- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Pek olmaz canım. Vücut ısındıktan sonra yağ yakmaya başlıyor. 15 dakikalık hareket aslında vücudu sadece ısıtır. Tabii ki hareketsizlikten iyidir iki kere yapmak ama çok randıman da alamazsın. Ayrıca şu an alışkın olmadığın için çok yoruluyorsun. Sonrasında öyle olmayacak.Size bir sorum olucak ben birden yarım saat 1 saat spor yaptığımda çok yoruluyorum kızıma enerjim kalmıyor. Gün içinde iki defa 15 dk yapsam. Leslie yapıyorum 2 mile olucak yine toplamda. Sizce bu şekildede etkili olur mu ?
Etkili olacağını sanmıyorum çünkü nabiz yükselmeyecek vücut ısınmayla birlikte en az yarım saatlik aralıksız egzersizde yakmaya başlıyor. Ter atmak gerek yaniSize bir sorum olucak ben birden yarım saat 1 saat spor yaptığımda çok yoruluyorum kızıma enerjim kalmıyor. Gün içinde iki defa 15 dk yapsam. Leslie yapıyorum 2 mile olucak yine toplamda. Sizce bu şekildede etkili olur mu ?
Kullanıcı Adı : Ressamgibi
İsim (İsteğe Bağlı ):...
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Adana
Boyunuz : 160
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Pandemi sürecinde evde hareketsiz kaldığım için azar azar kilo aldım ve bu kiloya geldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Kendimi iyi ve sağlıklı hissetmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır hiç katılmadım.
Merhaba hosgeldinizKullanıcı Adı : Ressamgibi
Kilo alma hikayeniz : Pandemi sürecinde evde hareketsiz kaldığım için azar azar kilo aldım ve bu kiloya geldim.
Merhaba memnun oldum kaptan hanım :) okudum aynen ama biraz katılım sağlayarak öğrenmem lazım.Merhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep, takim kaptani. Ilk sayfadaki kurallari okumussunuzdur ama Yinede sorunsuz olacaktir eminim. Hic cekinmeyin ve sorun :)
Bugun takim da adim yarisi var. Guzel bir günde geldiniz takima
Aksam menu, su ve sporlarimizi su topice yaziyoruz. Orda Ilk sayfayi okumaniz yeterlidir
Fit Club 🏋🏻♀️
📣 Salı Tartı Günü Baslangic Güncel Nisan 1.Hafta2.Hafta3.Hafta4.HaftaToplam Eksi @Arrietty_77,275 75 -2,2 @sudem34 91,1www.kadinlarkulubu.com
Pandemi surecinde evde cok guzel kilolar verdik burada.
Aktif olursan emin ol kilolardan kurtulursun
Hoşgeldiniz. Bende pandemide evde kalmaktan kilo alanlardanımKullanıcı Adı : Ressamgibi
Hoşbuldum. Ah ahh şu süreç bizi kötü etkiledi..Hoşgeldiniz. Bende pandemide evde kalmaktan kilo alanlardanım
Ha böyle bir yarış yeniyim de ben güzelmiş, bende yapayım bugün öyleyse iftardan sonra :))Doğru ya bugün adım yarışı günü. Millet en az 15bin adım atmıştır. Bende kalkmış 5800 adım oldu diyorum.
Oyledir canım inşallah çok sağol ❤Ödem tutuyordur vücudun canım. Ramazan’da sık görülen bir şey zaten. Gün içinde susuz kaldığımız için ödem tutuyor vücut.
Inşallah canım. Çok teşekkür ederim ❤ Uyku düzenim çok farklı oluyor haftasonunda. Bir de ramazan. Ondan kaynaklı sanırım. Çünkü oldukça dikkat ediyorum dediğin gibi. Cuma göreceğiz bakalımcidden sasirdim,
menulerin o kadar guzel ki, tek bir negatif yorumum yok.
cumaya istedigin eksiyi goreceksin bence.
Doğru ya bugün adım yarışı günü. Millet en az 15bin adım atmıştır. Bende kalkmış 5800 adım oldu diyorum.
Ha böyle bir yarış yeniyim de ben güzelmiş, bende yapayım bugün öyleyse iftardan sonra :))
He yaDoğru ya bugün adım yarışı günü. Millet en az 15bin adım atmıştır. Bende kalkmış 5800 adım oldu diyorum.
Adimlarimizin 2kat puan ettigi gün :)Merhaba memnun oldum kaptan hanım :) okudum aynen ama biraz katılım sağlayarak öğrenmem lazım.
Adım yarısı nedir? :)))
Tamamdır akşama yazarım oraya tabiki. İnaAllah bende veririm kilocuklarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?