sen var ya hiçç moralini bozma.kendin gibi davran bak neler olur.öyle insanlardan farklı görünürler ama özünde sakinlik dinginlik ararlar.muhabbet ararlarsen bu duyguya tutun bırakma nedense iyi şeyler olacakmıs gibi bir his var içimde
aynı şehider olsaydık hergün aglamazdın.destak olurdum ben sana.sen bana.yuvarlanır giderdik(şimde tencere dibin kara seninki benden kara demede )
tencere dibin kara seninki benden kara
koptum yaa aklınada geliyor ben yemeğimi yedim operasyona basladım henüz adını bulamadım ama basladımaz sonra duşa giricem yarın yine mesai var hazırlanmam gerek bu gece uyku yok gibi bana..
reyhanım fal baktırdım ucuyordum ne dersin netaraflara giderim sence
operasyonuma sulh güneşi adını veriyorum doğar yada batar
hakikaten bu benim aklıma neden gelemdiyse7. takıma yazmıstım falcı yanlış görmüştür aşktan uçuyorsundur diyedeğişiklik yap gel konyaya nasıl gezdiririm seni ben.benim gibi gezmekten ayaklarına kara sular iner artık
hakikaten bu benim aklıma neden gelemdiyseuçuyorum
konyayı gezmeyi cok isyorum yaa gercekten aslında tüm tr yi gezmeyi istiyorum ama işte fırsat yaratamıyorum..
senin operasyon ismi tamamdır
ben ne koysam acep benimkinin sonu belli batan güneş mi koysam ne yapsamayy kendimle dalga geçer oldum psikolojim bozuldu iyice
senin ordan burası kaç saattir ki?içtenlikle söylüyorum bir hafta sonu çık gel..kızkıza gezeriz.kocamı kapı dışarı ederiz.pijama partisi yaparız
canım ankara konya arası kac saat bilmiyorum ki ben :26:
konya ankara arası 3,5 saat canım
canım biryere gideceğin önceden bellidir sonucda cat die gitmek cok nadir olur diye düşünüyorum bunlarda zaten tölere edilebilir.
ayrıca ben zaten paylasımı kardes takımları takıp ediyorum kaptan olarak üzerime düşeni yapıyorum size söylememin nedeni bizimm takımdaki motivasyon eksikliğini gidermek için özellikle 7. takım bu konuda eksiksiz biraz takıp edilsinki moralolsun herkese motivasyon gelsin takım canlansın..
hıı ben yapmam baska takıma gitmem diyorsan saygı duyarım.. ama mesaj olayı bu sekilde olmadan bu takım canlanmıcak ne yazıkki..
afiyet olsun canım...
prensescim dediğim gibi menüleri takip edip yorum yapınca ve kendi yediğini içtiğini yazıp arkadaslarınla iletişim kurmak için bişiler yazınca zaten 5mesaj yetiyorda artıyor bile fazlasınıda beklemiyorum sadece üzerine düşeni yapsın herkes istiyorum tek benim cabamla dememle olucak iş değil..
ayrıca bijoya söylediğim senin içinde gecerli pat die hareket etmiyorsunuzdur bi planınız vardır sonucda buraya yazrsınız işinz olduğunda ben nasıl sugün nöbetim var su günlerde surdayım gelemicem diyorsam aynı durum ..
canım bekliyorum arkadasını..
evet sana görev verdim tatlım sen simdiden basla alıstırma olur bayramda bi sekilde gecer herkes biyererde olucak çünkü girdiğim sürece bayramda bende yaparım sen şimdiden basla canım çünkü artık takım sallansın istemiyorum.bi düzene oturmalı..
tamam tatlım bildiriyorum paylasıma..
canım benim yeni kurallarımı gereği takıma habr vermeden girmemezlk yapamıyorsun yani 3 gündür yoksun ne yedin ne içtin bildirmen gerekiyor.bi işin cıktığında giremicek olduğunda yarın işim var die yaz beklemeyelim seni..
menüler süper gidiyor simdilk ama burdan uzak kaldığında ne durumdasın bilemiyorum...
denizcim inş hallolur net olayı sende bol bol girersin kk ya bize özletmezsin kendini :))
canım benim allah kolaylık versin zor iş ev tasımak..
reyhanım yardıma geleyim mi
hersey süper süper börek üstü badem batırmıss.....
inş aksama telafi edersn onu cuma günü artıda cıkmanı istemiyorum..
canım afiyet olsun ..
hedef kilonu bildirmemişsin paylasıma yazmam gerekiyor söyledeyazayım tatlım..
afiyet olsun denizcim..
bu iş hayatı sana yaradımı ne
Valla bugün çok yedim yaaa menümü yazıyorum:
Kahvaltı:
Birkaç parça light beyaz peynir + 1.5 kaşık yulaf kepeği
Öğle:
2 salkım üzüm
Ara:
1 küçük kase pirinç pilacı
Akşam:
2 Salkım üzüm
2 dilim ekmek arası peynir(((
Gece :
3 incecik dilim üzerine peynir
(yuh diyorum kendime)
3
Valla bugün çok yedim yaaa menümü yazıyorum:
Kahvaltı:
Birkaç parça light beyaz peynir + 1.5 kaşık yulaf kepeği
Öğle:
2 salkım üzüm
Ara:
1 küçük kase pirinç pilacı
Akşam:
2 Salkım üzüm
2 dilim ekmek arası peynir(((
Gece :
3 incecik dilim üzerine peynir
(yuh diyorum kendime)
3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?