Doğru ya bugün adım yarışı günü. Millet en az 15bin adım atmıştır. Bende kalkmış 5800 adım oldu diyorum.
He ya
15bin oldu benim
Kizla tenis oynadik, dans ettik oyle 5bin etti
ŞaşırmadımkiHe ya
15bin oldu benim
Kizla tenis oynadik, dans ettik oyle 5bin etti
Cezani da 2kat hesaplayip ona göre spor yaparsinsabah yuruyus yaptim, 5 bin adimi gectim,
sonra bugun sunumum varmisona hazirlanmak icin tum gun oturdum kaldim, neyse bitti en azindan,
uzerimden stresi kalkti, cikilota yiyem mi kaptan, cok stresliyim diyerekten
Ben yayılsam 1000i geçemezdim. BaşarılısınBende de oraya buraya yayılmaktan 4.300 oldu
Cezani da 2kat hesaplayip ona göre spor yaparsin
o zaman cumaya kadar saklayayim ben cikolarimi
İftar öncesi ne çikolata aşkımızı kabartıyorsunnn
Aşkolsun kuşum siz iyi olun yeter kiÇok sağol canım inşallah sanırım spor yapmıycam 2 3 gün seni de zor durumda bırakcam ama
Canım vücud ilk önce kendini ısıtıyor sonra yağ yakmaya başlıyor. Gün içinde enerjin kalmıyorsa benim gibi gece yap ben 10. 30 - 11 gibi başlıyorum. Malum 3 çocuk var ancak boş vakit kalıyorSize bir sorum olucak ben birden yarım saat 1 saat spor yaptığımda çok yoruluyorum kızıma enerjim kalmıyor. Gün içinde iki defa 15 dk yapsam. Leslie yapıyorum 2 mile olucak yine toplamda. Sizce bu şekildede etkili olur mu ?
HoşgeldinizKullanıcı Adı : Ressamgibi
İsim (İsteğe Bağlı ):...
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Adana
Boyunuz : 160
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Pandemi sürecinde evde hareketsiz kaldığım için azar azar kilo aldım ve bu kiloya geldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Kendimi iyi ve sağlıklı hissetmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır hiç katılmadım.
En guzelio zaman cumaya kadar saklayayim ben cikolarimi
Yavas yavas arttir istersen. Hem emziriyorsun, oruc ile dahada halsiz kaliyorsundur. Iftara yakin vaktin var mi?Cevap veren herkese teşekkür ederim. 15 dk yağ yakımı için yeterli değilmiş anladım.Bugün 15 dk yaptım sadece.Yarın en az 30 dk yapmaya devam .
tesekkurler ben de sevindim sabah, ama cumaya hedefim aslinda 68di, o biraz sekteye ugradi sanki.. kalan birkac gun cok cok hafif beslenmeyi dusunuyorum basarabilirsemhaftasonu menulerine ragmen bu rakam, super.
demek ki if sende gercekten de ise yaramis, cunku aksamlari ekmekli patatesli menulerin, ama tek ogun yaptigin icin kompanse edebilmissin, sevindim valla
tesekkurler, simdi iyiyim ama cok stresli gunler geciriyorum ve migrenim ara ara yokluyorGeçmiş olsun canım..
Aaaa şuan bir aydınlanma yaşadım resmenCanım vücud ilk önce kendini ısıtıyor sonra yağ yakmaya başlıyor. Gün içinde enerjin kalmıyorsa benim gibi gece yap ben 10. 30 - 11 gibi başlıyorum. Malum 3 çocuk var ancak boş vakit kalıyor1 saat İyice terliyorum duş alıp giriyorum yatağa Normal de yürüyüşten başka spor yapma alışkanlığım yoktu cardio yaparken ilk 5 dakikada dilim dışarıda olurdu şimdi 1 saat bana zor gelmiyor. Seninde vücudun alışıncaspora gün içinde yapmaya başlarsın ve hatta daha çok enerjik hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?