Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kabakli omletin tarifini alsak
tereyağı kullanacaksan yarım yemek kaşığı zeytin yağı kullanacaksan 1 tatlı kaşığı kadar yağa 1 kabağı soyup rendele pişir kabak önce suyunu salacak sonra böyle pişip lapa gibi olcak.Üstüne 2 yumurtayı çırpıp içine istediğin baharatları ekleyip dök.Ben karıştırıyorum menemen gibi.Yumurtasını tam pişmiş seviyorum ama sen omlet gibi de yapabilirsin.O kadar tok tutuyor ki.

Gunaydin kizlar
Bugün kontrol tarti günü

Ilk bildirim benden gelsin
Cuma 57.20
Bugun 57.20
Fark 0

Baya spor yaptigim icin galiba
O yuzden arti ciksada takilmayacaktim
Günaydın kaptancım dayanamadım gene de bildirim yapayım dedim
Cuma 67.5 kg
Pazartesi 66.6 kg

Eklentiler

• 20210419_074451.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 23
Yarından itibaren daha aktif olacağım, geçmişe düzenli bir şekilde bakamadım, ama termal taytla ilgili olan yazışmalara denk geldim. Galiba ben de t li siteden bir ürün alacağım
Bende thermal tayt almıştım 72 kg iken bu düyetten sonra bol gelmeye başladı ara ara giyyiorum bende yürüyüş yaparken güzel terletiyor
Ben birde giymeden selülit kremi sürüp giyiyordum

Aslinda ideal kilo araligindasin.
Veya vucudu sasirtmak gerek.
+200gr fazla degil. Ve beslenme seklin guzel
Dr ile görüştüm şimdi kilo verme durumu ayda 1 kg düştü fakat ideal kilo 60kg görünüyor bu kiloya inene kadar bu şekilde beslenirsem kg verme devam ediyormuş

Sporlar ve menu guzel
Vanilyali top dondurma haric. Cuma veya Cumartesi yemis olsan sorun olmazdi
sedulu nun tablolarinda olsun gözün mutlaka. Gün icinde halledersin cezani
Seninde günün gayet guzel gecmis
Su az. Ona care bulmaliyim Bende
Gecmis olsun. Birsey mi dokundu acaba?
Menu guzel
Afiyet olsun
Mercimek corbasi cok diyecektim ki, diyetisyen ekmek yerine degisim yapabilecegini dedigi geldi aklima
Selam kizlar, bugün çok fena geçti, yarın toplu menümü yazicam
Bugün spor yapamadım, sadece yürüyüş var, 7543 adım, 226 puan
Aman Allahim. Bu gozler ne gorecek acaba
Afiyet olsun
Kucuk dilim olsaymis yulafli kek

Afiyet olsun
Umarim rahatsiz etmemistir mideni

Yani elbet Direnc kilonu kiracaksin,
Cunku beslenme seklin cidden iyi
Sporda guzeldi dun
Aynen azimle devam vallaha bu diyete uymama eşim vesile biraz rahatsızlığı vardı beslenme ile tüm ilaçlardan kurtuldu şimdi herkes soruyor sen niye bu diyeti yapıyorsun hasta değilsin diyorlar bu beslenme artık yaşam tarzı oldu anlatamıyorum ayrıca insan kg verdikçe çok mutlu oluyor bunu da tabii anlatamıyorum iyi ki bu forum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…