Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tencere dibin kara seninki benden kara
koptum yaa aklınada geliyor ben yemeğimi yedim operasyona basladım henüz adını bulamadım ama basladım az sonra duşa giricem yarın yine mesai var hazırlanmam gerek bu gece uyku yok gibi bana..
reyhanım fal baktırdım ucuyordum ne dersin netaraflara giderim sence

7. takıma yazmıstım falcı yanlış görmüştür aşktan uçuyorsundur diye değişiklik yap gel konyaya nasıl gezdiririm seni ben.benim gibi gezmekten ayaklarına kara sular iner artık

7. takıma yazmıstım falcı yanlış görmüştür aşktan uçuyorsundur diye değişiklik yap gel konyaya nasıl gezdiririm seni ben.benim gibi gezmekten ayaklarına kara sular iner artık
hakikaten bu benim aklıma neden gelemdiyse uçuyorum
konyayı gezmeyi cok isyorum yaa gercekten aslında tüm tr yi gezmeyi istiyorum ama işte fırsat yaratamıyorum..

hakikaten bu benim aklıma neden gelemdiyse uçuyorum
konyayı gezmeyi cok isyorum yaa gercekten aslında tüm tr yi gezmeyi istiyorum ama işte fırsat yaratamıyorum..

senin ordan burası kaç saattir ki?içtenlikle söylüyorum bir hafta sonu çık gel..kızkıza gezeriz.kocamı kapı dışarı ederiz.pijama partisi yaparız

senin operasyon ismi tamamdır

ben ne koysam acep benimkinin sonu belli batan güneş mi koysam ne yapsam ayy kendimle dalga geçer oldum psikolojim bozuldu iyice

canım varsa msn falan yazda ayrıntıları ordan konusuruz burdan fazla detaya girmeyelim sonra toparlanamıyoruz
benim biliyorsun 1 seneden fazla sürmüştü bu sürec içim ancak toparlanıyor hissediyorum ama sende cok mutlu olucaksın canım..

Canım, hedef kilom tickerımda yazdığı gibi 63 :)

Valla bugün çok yedim yaaa menümü yazıyorum:

Kahvaltı:

Birkaç parça light beyaz peynir + 1.5 kaşık yulaf kepeği

Öğle:

2 salkım üzüm

Ara:

1 küçük kase pirinç pilacı

Akşam:

2 Salkım üzüm
2 dilim ekmek arası peynir (((

Gece :

3 incecik dilim üzerine peynir

(yuh diyorum kendime)

3

prenses üzüme takmışsın kafayı bu gün bide çok karbonhidrat ağarlıklı olmuş bugün biraz sebze çorba falan ye ekmek fazla yeme dengelersin bence

günaydın kızlar nasılsınız?

tugba bir msn de karşılaşamadık seninle ya ticker yapmıssın o mesaja yapıştırdıgın kısmı.yukarda kontrol paneline gir.imza kısmı var oraya yapıştır

pirinç pilavı bile erimiştir ama gece yediğin peynir ekmek erimemiştir sölim neyse sende bu spor aşkı varken oda erir gider

benim dünkü menüm:

sabah yok
öğlen 2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta az peynir zeytin 1 kaşık bal
ara 1 mandalina
akşam fırında karnabahar yogurt
ara 1 kase nar

slm kizlar nasilsiniz bakim meyvem ins bundan sonra daha sik paylasim yapmaya calisiccam bugün oruc degilim sahura kalkamadim o yüzden menüm:
sabah:

2 dilim ekmek peynir salatalik domates biraz bal cay

ögle : yok cünkü sabah baya bi gec oldu simdilik bu kadar ins firsat bulurcam gircem canlarim grsrz öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…