Geçmiş olsun canım geçen ay bizde öyle atlattık serum fizyolojikle bol bol temizle ki rahat nefes alsın.Günaydın kızlar dün uğrayamadım ben ve oğlum biraz rahatsızlandık oğlumda burun akıntısı genzi dolu benim boğazım fena
Teşekkür ederim ablaİkinize de geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Bakıyım canım çok sağol yaGeçmiş olsun canım geçen ay bizde öyle atlattık serum fizyolojikle bol bol temizle ki rahat nefes alsın.
Bir de perdeye falan damlatilan cold mix var nefes açmaya yarıyor bir bak istersen eczaneden
Gecmis olsunGünaydın kızlar dün uğrayamadım ben ve oğlum biraz rahatsızlandık oğlumda burun akıntısı genzi dolu benim boğazım fena
Saglikli beslenmek icin hastalik mi gecirmek lazimmis :)Aynen azimle devam vallaha bu diyete uymama eşim vesile biraz rahatsızlığı vardı beslenme ile tüm ilaçlardan kurtuldu şimdi herkes soruyor sen niye bu diyeti yapıyorsun hasta değilsin diyorlar bu beslenme artık yaşam tarzı oldu anlatamıyorum ayrıca insan kg verdikçe çok mutlu oluyor bunu da tabii anlatamıyorum iyi ki bu forum var
Ama bak nasil gulmus Sana bu Pazartesi
Allah benı bıldıgı yapsın o zaman yarım bardak kolanın bana ettıgıne bakTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar yürü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir altdaki spor puan tablosunda secerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
723. Etap - MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @neutral ÖDÜL sedulu ÖDÜL @Ozzybal E English_teacherrr @Emeeelll Alys ÖDÜL @Melegimkorusun ÖDÜL Arrietty_ MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF MUAF @noram @Asi Matmazel @sadece_ben ÖDÜL @Dilber Hala ÖDÜL @Oaktree @Darkqueenn esmeriiim @klbk33 @Ceydos @asena87 @nurdeva ÖDÜL @rockandroll ÖDÜL @Serina08 ÖDÜL stitch @Vaveyylla @Ozgenurrrr
723. Etap Spor Puan Listesi
Spor puanlarini hesaplamayi unutmayin
Hesplanmayan sporlari tabloya gecirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmiyorum !
Kacamaklardan dolayi puan kiriyorum
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani ilk sayfadadir
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @neutral 209 131 sedulu 873 2044 932 @Ozzybal 270 280 105 E English_teacherrr 420 450 465 @Emeeelll 361 615 325 Alys 720 2060 745 @Melegimkorusun 445 670 81 @noram 596 770 331 @Asi Matmazel 520 1300 150 @sadece_ben 382 565 358 @Dilber Hala 371 290 233 @Oaktree 95 138 453 @Darkqueenn 553 528 430 esmeriiim 150 432 270 @klbk33 64 @asena87 146 304 349 @nurdeva 220 150 @rockandroll 321 Arrietty_ 1028 2336 1351 @Serina08 198 865 415 stitch 959 290 226 @Vaveyylla 120 120 @Ozgenurrrr 120
esmeriiim yarım bardak kola 30p
@Dilber Hala dondurma 50p
Bu kadar puanlık spor yapıp bana bildirmelisiniz. Spor tercihi sizin kendi cezanızı kendiniz vereceksiniz.
Örneğin 3 dk lık wallsit 30 puan ediyor. Bunu yaptım diye bildirim atmalısınız ya da 10 dk dans o da 30 puan ediyor gibi hangisini isterseniz ceza puanınız belli.
Şükür bı pazartesı artı cıkmamamAma bak nasil gulmus Sana bu Pazartesi
Sağol canım bugün aldırayım bi taneE English_teacherrr şöyle bir şey farklı markaları da var
Cold-Mix İnhaler Damla 5 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Teşekkür ederimGecmis olsun
Saglikli beslenmek icin hastalik mi gecirmek lazimmis :)
Engel olmaya calisiyorsun iste, ileride saglik sorunlarin olmasin diye.
Boyle spor seysimiz vardi da biz mi yapmadikAy bu ne zevklı bısey ya
Hiççç spor dedıgın boyle olur ama yoğBoyle spor seysimiz vardi da biz mi yapmadik
@_Vera_ canım bir zamanlar senin peşini bırakmayan rakama kavuştum ben deGünaydın kaptancım dayanamadım gene de bildirim yapayım dedim
Cuma 67.5 kg
Pazartesi 66.6 kg
evet canim, bu haftasonu hava guzeldi, evde durmadik hic, eve geldigimde ufakligi hazirla, etrafi topla, yataga attigimda kendimi bayilacak kadar yorgundum, gerci ctesi gunes carpti galiba, dun de migren tuttu ustune, boyle oldu. simdi hemen yaziyorum, gec olsun ama olsun paylasacagimCanım 2 gündür menü bildirimin yok. Bundan sonraki günler bildirim gelmezse düzenli olarak kırmızı kart alacaksın.
Günaydın uykucu kızlar
Kalkın herkes işinin başına lütfen
Gunaydin kizlar
Bugün kontrol tarti günü
Ilk bildirim benden gelsin
Cuma 57.20
Bugun 57.20
Fark 0
Baya spor yaptigim icin galiba
O yuzden arti ciksada takilmayacaktim
Günaydın kaptancım dayanamadım gene de bildirim yapayım dedim
Cuma 67.5 kg
Pazartesi 66.6 kg
Afiyet olsun
Umarim rahatsiz etmemistir mideni
Günaydın kızlar dün uğrayamadım ben ve oğlum biraz rahatsızlandık oğlumda burun akıntısı genzi dolu benim boğazım fena
Ay bu ne zevklı bısey ya
Kizlar ptesi tarti bildirimimi yapayim hemen:Kilo bildirimim, dunku durdurulamayan aclik baltaladi beni, yoksa 69.5 gormustum ben bu hafta tartida
gecen hafta 70.50
bu hafta 70.45
sabit sayiliyor di mi kaptanim, min 100gr olamsi gerekiyor eksi/arti diyebilmek icin sanirim diye hatirliyorumArrietty_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?