Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canlarım bu hafta 8. olduk...

ben geldim sabah yürüyüş yaptım yarım saat
1 bardak şekersiz yeşil çay
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek 3zeytin
yoğunlukdan ara öğün yapamadım
öğle bir kase çorba
1 adet lahmacun
akşam bişey yemedim az önce yarım ayva ve 1 mandalina yedim
bayram alışverişine çıktığım için bu gün giremedim meyvenull :2:

selam canlarrrr

vahim durumdayız 8.olmuşuzz..(

benim size güzel bir haberim varrr..işe girdimm..hiç hesapta yoktu ama havadan geliverdi bi teklif kabul ettimm..oğluma bakkıcı buldum alel acelee..

öylem işteee..

menüm. sabah.çay, 1 küp peynir. 4-5 pattetes cips

öğlen. çorba, pilav, şinitzel

akşam.4 inegöl köfte, çavdar ekmeği, yoğurt

meyvem kızmakta haklısın ne diyeyim.bugun 1-2 defa geldim aslında ama yazasım gelmedi.çok moralim bozuk çok.işte bugun beni çıldırttılar

deniz yeni işi hayırlı ugurlu olsun.inşallah gönlüne göre olur

canım dönmene sevindim inş bol paylasımın olur..cabucak kilolarından kurtulursun bijom..

bayram bayram ne güzel insann yüünü gülümsetiyor bende alısveriş yapmak istiyorumm
canım menünü beğendim afiyet olsun cok güzell..

denizcim yeni işin hayırlı uğurlu olsun menünü hiç beğenmedim tatlım olmamıs..

reyhanımmmm... ben seni cok iyi anlıyorum canım diyetini bozma bu arada canım kadın dediğin cok güzel ve seksi olmalı fazlalıklarlada bu mümkün değil tabikii..
biz güzelz canım cok cok cok daha güzel olmak içinde zayıflamamız sart..

4. TAKIM KURALLARI...

her persembe kilo bildirimi yapılacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

Son düzenleme:
tuğbacım mesaj sayma sorumluluğunu sana vermek istiyorum canım kabul edersen.. ne dersinnn..
her gün tkımdaki üyeler kac mesaj yazmıs die sayıcaksın ve listeyle takımda paylasıcaksın
örneğin;
meyvenul... 6
tuba_8424... 3

gibi canım bu gün kac mesaj yazdıysa o üye onu yazıcaksın

kızlar kurallarla ilgili aklına takılan beğenmeyen rahatsız olunan bi durum varsa bildirin lütfen .. takım olarak zayıflamak için ortak bişeyler yapmamız gerek benim dememle olucak iş değil bu sizinde fikirleriniz varsa sizlerde söyleyin ne kadar cabuk kendimize gelirsek o kadar yararımıza olacakk...

bende artık uyumak için hazırlanayım sabah nöbete gidicem zaten sizdende gelen yok en iisi cıkayım artık hadi iyi geceler hepinizeee...

teşekkür ederim canlarımm...

bu kurallar burayaı kalkındırmaıza çok faydalı olcek benceeee...bazen geliyom en son yazdığım yerde halaaa..çıkıyorumm..tekrar girmek te içimden gelmiyorrrr...ben artık ancak akşamları yazabilecem..işyerinde henüz bilgisayarım gelmediiii...

günaydın kızlar nöbete gitmeden szlere bi bakayım dedim..
kk da bakım varıs 1 saattır girmek için uğrasıom..

denicim gündüzleri burda olmıcakmısın hiç yoksa bu bi sürelşk bi şeymi..

günaydın kızlarr
meyvecim sanırım ben bunlara her zaman uyamam. mesela bir yere msiafirliğie gidicek oluyorum sabahtan iş güç bebek derken bilg da takılamıyorum. öğlen gittiğim yerden akşam dönüş yemek eşim geliyor falan derken buraya her gün 5 mesaj yazmadığım günler olur. ha başka zaman 25 mesaj yazarım o ayrı. ayrıca ben kardeş takımları neden okumak zorundayım onu da anlamadım. kaptan olduğun için paylaşım alanını okuyup yeni kurallar hakkında sen bizi bilgilendirebilirsin bir de.. menü yorumları paylaşımları konusunda haklısın tabi ona bişey diyemem..

kısaca ben bu kurallara tam uyamayabilirim canım o yüzden takım değiştireyim olmazsa di mi :)

günaydın kızlar.hafta sonunuzun iyi geçmesini dilerim.ben yine ıssız işyerime geldim.kimseler yok.4 saat boşuna oturup gideceğim

diyetimi bozmuyorum şekerim ama spor yapamayınca otomatiğe aldı sanki.haftada anca yarım kg gidiyor

bence uygundur canım ben varım

dünkü menüm:

sabah:çok az yagda yumurta 2 dilim kepek ekmeği domates
ara yok
öğlen patates salatası 1 dilim ekmek(patates yememem lazımbiliyorum ama öğlenleri evden kendimiz getiriyoruz herkes ne getirebilirse dün salata vardı)
ara 1 elma
akşam yok
ara üzüm

2 lt su-300 ml yeşilçay

slm kizlar meyvem takimin kurallarina heralde bende uyamam her zaman giremiyorum cnm cünkü bebegim var ve ev isleri misafir derken hep giremiyorum umarim bu listeden slinmem anlamina gelmzzz:18::26::26::26::26:

tuğbacım takıma arkadasım gelmek istiyor demiştin noldu gelicekmi ona göre yeni üye devat edicem tatlım..

meyvenull gelcek inş hafta sonu görüşemem yada ben yarın ararım girer inş biz bu hafta çok hırslıyız eğer oda girerse inş en azından 4, oluruz.bide bana görev vermişsin çok duygulandım görev verilince yapmaya çalıırım ama ya yapamazsam madur bırakmak istemiyorum bu görevi bayramdan sonra denesem olurmu bayram da yokum cuma akşam gitcem perşembe gelcem

bu sabah yürüyüş yapamadım ama akşam acısını çıkaracağım sabah kahvaltıda bir dilim ekmek domates salatalık bir bardak şekersiz yeşil çay az lor peyniri 3 zeytin yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…