Aşure yenmez mi kaptanım. Burnuma koktu oruçlu oruçlu. Aşureyi forumda kim andıysa yapsın dağıtsın tüm grubaO mu bilmem
Asure yemedim, yapmadim
Aşure yenmez mi kaptanım. Burnuma koktu oruçlu oruçlu. Aşureyi forumda kim andıysa yapsın dağıtsın tüm gruba
iki adımsayarıda paylaş canım, 4.000 adım ziyan edilmeyecek kadar fazla bence.H3RA_ kaptanim
Gittim saatimi aldim sarj ettim. Taktim
Otekini gormesin gozum birdaha
Ama simdi onda 4bin küsür adimim var ya. Ona uzuldum. Yurume bandindayim simdi. Bari 10bin adim yapayim
Huawer band 4 ismi canimEvet beni de deli ediyor.
Senin huawei n markası filan ne kaptanim?
Ona bakıyım ben de bi.
Nasıl canım çekti kokusu geldi burnuma. Bende çok sever ve güzel yaparım. Meyveleri bol olacak, her birinin kokusu gelecek burnuna, arada kıtır kıtır fındıklar offBak yapmayi bildigim nadir tatlilardan.
Varyemez e bile fark atabilirim
O zaman Herkese benden asure,
Bugdagi bol, suyu bol, sekeri az
Bi de su kucuk uzumleri bol.
Herkes benim sevdigim gibi yesin
Yani bir bosluk bulmak lazimKaptanım seninle eş olmak bana çok büyük sorumluluk hissettirdi. Bu ara Ramazan dolayısıyla sanırım pek aktif olamıyorum yani çok gücüm olmuyor. Evet online eğitime geçtik hem kendim hem kızımın dersleriyle zaman hızlıca akıp geçiyor
UzulmeKusura bakma kaptanım ben anca tartışıp attım keşke tartılmasaydım şimdi hem aç hem üzgünüm
Ya birrraak ceylan bu isleriAhahha yaptıgımda yazıyom ya. Az yıyon dıyon sen benden az yıyon daha cok verıyoncok nasıl yıyım artık oruc tutuyoz. Spordan olabılır evet ona katılıyorum. Ama en azından artı çıkmıyorum artık. 200-300 gıdıyo napalım hıc gtmemesınden ıyıdır.
Bak menu guzel oluncada gıtmeyebılıyor demekkendımı avutayım
Tamam canimGeçen hafta 86.8
Bu hafta 85.7
Fark -1.1
Arrietty_ sedulu H3RA_
kaptanım özür dilerim geciktim. Bugün kayın validem ve kayınbabam geldiler memleketten bayramda dahil bizdeler ben bu şekilde ne spor yapabilir ne de buraya vakit ayırabilirim. Bayramdan sonrasına kadar izin almak istiyorum kaptanım bayramdan sonra Allah nasip ederse aynı şekilde devam ederim olur mu
Kesin ondaniki adımsayarıda paylaş canım, 4.000 adım ziyan edilmeyecek kadar fazla bence.
ya acaba ondanmı geçen tempolu yürüyüşte adım sayılarımız birbirinden çok farklıydı
Yok kaptanım diyet devam Allah’ın izniyle daha hedefe çoookkk varrr ara ara girer baktım sizlere çok alıştım çok ayrı kalamam zaten gitsinler herkes ben yine burdayımTamam canim
Izindesin ama buraya yazmama izni.Yoksa diyete aynen devam etmeni bekliyorum.
Hic canim cekmediNasıl canım çekti kokusu geldi burnuma. Bende çok sever ve güzel yaparım. Meyveleri bol olacak, her birinin kokusu gelecek burnuna, arada kıtır kıtır fındıklar off
Tutacam bananeeeYa birrraak ceylan bu isleri
az ver daha iyi evet. Spordan kaybin senin birde
rock ile bir tutma kendini
Yaziyom ama sedu dan izin istedimTutacam bananeeeolsun kız ben alıstım. Valla en azından 200-300 gıtsede razıyım aylarca sabıt kalıyordum
Sen bunhollywoodu oruca nasıl uydurdun
Ayrıca bir dıger sorum ,, sen menu yazmıyon mu kaptan
Hiç canım çekmedi tabi çekmez insanın karnı tok oluncaNasıl canım çekti kokusu geldi burnuma. Bende çok sever ve güzel yaparım. Meyveleri bol olacak, her birinin kokusu gelecek burnuna, arada kıtır kıtır fındıklar off
Allah bilir neler gömdünHiç canım çekmedi tabi çekmez insanın karnı tok olunca
Saat 17.00 den önceAllah bilir neler gömdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?