evet belli 79 kilo bu arada mini etek olayına bayıldım bende merak ettim resmini face ne bende görebilirmiyim acaba
canım benim adresim özel sebeplerden dolayı aramaya kapalı sen bana adını gönder ben sana davet göndereyim :))
zeynep bu hafta listede
hedefinide persembe kiloyla bildır canım yazalim listeye ..
hedefi 60 canım eklersin sen benim face mail adresim tugba_8424@mynet.com ekle bekliyorum
canım ben seni ekleyemedimmm((
yani bulamadım mailden arama yapmayı bilmiyorum..
canım dışardan seni kimse ekleyemiyor onuda açarsan ekleyebileceğim
actım cnaım bi daha denesene..
sekerlerim sizi görünce pek bi duygulandım minnosum geldi aklımaa bizde sizin gibiydi bıraktı gitti beni kacak gelmesi yakındır sorucam ona hesabını..
kızlar siz takıma renk getirdiniz hakikaten bol paylasımda yapıcaksınız gbi geliyor zaten tuğba artık takımın göz bebeğizeynebide bi yerlere yerlestiririm ben
Allah kavuştursun diyelim ozaman kaptanım.. bol bol bilgilerimizi paylaşıp bol bol kalorilerimizi vereceğiz inşallah.
ben nereye yerleşecem onu anlamadım ama:)
kızlar bu arada ben süper mini bi etek aldım ayy cok seker oldumm face e resim eklicem ordan görürsünüz ama asıl bomba etek kac beden bilim bakalım 36
tebrik ederim kaptanım.bende istiyorum o 36 beden etekleri giymeyi:))dolabımda giyilmeyi bekleyen 36 bedenler bekleyin ben geliyorummmmmm
bugün kahvaltıda;2dilim ekmek,4 zeytin,2 dilim peynir,bol salata,2çatal helva yedim.
öğlen;kurufasulye,cacık ve 1 dilim ekmek
ara;mandalina ve 1 baklava
akşam:1 içli köfte,yarım kase etli nohut,1 biber dolma ve yarım kase yoğurt yedim.kapattım günümü şu an.
42 dakika 6.3 te yürüdüm.10 dakika bisiklet ;50 mekik ve ağırlık calışmaları yaptım kollarda120 tane farklı farklı
bugün kahvaltıda;2dilim ekmek,4 zeytin,2 dilim peynir,bol salata,2çatal helva yedim.
öğlen;kurufasulye,cacık ve 1 dilim ekmek
ara;mandalina ve 1 baklava
akşam:1 içli köfte,yarım kase etli nohut,1 biber dolma ve yarım kase yoğurt yedim.kapattım günümü şu an.
42 dakika 6.3 te yürüdüm.10 dakika bisiklet ;50 mekik ve ağırlık calışmaları yaptım kollarda120 tane farklı farklı
kanka çok yemişsin akşam ne o içli köfteleri ben sana yeme demedim mi yine mi yedin onları sen bakayım
tuğba sen bilirsin söyle canım zeynep hepmi yiyor bunları..
bence ceza verelim zeynebe o cezayı yerine getirsin..
ne versekk kii
Allah kavuştursun diyelim ozaman kaptanım.. bol bol bilgilerimizi paylaşıp bol bol kalorilerimizi vereceğiz inşallah.
ben nereye yerleşecem onu anlamadım ama:)
kanka seni meyvenull takımın spor salonuna yerleştirecekmiş
yok kaptan dikkat eder aslında ama dalgınlığına gelmiştir o çok bilinçlidir diyet konusunda
hmm öyle diyorsun demek tamam ozaman..
zeynep canım sen daha alısamadın takıma tuğba yerine bol bol konusuyor
kız sana ceza vermekden bahsediom huuuuu:90::90:
kanka çok yemişsin akşam ne o içli köfteleri ben sana yeme demedim mi yine mi yedin onları sen bakayım
zeyno nerelerdesin hadi çık meydane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?