Dün : 68,70
Ramazan başladı 1 gün oruç tuttum ikinci gün adet oldumHaklısın, beni biraz da Ramazan olumsuz etkiledi ama sorun yok, sporu artıracağım ben de. Suyu da biraz azalttım birkaç gündür onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Ödülü de cumadan halletmiştim oysa ki pazartesiye olumsuz etki etmesin diye ama olacağı varmış.bu da nazar boncuğum olsun, yola devam inşaallah
Ilk günden cok iyiDün : 68,70
Bugün : 67,70
Dün sadece tek öğün yedim. Bi kase çorba , biraz pide bi yemek kaşığı tavuk mantar sote
bugünlük henüz hiç bi şey yemedim
Benim de tam tersi. Hemen hemen her pazartesi + çıkıyorumSanmıyorum canım ben genelde haftasonu ciddi eksiye düşüyorum hep. Enteresan ama öyle
Çok sağol canım 2.5 yaşında uyuyamıyo bile kuzum burnun dan dolayı geçer inş kısa zamandaEn iyisi haftalık plan ben diyetisyenden önce günlere göre belirmemiştim şimdi değişiyor tabi. Mesela pzts-bakliyat, Salı-balık, Çarşamba-perşembe: sebze ( Cuma tartısı var çünkü) Cuma-cts- et , tavuk , Pazar da frei o gün eşimin istediği özel birsey varsa onu yapıyordum. Böylelikle tüm hafta boyunca her besini düzenli almış oluyorsun bir de sebze günü ise bir tek sebze çeşidini belirmelemek kalıyor
Bayılırım bamyaya afiyet olsun. Bamyayı nerden temin ediyorsun canım ya Türk marketine gelenler çok kocaman oluyor burda, bir kere kuru aldım beğenmedim. Geçenlerde arkadaş Türkiye’den getirmiş kuru bamya küçüktü şahaneydi.
Ohh maşallah kaptanım
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarOğlun me kadarlık bilmiyorum ama geniş akıntısına adaçayı gargara iyi geliyor. 3 yaş üstü ise yapabilirse bir dene istersen
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün uğrayamadım ben ve oğlum biraz rahatsızlandık oğlumda burun akıntısı genzi dolu benim boğazım fena
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Çok sağol canım 2.5 yaşında uyuyamıyo bile kuzum burnun dan dolayı geçer inş kısa zamanda
Kuşum çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin inşeAllahGünaydın kızlar dün uğrayamadım ben ve oğlum biraz rahatsızlandık oğlumda burun akıntısı genzi dolu benim boğazım fena
Çok sağol canım inşallah sanırım spor yapmıycam 2 3 gün seni de zor durumda bırakcam amaKuşum çok geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin inşeAllah
tamamdir, bu aksam 300puanlik yaparim mutlakastitch 2 günün bedeli 300 puanlık cezan var. Sporlardan birini seçip 300 puana kadar yapmalısın
Örneğin chloe 30 dk yapabilirsin 300 puan ediyor ama bu yaptığın şey akşam spor puanına yansımayacak. Ceza sana kalmış ben toplamda 300 puan göreceğim
Ödem tutuyordur vücudun canım. Ramazan’da sık görülen bir şey zaten. Gün içinde susuz kaldığımız için ödem tutuyor vücut.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Teşekkür ederim canım
Amin canım çok sağolCanım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?