Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

az kalsın bende bugün bırakıyordum. -500 çıkınca az geldi acaba araya yumurta orucu katıp sonra sil baştan mı yapsam dedim. ama 3. haftayı tamamlama kararı aldım.
Ama Ilk hafta cok guzel verdin
Yavaslamasi gayet normal degil mi. Hatta - 500 az degil ama yediklerimize gore tabii hayal kirikligi

ayran mi cacik mi kararsizim su anda
ben sarimsak basmassam bir seylere rahat edemiyorum
benim yaptigim cacigi icen ay tansiyonum dustu deyip yatiyor yerlere
Cacigin icine birgun haslanmis karabuğday ekle. Cok guzel oluyor
Oglum onsuz Cacik yemiyor

Ayran olsun ayran

Ama Ilk hafta cok guzel verdin
Yavaslamasi gayet normal degil mi. Hatta - 500 az degil ama yediklerimize gore tabii hayal kirikligi
aslında mantıklı açıklaması benim atlama sınırında olduğum. bu barajı aşarsam yine hızlanacak. ama evet az olunca hayal kırıklığı oluyor. ben bu azlığı 60-70 arasında bekliyordum.

aslında mantıklı açıklaması benim atlama sınırında olduğum. bu barajı aşarsam yine hızlanacak. ama evet az olunca hayal kırıklığı oluyor. ben bu azlığı 60-70 arasında bekliyordum.
Bence pes etme. Az kaldi. Son haftan degil mi?
Ben yaptigim sporlar icin yediklerim az hollywood da. Uymuyor o yuzden
Ama sasirtmak icin iyi oldu.

az kalsın bende bugün bırakıyordum. -500 çıkınca az geldi acaba araya yumurta orucu katıp sonra sil baştan mı yapsam dedim. ama 3. haftayı tamamlama kararı aldım.
Sakın ha bırakma ceydoş o kadar emek verdin resmen aç geziyosun . bu diyeti tamamla da normal düzene dön bence canım sağlıklı

Aaa acaba nedir nedir tarif isteriz
Yabanci tarif ama pek onemli degil o

Birde cok guzel bir bayan in hesabini buldum. 150 kg ile baslamis. 90 kg vermis
Onda da cok guzel tarifler var. Turk kendisi

Cacigin icine birgun haslanmis karabuğday ekle. Cok guzel oluyor
Oglum onsuz Cacik yemiyor

Ayran olsun ayran
Onunla detoks diyet te yapıyolar duymuşmuydun canım cacık lı karabuğday akşam yemeği olarak yeniyomuş sadece

Bence pes etme. Az kaldi. Son haftan degil mi?
Ben yaptigim sporlar icin yediklerim az hollywood da. Uymuyor o yuzden
Ama sasirtmak icin iyi oldu.
Sakın ha bırakma ceydoş o kadar emek verdin resmen aç geziyosun . bu diyeti tamamla da normal düzene dön bence canım sağlıklı
yok bu haftadan sonra 1 hafta daha var. ben derim ki bu haftayı tamamlayayım. sonra duruma bakayım. eğer yine az olursa araya dediğim gibi bir yumurta katıp. yeniden buna döneyim. eğer durduysa sürdürmenin anlamı yok vücut şaşırtma yapmam gerekecek. offf yumurtayı da bir özledim ki sormayın. yumurta = ceydos

Mmm çok güzel ve kalorisi düşük harika görünüyo denerim ben bunu
Bu bayanı bende yeni keşfettim takibe aldım harika vermiş ve çok güzel deneyimlerini paylaşıyo takdir edilecek bir değişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…