Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet bugün sabah yürüyüşümü yaptım 200 kalori yaktım
sabah kahvaltısı
4 zeytin bir dilim kepek ekmek biraz peynir bol domates salatalık az yapda pişmiş yumurta şekersiz çay

ara öğün yok

öğle bir tabak etli kuru fasülye cacık bir dilim kepek ekmek

ara yarım mandalina

akşam 200 gr kadr fırında hamsi

akşam yürüyüşü 200 kalori yaktım

akşam ara öğün de bir mandalina ve bir elma yemeyi düşünüyorum

sakim bu günkü menüm güzel oldu oh mis mis mis

gitsin kilolar gelsin güzellikler

meyvenull paylaşım sayılrını sabah bilidremedim kankama kahvaltıya gitmiştim akşam bildirdim bugünkini yine yarın sabah bildiririm öptüm canım

prensens orda rütbe diye bişey var orayı diyorsun bilmiyorum oraya okadar baktım bulamadım bende oraya yapıştırdım bakalım olmuş muhttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wfLuWJx/weight.png

oy kankam gelmiş naber kanka bende kilo çizelgesi yapmaya çalışıyorum ama çok beceriksizim bide sen baksana kontrol panelinde profilimi düzenlede kişisel bilgilerimde imza yeri neresi

bugün süper benm kankam baklavaya ve kurabiyeye yok dedi üstelik maşalllahhhh

şekerlerim ben geldm...
sabahtan beri günüm cok kötü gecti ama sizleri görünce yüzümde gülümsemeler oldu ayy seviyorum ben sizi
zeynepde gelmiş takıma hoşgelmiş sefalar getirmiş zeynebi hepimiz cok sevicez gibi geliyor

canımcım anladım haftada 1 i gecmesin bu durum zayıflamam sart değil mecburi unutmaa

mersacım ohh söyle kendine gel yap sporunu diyetini hani şu sey işin vardı senin adı aklıma gelmedi tamam tamam hatırladım akupunktırdu dimi noldu o iş daha baslamıyormusun..
menünün tamamını göremek isterim aslında ama sabah kahvaltın bence güzelolmus tabi gün içinde dengeleye bildiysen...

aldım gittiiii

Teşekkür ederim;davet gönderdiğiniz için;saferan...
hosgeldin canım takımın kuralları var gün içinde en az 5 mesaj yazman sart ve yediğin içtigin herseyin bilgisini vericeksin 2hafta deneme süren var..

deniz1984................. 0
mersa ..................... 1
prenses68.................3
meyvenull .................4
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 2
tugba8424 .................6
elerine sağlık tatlım...

meyvenull paylaşım sayılrını sabah bilidremedim kankama kahvaltıya gitmiştim akşam bildirdim bugünkini yine yarın sabah bildiririm öptüm canım

canım sana nasıl uyarsa o sekilde yaparsın benim için sorun değil ..

benim diyet kötü gidiyor kılar kilo vermesine veriyorum ama hiç bişey yapamıyorum bu gün yine sacma sapandı..

sabah beyaz ekmeğe tost 3 minik sosis
öğlen 2 köfte az makarna
aksam daha yok ne yicem bilmiyorum sanırım cabuktan yumurta yapıcam kahvaltı gibi bişiler olcak işte..

meyvenull zeynebi kabul etmişsin kaç kişi giriyoruz yarışa bir haftada

kızlar bu arada ben süper mini bi etek aldım ayy cok seker oldumm face e resim eklicem ordan görürsünüz ama asıl bomba etek kac beden bilim bakalım 36

acayip mutluyum dilimde tatlım şarkısı cosuyorum

hepinize benden ayşe özyılmazel den

Tatlım fır fır aklım,
Tatlım hiç mi yok mu şansım
Çıkmadı daha kırkım
Tatlım sen çal ben oynarım
Tatlım fır fır aklım
Tatlım hiç mi yok mu şansım
Çıkmadı daha kırkım
Tatlım sen çal ben oynarım
Son ki üç dört.

ayy bu sarkı tam benlik yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…