tereyağı kullanacaksan yarım yemek kaşığı zeytin yağı kullanacaksan 1 tatlı kaşığı kadar yağa 1 kabağı soyup rendele pişir kabak önce suyunu salacak sonra böyle pişip lapa gibi olcak.Üstüne 2 yumurtayı çırpıp içine istediğin baharatları ekleyip dök.Ben karıştırıyorum menemen gibi.Yumurtasını tam pişmiş seviyorum ama sen omlet gibi de yapabilirsin.O kadar tok tutuyor ki.Kabakli omletin tarifini alsak
Günaydın kaptancım dayanamadım gene de bildirim yapayım dedimGunaydin kizlar
Bugün kontrol tarti günü
Ilk bildirim benden gelsin
Cuma 57.20
Bugun 57.20
Fark 0
Baya spor yaptigim icin galiba
O yuzden arti ciksada takilmayacaktim
Bende thermal tayt almıştım 72 kg iken bu düyetten sonra bol gelmeye başladı ara ara giyyiorum bende yürüyüş yaparken güzel terletiyorYarından itibaren daha aktif olacağım, geçmişe düzenli bir şekilde bakamadım, ama termal taytla ilgili olan yazışmalara denk geldim. Galiba ben de t li siteden bir ürün alacağım
Aslinda ideal kilo araligindasin.Günaydın şekerler
Cuma 63,8
Bugun 64
Fark 200gr
yani aynı beslensemde bu oluyor ya yapcak bişi yok
Dr ile görüştüm şimdi kilo verme durumu ayda 1 kg düştü fakat ideal kilo 60kg görünüyor bu kiloya inene kadar bu şekilde beslenirsem kg verme devam ediyormuşAslinda ideal kilo araligindasin.
Veya vucudu sasirtmak gerek.
+200gr fazla degil. Ve beslenme seklin guzel
Sporlar ve menu guzelMerhabalar
Sahur
1 fit omletli tost
1 tavada yumurta
Domates
Salatalik
6 zeytin
1 hurma
ceviz
İftar
1 lahmacun
Salata
Tarhana corba
1 top vanilyali dondurma
2.5 lt su ictim
Spor
4121 adim 123 p
Dans 30 dk 90 p
Benim Orucun ilk gunuydu adim cok olmayinca iftar sonrasi dans ettim
Seninde günün gayet guzel gecmisKaptanım naptın sen böyle yaa maşallah maşallah. Ben çok utandım şimdi. Bugün pek hareket edemedim.
Sahur 1 dilim ekmek 4 kaşık menemen 2 dilim peynir maydanoz 4 zeytin
İftar yeşil mercimek çorbası kuru fasulye (ama pilav yok) salata 5 bardak su sporum 7664 adım 228 puan. 15 dakika bölgesel 90 puan 120 ip 40 puan toplam 358 puansedulu @neutral @arrietty yarın sporum daha çok olacak
Gecmis olsun. Birsey mi dokundu acaba?İyi geceler kızlar
Pazar menüm
Sahur
2 haşlanmış yumurta, 1yk lor peyniri, 2 ceviz, domates, yeşillik, yeşil çay
1 maden suyu
1 litre su
İftar
1 kuru kayısı
1 kase yoğurt çorbası
80-90gr fırın somon, salata
Ara
1 dilim ananas
Su: 1+ 1,5lt
Spor: maalesef yok . midem çok ağrıyor
2700adım: 81 puan
Arrietty_ sedulu @neutral
@rockandroll
Afiyet olsunSahur;120 gr mercimek corbasi,
kabakli 1 yumurta,30 gr mozzarella,2 zeytin,
1 hurma, yarim domates,3 bruksel haslama,
50 gr avokado
Iftar:100 gr mercimek corba,az salata,
1 porsiyon etli karisik yemek
Ara;8 cilek-1 hurma
2,5 lt su,1 sutlu neskafe, 2 Turk kahvesi,
7 su bardagi cay.
2293 adim: 68,79
Chloe ting:
(6dk isinma9dk popo6dk kol7dk karin):280 puan
Toplam: 348,79
Eki Görüntüle 2828888
Aman Allahim. Bu gozler ne gorecek acabaSelam kizlar, bugün çok fena geçti, yarın toplu menümü yazicam
Bugün spor yapamadım, sadece yürüyüş var, 7543 adım, 226 puan
Afiyet olsunIyi geceler, bugün yoğunluktan spora fırsat bulamadım.
10:00 2 haşlanmış yumurta, 2 etimek, domates, salatalık, 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 dilim greyfurt
15:00 1 büyük dilim sekersiz, yulafli kek, 1 duble turk kahvesi
17:00 1 bardak süt, 1 elma
19:00 1 tabak sütlü kabak çorbası, 1 tabak sulu köfte
2 litre su
3500 adim: 105 puan
Arrietty_ sedulu @neutral
Canım 2 gündür menü bildirimin yok. Bundan sonraki günler bildirim gelmezse düzenli olarak kırmızı kart alacaksın.Harikasın eşim, ben bugün çok fena bozdumşu birkaç gün çok dikkat edeceğim, cuma eksi görmeliyim
Yani elbet Direnc kilonu kiracaksin,Dr ile görüştüm şimdi kilo verme durumu ayda 1 kg düştü fakat ideal kilo 60kg görünüyor bu kiloya inene kadar bu şekilde beslenirsem kg verme devam ediyormuş
Aynen azimle devam vallaha bu diyete uymama eşim vesile biraz rahatsızlığı vardı beslenme ile tüm ilaçlardan kurtuldu şimdi herkes soruyor sen niye bu diyeti yapıyorsun hasta değilsin diyorlar bu beslenme artık yaşam tarzı oldu anlatamıyorum ayrıca insan kg verdikçe çok mutlu oluyor bunu da tabii anlatamıyorum iyi ki bu forum varYani elbet Direnc kilonu kiracaksin,
Cunku beslenme seklin cidden iyi
Sporda guzeldi dun
İkinize de geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGünaydın kızlar dün uğrayamadım ben ve oğlum biraz rahatsızlandık oğlumda burun akıntısı genzi dolu benim boğazım fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?