tskler cnm benim ins ilgilenmeye calisiriz bakalim :44:kızlar size üye davet ettim gelirse ilgileniiin...s-elaleee.....
günaydın kızlarnasılsınız?
tugba bir msn de karşılaşamadık seninle yaticker yapmıssın o mesaja yapıştırdıgın kısmı.yukarda kontrol paneline gir.imza kısmı var oraya yapıştır
canım kontrol paneli dediğin yer nerde ben göremedim de
paylasıma bildiriyorum tatlım kilonu..Canım, hedef kilom tickerımda yazdığı gibi 63 :)
Valla bugün çok yedim yaaa menümü yazıyorum:
Kahvaltı:
Birkaç parça light beyaz peynir + 1.5 kaşık yulaf kepeği
Öğle:
2 salkım üzüm
Ara:
1 küçük kase pirinç pilacı
Akşam:
2 Salkım üzüm
2 dilim ekmek arası peynir(((
Gece :
3 incecik dilim üzerine peynir
(yuh diyorum kendime)
3
meyvenull dünkü pylaşım sayıları bildiriyorum
deniz1984...2
meyvenull...9
prensesperi...9
ben...1
prenses68...
doksanaltmışdoksan...1
bu gün sabah rütin yürüyüşümü yaptım inş z kalorili bir gün geçiririm
canım nerelerdesin bakimmmmmmgünaydın kızlarnasılsınız?
tugba bir msn de karşılaşamadık seninle yaticker yapmıssın o mesaja yapıştırdıgın kısmı.yukarda kontrol paneline gir.imza kısmı var oraya yapıştır
benim dünkü menüm:
sabah yok
öğlen 2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta az peynir zeytin 1 kaşık bal
ara 1 mandalina
akşam fırında karnabahar yogurt
ara 1 kase nar
canım daha cok girmeni bekliyoruz..slm kizlar nasilsiniz bakim meyvem ins bundan sonra daha sik paylasim yapmaya calisiccam bugün oruc degilim sahura kalkamadim o yüzden menüm:
sabah:
2 dilim ekmek peynir salatalik domates biraz bal cay
ögle : yok cünkü sabah baya bi gec oldu simdilik bu kadar ins firsat bulurcam gircem canlarim grsrz öptümmm
kızlar size üye davet ettim gelirse ilgileniiin...s-elaleee.....
slm kizlar aksam napiyosunuz bakim??
ara:elma
aksam:tost ve kahve ictim kizlar sonra biraz kizartma ve 1 tane tavuk but yedim dayanamadim
canım kontrol panelini buldum da imza yerini bulamadım onu nasıl yapcam
selam kızlAR..
nasılsınız diyetler nasıl gidiyor ..
benim berbat gidiyor diyetim malesefki hastane yemekleri cok fena her gün pilav börek vs mutlaka cıkıyor ve sulu yemekler asırı yağlı nasıl olucak bilmiyorum elimden geldiğince dikkat etmeye calısıyorum ama sürekli iş basında olduğumdan cok acıkıyorum..
şimdi gecmise dalayım birazda sizden konusalım...
sana kızmayı istemiyorum ama cok cok cok kızıyorum reyhanım ne bu listenin hali hani sabah kahvaltısı sanki bilmiyorsun kahvaltı yapmayınca vucut kilitlenir ne diyeyim artık sana aksama kadar diyet yapsan nolcak..
bir daha kahvaltıyı atlama canım..
günaydın kızlar,
bu gün sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım şimdide kahvaltımı yapıp oturdum.
bundan sonra elimden geldikçe ne yersem yazmaya çalışacam belki o zaman utanıp kendimi frenlerim.kahvaltıda biraz abarttımmı bilmiyorum ama hepsini yazıyorum yediklerimin .
kahvaltı:yeşil zeytin ,beyaz peynir labne bal domates salatalık ve en büyük suçum kahvaltıya oturmadan 2 tane burçak bisküi.
bu günlerde anormal derecede tatlı şeyler istiyor canım ve bu istek beni mahvediyor.ama daha sık girip kendimi kontrol etmeye çalışacam.
merhaba bayanlar;
ben sitenize yeni üye oldum diyet gruplarına abone oldum.sizin takıma girmek istiyorum..1.60 boyunda 79 kiloyum.ömrüm boyunca kilo hep başıma dert oldu.şimdi sizinle beraber yani dertdaşlarımla birlikte zayıflamak istiyorum.beni takımınıza alırsanız çok sevinirim.az kalorili günler..
Teşekkür ederim;davet gönderdiğiniz için;saferan...
şöyle kendine gel canım.yürüyüşte yapılmıs ohh miss gibitatlı istediğini ara öğün olarak sütlü tatlıyla karşılayabilirsin yada yine ara öğünde 3 tane burçak bisküvi yiyebilirsin.3 tane 100 cal
takımımıza hoşgeldin canımtakım kaptanımız meyvenull oda akşamları burda oluyor.kontejan durumuna göre sana bir cevap verecektir.bu zorlu yolda şimdiden başarılar dilerim
merhaba bayanlar;
ben sitenize yeni üye oldum diyet gruplarına abone oldum.sizin takıma girmek istiyorum..1.60 boyunda 79 kiloyum.ömrüm boyunca kilo hep başıma dert oldu.şimdi sizinle beraber yani dertdaşlarımla birlikte zayıflamak istiyorum.beni takımınıza alırsanız çok sevinirim.az kalorili günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?