Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa sakin.
Cok guzel kilolar verdin kisacik sürede
Eminim cuma eksi gelir yine

Yarından itibaren daha aktif olacağım, geçmişe düzenli bir şekilde bakamadım, ama termal taytla ilgili olan yazışmalara denk geldim. Galiba ben de t li siteden bir ürün alacağım
3 lü erkek olanı sordum ben evet kadınlara da oluyormuş onun fiyatı daha uyguna geliyor. taytı kısa model.
onlarla ilgili hayalim şöyle valonlu madonna yaka bluz üstüne bu korse.

Gecmis olsun. Birsey mi dokundu acaba?
Menu guzel
Saol canım bütün gün çay kahve içmiyorum diye akşamları hem kahve hem çay içiyorum sanırım o dokundu. İftardan hemen sonra birsey yoktu çay kahve içtim ondan sonra oldu. Bugün iyiyim şükür. Ama aklım hala kahvede

Hergun ne yesem ne pısırsem derdi off şimdiden yarın aksam ne yesem dıyorum bugun balık yedım yarın sadece sebze yıyım barı
En iyisi haftalık plan ben diyetisyenden önce günlere göre belirmemiştim şimdi değişiyor tabi. Mesela pzts-bakliyat, Salı-balık, Çarşamba-perşembe: sebze ( Cuma tartısı var çünkü) Cuma-cts- et , tavuk , Pazar da frei o gün eşimin istediği özel birsey varsa onu yapıyordum. Böylelikle tüm hafta boyunca her besini düzenli almış oluyorsun bir de sebze günü ise bir tek sebze çeşidini belirmelemek kalıyor
Afiyet olsun Sali menüm belli oldu
Bamya ve Hindi sote
Bayılırım bamyaya afiyet olsun. Bamyayı nerden temin ediyorsun canım ya Türk marketine gelenler çok kocaman oluyor burda, bir kere kuru aldım beğenmedim. Geçenlerde arkadaş Türkiye’den getirmiş kuru bamya küçüktü şahaneydi.
Yatiyor bizim kizlar herhal
Cocuklari biraktim yuruyuse ciktim direk.
Bir 45 dk daha yürürüm.
Sonra bisiklet ile anneme gidecegim. 16km yolum var ve yokus yukari cogu

Ek olarak p90 ve bölgesel calisacagim.
Ohh maşallah kaptanım
Günaydın kızlar dün uğrayamadım ben ve oğlum biraz rahatsızlandık oğlumda burun akıntısı genzi dolu benim boğazım fena
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar Oğlun me kadarlık bilmiyorum ama geniş akıntısına adaçayı gargara iyi geliyor. 3 yaş üstü ise yapabilirse bir dene istersen

Gunaydın hıc sevmem pazartesı gunlerını

cuma 61.300
Pazartesı 60.800
Fark -500

Arrietty_ sedulu
HARİKASIN
Günaydın ablacım..
Yeni kalktım valla, hiç iş yapasım yok

Merhaba canım
Online ders yaptim
Ders öncesi adımlama yaptim
Ders bitince kahvaltımı yaptım
Annemi aldım market alışverişi yaptık onun vereceği birisi varmış oralara götürdüm onu
Evine bıraktım
Kendim de biraz daha dışarıda vakit geçirip eve geçeceğim

Hiç üzülme tatlım sadece hedefe odaklan
Cuma günü + 1.1 kg çıktım ama çabucak gerekli önlemleri alınca 0.9 kg yi 2 günde gönderdim çok şükür

Hafta sonu yemeden içmeden mı gitti bu kilolar tabiki hayır burada adını anamayacağım tatlıları tuzlaları da yedim ama sonuca odaklı sporu yaptım ve de ödem atmaya yönelik beslenmeye de yer verdim
Ama en önemlisi stres yapmadım

Haklısın, beni biraz da Ramazan olumsuz etkiledi ama sorun yok, sporu artıracağım ben de. Suyu da biraz azalttım birkaç gündür onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Ödülü de cumadan halletmiştim oysa ki pazartesiye olumsuz etki etmesin diye ama olacağı varmış. bu da nazar boncuğum olsun, yola devam inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…