Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar size üye davet ettim gelirse ilgileniiin...s-elaleee.....

slm kizlar aksam napiyosunuz bakim??

ara:elma

aksam:tost ve kahve ictim kizlar sonra biraz kizartma ve 1 tane tavuk but yedim dayanamadim

selam kızlAR..
nasılsınız diyetler nasıl gidiyor ..
benim berbat gidiyor diyetim malesefki hastane yemekleri cok fena her gün pilav börek vs mutlaka cıkıyor ve sulu yemekler asırı yağlı nasıl olucak bilmiyorum elimden geldiğince dikkat etmeye calısıyorum ama sürekli iş basında olduğumdan cok acıkıyorum..

şimdi gecmise dalayım birazda sizden konusalım...

Canım, hedef kilom tickerımda yazdığı gibi 63 :)
paylasıma bildiriyorum tatlım kilonu..

bende geceye yuh diyorummmmmmm.......

meyvenull dünkü pylaşım sayıları bildiriyorum

deniz1984...2
meyvenull...9
prensesperi...9
ben...1
prenses68...
doksanaltmışdoksan...1

canım ben sana örnek liste yapayım ona göre devam et.
ellerine sağlık

bu gün sabah rütin yürüyüşümü yaptım inş z kalorili bir gün geçiririm

spor spor spor herzaman derim herseye faydalı..
canım nerelerdesin bakimmmmmm

benim dünkü menüm:

sabah yok
öğlen 2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta az peynir zeytin 1 kaşık bal
ara 1 mandalina
akşam fırında karnabahar yogurt
ara 1 kase nar

sana kızmayı istemiyorum ama cok cok cok kızıyorum reyhanım ne bu listenin hali hani sabah kahvaltısı sanki bilmiyorsun kahvaltı yapmayınca vucut kilitlenir ne diyeyim artık sana aksama kadar diyet yapsan nolcak..
bir daha kahvaltıyı atlama canım..

canım daha cok girmeni bekliyoruz..

kızlar size üye davet ettim gelirse ilgileniiin...s-elaleee.....

tesekkür ederim saferanım yeni üye gelmiyor nedensee :26:

slm kizlar aksam napiyosunuz bakim??

ara:elma

aksam:tost ve kahve ictim kizlar sonra biraz kizartma ve 1 tane tavuk but yedim dayanamadim

tatlım kızartma yasak ki tost yemişssin but yemişsin daha ne doyman gerek bence kızartmada ne oluyor bir daha yeme..

canım kontrol panelini buldum da imza yerini bulamadım onu nasıl yapcam

tatlım kontrol panelinde cizelge var oraya kopyala kaydet dee..

30/10/2011

deniz1984................. 2
mersa ..................... 0
prenses68.................0
meyvenull .................9
bijoux .......................1
PrensesPeri ................9
doksanaltmışdoksan .... 1
tugba8424 .................1

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar canım çok sıkkın bazı ufak tefek sorunlarım vardı ve o yüzden bir kaç gündür giremedim.diyet modundan tamamen uzaklaştım moralim çok bozuk bunları utanarak yazıyorum zayıflama yarışındayız ama ben kendimi kontrol edemiyorum.sürekli kendimi aç hissediyorum.ciddi yardıma ihtiyacım var ne yapacam bilemiyorum.kendimi kontrol edemediğim içinde buraya hiç bişey yazamıyorum.

günaydın kızlar en güzel gün bizlerin olsunn

bu gü diyetacısından herkesin cok güzel geçirmesini istiyorum cumaya cok az kaldı dökülmeyelim hadi bakalım cumaya süper sekilde yazdıralım adımızı

mersacım sen takımdan uzak kaldıkcada yiyorsundur sıkıntılarını bizlerle paylasa bilirsin rahatlarsın biraz olsun tatlım takımdan sakın uzak kalma bu seni daha kötü yapacaktır kilo aldınmı vermesi cok zor bunu en iyi sen bilirsin...

günayydınnnn kızlar nasılsınız?

tugba seni aşağıda görüyorum.sağ yukarıda kontrol paneli var oraya tıkla canım.sol tarafta ayarlarım var.altında profil düzenle var ona tıkla.yeni sayfada Kişisel Bilgiler kısmında imza var.oraya imzanın kopyaladıgın kısmını yapıştır.hani dün mesaja yapıştırmıssın ya onu.en aşağıda değişikliği kaydet de.olması lazım

sürekli çalışmak insanı acıktırır tabiki.börek makarna tarzı şeylere dikkat ettiğin sürece birşey olmaz inşallah

kız kız canım sorun yok sana hiç kırılmam.kahvaltısız ben evden çıkmam normalde ama günlerden pazardı ya.geç kalkıyorum bazen ee o saatte yesem eşimle yiyemiyorum.o yüzden mecburen eşimin öğlen kalkmasını bekliyorum kahvaltı için

günaydın kızlar,
bu gün sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım şimdide kahvaltımı yapıp oturdum.
bundan sonra elimden geldikçe ne yersem yazmaya çalışacam belki o zaman utanıp kendimi frenlerim.kahvaltıda biraz abarttımmı bilmiyorum ama hepsini yazıyorum yediklerimin .
kahvaltı:yeşil zeytin ,beyaz peynir labne bal domates salatalık ve en büyük suçum kahvaltıya oturmadan 2 tane burçak bisküi.
bu günlerde anormal derecede tatlı şeyler istiyor canım ve bu istek beni mahvediyor.ama daha sık girip kendimi kontrol etmeye çalışacam.

merhaba bayanlar;
ben sitenize yeni üye oldum diyet gruplarına abone oldum.sizin takıma girmek istiyorum..1.60 boyunda 79 kiloyum.ömrüm boyunca kilo hep başıma dert oldu.şimdi sizinle beraber yani dertdaşlarımla birlikte zayıflamak istiyorum.beni takımınıza alırsanız çok sevinirim.az kalorili günler..

şöyle kendine gel canım.yürüyüşte yapılmıs ohh miss gibi tatlı istediğini ara öğün olarak sütlü tatlıyla karşılayabilirsin yada yine ara öğünde 3 tane burçak bisküvi yiyebilirsin.3 tane 100 cal

takımımıza hoşgeldin canım takım kaptanımız meyvenull oda akşamları burda oluyor.kontejan durumuna göre sana bir cevap verecektir.bu zorlu yolda şimdiden başarılar dilerim

deniz1984................. 0
mersa ..................... 1
prenses68.................3
meyvenull .................4
bijoux .......................0
PrensesPeri ................3
doksanaltmışdoksan .... 2
tugba8424 .................6

prenses zeynep benim okuldan öğretmen arkadaşım onu da meyvenulla ben söylemiştim paylaşım güzel yapar ve azimlidir takımımızı zirveye taşımada çok yardımcı olacaktır öptüm seni

kankacım canım benim hoş geldin aramıza seni seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…