Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tarti sonucun da harika gorunuyooo
Ohh süper ilk hafta olunca ödemler de gitmiş insallah hep boyle eksiler gorursun
Artilarin en kisa zamanda eksiye donusur insallah Ramazan ayinin ilk haftasi genelde benimde dengeler bozuluyor. Ama moralleri bozmayalim son gaz diyete devam Arrietty_ sedulu H3RA_
Gecen hafta : 60.4
Bu hafta 59.6
Fark: 0.8
Yuzde: 1.324

Eki Görüntüle 2826781
Bak hemde benden daha iyi gormussun iste 5 ile baslayan kilolari goreceksin demistim harika gidiyorsun
Geçen cuma: 62.3
Bugünkü kilo: 61.5
Fark: 0.8
Yüzde: %1.28
Hedef: 60.9
Eki Görüntüle 2826804
Dayanamadım tartıldım, eksi çıkınca da gönderdim kızlar.

Arrietty_ sedulu H3RA_
Cok iyi gidiyorsun 5 ile baslayan kilolara artik cok yakinsin
Geçen hafta kilo: 60.7
Bu hafta kilo: 59.8
Fark: 0.9
Yüzde: 1.48
Hedef:59.0

Bu hafta 59 u ucundan da olsa gordum ya cok sükür
Eki Görüntüle 2826809
Aferin bana yaa 5 leri gordum sonunda kendimi tebrik etmesem olur mu hic (klasik koç burcu)
İste en guzel mezuniyet
Merhaba,
Geçen hafta: 75.3 kg
Bu hafta: 74.4 kg
Fark: 0.9 kg
Yuzde: % 1.195
Hedef: 74 kg

Bu kadar kilo vermeyi beklemiyordum, tarti beni şaşırttı

Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eki Görüntüle 2826816
Ozzy balll gibi de kilo vermissin iste sasirma basariyorsun
Esleriniz hayirli olsun canlar haftaya darisi basima

Oooohhhhh mezunum artık

stitch bu hafta beraber eşiz hayırlı olsun
Mezuniyetin icin tebrikler esim, son haftayi bireysel birincilik ile mi kapatacaksin yoksa, ne sahane bir eksi boyle dusuk kiloda
umarim sana sporlarinda yetisebilirim bu hafta, o sorunlu gobekten bende de var
36 bedenken bile vardi, dogum sonrasi 5aylik hamile kadar gobegim kaldi gitmiyor

Selam kizlar. Tartim bekledigimin altinda ya kesinlikle kabul ermiyorum o kadar kabak kemirdim duzensizlikten sanırım. Neyae biraz daha dursun da paylasirim artik.
Bu arada @Alys ortak olmusuz guzel bi haftamiz olsun insallah
Orucluysan biraz daha bekle bence en gercegi iftara yakin kilondur. Sanirim bildirim İÇin 5 e kadar süremiz var.

Ah yavruummm ne tatli

Yaaaa evet dimi ya bende de miband var. Ben de bana öyle geliyor diye düşünüyordum. Saymıyor her zaman

O zaman bu hafta bol bol karın çalışalım. Chloe nin abs videolarından yapıyorum ben 10 dk oluyor genelde videolar arka arkaya 3 tane bile yapsan biraz etki eder gibi deneyelim mi ?

Yaaaa evet dimi ya bende de miband var. Ben de bana öyle geliyor diye düşünüyordum. Saymıyor her zaman
Evet
Benim yurume bandi adim sayiyor
Dun yine temizlik yaptim ciktim yurume bandina
30dk olmus saat 1500 diyor yurume bandi 4bin küsür

Son düzenleme:
O zaman bu hafta bol bol karın çalışalım. Chloe nin abs videolarından yapıyorum ben 10 dk oluyor genelde videolar arka arkaya 3 tane bile yapsan biraz etki eder gibi deneyelim mi ?
Ben de downdog HIIT uygulamasindan core yapiyordum ama chloe denemedim hic, varim, bana link atabilir misin

Kilo bildirimim, dunku durdurulamayan aclik baltaladi beni, yoksa 69.5 gormustum ben bu hafta tartida
gecen hafta 70.50
bu hafta 70.45
sabit sayiliyor di mi kaptanim, min 100gr olamsi gerekiyor eksi/arti diyebilmek icin sanirim diye hatirliyorum Arrietty_

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-04-16 at 11.22.36.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
booty suan cok focusum degil ama diger ikisini hergun yaparm ben de o zaman
onun harici ben de 1saat-45dk tenis planliyorum kortu bos bulabildigim ve yagmursuz oldugu gunler ki ikisi de zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…