Aa sakin.Merhaba kızlar
Tartı bildirimi için daha fazla beklemeye gerek duymuyorum, maalesef bu pazartesi sonuç üzücü
Cuma: 59.7
Pazartesi: 60.1
Cuma hedefi: 59 (inşaallah)
Bu gruba gireli 1 ayı geçti, ilk defa artı çıkıyorum. Üzgünüm birazcık
İnşaallah kaptanım. Fena bilendim bunun acısını çıkarmalıyım.Aa sakin.
Cok guzel kilolar verdin kisacik sürede
Eminim cuma eksi gelir yine
Hah bak harika fikirİnşaallah kaptanım. Fena bilendim bunun acısını çıkarmalıyım.gideyim de leslie filan yapayım.
3 lü erkek olanı sordum ben evet kadınlara da oluyormuş onun fiyatı daha uyguna geliyor. taytı kısa model.Yarından itibaren daha aktif olacağım, geçmişe düzenli bir şekilde bakamadım, ama termal taytla ilgili olan yazışmalara denk geldim. Galiba ben de t li siteden bir ürün alacağım
onlarla ilgili hayalim şöyle valonlu madonna yaka bluz üstüne bu korse.CEYDOS
Termal ürünleri bilmiyorum ama latex korseler var, bilmem gördün mü, akrabalarımda deneyenler oldu, beli inceltiyor dediler, pek inanmadım açıkcası.. Ama Kendim de gördüm yani gözle görülür farkı vardı.. Ben de ondan almayı düşünüyorum..
Saol canım bütün gün çay kahve içmiyorum diye akşamları hem kahve hem çay içiyorum sanırım o dokundu. İftardan hemen sonra birsey yoktu çay kahve içtim ondan sonra oldu. Bugün iyiyim şükür. Ama aklım hala kahvedeGecmis olsun. Birsey mi dokundu acaba?
Menu guzel
Sanmıyorum canım ben genelde haftasonu ciddi eksiye düşüyorum hep. Enteresan ama öylecok iyi, cuma daha iyisini bile gorebilirsin bu ivme ile
Olllleeeyyyy resmi olarak mezunumsedulu kuzum mezuniyetin kutlu olsun
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları' Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
En iyisi haftalık plan ben diyetisyenden önce günlere göre belirmemiştim şimdi değişiyor tabi. Mesela pzts-bakliyat, Salı-balık, Çarşamba-perşembe: sebze ( Cuma tartısı var çünküHergun ne yesem ne pısırsem derdi off şimdiden yarın aksam ne yesem dıyorum bugun balık yedım yarın sadece sebze yıyım barı
Bayılırım bamyaya afiyet olsun. Bamyayı nerden temin ediyorsun canım ya Türk marketine gelenler çok kocaman oluyor burda, bir kere kuru aldım beğenmedim. Geçenlerde arkadaş Türkiye’den getirmiş kuru bamya küçüktü şahaneydi.Afiyet olsunSali menüm belli oldu
Bamya ve Hindi sote
Ohh maşallah kaptanımYatiyor bizim kizlar herhal
Cocuklari biraktim yuruyuse ciktim direk.
Bir 45 dk daha yürürüm.
Sonra bisiklet ile anneme gidecegim. 16km yolum var ve yokus yukari cogu
Ek olarak p90 ve bölgesel calisacagim.
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarGünaydın kızlar dün uğrayamadım ben ve oğlum biraz rahatsızlandık oğlumda burun akıntısı genzi dolu benim boğazım fena
Yaptım yaptımHah bak harika fikir
Leslie cozer bu isi
HARİKASIN
Günaydın ablacım..
Yeni kalktım valla, hiç iş yapasım yok
Hiç üzülme tatlım sadece hedefe odaklanMerhaba kızlar
Tartı bildirimi için daha fazla beklemeye gerek duymuyorum, maalesef bu pazartesi sonuç üzücü
Cuma: 59.7
Pazartesi: 60.1
Cuma hedefi: 59 (inşaallah)
Bu gruba gireli 1 ayı geçti, ilk defa artı çıkıyorum. Üzgünüm birazcık
Haklısın, beni biraz da Ramazan olumsuz etkiledi ama sorun yok, sporu artıracağım ben de. Suyu da biraz azalttım birkaç gündür onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Ödülü de cumadan halletmiştim oysa ki pazartesiye olumsuz etki etmesin diye ama olacağı varmış.Hiç üzülme tatlım sadece hedefe odaklan
Cuma günü + 1.1 kg çıktım ama çabucak gerekli önlemleri alınca 0.9 kg yi 2 günde gönderdim çok şükür
Hafta sonu yemeden içmeden mı gitti bu kilolar tabiki hayır burada adını anamayacağım tatlıları tuzlaları da yedim ama sonuca odaklı sporu yaptım ve de ödem atmaya yönelik beslenmeye de yer verdim
Ama en önemlisi stres yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?