloe nin videolarından kafama göre bir seri oluşturdum bir haftayı devirdim her gün 50-60 dk arası karın ve bel bölgesini çalışıyorum haftaya anlarım verimli oluyor mu olmuyor mu
-1.8kg muthis1 kg yağdan gitmiş dedi, kalanı ödemdir bence. Geçen hafta vakti gelmemişken regl belirtileri falan yaşadım. Kendimi şiş hissediyordum o yüzden artı çıkmıştım. Aslında artı değildim bence ödem tuttmuştum. Kabak detosuyla ödem attıysam bu kadar fark olmuştur.
Bakma sen onlaraAyyy normalde canım tatlı istemiyordu son 3 aydır nolduysa acayip tatlı istedi canımdövün beni, sövün bana belki durulur. Kahve yapayım bari evdekilerde çok zorluyor hiç bişey yemiyorsun pastadan ye bişey olmaz diye ayy bana fenalık bastı
Şahanesin kaptanım ❤Yeme isiniz bitti, sporlar da yapildi mi :))
Ben bisiklet surdum Yinede
Bir 5 bin adimlama yaparim
Strong zumba icin de zorlayacagim kendimi
Yemegimi isitayim yavas dan
Ic ic :))Şahanesin kaptanım ❤
Ben de su içmekle meşgulum
kan şekerin düşmüştür canımAyyy normalde canım tatlı istemiyordu son 3 aydır nolduysa acayip tatlı istedi canımdövün beni, sövün bana belki durulur. Kahve yapayım bari evdekilerde çok zorluyor hiç bişey yemiyorsun pastadan ye bişey olmaz diye ayy bana fenalık bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?