lower abs videosu tamamBu ay incelmem lazımyaz geliyor tenis çok güzel olur ya her bölge çalışıyor o sporda
kaptanim regl oldum dun, bir de dunku menu kotu beni boyle yapti bu hafta.. haftaya hedef 68.9Yani yuzde hesabi yapip yine 4 hafta boyunca kimin yuzdesi ne durumda diye bakiyorum
senin ilk 3 hafta boyle
stitch 2,063 0,556 0,56
sonda bisey yok galiba sabit cikmistin
Gecen haftadan duraklama olmus diye algilaya biliriz bu durumu
Frkli seyler yapmali veya yediklerini bir gozden gecir istersen
allahim sana geliyorum, spor listesinde ust siradakiler tartida da kesinlikle faydasini goruyorCuma :58.5
Bu Hafta : 57.2
Fark : 1.3
Yüzde: 2.222
Tebrikler kaptanımOooohhhhh mezunum artık
723. Etap Eş Listesi
E English_teacherrr @Asi Matmazel
Arrietty_ @sadece_ben
Melegimkorusun rockandroll
sedulu stitch
@Emeeelll @noram
Alys @Serina08
Hepiniz için verimli bir etap olsun kızlar
Bende aynısını diyecektim kız @Serina08 beğenmediğin bumu diye hahabegenmedigin rakam bu mu
tebrikler.
Daha fazlsdini ummustum nedensebegenmedigin rakam bu mu
tebrikler.
Valla bende artık inmek istiyorum bu kilodan 7 leri gormustum ben ya. Izin beni perisan ettiBende aynısını diyecektim kız @Serina08 beğenmediğin bumu diye hahatebrik ederim maşallahın var ben o kilo ya gelsem ah
Ahaha aynı demi ama ben 1 kilo olunca beğeniyorum kız gr gr olunca canım sıkılıyo
Izne cikan kilo aliyor
Demedi demeyin
Toparlayin kendinizi. Bahaneler arkasina saklanmayin..
Bende hollywood ile vedalasacagimben 800 gr verdim, odullerden odul begenmekle mesgulum su anda
bana layik odul yok ama,
hem ellileri gormusum falan
Yaa bende ödül ne yapsam diye düşünüyorum da bulamadım ay tatlı mı yesem acababen 800 gr verdim, odullerden odul begenmekle mesgulum su anda
bana layik odul yok ama,
hem ellileri gormusum falan
Cok guzel tarif buldum benYaa bende ödül ne yapsam diye düşünüyorum da bulamadım ay tatlı mı yesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?