Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy bir ara ben o batağa düşmüştüm 10 gündür bifiil kaçıyorum izlememek için 2 3 günde dizi bitiriyordum resmen gün içimdeki uykusuzluğumu söylemiyorum bile

Aaaa şuan bir aydınlanma yaşadım resmen acaba gece yaptığım Sporlar yüzden mi benim derin uyku zamanım 20 ve hatta 18 dakika gibi rekor seviyede oluyor yoksa sedulu yüklrndiğim enerji yüzünden mi
Kiiiizzz bu nasıl uyku resmen yerlerde ben böyle mümkünatı yok dayanamam bazen derin uyku sürem toplamda 1 saate düşüyor ertesi gün kendime gelemiyorum

Vakit gecmiyordu yine
Evdekilere yemegi ve sofrayi hazirladim disari attim kendimi

Eki Görüntüle 2828611
Ay bayıldım buraya çok güzel bi manzaran var
Hoşgeldin
Aaaa şuan bir aydınlanma yaşadım resmen acaba gece yaptığım Sporlar yüzden mi benim derin uyku zamanım 20 ve hatta 18 dakika gibi rekor seviyede oluyor yoksa sedulu yüklrndiğim enerji yüzünden mi
Kiiiizzz bu nasıl uyku resmen yerlerde ben böyle mümkünatı yok dayanamam bazen derin uyku sürem toplamda 1 saate düşüyor ertesi gün kendime gelemiyorum
Bu derin uykuyu nasıl ölçüyosunuz bileğe takılan saatlerle mi. Öyleyse o neye göre belirliyor derin ve hafif uykuyu

Valla 3 haftadır saati takıyorum taktığımdan beri şoklardayım kız ben nasıl ayakta kalıyormuşum diyorum kendi kendime o günden beri 7 saatlik uykuda bile en fazla 40 50 dakikayı geçmiyor derin uyku

Hoşgeldin

Bu derin uykuyu nasıl ölçüyosunuz bileğe takılan saatlerle mi. Öyleyse o neye göre belirliyor derin ve hafif uykuyu
Tatlım bileklik sürekli nabız ölçüyor ve insan nabzı derin uykuda ya da hafif uykuda farklı oluyor ayrıca vücudun hareketini de ölçebildiği için hangisi hafif hangisi derin hangisi rem uyku hepsini ölçüyor bu gözünü sevdiğimin teknolojisi

Hoşgeldin

Akıllı saatlerde ölçüyor. Nabiza göre rem uykusunu algılıyor. Net bir sonuç vermez ama ortalama değerleri iyi yani. Mesela ben derin uyuyorum onu anladım

Ressamgibi merhaba takıma hosgeldiniz. Yaşınız daha genç metabolizmanız muhtemelen hızlı çalışır biraz dikkatle kısa sürede toparlanır. Diyet için belli bir yöntem belirlediniz mi ? Bir de spor yapıyor musunuz ?

Oyyy oyyy yerlerde adımlar kızlar ne yapıyorsunuz ? Toparlanmanız lazım acilen

Valla 3 haftadır saati takıyorum taktığımdan beri şoklardayım kız ben nasıl ayakta kalıyormuşum diyorum kendi kendime o günden beri 7 saatlik uykuda bile en fazla 40 50 dakikayı geçmiyor derin uyku
Ay ben her şeyden vazgeçerim uykumdan asla uykum olmasa bile başımı yastığa koyar koymaz uyurum

Hoşbuldum teşekkür ederim. Tok tutan ve sağlıklı yiyeceklere odaklanmayı düşünüyorum, kişi kendini bilir bence kendimi dinleyerek, gözlemleyerek vermeyi düşünüyorum. Kafamda bitirdim yani neden kilo yapacak şeyleri yememem gerektiğinin bilincindeyim. Geçen yıl 4-5 ay boyunca 1-1.5 saat arası yürüyüş ve koşu yaptım. Ancak verdiğim kilo 3-5 falandı. Bu benim moralimi bozdu motivasyonumu düşürdü ve bıraktım. Onu da bu kış geri aldım zaten. Kışın biraz yapayım dedim ara ara yapıyordum derslerden dolayı geri bıraktım. Şimdi yürüyüş, koşu ve egzersizle başlayacağım.

Mezura ile ölcü almis miydin?
Kilo az gitsede incelme daha cok oluyor. Ama ona odaklanmak yerine hep tartida ki sayiya odaklaniyoruz

Beni de ekle canım, bu hevesle her gün yürürüm belki iyice tembelleştim

Afiyet olsun canım..
Akşam da bol su içersen tamamdır..

Bende thermal tayt almıştım 72 kg iken bu düyetten sonra bol gelmeye başladı ara ara giyyiorum bende yürüyüş yaparken güzel terletiyor
Ben birde giymeden selülit kremi sürüp giyiyordum
3 lü erkek olanı sordum ben evet kadınlara da oluyormuş onun fiyatı daha uyguna geliyor. taytı kısa model.

onlarla ilgili hayalim şöyle valonlu madonna yaka bluz üstüne bu korse.
İkili olan takımlardan birini sipariş ettim; üstü yarim kol, taytı ise uzun, L beden aldım. Normalde çok zor terleyen biriyim, o yüzden benim için iyi olacak.

Oyyy oyyy yerlerde adımlar kızlar ne yapıyorsunuz ? Toparlanmanız lazım acilen
İki haftadır annemler buradaydı, pek adımlara odaklanamadim. Bugün gittiler, spora tekrardan ağırlık vereceğim.

Ay ben her şeyden vazgeçerim uykumdan asla uykum olmasa bile başımı yastığa koyar koymaz uyurum
Derin uyku sürem 1.5 saat civarı oluyor mecburen ama senin süren çok iyi, maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…