Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pek olmaz canım. Vücut ısındıktan sonra yağ yakmaya başlıyor. 15 dakikalık hareket aslında vücudu sadece ısıtır. Tabii ki hareketsizlikten iyidir iki kere yapmak ama çok randıman da alamazsın. Ayrıca şu an alışkın olmadığın için çok yoruluyorsun. Sonrasında öyle olmayacak.

Etkili olacağını sanmıyorum çünkü nabiz yükselmeyecek vücut ısınmayla birlikte en az yarım saatlik aralıksız egzersizde yakmaya başlıyor. Ter atmak gerek yani

Kullanıcı Adı : Ressamgibi
İsim (İsteğe Bağlı ):...
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Adana
Boyunuz : 160
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Pandemi sürecinde evde hareketsiz kaldığım için azar azar kilo aldım ve bu kiloya geldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Kendimi iyi ve sağlıklı hissetmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır hiç katılmadım.

Merhaba, hoşgeldin :)

Merhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep, takim kaptani. Ilk sayfadaki kurallari okumussunuzdur ama Yinede sorunsuz olacaktir eminim. Hic cekinmeyin ve sorun :)
Bugun takim da adim yarisi var. Guzel bir günde geldiniz takima

Aksam menu, su ve sporlarimizi su topice yaziyoruz. Orda Ilk sayfayi okumaniz yeterlidir

Pandemi surecinde evde cok guzel kilolar verdik burada.
Aktif olursan emin ol kilolardan kurtulursun

Merhaba memnun oldum kaptan hanım :) okudum aynen ama biraz katılım sağlayarak öğrenmem lazım.
Adım yarısı nedir? :)))
Tamamdır akşama yazarım oraya tabiki. İnaAllah bende veririm kilocuklarımı.

Hoşgeldiniz. Bende pandemide evde kalmaktan kilo alanlardanım

cidden sasirdim,
menulerin o kadar guzel ki, tek bir negatif yorumum yok.
cumaya istedigin eksiyi goreceksin bence.
Inşallah canım. Çok teşekkür ederim ❤ Uyku düzenim çok farklı oluyor haftasonunda. Bir de ramazan. Ondan kaynaklı sanırım. Çünkü oldukça dikkat ediyorum dediğin gibi. Cuma göreceğiz bakalım

Merhaba memnun oldum kaptan hanım :) okudum aynen ama biraz katılım sağlayarak öğrenmem lazım.
Adım yarısı nedir? :)))
Tamamdır akşama yazarım oraya tabiki. İnaAllah bende veririm kilocuklarımı.
Adimlarimizin 2kat puan ettigi gün :)
Maksat Yaris halinde olup aktif olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…