Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

He ya
15bin oldu benim
Kizla tenis oynadik, dans ettik oyle 5bin etti

sabah yuruyus yaptim, 5 bin adimi gectim,

sonra bugun sunumum varmis ona hazirlanmak icin tum gun oturdum kaldim, neyse bitti en azindan,
uzerimden stresi kalkti, cikilota yiyem mi kaptan, cok stresliyim diyerekten

sabah yuruyus yaptim, 5 bin adimi gectim,

sonra bugun sunumum varmis ona hazirlanmak icin tum gun oturdum kaldim, neyse bitti en azindan,
uzerimden stresi kalkti, cikilota yiyem mi kaptan, cok stresliyim diyerekten
Cezani da 2kat hesaplayip ona göre spor yaparsin

Canım vücud ilk önce kendini ısıtıyor sonra yağ yakmaya başlıyor. Gün içinde enerjin kalmıyorsa benim gibi gece yap ben 10. 30 - 11 gibi başlıyorum. Malum 3 çocuk var ancak boş vakit kalıyor 1 saat İyice terliyorum duş alıp giriyorum yatağaNormal de yürüyüşten başka spor yapma alışkanlığım yoktu cardio yaparken ilk 5 dakikada dilim dışarıda olurdu şimdi 1 saat bana zor gelmiyor. Seninde vücudun alışıncaspora gün içinde yapmaya başlarsın ve hatta daha çok enerjik hissedersin

Hoşgeldiniz

Vakit geçsin diye anneme geldim, uyumuşum 1 saattir. Şimdi eve geçip yemek yapacağım. Dün akşam hiç uyumadım düştüm dizi bataklığına. Sabah 5’te yattım. Bütün gün eşim ilgilendi uyuyayım diye ama ayılamadım bir türlü. Spor bile aydırmadı yani.

Cevap veren herkese teşekkür ederim. 15 dk yağ yakımı için yeterli değilmiş anladım.Bugün 15 dk yaptım sadece.Yarın en az 30 dk yapmaya devam .
Yavas yavas arttir istersen. Hem emziriyorsun, oruc ile dahada halsiz kaliyorsundur. Iftara yakin vaktin var mi?
5 er dk arttirmk daha kolay ise oyle yap

haftasonu menulerine ragmen bu rakam, super.

demek ki if sende gercekten de ise yaramis, cunku aksamlari ekmekli patatesli menulerin, ama tek ogun yaptigin icin kompanse edebilmissin, sevindim valla
tesekkurler ben de sevindim sabah, ama cumaya hedefim aslinda 68di, o biraz sekteye ugradi sanki.. kalan birkac gun cok cok hafif beslenmeyi dusunuyorum basarabilirsem

Aaaa şuan bir aydınlanma yaşadım resmen acaba gece yaptığım Sporlar yüzden mi benim derin uyku zamanım 20 ve hatta 18 dakika gibi rekor seviyede oluyor yoksa sedulu yüklrndiğim enerji yüzünden mi

Eklentiler

• Screenshot_20210419_180225.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…