peki listeye alınmam çok güzel ben şimdi ne yapacağım onlarıda söylermisin yoksa böyle buraya yazmaya devam mı
canım sen diye başka birini eklemişim.tugba sen mısın dedim ses vermedi.korktum sildim hemen.hacker oluyorlar :18: ben pek açmam msn.iş yerinde yasak.öğleden sonrada gelemedim.çok yogundum.az önce gördüm mesajını hemen açtım ama şimdide sen yoksun.neyse yarın akşam denk geliriz inşallh.ben en erken bu saatlerde gelebiliyorum.işten gel yemek bulaşık anca.
canım elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum kendi adıma.bende hiç iyi günler geçirmiyorum.önemli kararların eşiğindeyim.taşınma işi falan birsürü şey var kafamdaneyse takımı hüzünlendirmeyeceğim.sana iyi uykular bende dinleneyim.gelirim ilk fırsatta
hemen menümü yazayımm
sabah tek zeytin, çavdar ekmeği, patatesli yumurta, yarım porsiyon
ara yok
öğle. mantı. 1 içli köfte
ara yok
akşam yarım şiş ızgara et
sabah tıst yedim öğlen eşimin kahvaltısından didikledim akşamda balık yedim şimdide beyaz leblebi yiyorum kendi adımda iki gündür iyiyim akşam menüsü balık olunca :))
moralim bozuk. regl oldum sabah, 69.5 çıktı yine kilom((((((((((
tatlı krizlerim falan tuttu buguün, gittim starbuckstan muffin aldım yedim((( pşman oldum
akşama çok iştahım açıldı oturdum koca bi yarım ekmek jambonlu peynirli sandviç yaptım yedim(((((((((((((((((((((
bide üstüne 1 salkım üzüm((((((((((((( offfffffffffffffffffffffffffffffff
sonra 4 avuç üzüm leblebi karışık(((
Yarın sabah 70 çıkarsam hiç ama hiç şaşırmicam((
yarın spora gidiyorum tekrardan off en az 20 dk koşup eritmem lazım bugün yediklerimi
kızlarr yazmıştım size doğumgünü telaşım var bitince gelicem diye. geldim işteee..
diyet miyet yok hak getire ama toparlanmaya başladım.
listeden çıkardıysanız da haber verin de başımın çaresine bakayım kızlarrrr, geçmişi okuyamadım.
günaydın kızlar ,
güne gayet iyi başlamıştım ama ne zamanki tv yi açıp deprem haberlerine bakmaya başladım,yarım saattir ağlıyorum tuğba öğretmene çok üzüldümmm,babası bir okulda çaycıymış ne zorluklarla okutmuşlar ve 1,5 ay olmuş tayini çıkalı.çiçek gibi gencecik çok üzüldüm çokkkkk.ona üzüntüden 16 günlük azra bebeğinde kurtulmasından sevinçten ağladım.allahım sen yardım et bir daha böyle afetler gösterme.ama bu depremler oldukça ve bu çürük binalar yapılmaya devam edildikçe daha böyle felaketler çokk görecez gibi allahım kimseye yaşatmaaa...
sabah 40 dk yürüyüş yaptım tam 210 kalori yaktım kahvaltıyı hafif yapayım dedim 1 dilim ekmek ve çok az lor yedim birazdan bir tane yeşil elma yiyeceğim öğle ve akşamı akşam paylaşırım
slm kizlar bn geldimmm
sabah yarim saat yüüyüs yaptim orucum ya midem kazinmaya basladi yavas yavas neyse daha 6 saat var neyse olsun hic acikmadim ben kizlar grsrz byyy
selam kızlarnasılsınız?sabah geldim ama sitede sorun vardı sanırım yazamadan çıkmak zorunda kaldım..
tatlım hayırdır noluyor korkutma beni aklıma kötü seyler gelir hemen hakkında hayırlısı olsun canım..
afiyet olsun canım.. cok yiyorsun denizcim coookkk...
canm afiyet olsun..
aksamki leblebi miktarını yazmamıssın..
bunu herkese yapmam bilesnnnn...
canım nasıl yaparsın bunu neler yemişsin böyleee ...olmamıs hiç olmamıs...
hoşgeldin bijom cıkartmadım listedesin hala acığı kapatmanı bekliyorum ...
mersacım canım nasılsın..
deprem benide mahvetti cok üzülüyorum 99 depremini yasamıs biri olarak nekadar acıdır iyi bilirim..herseyin varken dısarda kalmak cenazeni gömücek yer bulamamak bikaz gün içinde bir cok tanıdığını kaybetmek zor cok zor allahım sabır versin yardımcıları olsun..
canım afiyet olsun gayet iyi gidiyorsun tuğba kız sevdim ben seniiyiki gelmişsin takıma
canım prensesimmm masallah diyorum sanaabitirdin tüm borcları llah kabul etsin oruclarını diyetide sağlam tutuyorsun dimi..kendini cok yıpratma tatlım yavas yavas vericez kiloları kesin olarak vericez..
reyhanım canımcım
nasılsın görüşemiyoruz seninle uzun zamandr özledim seniii
günaydın kızlar bende listeyi eklemeye gelmistm canım reyhanım eklemiş saolsun ellerine sağlık bi tanem şimdi işe gidiyorum benimde canımı cıkartıyorlar psikolojik baskı var üzerimde ama yılmak yok ben güclü biriyim...
öpüldünüz fıstıklarrr......[/QUOT
kilomu yazayım ayrıntılarıyla en ilk başta 112 kiloydum sonra 106,5 düştüm yani geçen perşembe 106,5 tum bu perşembe 1 kilo vermişim 105,5 olmuşum
sabah kahvaltımı yazayım bir haşlanmış yumurta bir fincan şekersiz yeşil çay bir dilim ekmek 3 zeytin
4.takım 229. etap
deniz1984 (85,5/
mersa (80,7/81,2/-0,5 /%-0,61)
eren sezen(72,5/
prenses68(70,0/69,9/0,1/%0,14)
meyvenull (62,8/
bijoux (69,6/
PrensesPeri(82,6/82,1/0,5/%0,61)
doksanaltmışdoksan (? / 70,0/
tugba8424(0,0/
4.Takim toplam yüzdesi %
cnm belki vücut su toplayabiliyor bazen üzülme sakin 42 beden de iyi cnm ya 50 olsaydin Allah korusunEki Görüntüle 279611
kızlar azıcık moral verin diye ekledim bakın yaa 44 beden kotum bile bol geliyor artık ama ben 81.200 çıkıyorummm.kızımı götürdüğüm doktor bile farketti her hafta biraz daha inceliyosun dedi geçen cuma .ama ben dana gibi şişiyorum yaaa
reyhanım canımcım
nasılsın görüşemiyoruz seninle uzun zamandr özledim seniii
günaydın kızlar bende listeyi eklemeye gelmistm canım reyhanım eklemiş saolsun ellerine sağlık bi tanem şimdi işe gidiyorum benimde canımı cıkartıyorlar psikolojik baskı var üzerimde ama yılmak yok ben güclü biriyim...
öpüldünüz fıstıklarrr......
Eki Görüntüle 279611
kızlar azıcık moral verin diye ekledim bakın yaa 44 beden kotum bile bol geliyor artık ama ben 81.200 çıkıyorummm.kızımı götürdüğüm doktor bile farketti her hafta biraz daha inceliyosun dedi geçen cuma .ama ben dana gibi şişiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?