kankacım canım benim hoş geldin aramıza seni seviyorum...
oy kankam gelmiş naber kanka bende kilo çizelgesi yapmaya çalışıyorum ama çok beceriksizim bide sen baksana kontrol panelinde profilimi düzenlede kişisel bilgilerimde imza yeri neresi
hoşbulduk kankam inşallah meyvenull da beni kabul eder aranıza:) kolay gele hepimize inşallah.bende seni kocaman seviyorumm
evet bugün sabah yürüyüşümü yaptım 200 kalori yaktım
sabah kahvaltısı
4 zeytin bir dilim kepek ekmek biraz peynir bol domates salatalık az yapda pişmiş yumurta şekersiz çay
ara öğün yok
öğle bir tabak etli kuru fasülye cacık bir dilim kepek ekmek
ara yarım mandalina
akşam 200 gr kadr fırında hamsi
akşam yürüyüşü 200 kalori yaktım
akşam ara öğün de bir mandalina ve bir elma yemeyi düşünüyorum
sakim bu günkü menüm güzel oldu oh mis mis mis
gitsin kilolar gelsin güzellikler
bugün süper benm kankam baklavaya ve kurabiyeye yok dedi üstelik maşalllahhhh
kabul eder sanada çizelge yapalım mı[/Q
evet yapalım manada..hedefime ne kadar kaldığını bilmek benmde hoşuma gider
kankişim diyet gruplarının olduğu yerde kilo çizelgesi yapma diye bi sayfa var orda adım adım anlatıyor gir bakalım bi oraya
sürekli çalışmak insanı acıktırır tabiki.börek makarna tarzı şeylere dikkat ettiğin sürece birşey olmaz inşallah
kız kız canım sorun yoksana hiç kırılmam.kahvaltısız ben evden çıkmam normalde ama günlerden pazardı ya.geç kalkıyorum bazen ee o saatte yesem eşimle yiyemiyorum.o yüzden mecburen eşimin öğlen kalkmasını bekliyorum kahvaltı için
günaydın kızlar,
bu gün sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım şimdide kahvaltımı yapıp oturdum.
bundan sonra elimden geldikçe ne yersem yazmaya çalışacam belki o zaman utanıp kendimi frenlerim.kahvaltıda biraz abarttımmı bilmiyorum ama hepsini yazıyorum yediklerimin .
kahvaltı:yeşil zeytin ,beyaz peynir labne bal domates salatalık ve en büyük suçum kahvaltıya oturmadan 2 tane burçak bisküi.
bu günlerde anormal derecede tatlı şeyler istiyor canım ve bu istek beni mahvediyor.ama daha sık girip kendimi kontrol etmeye çalışacam.
merhaba bayanlar;
ben sitenize yeni üye oldum diyet gruplarına abone oldum.sizin takıma girmek istiyorum..1.60 boyunda 79 kiloyum.ömrüm boyunca kilo hep başıma dert oldu.şimdi sizinle beraber yani dertdaşlarımla birlikte zayıflamak istiyorum.beni takımınıza alırsanız çok sevinirim.az kalorili günler..
hosgeldin canım takımın kuralları var gün içinde en az 5 mesaj yazman sart ve yediğin içtigin herseyin bilgisini vericeksin 2hafta deneme süren var..Teşekkür ederim;davet gönderdiğiniz için;saferan...
elerine sağlık tatlım...deniz1984................. 0
mersa ..................... 1
prenses68.................3
meyvenull .................4
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 2
tugba8424 .................6
evet bugün sabah yürüyüşümü yaptım 200 kalori yaktım
sabah kahvaltısı
4 zeytin bir dilim kepek ekmek biraz peynir bol domates salatalık az yapda pişmiş yumurta şekersiz çay
ara öğün yok
öğle bir tabak etli kuru fasülye cacık bir dilim kepek ekmek
ara yarım mandalina
akşam 200 gr kadr fırında hamsi
akşam yürüyüşü 200 kalori yaktım
akşam ara öğün de bir mandalina ve bir elma yemeyi düşünüyorum
sakim bu günkü menüm güzel oldu oh mis mis mis
gitsin kilolar gelsin güzellikler
meyvenull paylaşım sayılrını sabah bilidremedim kankama kahvaltıya gitmiştim akşam bildirdim bugünkini yine yarın sabah bildiririm öptüm canım
kankişim diyet gruplarının olduğu yerde kilo çizelgesi yapma diye bi sayfa var orda adım adım anlatıyor gir bakalım bi oraya
sekerlerim sizi görünce pek bi duygulandım minnosum geldi aklımaa bizde sizin gibiydi bıraktı gitti beni kacak gelmesi yakındır sorucam ona hesabını..
kızlar siz takıma renk getirdiniz hakikaten bol paylasımda yapıcaksınız gbi geliyor zaten tuğba artık takımın göz bebeğizeynebide bi yerlere yerlestiririm ben
kankam oldumu? ellerine sağlıkkkkkk
benim diyet kötü gidiyor kılar kilo vermesine veriyorum ama hiç bişey yapamıyorum bu gün yine sacma sapandı..
sabah beyaz ekmeğe tost 3 minik sosis
öğlen 2 köfte az makarna
aksam daha yok ne yicem bilmiyorum sanırım cabuktan yumurta yapıcam kahvaltı gibi bişiler olcak işte..
meyvenull zeynebi kabul etmişsin kaç kişi giriyoruz yarışa bir haftada
tatlım zeynebin gecen cumaki kilosu bellimi eğer biliyorsa cuma yada persembe kilosunu bu hafta listede olur ama bilmiyorsa haftaya listeye alınabilir ancak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?