10 gun once aldik degil mi ölcüm daha?
istersen ölc ama söyleme bize :))
Veya bekle 2 haftacik. Ne kalmis mayisa
Wc problemi bende de oluyor. Kuru kayısı kâr etmiyor.Yaa ben bu hafta vere vere 100gr verdimiftarda abartmadım, ara öğün meyve yaptım. Ramazan öncesi hızlandırma diyeti yaptım sonuç bu gerçi kabızlık var sahurda ilk 2 kuru kayısı yedim suda bekletilmiş ama fayda etmedi olmadı iftara da aynısını yapayım. Allahım yaa alırken çok kolay verirken gıdım gıdım
Arrietty_ sedulu H3RA_
Gecen hafta : 60.4
Bu hafta 59.6
Fark: 0.8
Yuzde: 1.324
Eki Görüntüle 2826781
Geçen cuma: 62.3
Bugünkü kilo: 61.5
Fark: 0.8
Yüzde: %1.28
Hedef: 60.9
Eki Görüntüle 2826804
Dayanamadım tartıldım, eksi çıkınca da gönderdim kızlar.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Geçen hafta kilo: 60.7
Bu hafta kilo: 59.8
Fark: 0.9
Yüzde: 1.48
Hedef:59.0
Bu hafta 59 u ucundan da olsa gordum ya cok sükür
Eki Görüntüle 2826809
Merhaba,
Geçen hafta: 75.3 kg
Bu hafta: 74.4 kg
Fark: 0.9 kg
Yuzde: % 1.195
Hedef: 74 kg
Bu kadar kilo vermeyi beklemiyordum, tarti beni şaşırttı
Arrietty_ H3RA_ sedulu
Eki Görüntüle 2826816
Eki Görüntüle 2827100
Geçen hafta 62.35
Bugün 61.75
Fark 600 gr
% 0.962
Hedef 61.50
Arrietty_ sedulu
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.95
250 gr
%0.372
Daha sahurun ustunden 12 saat bile gecmediginden 100 gr fazla geldim dunden
Merhaba canım hiç olur mu öyle şey bi geçici bir süreçArtilarin en kisa zamanda eksiye donusur insallah Ramazan ayinin ilk haftasi genelde benimde dengeler bozuluyor. Ama moralleri bozmayalim son gaz diyete devam
Estağfirullah canımcahiliyetimi mazur gorun,
bu asure yaptigimiz sey degil mi karabugday, diyete uygun mu o ???
Deneyeyim kızlar yine suya kayısı koydum aç karnına zeytinyağ içebilirsem deneyeyim çörek otu yağı var o işe yarar mı acaba?yok senin hic kacamagin falan,
wc problemidir ya gecicidir,
benim sirkeden denesene sen de, o da sindirimi kolaylastiriyor. Ozellikle iftar sahur arasi iyi olabilir.
İftar sonrası en az 30dk yaptım bir tek dün uyuyakaldım. Bugünde biraz önce yaptım sporu aç karnına. Yapabilirsem iftar sonrasında adımlama yaparım. Bir haftadır adamcağızıma tatlı bile yapmamıştım yaparsam yerim diye biraz önce sinirden gidip süt helvası yaptımKabizlikdir senin derdinde
sporlar ne alemde?
Yani soyle bakinca 1 hafta 100 gr vermissin yine
Melegimkorusun 0,152 1,824 -0,155 1,082
sonra guzel eksi gelmis
sonra 100grlik arti
ardindan yine guzel eksi
Bu demek ki haftaya cok guzel eksi gelecek
Deneyeceğim canım saolWc problemi bende de oluyor. Kuru kayısı kâr etmiyor.geçen gün sahurda kuru kayısı ve kefir tüketmiştim, o gün çıkabildim. Dün de grupta H3RA_ yazmıştı galiba, iftardan önce 2 kaşık zeytinyağı için diye. İçebilirsen bi deneyebilirsin.
Bende bi görebilsem 69 u.belki biraz.motive olabilirim .Kaptanim 12:30da ilk ogunu yedim, sonrasi tenis de oynayinca cok aciktim. Burada olmasam aksam menusu kat kat fazla olurdu, yoksa ac uyudum resmen aksam. umarim bugun 12:30a kadar dayanabilirim ilk menu icin, yarin cuma, ptesi 69u gorunce cok motiveyim bu hafta
Ben haldesin çukuruna düştüm kaptanim. Artı gelmekten iyidir.Kizlar tebrik ederim
Güzel eksiler var
Eksiler oldugu gibi ufak artilarda var.
Hatayi nerde yapiyorsunuz,eksiginiz neler bir gözden gecirip buraya yazmanizi bekliyorum.
Tüm haftalik menü paylasiminizi alintilayip sorgulayin kendinizi
Isim vermeme gerek yok
Ama En gec haftasonu yapilmamis ise,ifsa ederim sizi
Evet beni de deli ediyor.Evet
Benim yurume bandi adim sayiyor
Dun yine temizlik yaptim ciktim yurume bandina
30dk olmus saat 1500 diyor yurume bandi 4bin küsür
Senin huawei n markası filan ne kaptanim?H3RA_ kaptanim
Gittim saatimi aldim sarj ettim. Taktim
Otekini gormesin gozum birdaha
Ama simdi onda 4bin küsür adimim var ya. Ona uzuldum. Yurume bandindayim simdi. Bari 10bin adim yapayim
Kaptanım seninle eş olmak bana çok büyük sorumluluk hissettirdi. Bu ara Ramazan dolayısıyla sanırım pek aktif olamıyorum yani çok gücüm olmuyor. Evet online eğitime geçtik hem kendim hem kızımın dersleriyle zaman hızlıca akıp geçiyorS sadece_ben es olmusuz simdi gordum
Aktif olmani bekliyorum :)
Neler yapiyorsun ? Online egitim veriyorsun sende simdi degil mi?
Kusura bakma kaptanım ben anca tartışıp attım keşke tartılmasaydım şimdi hem aç hem üzgünüm
Ayyy ben de aynı durumdayım. Hem benim hem kızımın online derslerimiz var. Evden ders anlatmak da ayrı bir olay zaten.Kaptanım seninle eş olmak bana çok büyük sorumluluk hissettirdi. Bu ara Ramazan dolayısıyla sanırım pek aktif olamıyorum yani çok gücüm olmuyor. Evet online eğitime geçtik hem kendim hem kızımın dersleriyle zaman hızlıca akıp geçiyor
Ayy eşim E English_teacherrr hayırlı olsun kuzum ikimiz içinde bu hafta beslenme düzenimi değiştiricem meram etmeAsi Matmazel hadi hayırlı olsun eşim güzel bir hafta olsun bizim için çok az yersen kızarım ona göre
Kacamak mi yapiyon kizp
Ahahha yaptıgımda yazıyom ya. Az yıyon dıyon sen benden az yıyon daha cok verıyonSaka bir yana. Hareket etmelisin güzelim sende.
Yani gitmeme sebebi odur artik. Az yiyorsun diyoruz yok diyorsun :)
Ozaman sporu cogalt
Bak menu guzel oluncada gıtmeyebılıyor demekHalbuki menulerin cok guzeldi bu hafta
2biskuvi sebep degildir.Kabizlik sebep olabilir evet
Sabah ilk is kahve veya limonlu su veyaa 1 yk zeytinyag ic bakalim etkisi olacak mi
Sende bana kızabilirsin tabiki canımAyy eşim E English_teacherrr hayırlı olsun kuzum ikimiz içinde bu hafta beslenme düzenimi değiştiricem meram etmeher yanlışımda kız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?