Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah 40 dk yürüyüş yaptım tam 210 kalori yaktım kahvaltıyı hafif yapayım dedim 1 dilim ekmek ve çok az lor yedim birazdan bir tane yeşil elma yiyeceğim öğle ve akşamı akşam paylaşırım

slm kizlar bn geldimmm
sabah yarim saat yüüyüs yaptim orucum ya midem kazinmaya basladi yavas yavas neyse daha 6 saat var neyse olsun hic acikmadim ben kizlar grsrz byyy

tatlım hayırdır noluyor korkutma beni aklıma kötü seyler gelir hemen hakkında hayırlısı olsun canım..

hemen menümü yazayımm

sabah tek zeytin, çavdar ekmeği, patatesli yumurta, yarım porsiyon

ara yok

öğle. mantı. 1 içli köfte
ara yok

akşam yarım şiş ızgara et

afiyet olsun canım.. cok yiyorsun denizcim coookkk...

sabah tıst yedim öğlen eşimin kahvaltısından didikledim akşamda balık yedim şimdide beyaz leblebi yiyorum kendi adımda iki gündür iyiyim akşam menüsü balık olunca :))

canm afiyet olsun..
aksamki leblebi miktarını yazmamıssın..

bunu herkese yapmam bilesnnnn...
canım nasıl yaparsın bunu neler yemişsin böyleee ...olmamıs hiç olmamıs...

hoşgeldin bijom cıkartmadım listedesin hala acığı kapatmanı bekliyorum ...

mersacım canım nasılsın..
deprem benide mahvetti cok üzülüyorum 99 depremini yasamıs biri olarak nekadar acıdır iyi bilirim..herseyin varken dısarda kalmak cenazeni gömücek yer bulamamak bikaz gün içinde bir cok tanıdığını kaybetmek zor cok zor allahım sabır versin yardımcıları olsun..

sabah 40 dk yürüyüş yaptım tam 210 kalori yaktım kahvaltıyı hafif yapayım dedim 1 dilim ekmek ve çok az lor yedim birazdan bir tane yeşil elma yiyeceğim öğle ve akşamı akşam paylaşırım

canım afiyet olsun gayet iyi gidiyorsun tuğba kız sevdim ben seni iyiki gelmişsin takıma

slm kizlar bn geldimmm
sabah yarim saat yüüyüs yaptim orucum ya midem kazinmaya basladi yavas yavas neyse daha 6 saat var neyse olsun hic acikmadim ben kizlar grsrz byyy

canım prensesimmm masallah diyorum sanaa bitirdin tüm borcları llah kabul etsin oruclarını diyetide sağlam tutuyorsun dimi..kendini cok yıpratma tatlım yavas yavas vericez kiloları kesin olarak vericez..

selam kızlar nasılsınız?sabah geldim ama sitede sorun vardı sanırım yazamadan çıkmak zorunda kaldım..

reyhanım canımcım
nasılsın görüşemiyoruz seninle uzun zamandr özledim seniii

teşekür ederim canım bende seni çok sevdim bu arada öğle yemeğim iki kaşık kabak yemeği üstüne iki kaşık yoğurt yarım tabak bulgur pilavı ama yememem gereken iki şey yedim ama azıcık valla yarım dilim kek ve yarım dilim börek ama ne yapayım veli yapmış çok ısrar etti hocam ne olur bak diye neyse akşam yürüyüşüyle onu yakmış olmayı umut ediyorum
akşam yemeğim yarım kase nohut yemeği yarım tabak bulgur pilavı ekmek yok iki kazış yoğurt biraz önce meyva yedim yatmadan da tarçınlı süt içip yatacağım bu arada artık akşamlarıda yürüyorum yarım saat yürüdüm 150 kalori yaktım sabahda 250 yakmıştım ohhhhhhhh mis mis 400 kalori sanırım iyi gidiyorum

şu eşimi öğlen kahvaltıları da olmasa iyi gidiyorum ama oda kendime hediyem olsun gerçi bugün saçma oldu sabah okula gideren haşlanmış yumurta yedim gelince pataesli yumurta yedim..akşma yayla çoırbası artı haşnamış patatesli tavuk yemeği 900 kalori felan gün iinde yediğm ekmek ve yoğurdu da saydığımızda ama ben şu anda açım sorun orda :))))

Sabah 70.5 kg çıktım :S Regl döneminden dolayı vücut su topladığı için fazla çıkıyorum ama yine de moralim bozuldu

O moralle gittim neler neler yedim yazmaya utanıyorum

Akşama gittim 20 dakika bisiklet ile 100 kalori yaktım + 15 dakika koşu 35 dakika tempolu yürüyüş yaptım

umarım gün içinde yediklerim erimiştir

şu regl dönemi bitip vücudumun şişliği inip, kilomda normale dönünce rahatlicam.

