Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O mu bilmem
Asure yemedim, yapmadim

kendini bugun nereden atmayi dusunuyorsun
secenek sunayim tercihin yoksa.

kiz sekerini saymazsak asure en diyete uygun yiyecek diyebiliriz.
sekerini sayarsak da yine de kotunun iyisi diyebiliriz.

Aa ben
Türk Cayi senede 2-3 icersem iyidir

ahaha,
simdi bizim bir damat var,
geldi tanismaya, iste sohbet falan derken cay geldi haliyle, damat dedi ki ben cay almayayim,
ortam bir sessizlesti, ne demek cay almayayim yani (sen ne hakla....)
sonra fisildasmalar (cay icmiyormus, hic mi icmiyormus, nasil yani falan )

neyse en sonunda noktayi dedecigim koydu, bir bardak iceceysin, gorecegim, ondan sonrasini sen bilirsin damat,
neyse damat 1 bardak cayini icti, kizi verdik.

Damati cok iyi anliyorum
Ne yapsin aliskanlik degilmis :))

Bizim evde her aksam olurdu ama hic alakam yoktu.
Evlenincede cok nadir iste. Türkiyede iken de artik kahvalti da bana cay bardagi gelmiyor

Damati cok iyi anliyorum
Ne yapsin aliskanlik degilmis :))

Bizim evde her aksam olurdu ama hic alakam yoktu.
Evlenincede cok nadir iste. Türkiyede iken de artik kahvalti da bana cay bardagi gelmiyor

yok anliyorum saka bir yana,

eskiden cok onem verilmezdi cocuklara, sekerli cayi verirlerdi, biz de oyle alistik, yoksa nerede alisacaksin,
alisti mi da zaten bagimlisi oluyorsun.

ama tabi degisik geliyor icmeyen birini ilk gordugunde,
ben hala esime arada diyorum; dusunebiliyor musun, bu dunyada cay icmeyen insanlar var diye, ne kadar enteresan dimi diyorum,
evet diyor

Yaa ben bu hafta vere vere 100gr verdim iftarda abartmadım, ara öğün meyve yaptım. Ramazan öncesi hızlandırma diyeti yaptım sonuç bu gerçi kabızlık var sahurda ilk 2 kuru kayısı yedim suda bekletilmiş ama fayda etmedi olmadı iftara da aynısını yapayım. Allahım yaa alırken çok kolay verirken gıdım gıdım

yok senin hic kacamagin falan,
wc problemidir ya gecicidir,
benim sirkeden denesene sen de, o da sindirimi kolaylastiriyor. Ozellikle iftar sahur arasi iyi olabilir.

Kabizlikdir senin derdinde
sporlar ne alemde?

Melegimkorusun
0,152​
1,824​
-0,155​
1,082​
Yani soyle bakinca 1 hafta 100 gr vermissin yine
sonra guzel eksi gelmis
sonra 100grlik arti
ardindan yine guzel eksi
Bu demek ki haftaya cok guzel eksi gelecek

Arrietty_ ben olcume cok heyecanliyim, boyle bir incelme var yani belli de yine de olcmeye tirsiyorum ya bana oyle geliyorsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…