yarın sıkı diyetime tekrardan başlıyorum, 2 gndür resmen saçmalıyorum

Bu arada sabah giremeyebilirim

KİLO BİLDİRİMİMİ ŞİMDİ YAPIYORUM:

70.5

canım prensesimmm masallah diyorum sanaa bitirdin tüm borcları llah kabul etsin oruclarını diyetide sağlam tutuyorsun dimi..kendini cok yıpratma tatlım yavas yavas vericez kiloları kesin olarak vericez..

cnm benim saoll borcum cok valla tut tut bitmiyor ama in tutcam cnm 12 aya anca biter ya
tutmaya calisiyorum cnm bnm ya ins gitcek kilolar az kaldi sen ne durumdasin bakim ins bu deprem üzüntüsü biran önce gece rcnm bende cok ama cok üzgünümya

slm kizlar kilom 69 .9 ya ins dahada vercem ya biraz yavas oldu ama bayrama kadar ben 65 in altina ince ins
simdiden yazim dedim ya yarin belki yazamam

4.takım 229. etap

deniz1984 (85,5/
mersa (80,7/
eren sezen(72,5/
prenses68(70,0/69,9/0,1/%0,14)
meyvenull (62,8/
bijoux (69,6/
PrensesPeri(82,6/82,1/0,5/%0,61)
doksanaltmışdoksan (? / 70,0/
tugba8424(0,0/

4.Takim toplam yüzdesi %

günaydın kızlar

meyvem listeyi koymayı unutmus ben ekleyiverdim

doksanaltmışdoksan senin başlangıç kilonu bilmediğim için yüzdeni yazamadım.tugba gelirsende başlangıç kg ve bugunku kilonu yaz ben gün içinde yine buralarda olmaya çalışacagım.işyerinde canımı çıkartıyorlar.su içmeye vaktim olmuyor

günaydın kızlar bende listeyi eklemeye gelmistm canım reyhanım eklemiş saolsun ellerine sağlık bi tanem şimdi işe gidiyorum benimde canımı cıkartıyorlar psikolojik baskı var üzerimde ama yılmak yok ben güclü biriyim...

öpüldünüz fıstıklarrr......

günaydın kızlar ,
sabah 45 dakika yürüyüşümü yaptım geldim.
3 gün önce 79.2 yi görmüştüm ve bu gün çok büyük süpriz yapacağımı düşünüyodum ama ne yazıkki tartıda az önce yine hüsrana uğradım.ne yazıkki kilom 81.200.üç günde böyle bir kilo değişikliği nasıl oluyor anlamadım.vücudumda kesinlikle toparlanma var geçen sezon zayıflarım diye indirimde aldığım 44 beden saten gömleğimi dün denedim bol geliyor 42 beden çok rahat oluyor.ama ben bunu anlamıyorum yaaa.dün bütün gün aç kaldım dışardaydım eve gelince yarım paket eti burçak yedim .akşamda humus ve yoğurt çorbası yedim o yüzden sumu tuttu vücudum bilmiyorum.çok üzgünüm....

kızlar azıcık moral verin diye ekledim bakın yaa 44 beden kotum bile bol geliyor artık ama ben 81.200 çıkıyorummm.kızımı götürdüğüm doktor bile farketti her hafta biraz daha inceliyosun dedi geçen cuma .ama ben dana gibi şişiyorum yaaa

cnm belki vücut su toplayabiliyor bazen üzülme sakin 42 beden de iyi cnm ya 50 olsaydin Allah korusun
demi ama üzülme ins bu hafta iyi olcak

4.takım 229. etap

deniz1984 (85,5/
mersa(80,7/81,2/-0,5 /%-0,61)
eren sezen(72,5/
prenses68(70,0/69,9/0,1/%0,14)
meyvenull (62,8/
bijoux (69,6/
PrensesPeri(82,6/82,1/0,5/%0,61)
doksanaltmışdoksan (? / 70,0/
tugba8424(106,0/105,0/1,0/%0,94)

4.Takim toplam yüzdesi %

Son düzenleme:
reyhanım canımcım
nasılsın görüşemiyoruz seninle uzun zamandr özledim seniii

iyiyim canım sen nasılsın?senin yeni işin benim yeni işim derken görüşemiyoruz.işe alıştım artık.ordaki arkadaşlarlada çok iyi anlaştık şimdiyim memnunum.senin yeni yerin nasıl?memnunmusun?

rica ederim canım ama kilo bildirimi pek yapılmamış.akşama kadar ara ara ugradım kimseler gelmemiş nedense :44: sen yenisin ya ondan yapıyorlar banada yapıyorlar boşver dediğin gibi güçlüyüz biz.altından kalkarız Allahın izniyle

canım kg aynı kalsada inceliyorsun demekki.insanlarda farkediyormus ne kadar güzel.sen canını sıkma.elbet kg dan da düşüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…